Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Tα χουμε πει επανειλημμένως.
Σημασια δεν εχει αν μια χωρα εχει πιο ωραιες γκομενες απο μια αλλη.
Το μείζων θεμα σε μια κοινωνια ειναι, ΠΟΣΕΣ ειναι οι ομορφες γυναικες σε μια χωρα, ως ποσοστο επι του γυναικειου πληθυσμου της.
Π.χ., στην Ουκρανια (μιλαω εκ πειρας)οι 7 στις 10 γυανικες ειναι απο ανω του μετριου εως μουναρες.
Το αποτελεσμα?
Ο ανδρικος πληθυσμος ειναι τοσο κομπλε, που δεν γυρναει κεφαλι στην κυριολεξια, οταν περνα καπου μια μουναρα.
Εν αντιθέσει με την καταραμενη αυτη χωρα, οπου η αναλογια αυτη ειναι ζοφερη
Το αποτελεσμα?
Μιζερια παντου,και ο μεσος αντρας παρακαλαει για να του κατσει μια μετρια,απο ολες τις αποψεις (μιλαω μακροπροθεμα τωρα ετσι),και σαγονια πεφτουν στο πατωμα στο περασμα μιας μουναρας.

Αν και καθήμενος......ορθώς ομιλείς!!!

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το μείζων θεμα σε μια κοινωνια ειναι, ΠΟΣΕΣ ειναι οι ομορφες γυναικες σε μια χωρα, ως ποσοστο επι του γυναικειου πληθυσμου της.
Π.χ., στην Ουκρανια (μιλαω εκ πειρας)οι 7 στις 10 γυανικες ειναι απο ανω του μετριου εως μουναρες.
Το αποτελεσμα?
Ο ανδρικος πληθυσμος ειναι τοσο κομπλε, που δεν γυρναει κεφαλι στην κυριολεξια, οταν περνα καπου μια μουναρα.
Το αποτελεσμα?
Μιζερια παντου,και ο μεσος αντρας παρακαλαει για να του κατσει μια μετρια,απο ολες τις αποψεις (μιλαω μακροπροθεμα τωρα ετσι),και σαγονια πεφτουν στο πατωμα στο περασμα μιας μουναρας.

ειναι τοσο απλο.

+10000000000000000 ετσι ειναι μεγαλε! :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το αποτελεσμα?
Το αποτελεσμα?

ειναι τοσο απλο.

και λοιπον τι ρε μεγαλε? θελεις τωρα να σας τη σπασω?

τι σε κοφτει ποσες ωραιες μουναρες υπαρχουν αναλογικα, μηπως σου χρωσταει ο θεος 1000 γυναικες και πρεπει να διαλεξεις?
τοχετε κανει τιραντα στη μαλακια και θελετε να το ακουσετε. Θελω να μου σηκωσει το χερι ενας και να μου πει ποσες γκομενες θα μπορουσε να γαμησει στη ζωη του, 200? 500? 1000? δεν υπαρχουν 1000 μουνες σε καθε χωρα? α ειναι δυσκολες οι ελληνιδες θα πεις. Δηλαδη αμα εισαι σα σαπιοξυλο στη φατσα πιστευεις οτι πρεπει να αξιωνεις να γαμησεις οτι καλυτερο κυκλοφορει, οποτε αν η αναλογια ειναι υψηλη αυξανονται οι πιθανοτητες?
αμα ειναι ετσι τραβα και στο συλλογο των τυφλων στη Καλλιθεα οπου αυξανονται δραματικα οι πιθανοτητες υπερ σου, το ιδιο πραγμα ειναι και μπορεις με το ιδιο σκεπτικο να κοκορευεσαι οτι εβγαλες μουναρα γκομενα.

Και για να το ληγουμε. Οταν πληρωνεις βιζιτα, τοτε ναχεις ναι αξιωσεις. Οταν θες να βγαλεις γκομενα, τοτε να κοιταξεις τα μουτρα στο καθρεφτη και τη κοιλια σου τη πλαδαρη και μετα ελα να μου πεις σε ποιο ποσοστο μπαινεις εσυ απο τη ματια της γυναικας τωρα, αντιστοιχα.

βουρλα

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Εκτος απο ασχετοσυνη και μπαζοφιλια κυριαρχει και η βλακεια εδω στην Ελλαδα.
Δεν καταλαβαινουν τα ζωα αφηστε τους.

Οσοι ειστε φυσιολογικοι και γουσταρετε ωραιες γυναικες μπειτε εδω.

Επισκέπτης
και λοιπον τι ρε μεγαλε? θελεις τωρα να σας τη σπασω?

τι σε κοφτει ποσες ωραιες μουναρες υπαρχουν αναλογικα, μηπως σου χρωσταει ο θεος 1000 γυναικες και πρεπει να διαλεξεις?
τοχετε κανει τιραντα στη μαλακια και θελετε να το ακουσετε. Θελω να μου σηκωσει το χερι ενας και να μου πει ποσες γκομενες θα μπορουσε να γαμησει στη ζωη του, 200? 500? 1000? δεν υπαρχουν 1000 μουνες σε καθε χωρα? α ειναι δυσκολες οι ελληνιδες θα πεις. Δηλαδη αμα εισαι σα σαπιοξυλο στη φατσα πιστευεις οτι πρεπει να αξιωνεις να γαμησεις οτι καλυτερο κυκλοφορει, οποτε αν η αναλογια ειναι υψηλη αυξανονται οι πιθανοτητες?
αμα ειναι ετσι τραβα και στο συλλογο των τυφλων στη Καλλιθεα οπου αυξανονται δραματικα οι πιθανοτητες υπερ σου, το ιδιο πραγμα ειναι και μπορεις με το ιδιο σκεπτικο να κοκορευεσαι οτι εβγαλες μουναρα γκομενα.

Και για να το ληγουμε. Οταν πληρωνεις βιζιτα, τοτε ναχεις ναι αξιωσεις. Οταν θες να βγαλεις γκομενα, τοτε να κοιταξεις τα μουτρα στο καθρεφτη και τη κοιλια σου τη πλαδαρη και μετα ελα να μου πεις σε ποιο ποσοστο μπαινεις εσυ απο τη ματια της γυναικας τωρα, αντιστοιχα.

βουρλα
πςςςς :sunglasses:

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
το οτι ειναι ψηλες, ξανθες, γαλανοματες δν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι ομορφες

Τελικά το μεσημεριανό διάβασμα bourdela είναι ότι καλύτερο για την καταπολέμηση του stress στην δουλειά  :thumbsup: :bounce-glasses: :headbang2: :2funny:

Το ότι είναι ψηλές, ξανθές, γαλανομάτες οι σουηδέζες δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι όμορφες - το ότι είναι κοντές, μελαχρινές, και μαυρομάτες όμως οι ελληνίδες (για να μην αναφέρω και άλλα προσόντα, βλέπε κωλάθρες με κυτταρίτιδα και πατσοκοιλιές  :smitten: :2funny:) είναι εγγύηση θεϊκής ομορφιάς    :2funny: :2funny:

Για το ότι οι φινλανδές και οι αγγλίδες "δεν έχουν χρώμα πάνω τους" μια πιθανή εξήγηση είναι το ότι δεν κυκλοφορούν με 10 κιλά makeup και καμιά 30 αξεσουάρ ρούχων (ώστε να φεύγει το μάτι από τα...μεσογειακής ομορφιάς πάχη), ως περιφερόμενο τσίρκο Medrano  :2funny: :2funny:

Πάντως κι εγώ δεν προτιμώ τις βορειοευρωπαίες - νομίζω οι ανατολικές είναι κλάσσεις ανώτερες. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δικαιούται να ομιλεί και ο πάτος του βαρελιού, οι ελληνίδες  :headbang: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.223
Πόντοι
22.785
Απο τιν ιερα οδο ,θρουλι περναγε η μεγαλι πομπι τον παναθινεον απο αδιακορεφτεσ κορεσ κρατοντασ το μινερβικο πεπλο!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
Τελικά το μεσημεριανό διάβασμα bourdela είναι ότι καλύτερο για την καταπολέμηση του stress στην δουλειά  :thumbsup: :bounce-glasses: :headbang2: :2funny:

Το ότι είναι ψηλές, ξανθές, γαλανομάτες οι σουηδέζες δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι όμορφες - το ότι είναι κοντές, μελαχρινές, και μαυρομάτες όμως οι ελληνίδες (για να μην αναφέρω και άλλα προσόντα, βλέπε κωλάθρες με κυτταρίτιδα και πατσοκοιλιές  :smitten: :2funny:) είναι εγγύηση θεϊκής ομορφιάς    :2funny: :2funny:

Για το ότι οι φινλανδές και οι αγγλίδες "δεν έχουν χρώμα πάνω τους" μια πιθανή εξήγηση είναι το ότι δεν κυκλοφορούν με 10 κιλά makeup και καμιά 30 αξεσουάρ ρούχων (ώστε να φεύγει το μάτι από τα...μεσογειακής ομορφιάς πάχη), ως περιφερόμενο τσίρκο Medrano  :2funny: :2funny:

Πάντως κι εγώ δεν προτιμώ τις βορειοευρωπαίες - νομίζω οι ανατολικές είναι κλάσσεις ανώτερες. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δικαιούται να ομιλεί και ο πάτος του βαρελιού, οι ελληνίδες  :headbang: :2funny:
αι πεστα ρε φιλε με το ζαβο

Επισκέπτης
Το ότι είναι ψηλές, ξανθές, γαλανομάτες οι σουηδέζες δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι όμορφες - το ότι είναι κοντές, μελαχρινές, και μαυρομάτες όμως οι ελληνίδες

ρεεεεεεεεε τα μαυρα ματια τα σπανε!! αλλα καστανα εχουμε οι περισσοτερες  :- :-

Για το ότι οι φινλανδές και οι αγγλίδες "δεν έχουν χρώμα πάνω τους" μια πιθανή εξήγηση είναι το ότι δεν κυκλοφορούν με 10 κιλά makeup και καμιά 30 αξεσουάρ ρούχων

οτι μαλλον εννοει τη φαιομελανινη (ή οπως λεγεται τεσπα  :sunglasses: ) δε σου περασε απο το μυαλο...  :sunglasses:

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ενας ακομα στερημενος που βλεπει γυναικες κοιμωμενος ορθιος... :)

Οσο για τις σκανδιναυες(Φινλανδια, Σουηδια, Νορβηγια) ειναι γεγονος. Αν το ψαξεις το θεμα θα δεις οτι ειναι ασχημες. Ασε που λογω του κρυου που κανει εκει πανω ειναι και κρυοκωλες... καμμια σχεση με τις φιληδονες παθιαρες της Μεσογειου.  

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:  :bounce-glasses: :bounce-glasses:

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

μου έκατσε το σάντουϊτς στον λαιμόοοοοο,  οεεεεοοοοοο οεεεοοοοοο

να'σαι καλά για τις ατάκες που μας χαρίζεις !!!  :thumbsup:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Εμένα πάλι γιατί οι ξανθές και άσπρες στο δέρμα γκόμενες μου κάνουν ξενέρωτες και ντεκαυλε θα σας γελάσω...
Αλλά γούστα είναι αυτά...

ΜΕΛΑΧΡΙΝΕΣ και ειδικά στο δέρμα ΦΟΡΕΒΕΡΡΡΡΡ.....! :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εμένα πάλι γιατί οι ξανθές και άσπρες στο δέρμα γκόμενες μου κάνουν ξενέρωτες και ντεκαυλε θα σας γελάσω...
Αλλά γούστα είναι αυτά...

ΜΕΛΑΧΡΙΝΕΣ και ειδικά στο δέρμα ΦΟΡΕΒΕΡΡΡΡΡ.....! :rockon:

ααααααααυτο ειναι κορμι σωστο στο αβαταρσ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom