Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

??

• τζουλια

Ψήφοι: 408 29,9%
  • λοιπες

Ψήφοι: 56 4,1%
  • παρτη μια χτυπα την αλλη

Ψήφοι: 158 11,6%
  • στις αρχιδαρες μου με τις ξεφτιλισμενες

Ψήφοι: 539 39,5%
  • μου ειναι ολες πολυ συμπαθεις

Ψήφοι: 205 15,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.366

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
"Τρέξτε να προλάβετε παιδιά! Αύριο κυκλοφορεί στα περίπτερα η νέα αισθησιακή ταινία της Τζούλιας Αλεξανδράτου.Σύμφωνα με πληροφορίες ο πιθανός τίτλος του DVD είναι «Οι μαύροι καβαλάρηδες», ενώ η υπόθεση αναμένεται αν είναι όλα τα λεφτά!Η Τζούλια κυκλοφορεί τσίτσιδη στους δρόμους της Βούλας και αναζητάει απεγνωσμένα τον έρωτα, τον οποίο βρίσκει στα πρόσωπα δύο μαύρων συμπρωταγωνιστών. Εξ ου και ο τίτλος της ταινίας δηλαδή."
SPORTDOG.GR
εχει ολόκληρη υπόθεση δηλαδή

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.730
Πόντοι
9.931
Την Κυρία την πέτυχα σήμερα με την ροζ Porche στο Π. Φάληρο με κατεύθυνση προς Γλυφάδα, αν δεν έβρεχε και δεν είχα πράσινο στο φανάρι θα την ρώταγα πότε βγαίνει το DVD και...πόσο πάει η βίζιτα :grin:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Μπραβο το κοριτσι. Παντα τετοια! Την παω γιατι δεν κολωνει και πραγματοποιει παντα αυτο που υποσχεται.
Πολυ πιο αυθεντικη και σωστη απο διαφορες δηθεν. Τουλαχιστον αυτη λεει τα πραγματα με το ονομα τους.
Να ειναι καλα να βγαζει συνεχεια ταινιες μπας και δουμε αναπτυξη και σε καποιο τομεα σε αυτο τον τοπο.
Ανυπομονω!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μπραβο το κοριτσι. Παντα τετοια! Την παω γιατι δεν κολωνει και πραγματοποιει παντα αυτο που υποσχεται.
Πολυ πιο αυθεντικη και σωστη απο διαφορες δηθεν. Τουλαχιστον αυτη λεει τα πραγματα με το ονομα τους.
Να ειναι καλα να βγαζει συνεχεια ταινιες μπας και δουμε αναπτυξη και σε καποιο τομεα σε αυτο τον τοπο.
Ανυπομονω!
πεστα ρε τυπε σε κατι μαλακες που βγαινουν και την κραζουν και αυριο θα ειναι οι πρωτοι που θα σοβατησουν τους τοιχους του σπιτιου τους.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πεστα ρε τυπε σε κατι μαλακες που βγαινουν και την κραζουν και αυριο θα ειναι οι πρωτοι που θα σοβατησουν τους τοιχους του σπιτιου τους.
πλακα πλακα το δωματιο τωρα που το βλεπω θελει λιγο βαψιμο.... :cum: :cum:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Εμενα παντως η προηγουμενη ταινια της με καυλωσε αρκετα και εδειξε πολλα υποσχομενη.
Αντιθετως της Ντουβλη δεν μου ειπε τιποτα.
Αν ειχα τα φραγκα, για πεταμα εννοειται και τα κονε θα την επαιρνα ανετα...

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
τελικα οντως αυριο κυκλοφορει η τζουλια η ραδιο αρβιλα ???

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
μολις τωρα επαιξε και η διαφημιση στον alpha.....
Ετοιμαστειτε.... :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

kostas34

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
0
Εμενα παντως η προηγουμενη ταινια της με καυλωσε αρκετα και εδειξε πολλα υποσχομενη.

Δεν χρειάζονται κονέ, απευθύνεσαι στον εκάστοτε manager/φίλο, πχ το καλοκαίρι ήταν ο Ρέβης.

Την Κυρία την πέτυχα σήμερα με την ροζ Porche στο Π. Φάληρο με κατεύθυνση προς Γλυφάδα, αν δεν έβρεχε και δεν είχα πράσινο στο φανάρι θα την ρώταγα πότε βγαίνει το DVD και...πόσο πάει η βίζιτα :grin:

Παντως το καλοκαίρι στην Σαντορίνη που αλόνιζε για πολλές μέρες, ακούστηκε ότι την πήραν κάμποσοι με ταρίφα από 800 ευρώπουλα έκαστος...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παντως το καλοκαίρι στην Σαντορίνη που αλόνιζε για πολλές μέρες, ακούστηκε ότι την πήραν κάμποσοι με ταρίφα από 800 ευρώπουλα έκαστος...
μονο τοσα τυπε?
εγω ειχα ακουσει για 2χιλιαρα

kostas34

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
0
μονο τοσα τυπε?
εγω ειχα ακουσει για 2χιλιαρα

Να επισημανθεί το "ΑΠΟ" 800. Υποθετω ότι πάει ανάλογα τις υπηρεσίες/ώρα, οπότε εύκολα ανεβαίνει σε 2-χίλιαρο.
Αν και λόγω Σαντορίνης είναι μάλλον ανεβασμένη η αρχική τιμή, κάτι σαν την εφορία :-)
Παλιότερα είναι πολύ πιθανόν να ξεκινούσε απο 2χίλιαρο αλλά δεν φταίει μονάχα η κρίση, είναι κ κάτι άλλο:
Eπειδή την είδα πολλάκις από κοντά, δεν είναι πια η Τζούλια που ξέραμε, φαίνεται ξεκάθαρα η κοκαίνη στα μάτια της κ αρχίζει σιγά σιγά κ στο σώμα...
(Γι'αυτό βιάζεται άλλωστε να βγάλει τα dvd όσο την παίρνει ακόμη σωματικά).
Παραμένει μουνάρα φυσικά αλλά χωρίς ίχνος αθωότητας στην φατσούλα, αντιθέτως ένα απλανές κ αλλοίθωρο πότε πότε βλέμμα.
Εχω και αποδεικτική φωτό μιας κ έβγαλα κ εγώ αναμνηστικές όπως κ πολλοί άλλοι, αλλά μετά που το καλοσκέφτηκα, ούτε στο facebook δεν τις ανέβασα!

Στοίχημα ότι σε λιγότερο από 5 χρόνια θα την παίρνεις απο 300 κ αυτά τιμής ένεκεν του παρελθόντος της, για να χαζεύεις τις παλιές φωτό της και να λες τι μουνί γάμησες...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Να επισημανθεί το "ΑΠΟ" 800. Υποθετω ότι πάει ανάλογα τις υπηρεσίες/ώρα, οπότε εύκολα ανεβαίνει σε 2-χίλιαρο.
Αν και λόγω Σαντορίνης είναι μάλλον ανεβασμένη η αρχική τιμή, κάτι σαν την εφορία :-)
Παλιότερα είναι πολύ πιθανόν να ξεκινούσε απο 2χίλιαρο αλλά δεν φταίει μονάχα η κρίση, είναι κ κάτι άλλο:
Eπειδή την είδα πολλάκις από κοντά, δεν είναι πια η Τζούλια που ξέραμε, φαίνεται ξεκάθαρα η κοκαίνη στα μάτια της κ αρχίζει σιγά σιγά κ στο σώμα...
(Γι'αυτό βιάζεται άλλωστε να βγάλει τα dvd όσο την παίρνει ακόμη σωματικά).
Παραμένει μουνάρα φυσικά αλλά χωρίς ίχνος αθωότητας στην φατσούλα, αντιθέτως ένα απλανές κ αλλοίθωρο πότε πότε βλέμμα.
Εχω και αποδεικτική φωτό μιας κ έβγαλα κ εγώ αναμνηστικές όπως κ πολλοί άλλοι, αλλά μετά που το καλοσκέφτηκα, ούτε στο facebook δεν τις ανέβασα!

Στοίχημα ότι σε λιγότερο από 5 χρόνια θα την παίρνεις απο 300 κ αυτά τιμής ένεκεν του παρελθόντος της, για να χαζεύεις τις παλιές φωτό της και να λες τι μουνί γάμησες...
βαλε εδω την φωτο τυπε να παρουμε ματι

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
Η Ντουβλη ηταν ψωνισμενη και σε σχεση με την Τζουλια χαλια σωματικα. Δεν ηταν κακη η Τζουλια για..... παρθενα (χαχαχα)

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

Αυτός τα χε με την Αλεξανδράτου και μόλις έμαθε ότι του τα φόρεσε και γαμιέται σε τσόντες τρελάθηκε και θέλει να κάψει όλες τις πουτάνες!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom