Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

??

• τζουλια

Ψήφοι: 408 29,9%
  • λοιπες

Ψήφοι: 56 4,1%
  • παρτη μια χτυπα την αλλη

Ψήφοι: 158 11,6%
  • στις αρχιδαρες μου με τις ξεφτιλισμενες

Ψήφοι: 539 39,5%
  • μου ειναι ολες πολυ συμπαθεις

Ψήφοι: 205 15,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.366

prague

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Like
51
Πόντοι
0
Εγώ που είμαι εγκεφαλικός :uglystupid: μόνο που βλέπω την γκόμενα με το τουπέ χιλίων καρδιναλιών να κάνει μπουρδέλο τα καλλιστεία,τώρα να τη ξεμουνιάζουνε 2 μαύροι με γκαυλώνει άπειρα!

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Ήθελα να δω τη δεύτερη τσόντα της Αλεξανδράτου μπας και βελτιώθηκε.Τα χάλια της τα μαύρα και αν κάνει έτσι και στην προσωπική της ζωή τότε για να περάσει κανείς μαζί της καλά θα πρέπει να μιλά άλλη γλώσσα και να μην καταλαβαίνει τι λέει η χαζοβιόλα.Γι αυτό και ο Γάλλος πέρασε καλά.Γιατί η Τζούλια ως μισή Αγγλίδα μόνο Ελληνικά και Αγγλικά μιλά.Ο άλλος την βομβάρδιζε και δεν έπαιρνε χαμπάρι τι έλεγε αυτή..

Οι μαύροι καβαλάρηδες στην αρχή ορεξάτοι μεχρι που άρχισε η ξανθούλα να μιλά και οι δύστυχοι πορνότσοντες βραχυκύκλωσαν και έπεσε ο γενικός..

ΥΓ ευχαριστώ τος ανθρώπους εδώ που το ανέβασαν κια μου λύθηκε η απορία..

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
είναι μισή ελληνίδα και μισή αγγλίδα και μιλάει τα μισά ελληνικά και τα μισά αγγλικά.

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
είναι μισή ελληνίδα και μισή αγγλίδα και μιλάει τα μισά ελληνικά και τα μισά αγγλικά.

Μιλά και άλλη γλώσσα,τη γλώσσα της άσπρης.Μόλις σνιφ'αρει κατευθείαν δήλωση στις κάμερες και μετά ψάχνονται ο Χίος η Τατιάνα και η κωλοπαρέα σε όλα τα λεξικά να καταλάβουν τι είπε!!!

Επισκέπτης
Ευχαριστώ που τα σβήσατε.Τα κατέβασα κι εγώ όλα απο youtube,μην βρω και κανένα μπελά. :)
Εχω καμιά 10αριά ακόμα..να ανεβάσω πάλι?? :P

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
τυπε γαμησετα
αν γαμαει τζαμπα αυτος την τζουλια μιλαμε η κοπελα τοχει ριξει στα πολυ βαρια :2funny:

σιγά. ώπα, ώπα. είπαμε ότι πίνει κόκα κόλα αλλά δεν την χάζεψε τόσο (η κόκα κόλα) που να δίνει την περιουσία της τσάμπα...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/79659091048446680768.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

1. ξεράσω με το μισό κουβά ζελέ. ωραίοι λίγδες είναι (ήταν) μόνο ο κομπέιν και ο πάτον, οι υπόλοιποι γιατίιιι, γιατίιιιι να βάζετε τόσο πράμα στο μαλλί που να φαίνεται πέντε βδομάδες άλουστο; τώρα θα μου πείτε, πηδάει την τζούλια, οπότε τι λίγδες λέω γω...

2. αίσχος το μανικιούρ, αίσχος. αυτή και η καυλίτσα, για φωτογράφηση πάτε, *μερικοί* κοιτάνε και κάτι άλλο εκτός απ'τα βυζιά σας. στη μανικιουρίστα. Α ΜΕ ΣΑ, που λέει και το αλιντι  :smitten:

η φωτο με το καπέλο και το χυμό ήταν πάαααααααααααρα πολύ γαμάτη  :headbang3:

Επισκέπτης
Αυτός σας αρέσει κορίτσα? :2funny: :2funny: :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/37908572940517251423.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/05565489043760825093.jpg[/img[/URL]]

Επισκέπτης
Η Τζούλια είναι καλέ..σιγά μην βάλω άλλη  στο θρέντ της απόλυτης :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom