Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

enetline

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
"annamaria88" δες το pm σου, εχεις ενα ενδιαφερον!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μαθήματα γραμματικής στο θρεντ της Τζούλιας!Τα πάντα όλα!!! :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μη φύγεις. Σε λίγο θα έρθει ο Τσάρλι να μας αναλύσει το σημερινό ματς στο Στάμφορντ Μπριτζ.
:2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:
Έχω δουλειά ρε γαμώτο αλλά αυτή την ανάλυση μπορώ να την μάθω και από τον χίτμαν! :grin:

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
όχι, δεν το είπε Ρωσίδα....

όχι, δεν το είπε Ουκρανέζα...

Το είπε ...ελληνίδα !!!!     :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Να'σαι καλά πουλοπαίχτρια αλήντισσα με τα ωραία σου, μου πέρασαν και τα νεύρα στην δουλειά και όλα με αυτό που είπες  :thumbsup: :bounce-glasses:
Ενας ακομα στερημενος που βλεπει γυναικες κοιμωμενος ορθιος... :)

Οσο για τις σκανδιναυες(Φινλανδια, Σουηδια, Νορβηγια) ειναι γεγονος. Αν το ψαξεις το θεμα θα δεις οτι ειναι ασχημες. Ασε που λογω του κρυου που κανει εκει πανω ειναι και κρυοκωλες... καμμια σχεση με τις φιληδονες παθιαρες της Μεσογειου.  

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Οσο για τις σκανδιναυες(Φινλανδια, Σουηδια, Νορβηγια) ειναι γεγονος. Αν το ψαξεις το θεμα θα δεις οτι ειναι ασχημες. Ασε που λογω του κρυου που κανει εκει πανω ειναι και κρυοκωλες... καμμια σχεση με τις φιληδονες παθιαρες της Μεσογειου.  

εδω συμφωνω
πηγα Φινλανδια και τοση ασχημια δν εχω ξαναδει ποτε στη ζωη μου  :S
το ιδιο και στην Αγγλια
ξεβαμενα κοριτσια, χωρις χρωμα πανω τους και δν μιλαω μονο για την εμφανιση

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366

ε οχι και η Σουηδεζες ασχημες  :S

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Tις μαλακιες τις λες εσυ, εγω σου ανοιγω τα ματια, καθυστερημενε :cheesy:
Τα πουστρακια βρισκουν ευκολα αντρες γιατι τους πληρωνουν, δεν κινδυνευουν απ τις πουτανες τις ρωσιδες. Καλα, εισαι τοσο ξεφτιλας που που τη βγαζεις μόνο με ρωσιδες πουτανες? Πρεπει να σαι ο καλυτερος πελατης τους, για κατι τετοια θυματα κατεβηκαν απ τη χωρα τους κι ηρθα εδω αυτες οι πειναλεες...
Πρσωπικα θεωρω εντελως ξεφτιλες τους αχρηστους-ανικανους οπως εσυ, που βολευονται με τις φουκαριαρες του πρωην ανατολικου μπλοκ. Μεγαλος ξεπεσμος. Προσεξε μονο εκτος απ το πορτιοφολι σου μη σε κολλησουν και καμμια συφιλη/βλενορροια γιατι ειναι τιγκα στην αρρωστια.lmao  :2funny:
πρεπει να το κοινοποιησει κιολας?

βρε ουστ ρε πραμα που θα μου ανοιξεις εσυ τα ματια  :2funny:μπες στην τρυπα σου τελειωμενε που εχεις και γνωμη για ρωσιδες και δινεις συμβουλες :uglystupid:

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Να προσθέσω απλώς ότι και στη Ρουμανία, όπου έζησα γι'αρκετά χρόνια, μη νομίζετε ότι οι δρόμοι είναι γεμάτοι από καλλονές.
Έχουν βέβαια πολύ ωραία σώματα, εξού και η κυριαρχία τους στο άθλημα της γυμναστικής, αλλά από φάτσες κλάφτα. Σαν κάτι δικά μας βλαχαδερά που μόλις κατέβηκαν από τα Γκράβαρα.

Αντιθέτως, στην Τσεχία όπου σπούδασε φίλος, μου έλεγε ότι έβγαινες στον δρόμο και πάθαινες την πλάκα σου. Κοπέλες πανέμορφες, πανύψηλες, κανονικά μοντέλα, οι οποίες όμως κυκλοφορούσαν εντελώς ανεπιτήδευτα, με ρόμπες, παντόφλες και μπικουτί στα μαλλιά.     

οι τσεχες ειναι θεες φιλε μου οντως :rockon:

vroomidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εγω βερολινο που πηγα παντως επαθα πλακα με τις γερμανιδες...ψηλες,με ωραια σωματα και με υπεροχα ματια οι περισσοτερες!
Καμια σχεση με αυτες που μας κουβαλιουντε εδω τα καλοκαιρια!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Εγω βερολινο που πηγα παντως επαθα πλακα με τις γερμανιδες...ψηλες,με ωραια σωματα και με υπεροχα ματια οι περισσοτερες!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Σε αυτό το σημείο, συμφωνώ απόλυτα...... Κόντεψα να φύγω από τη Γερμανία με γλαύκωμα και καταρράκτη.....! :headbang: :headbang: :headbang:

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
εδω συμφωνω
το ιδιο και στην Αγγλια
Πηγα φινλανδια και οι γυναικες ειναι πιο ανθρωποι απο τις φανταστικες ελληνιδες.
By the way σε ενα club που πηγα στο helsinki ειχε πολλες μουναρες. Ο καθενας μας βλεπει αυτο που θελει να δει μαλλον ε μαριαννα?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
εδω συμφωνω
το ιδιο και στην Αγγλια
εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή..

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Tα χουμε πει επανειλημμένως.
Σημασια δεν εχει αν μια χωρα εχει πιο ωραιες γκομενες απο μια αλλη.
Το μείζων θεμα σε μια κοινωνια ειναι, ΠΟΣΕΣ ειναι οι ομορφες γυναικες σε μια χωρα, ως ποσοστο επι του γυναικειου πληθυσμου της.
Π.χ., στην Ουκρανια (μιλαω εκ πειρας)οι 7 στις 10 γυανικες ειναι απο ανω του μετριου εως μουναρες.
Το αποτελεσμα?
Ο ανδρικος πληθυσμος ειναι τοσο κομπλε, που δεν γυρναει κεφαλι στην κυριολεξια, οταν περνα καπου μια μουναρα.
Εν αντιθέσει με την καταραμενη αυτη χωρα, οπου η αναλογια αυτη ειναι ζοφερη
Το αποτελεσμα?
Μιζερια παντου,και ο μεσος αντρας παρακαλαει για να του κατσει μια μετρια,απο ολες τις αποψεις (μιλαω μακροπροθεμα τωρα ετσι),και σαγονια πεφτουν στο πατωμα στο περασμα μιας μουναρας.

ειναι τοσο απλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom