enetline
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τη παρασκευη
γεια σου κι απο εδω!!!!!!!!!! ειδες σε βρηκα!!!!!!!!!!
τη παρασκευη
Μη φύγεις. Σε λίγο θα έρθει ο Τσάρλι να μας αναλύσει το σημερινό ματς στο Στάμφορντ Μπριτζ.
Ενας ακομα στερημενος που βλεπει γυναικες κοιμωμενος ορθιος...όχι, δεν το είπε Ρωσίδα....
όχι, δεν το είπε Ουκρανέζα...
Το είπε ...ελληνίδα !!!!
Να'σαι καλά πουλοπαίχτρια αλήντισσα με τα ωραία σου, μου πέρασαν και τα νεύρα στην δουλειά και όλα με αυτό που είπες
Ενας ακομα στερημενος που βλεπει γυναικες κοιμωμενος ορθιος...
Οσο για τις σκανδιναυες(Φινλανδια, Σουηδια, Νορβηγια) ειναι γεγονος. Αν το ψαξεις το θεμα θα δεις οτι ειναι ασχημες. Ασε που λογω του κρυου που κανει εκει πανω ειναι και κρυοκωλες... καμμια σχεση με τις φιληδονες παθιαρες της Μεσογειου.
ε οχι και η Σουηδεζες ασχημες :SΕνας ακομα στερημενος που βλεπει γυναικες κοιμωμενος ορθιος...
Οσο για τις σκανδιναυες(Φινλανδια, Σουηδια, Νορβηγια) ειναι γεγονος. Αν το ψαξεις το θεμα θα δεις οτι ειναι ασχημες. Ασε που λογω του κρυου που κανει εκει πανω ειναι και κρυοκωλες... καμμια σχεση με τις φιληδονες παθιαρες της Μεσογειου.
Tις μαλακιες τις λες εσυ, εγω σου ανοιγω τα ματια, καθυστερημενε
Τα πουστρακια βρισκουν ευκολα αντρες γιατι τους πληρωνουν, δεν κινδυνευουν απ τις πουτανες τις ρωσιδες. Καλα, εισαι τοσο ξεφτιλας που που τη βγαζεις μόνο με ρωσιδες πουτανες? Πρεπει να σαι ο καλυτερος πελατης τους, για κατι τετοια θυματα κατεβηκαν απ τη χωρα τους κι ηρθα εδω αυτες οι πειναλεες...
Πρσωπικα θεωρω εντελως ξεφτιλες τους αχρηστους-ανικανους οπως εσυ, που βολευονται με τις φουκαριαρες του πρωην ανατολικου μπλοκ. Μεγαλος ξεπεσμος. Προσεξε μονο εκτος απ το πορτιοφολι σου μη σε κολλησουν και καμμια συφιλη/βλενορροια γιατι ειναι τιγκα στην αρρωστια.lmao
πρεπει να το κοινοποιησει κιολας?
ε οχι και η Σουηδεζες ασχημες :S
Να προσθέσω απλώς ότι και στη Ρουμανία, όπου έζησα γι'αρκετά χρόνια, μη νομίζετε ότι οι δρόμοι είναι γεμάτοι από καλλονές.
Έχουν βέβαια πολύ ωραία σώματα, εξού και η κυριαρχία τους στο άθλημα της γυμναστικής, αλλά από φάτσες κλάφτα. Σαν κάτι δικά μας βλαχαδερά που μόλις κατέβηκαν από τα Γκράβαρα.
Αντιθέτως, στην Τσεχία όπου σπούδασε φίλος, μου έλεγε ότι έβγαινες στον δρόμο και πάθαινες την πλάκα σου. Κοπέλες πανέμορφες, πανύψηλες, κανονικά μοντέλα, οι οποίες όμως κυκλοφορούσαν εντελώς ανεπιτήδευτα, με ρόμπες, παντόφλες και μπικουτί στα μαλλιά.
ασε μας και συ μωρη σαυρα που θα μας πεις για Σοηδεζεςτο οτι ειναι ψηλες, ξανθες, γαλανοματες δν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι ομορφες
Εγω βερολινο που πηγα παντως επαθα πλακα με τις γερμανιδες...ψηλες,με ωραια σωματα και με υπεροχα ματια οι περισσοτερες!
Καμια σχεση με αυτες που μας κουβαλιουντε εδω τα καλοκαιρια!
Εγω βερολινο που πηγα παντως επαθα πλακα με τις γερμανιδες...ψηλες,με ωραια σωματα και με υπεροχα ματια οι περισσοτερες!
Καμια σχεση με αυτες που μας κουβαλιουντε εδω τα καλοκαιρια!
φιλε παω συχνα.....αστα, εδω τα μπαζα ερχονται...Σε αυτό το σημείο, συμφωνώ απόλυτα...... Κόντεψα να φύγω από τη Γερμανία με γλαύκωμα και καταρράκτη.....!
Πηγα φινλανδια και οι γυναικες ειναι πιο ανθρωποι απο τις φανταστικες ελληνιδες.εδω συμφωνω
πηγα Φινλανδια και τοση ασχημια δν εχω ξαναδει ποτε στη ζωη μου :S
το ιδιο και στην Αγγλια
ξεβαμενα κοριτσια, χωρις χρωμα πανω τους και δν μιλαω μονο για την εμφανιση
εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή. εισαι ζαβή, εισαι ζαβή..εδω συμφωνω
πηγα Φινλανδια και τοση ασχημια δν εχω ξαναδει ποτε στη ζωη μου :S
το ιδιο και στην Αγγλια
ξεβαμενα κοριτσια, χωρις χρωμα πανω τους και δν μιλαω μονο για την εμφανιση