Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Η Τζούλια είναι καλέ..σιγά μην βάλω άλλη στο θρέντ της απόλυτης
:o
πλακα κανεις!
ειναι πρεζακι τελειωμενο αλλα μ'αρεσει
Η Τζούλια είναι καλέ..σιγά μην βάλω άλλη στο θρέντ της απόλυτης
Κανω σωστες δουλειες εγωΜ' αρέσει που βάζεις και τίτλο
Καλα το ειπα εγω οτι μπορει να βελτιωθει το κοριτσι. Για να δουμε αν θα καταφερει να γινει πραγματικη πορνοσταρ...Να της δωσουμε ενα κουραγιο βρε αδερφε και θα βρεθουν οι μαγκες για το δυνατο Gang Bang που της αξιζει
Εδω ειναι & το προβλημα,κατα την ταπεινη μου γνωμη.Καλα το ειπα εγω οτι μπορει να βελτιωθει το κοριτσι. Για να δουμε αν θα καταφερει να γινει πραγματικη πορνοσταρ...
μονο εγω απο εδω μεσα εχω τα φοντα,κανεις αλλος.ισως και ο απολυτος.Εδω ειναι & το προβλημα,κατα την ταπεινη μου γνωμη.
Η Τζουλια μας, θελει να γινει πορνοσταρ αλλα δεν το'χει το ρημαδι το πορνοσταριλικι.
Αν ομως αποφασισει να γαμηθει "φυσικα",σαν πουτανα που ειναι δηλαδη,θα γραψει ιστορια στα παγκοσμια χρονικα της πορνογραφιας...
Κλεινω με μια προταση,η οποια πιστευω, θα "εκτοξευσει" την καριερα της:
Το site αριθμει πανω απο 100000 μελη,αντε 50000 πραγματικα.Δεν μπορουν να βρεθουν 3-4 παληκαροι, under 35,να της ξηγησουν τ'ονειρο ?
Πιστευω οτι 3-4 λεβεντες απο το "δυναμικο" του Μπου (αντε 5 στο τσακιρ κεφι),θα εγραφαν χρυσα bites στην ιστορια των σκληρων δισκων της απανταχου πορνογραφιας...
Ωραια λοιπον εχουμε τον πρωτο εθελοντημονο εγω απο εδω μεσα εχω τα φοντα,κανεις αλλος.ισως και ο απολυτος.
Να παμε και οι 50000!Κλεινω με μια προταση,η οποια πιστευω, θα "εκτοξευσει" την καριερα της:
Το site αριθμει πανω απο 100000 μελη,αντε 50000 πραγματικα.Δεν μπορουν να βρεθουν 3-4 παληκαροι, under 35,να της ξηγησουν τ'ονειρο ?
α για την τζουλια λεμε;εχω παει,θελω αλλη,αν ειναι για στικουδη,μεσα ειμαι.Ωραια λοιπον εχουμε τον πρωτο εθελοντη
Εγω δεν μπορω να συμετασχω,λογω ηλικιας & μπυροκοιλιας...
Ασε που δεν "γραφω" καθολου στον φακο,ειπαμε τσοντα παγκοσμιου επιπεδου,οχι κωμωδια.
Αντε παλληκαρια μου
Για την Τζουλια ρε γαμωτο
υπερβολη νομιζω,αν βγαλουμε εξω τους πορνογερους τις γυναικες & τους "ενδιαμεσους",αντε και τους μικροψωληδες,πεφτει κατακορυφα ο αριθμος...Να παμε και οι 50000!
το ειπαμε αυτο,καταληγουμε στον εξης 1,εμενα,μετα το ξεσκαρταρισμα.υπερβολη νομιζω,αν βγαλουμε εξω τους πορνογερους τις γυναικες & τους "ενδιαμεσους",αντε και τους μικροψωληδες,πεφτει κατακορυφα ο αριθμος...
Ενταξει, κατι θα γινει. Καποιοι καλοι θα βρεθουνε παντως. Κοτζαμ μπουρδελα, θα στειλουμε την αφροκρεμα.υπερβολη νομιζω,αν βγαλουμε εξω τους πορνογερους τις γυναικες & τους "ενδιαμεσους",αντε και τους μικροψωληδες,πεφτει κατακορυφα ο αριθμος...
κοιταξε να δεις,οταν το αποφασισει η Στικουδη,μαλλον θα λυσουμε το προβλημα χρεους με τον Σειρηνακη πρωθυπουργο.α για την τζουλια λεμε;εχω παει,θελω αλλη,αν ειναι για στικουδη,μεσα ειμαι.
Είσαι αρχηγός μάγκα μου...αυτές είναι τσόντες!