Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

??

• τζουλια

Ψήφοι: 408 29,9%
  • λοιπες

Ψήφοι: 56 4,1%
  • παρτη μια χτυπα την αλλη

Ψήφοι: 158 11,6%
  • στις αρχιδαρες μου με τις ξεφτιλισμενες

Ψήφοι: 539 39,5%
  • μου ειναι ολες πολυ συμπαθεις

Ψήφοι: 205 15,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.366

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007

Eπιτελους μπηκε ενα μερος του βιντεου της τζουλιας στην αγαπημενη μου ιστιοσελιδα!!

kmen100

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
13
Πόντοι
0
,...την είδα σε 5 λεπτά !

ΜΟυ άρεσαν,
-Το μελαχρινό που ΘΑ γαμηθεί στο επόμενο επεισόδιο
-Οι σφαλιάρες που έφαγε η Τζούλια

Κατά τα άλλα γμσ τα !

κι εμένα ρε παιδιά, γούσταρα πολύ που την σφαλιάριζε ο μαυρούκος τη Τζούλια.  Άσε που μετά την πρώτη που έφαγε και απόρησε όλες τις επόμενες τις γούσταρε....
Μόνο για χαστούκια είναι

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
δεν μπορώ ακόμα να την δω γιατί δουλεύω, από τον κόλο την παίρνουνε τις σκύλα? και που την χύνουνε;

Επισκέπτης

Eπιτελους μπηκε ενα μερος του βιντεου της τζουλιας στην αγαπημενη μου ιστιοσελιδα!!

URL]]

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
REVIEW του αριστουργηματος....

1.κανει μπαμ,οτι τους ειπανε να μη τα δωσουν ολα...τον ενα τον εχω ξαναδει σε τσοντα.
αν θελανε θα την σουβλιζανε κανονικα  :pipa3:

2.η κοπελα ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ...δεν ξερει να γαμιεται,περα απο την ομορφια ειναι ενα ξενερωτο επιπλο.
ακομα και η πιο amateur αλλοδαπη γαμιεται καλυτερα....ακομα και στην τσοντα της Ντουβλη,αυτη η ξενη η
κρυφοκαυλιτσα με το μαυρο μαλλι που παριστανει την υπηρετρια της,πιο καλο γαμησι κανει!
ΡΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

3.το χυσιμο του μαυρου με τα μαλλια τι εγινε? το εφαγε η μαρμαγκα?

4.της το βαζουν λιγο απο τον κωλαρινο αλλα ουτε καλο το πλανο ειναι,ουτε το γουσταρει για πολυ ωρα.

5.ο σειρινακης μα καλα δε μπορει να κανει μια τσοντα της προκοπης?
Δε μπορει να κατσει να γραψει ενα σεναριο εστω της πλακας σαν τισ ταινιες του 60-70?
τι μαπα παραγωγη ειναι αυτη? σαν ιδιοκτητης ασ βαλει λιγο το μυαλο του να δουλεψει!
Ας παρει παραδειγμα τον ιδιοκτητη του τζαμπο που γραφει μονος του τις διαφημισεις του τζαμπο
στο ραδιοφωνο που και εξυπνες και γελιο εχουν συνηθως.

6.παντως οι δυο μαυροι τυπαδες εχουν πολυ γελιο,ειναι ''μουρες'',φαινεται οτι κανουν χαβαλε και ανετα θα μπορουσαν να παιζουν σε καμια
κωμωδια στυλ ''friday'' με τον ice qube και τον Chris Tucker  :2funny: :2funny: :2funny:

kmitsaras

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2009
Κριτικές
10
Like
46
Πόντοι
10
Καλα θα κανει ο κ. Σειρηνακης να αρχιζει να διαβαζει κανα φορουμ γιατι μεχρι στιγμης ολοι κραζουν με τις παπαριες που βγαζει! Βαλε την καριολα να τον φαει κανονικα απο ολες τις τρυπες αφηνοντας τα παληκαρια να εκτονοθουν οπως ξερουν και θα σου πω αν θα ανεβουν οι μετοχες του! Μα ειναι δυνατον να μου γυριζεις παρτουζα και να μην εχει διπλο γαμησι! Πρεπει να του κανουμε σεμηναρια μου φαινεται! Και αυτη η μαλακο μην της τον ακουμπησεις λιγο στον κολο κατι θα παθει!

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
καταρχην η τζουλια δεν κανει για τσοντες,τελεια και παυλα.ενω ειναι ωραιο μουνι,στο γαμησι ειναι κομοδινο κανονικο.να μην αναφερθω τωρα στις κραυγες και στις μαλακιες που λεει,ουτε κοριτσια που τα ξεπαρθενιαζουν λενε τετοιες μαλακιες.
σιγα τις πουτσες που ειχανε οι μαυροι οι μαλακες.
καταρχην δεν τους συκωθηκανε κιολας καλα καλα τους μαλακες.
ας εβαζε το ζαφειρη και θα την γαμουσε τα ραμματα τις τζουλιας.απλα ο σιρινας παει να κανει πιασαρικες ταινιες με ονομα-τιτλο και πρωταγωνιστες,αλλα το αποτελεσμα που βγαινει ειναι μαπα.
κατι τσοντες στα 80s ειναι χρονια μπροστα και σε σεναριο και σε γαμησι και σε πολλα αλλα.
τελος παντων ευχομαι να βαλει μυαλο ο σιρινας απο αυτη την ταινια, διοτι οπως μαθαινω απο πωλησεις πατωσε εντελος,ολοι απο ιντερνετ την κατεβαζουν,και τον βλεπω αμα δεν κανει κατι σωστο θα κατεβασει ρολα στο μαγαζι και τελος.
και βασικα μεγαλη μαλακια του σειρηνακη που κουβαλαει μαυρους και ξενους και μαλακιες,εχει παικτες στην ελλαδα να του κανουν καλη δουλεια,και εκεινον τον μαλακα τον κυπριο,και τον αλλον τον λεχριτη με τα τατουαζ ας τους στειλει σιγα σιγα,να βρει καινουργιους παικτες πρεπει.

Dylan-Johnny

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
0
Ας βάλει ξανά την Ηλέκτρα να παίξει να δούμε κάνα γαμήσι της προκοπής...

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Και ένα βιντεάκι αφότου έφαγε τις δύο μαύρες (αλλά δυστυχώς μελάτες) ψωλές...

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.189
Πόντοι
506
...Όσο υπάρχουν θαυμαστές και θαυμάστριες αυτού του ΑΛΛΟΙΘΩΡΟΥ, ΑΝΟΡΕΞΙΚΟΥ ΠΡΕΖΟΝΙΟΥ, ο Σειρηνάκης και ο κάθε Σειρηνάκης θα μπορεί να βγάζει λεφτά πουλώντας ΑΕΡΑ...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
...Όσο υπάρχουν θαυμαστές και θαυμάστριες αυτού του ΑΛΛΟΙΘΩΡΟΥ, ΑΝΟΡΕΞΙΚΟΥ ΠΡΕΖΟΝΙΟΥ, ο Σειρηνάκης και ο κάθε Σειρηνάκης θα μπορεί να βγάζει λεφτά πουλώντας ΑΕΡΑ...
καλα εσυ γαμα καμια ψοφια ρωσσιδα του 10αρικου,και ασε την Τζουλια.

**BettyBoop**

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Σε σάς τις γυναίκες (υποθέτω ότι είσαι γυναίκα) θαυμάζω την παρατηρητικότητά σας, γενικά, και στο σχολιασμό άλλων γυναικών, ιδιαίτερα.

Ναι, γυναικα ειμαι. Εδω προκειται για ενα ατομο που βγαζει καποια χρηματα απο το σεξ, περιμενα να φροντιζει καπως τον εαυτο της, το σωμα της. Γενικα μου εβγαλε μια αισθηση βρωμιας (μπιχλας δηλαδη) και με απογοητευσε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom