zaraboukas
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Έλα ρε παιδάκι μου ανέβαινε
εχει ολόκληρη υπόθεση δηλαδή"Τρέξτε να προλάβετε παιδιά! Αύριο κυκλοφορεί στα περίπτερα η νέα αισθησιακή ταινία της Τζούλιας Αλεξανδράτου.Σύμφωνα με πληροφορίες ο πιθανός τίτλος του DVD είναι «Οι μαύροι καβαλάρηδες», ενώ η υπόθεση αναμένεται αν είναι όλα τα λεφτά!Η Τζούλια κυκλοφορεί τσίτσιδη στους δρόμους της Βούλας και αναζητάει απεγνωσμένα τον έρωτα, τον οποίο βρίσκει στα πρόσωπα δύο μαύρων συμπρωταγωνιστών. Εξ ου και ο τίτλος της ταινίας δηλαδή."
SPORTDOG.GR
πεστα ρε τυπε σε κατι μαλακες που βγαινουν και την κραζουν και αυριο θα ειναι οι πρωτοι που θα σοβατησουν τους τοιχους του σπιτιου τους.Μπραβο το κοριτσι. Παντα τετοια! Την παω γιατι δεν κολωνει και πραγματοποιει παντα αυτο που υποσχεται.
Πολυ πιο αυθεντικη και σωστη απο διαφορες δηθεν. Τουλαχιστον αυτη λεει τα πραγματα με το ονομα τους.
Να ειναι καλα να βγαζει συνεχεια ταινιες μπας και δουμε αναπτυξη και σε καποιο τομεα σε αυτο τον τοπο.
Ανυπομονω!
πλακα πλακα το δωματιο τωρα που το βλεπω θελει λιγο βαψιμο....πεστα ρε τυπε σε κατι μαλακες που βγαινουν και την κραζουν και αυριο θα ειναι οι πρωτοι που θα σοβατησουν τους τοιχους του σπιτιου τους.
λευκο το εχεις ρε τυπε.πλακα πλακα το δωματιο τωρα που το βλεπω θελει λιγο βαψιμο....
ετοιμοιμολις τωρα επαιξε και η διαφημιση στον alpha.....
Ετοιμαστειτε....
Εμενα παντως η προηγουμενη ταινια της με καυλωσε αρκετα και εδειξε πολλα υποσχομενη.
Αντιθετως της Ντουβλη δεν μου ειπε τιποτα.
Αν ειχα τα φραγκα, για πεταμα εννοειται και τα κονε θα την επαιρνα ανετα...
Την Κυρία την πέτυχα σήμερα με την ροζ Porche στο Π. Φάληρο με κατεύθυνση προς Γλυφάδα, αν δεν έβρεχε και δεν είχα πράσινο στο φανάρι θα την ρώταγα πότε βγαίνει το DVD και...πόσο πάει η βίζιτα
μονο τοσα τυπε?Παντως το καλοκαίρι στην Σαντορίνη που αλόνιζε για πολλές μέρες, ακούστηκε ότι την πήραν κάμποσοι με ταρίφα από 800 ευρώπουλα έκαστος...
τυπε και για 500αρικο τον εχει παρει η τζουλια να ξερεις.μονο τοσα τυπε?
εγω ειχα ακουσει για 2χιλιαρα
μονο τοσα τυπε?
μονο τοσα τυπε?
τυπε και για 500αρικο τον εχει παρει η τζουλια να ξερεις.
βαλε εδω την φωτο τυπε να παρουμε ματιΝα επισημανθεί το "ΑΠΟ" 800. Υποθετω ότι πάει ανάλογα τις υπηρεσίες/ώρα, οπότε εύκολα ανεβαίνει σε 2-χίλιαρο.
Αν και λόγω Σαντορίνης είναι μάλλον ανεβασμένη η αρχική τιμή, κάτι σαν την εφορία :-)
Παλιότερα είναι πολύ πιθανόν να ξεκινούσε απο 2χίλιαρο αλλά δεν φταίει μονάχα η κρίση, είναι κ κάτι άλλο:
Eπειδή την είδα πολλάκις από κοντά, δεν είναι πια η Τζούλια που ξέραμε, φαίνεται ξεκάθαρα η κοκαίνη στα μάτια της κ αρχίζει σιγά σιγά κ στο σώμα...
(Γι'αυτό βιάζεται άλλωστε να βγάλει τα dvd όσο την παίρνει ακόμη σωματικά).
Παραμένει μουνάρα φυσικά αλλά χωρίς ίχνος αθωότητας στην φατσούλα, αντιθέτως ένα απλανές κ αλλοίθωρο πότε πότε βλέμμα.
Εχω και αποδεικτική φωτό μιας κ έβγαλα κ εγώ αναμνηστικές όπως κ πολλοί άλλοι, αλλά μετά που το καλοσκέφτηκα, ούτε στο facebook δεν τις ανέβασα!
Στοίχημα ότι σε λιγότερο από 5 χρόνια θα την παίρνεις απο 300 κ αυτά τιμής ένεκεν του παρελθόντος της, για να χαζεύεις τις παλιές φωτό της και να λες τι μουνί γάμησες...
Η Ντουβλη ηταν ψωνισμενη και σε σχεση με την Τζουλια χαλια σωματικα. Δεν ηταν κακη η Τζουλια για..... παρθενα (χαχαχα)Εμενα παντως η προηγουμενη ταινια της με καυλωσε αρκετα και εδειξε πολλα υποσχομενη.
Αντιθετως της Ντουβλη δεν μου ειπε τιποτα.
Αν ειχα τα φραγκα, για πεταμα εννοειται και τα κονε θα την επαιρνα ανετα...