Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

??

• τζουλια

Ψήφοι: 408 29,9%
  • λοιπες

Ψήφοι: 56 4,1%
  • παρτη μια χτυπα την αλλη

Ψήφοι: 158 11,6%
  • στις αρχιδαρες μου με τις ξεφτιλισμενες

Ψήφοι: 539 39,5%
  • μου ειναι ολες πολυ συμπαθεις

Ψήφοι: 205 15,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.366

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Γιατι τα βαζουμε με την Τζουλια και οχι με τους αραπαδες ?

Καλα την Τζουλια την ξεραμε ολοι,μια "αμορφωτη" σκουπιδοPersona,ανταξια του περιβαλλοντος της Ελληνικης σαβουροshow biz.ΑΛΛΑ ειναι το κοριτσι, που καθε ανδρας που σεβεται την ψωλη του,θα ηθελε να "σαβουρωσει" :fuck1: εστω  μια φορα στη ζωη του.
Ειναι αυτο που λεμε η Καραπουταναρα της διπλανης πορτας.

Δηλαδη τι περιμεναμε,να πιασει τους 2 μαυρους & να τους ξεζουμισει ?
Αυτοι τι κανανε, για να εχουμε καλο ρωτημα ?

Μιλαμε για 2 επαγγελματιες γαμηκουλους με τη μιση παραγωγη ταινιων της Ευρωπης (η της Αμερικης,ξερω 'γω),στην 'πλατη τους.
Η Τζουλια μας τους εφταιγε που ηταν κλαταρισμενες η ψωλες τους ?

Αντι να την πιασουν απ'το μαλλι,να της "τραβηξουν" & καμια 50αρια χαστουκια και να την "παλουκωσουν",αυτοι περνανε ποζες & σκεφτοντουσαν "αντε να περασει το μισαωρο,να παρουμε τα φραγκα"...
Σου λενε "Ελληνες μαλακες ειναι αυτοι,οτι τους σερβιρουμε θα το φανε"...

Γι'αυτο λοιπον προτεινω να σταματησουμε να "κραζουμε" την "Απολυτη" ελληνιδα ψωλα,την  Τζουλαρα μας και να αρχισουμε στο βρισιδι τους αραπαδες.
Να της δωσουμε ενα κουραγιο βρε αδερφε και θα βρεθουν οι μαγκες για το δυνατο Gang Bang που της αξιζει :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Μ' αρέσει που βάζεις και τίτλο  :2funny:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Να της δωσουμε ενα κουραγιο βρε αδερφε και θα βρεθουν οι μαγκες για το δυνατο Gang Bang που της αξιζει :rockon:
Καλα το ειπα εγω οτι μπορει να βελτιωθει το κοριτσι. Για να δουμε αν θα καταφερει να γινει πραγματικη πορνοσταρ... :tits2:

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καλα το ειπα εγω οτι μπορει να βελτιωθει το κοριτσι. Για να δουμε αν θα καταφερει να γινει πραγματικη πορνοσταρ... :tits2:
Εδω ειναι & το προβλημα,κατα την ταπεινη μου γνωμη.
Η Τζουλια μας, θελει να γινει πορνοσταρ αλλα δεν το'χει το ρημαδι το πορνοσταριλικι.
Αν ομως αποφασισει να γαμηθει "φυσικα",σαν πουτανα που ειναι δηλαδη,θα γραψει ιστορια στα παγκοσμια χρονικα της πορνογραφιας...

Κλεινω με μια προταση,η οποια πιστευω, θα "εκτοξευσει" την καριερα της:
Το site αριθμει πανω απο 100000 μελη,αντε 50000 πραγματικα.Δεν μπορουν να βρεθουν 3-4 παληκαροι, under 35,να της ξηγησουν τ'ονειρο ?

Πιστευω οτι 3-4 λεβεντες απο το "δυναμικο" του Μπου (αντε 5 στο τσακιρ κεφι),θα εγραφαν χρυσα bites στην ιστορια των σκληρων δισκων της απανταχου πορνογραφιας... :thumbsup:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εδω ειναι & το προβλημα,κατα την ταπεινη μου γνωμη.
Η Τζουλια μας, θελει να γινει πορνοσταρ αλλα δεν το'χει το ρημαδι το πορνοσταριλικι.
Αν ομως αποφασισει να γαμηθει "φυσικα",σαν πουτανα που ειναι δηλαδη,θα γραψει ιστορια στα παγκοσμια χρονικα της πορνογραφιας...

Το site αριθμει πανω απο 100000 μελη,αντε 50000 πραγματικα.Δεν μπορουν να βρεθουν 3-4 παληκαροι, under 35,να της ξηγησουν τ'ονειρο ?

Πιστευω οτι 3-4 λεβεντες απο το "δυναμικο" του Μπου (αντε 5 στο τσακιρ κεφι),θα εγραφαν χρυσα bites στην ιστορια των σκληρων δισκων της απανταχου πορνογραφιας... :thumbsup:
μονο εγω απο εδω μεσα εχω τα φοντα,κανεις αλλος.ισως και ο απολυτος. :grin:

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
μονο εγω απο εδω μεσα εχω τα φοντα,κανεις αλλος.ισως και ο απολυτος. :grin:
Ωραια λοιπον εχουμε τον πρωτο εθελοντη :s&m_1: :rockon:

Εγω δεν μπορω να συμετασχω,λογω ηλικιας & μπυροκοιλιας...
Ασε που δεν "γραφω" καθολου στον φακο,ειπαμε τσοντα παγκοσμιου επιπεδου,οχι κωμωδια.

Αντε παλληκαρια μου

Για την Τζουλια ρε γαμωτο :dancing:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Να παμε και οι 50000! :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ωραια λοιπον εχουμε τον πρωτο εθελοντη :s&m_1: :rockon:

Εγω δεν μπορω να συμετασχω,λογω ηλικιας & μπυροκοιλιας...
Ασε που δεν "γραφω" καθολου στον φακο,ειπαμε τσοντα παγκοσμιου επιπεδου,οχι κωμωδια.

Αντε παλληκαρια μου

Για την Τζουλια ρε γαμωτο :dancing:
α για την τζουλια λεμε;εχω παει,θελω αλλη,αν ειναι για στικουδη,μεσα ειμαι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
υπερβολη νομιζω,αν βγαλουμε εξω τους πορνογερους τις γυναικες & τους "ενδιαμεσους",αντε και τους μικροψωληδες,πεφτει κατακορυφα ο αριθμος...
το ειπαμε αυτο,καταληγουμε στον εξης 1,εμενα,μετα το ξεσκαρταρισμα.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
υπερβολη νομιζω,αν βγαλουμε εξω τους πορνογερους τις γυναικες & τους "ενδιαμεσους",αντε και τους μικροψωληδες,πεφτει κατακορυφα ο αριθμος...
Ενταξει, κατι θα γινει. Καποιοι καλοι θα βρεθουνε παντως. Κοτζαμ μπουρδελα, θα στειλουμε την αφροκρεμα. :2funny:

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
α για την τζουλια λεμε;εχω παει,θελω αλλη,αν ειναι για στικουδη,μεσα ειμαι.
κοιταξε να δεις,οταν το αποφασισει η Στικουδη,μαλλον θα λυσουμε το προβλημα χρεους με τον Σειρηνακη πρωθυπουργο.
ο Στικουδαρος ειναι Υπερμουναρος...

Τωρα λες εχεις παρει Τζουλια,Οκ,αλλα σιγουρα οχι με 2-3-4 αλλους μαζι...
Και εμεις οι πορνοτσολιαδες ? Δεν θα παρουμε ματι τιποτα εμεις ?

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Αντε να δουμε ποτε θα ανεβει το δευτερο βιντεο της Τσουλιας
στο 
Tοσες μερες και ακομα να το ανεβασουνε!

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
tzouliafacebook.jpg

Επισκέπτης
Μαριέλα Βακρά προς Τζούλια Αλεξανδράτου: «Εγώ μπορώ και καλύτερα»
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/27264138414578848474.jpg[/img[/URL]]
Με αφορμή τις σπουδές της, στη νοσηλευτική Θεσσαλονίκης, η Μαριέλα κάνει καριέρα στο χώρο του modeling με πολλά εξώφυλλα-φωτογραφήσεις στο Playboy, Max κλπ. Από χθες η Μαριέλα, όπως μας αναφέρει, έψαχνε μανιωδώς να δει το νέο dvd της Τζούλιας όπου και έμεινε άναυδη καθώς την θεώρησε για ακόμα μία φορά «ξενέρωτη και φθηνή».
Εντύπωση προκάλεσε στο γνωστό μοντέλο, τα περιττά κιλά και η κυτταρίτιδα της Τζούλιας, στο εν λόγω dvd.

Η Μαριέλα τονίζει χαρακτηριστικά ότι, η ίδια στη θέση της θα το έκανε πολύ καλύτερα και με πιο πολύ πάθος. Αναφέρει ακόμη πως πριν από λίγους μήνες, της έγινε πρόταση από εταιρία παραγωγής του εξωτερικού να πρωταγωνιστήσει σε ανάλογη ταινία.

Τέλος, το γνωστό μοντέλο δεν παύει να θαυμάζει την Τζούλια Αλεξανδράτου, απλά κρίνει τις σεξουαλικές τις επιδόσεις και τις θεωρεί ανύπαρκτες και τελείως ερασιτεχνικές

[URL unfurl="true"]http://vraseryzi.com/mariela-vakra-vs-julia/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+Vraseryzi+(VraseRyzi)[/URL]

Να σε δούμε κι εσένα λοιπόν.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.457
Πόντοι
25.467
Γι΄αυτό πετάριζε το αριστερό μου αρχίδ μάτι;