Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

nandro79

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2009
Like
13
Πόντοι
1
ποτε θα βγει το 2ο DVD οεοο!! ξερει κανεις τιποτα?

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
και λοιπον τι ρε μεγαλε? θελεις τωρα να σας τη σπασω?

τι σε κοφτει ποσες ωραιες μουναρες υπαρχουν αναλογικα, μηπως σου χρωσταει ο θεος 1000 γυναικες και πρεπει να διαλεξεις?
τοχετε κανει τιραντα στη μαλακια και θελετε να το ακουσετε. Θελω να μου σηκωσει το χερι ενας και να μου πει ποσες γκομενες θα μπορουσε να γαμησει στη ζωη του, 200? 500? 1000? δεν υπαρχουν 1000 μουνες σε καθε χωρα? α ειναι δυσκολες οι ελληνιδες θα πεις. Δηλαδη αμα εισαι σα σαπιοξυλο στη φατσα πιστευεις οτι πρεπει να αξιωνεις να γαμησεις οτι καλυτερο κυκλοφορει, οποτε αν η αναλογια ειναι υψηλη αυξανονται οι πιθανοτητες?
αμα ειναι ετσι τραβα και στο συλλογο των τυφλων στη Καλλιθεα οπου αυξανονται δραματικα οι πιθανοτητες υπερ σου, το ιδιο πραγμα ειναι και μπορεις με το ιδιο σκεπτικο να κοκορευεσαι οτι εβγαλες μουναρα γκομενα.

Και για να το ληγουμε. Οταν πληρωνεις βιζιτα, τοτε ναχεις ναι αξιωσεις. Οταν θες να βγαλεις γκομενα, τοτε να κοιταξεις τα μουτρα στο καθρεφτη και τη κοιλια σου τη πλαδαρη και μετα ελα να μου πεις σε ποιο ποσοστο μπαινεις εσυ απο τη ματια της γυναικας τωρα, αντιστοιχα.

βουρλα

Εσενα θα σου απαντησω προσεχως γιατι δεν εχω χρονο τωρα....

Επισκέπτης
χαχα κατσε να δεις πως θα περασει γαργαρα αυτο το ποστ απο τους... καλλονους κριτες  :2funny:

ελα ελα, θα το κανω συνεχεια παραθεση :2funny:

πω πω γεμάτη κυτταρίτιδα είσαι ρε παιδί μου,τα μαλλιά μας πειράξανε τώρα!!!!! :kissass: :kissass: :kissass: :2funny: :2funny: :2funny:
για ματια λεμε καλε!

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
και λοιπον τι ρε μεγαλε? θελεις τωρα να σας τη σπασω?

τι σε κοφτει ποσες ωραιες μουναρες υπαρχουν αναλογικα, μηπως σου χρωσταει ο θεος 1000 γυναικες και πρεπει να διαλεξεις?
τοχετε κανει τιραντα στη μαλακια και θελετε να το ακουσετε. Θελω να μου σηκωσει το χερι ενας και να μου πει ποσες γκομενες θα μπορουσε να γαμησει στη ζωη του, 200? 500? 1000? δεν υπαρχουν 1000 μουνες σε καθε χωρα? α ειναι δυσκολες οι ελληνιδες θα πεις. Δηλαδη αμα εισαι σα σαπιοξυλο στη φατσα πιστευεις οτι πρεπει να αξιωνεις να γαμησεις οτι καλυτερο κυκλοφορει, οποτε αν η αναλογια ειναι υψηλη αυξανονται οι πιθανοτητες?
αμα ειναι ετσι τραβα και στο συλλογο των τυφλων στη Καλλιθεα οπου αυξανονται δραματικα οι πιθανοτητες υπερ σου, το ιδιο πραγμα ειναι και μπορεις με το ιδιο σκεπτικο να κοκορευεσαι οτι εβγαλες μουναρα γκομενα.

Και για να το ληγουμε. Οταν πληρωνεις βιζιτα, τοτε ναχεις ναι αξιωσεις. Οταν θες να βγαλεις γκομενα, τοτε να κοιταξεις τα μουτρα στο καθρεφτη και τη κοιλια σου τη πλαδαρη και μετα ελα να μου πεις σε ποιο ποσοστο μπαινεις εσυ απο τη ματια της γυναικας τωρα, αντιστοιχα.

βουρλα

μεχρι σ ενα σημειο εχεις δικιο.ο αντρας πρεπει να προσεχει τον εαυτο του. οχι μονο για να γαμαει μουνια.ειναι θεμα αυτοσεβασμου.στο ζευγαρι πρεπει να υπαρχει σχετικη ισσοροπια σε ολα. εδω που εισαι λαθος ειναι το εξης.στην ελλαδα δεν υπαρχει αισθηση του ωραιου στα μπαζα..ξερουν τι αγαμια πεφτει και το εκμεταλλευονται! βλεπεις κατι μπαζοκολες με μινι και πατσοκοιλια εξω και στο πεζουν θεες! και αμα τις πλησιασεις θα φας και χυλοπιτα!εδω ειναι που ειναι να τρελενεσαι!ακομα και αυτες θελουν διμετρους!ετσι ειναι η γαμημενη νοοτροπια τους!αυτο στο ανατολικο μπλοκ απλα δεν υπαρχει! η καθε γκομενα ξερει τι αξιζει! τα μπαζα ντρεπονται ακομα και να βγουν εξω!ποσο μαλλον να το παιξουν μουναρες! για ολα φταει ο μαλακας ο ελληνας που παει και γαμαει την καθε τελειωμενη και τησ δινει αξια! μπουκαλακι και στο ραφι ρε καριολες!

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Πηγα φινλανδια και οι γυναικες ειναι πιο ανθρωποι απο τις φανταστικες ελληνιδες.
By the way σε ενα club που πηγα στο helsinki ειχε πολλες μουναρες. Ο καθενας μας βλεπει αυτο που θελει να δει μαλλον ε μαριαννα?

οταν λες πιο ανθρωποι εννοεις σας καθονταν πιο ευκολα? σ αυτο δεν διαφωνω καθολου  :P
εγω ημουν σε φοιτητικη εστια τοτε δν μπορουσα να παω σε κλαμπ γιατι δν ειχα κλεισει τα 17
αλλα κι εκει μουναρα καμια δν ειδα

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
ελα ελα, θα το κανω συνεχεια παραθεση :2funny:
για ματια λεμε καλε!
πω πω γεμάτη κυτταρίτιδα είσαι ρε παιδί μου,τα μάτια μας πειράξανε τώρα!!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχ     :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
βασικά την θέλουμε οπως είναι naturel

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Εμένα πάλι γιατί οι ξανθές και άσπρες στο δέρμα γκόμενες μου κάνουν ξενέρωτες και ντεκαυλε θα σας γελάσω...
Αλλά γούστα είναι αυτά...

ΜΕΛΑΧΡΙΝΕΣ και ειδικά στο δέρμα ΦΟΡΕΒΕΡΡΡΡΡ.....! :rockon:
εγω παλι γιατι δεν μπορω να καταλαβω τον πονο σου οταν εχεις περιοδο ??

τί να πω ? γουστα ειναι αυτα..

μπορει να γουσταρεις τον πονο..  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

εν' κακο..

Επισκέπτης
μεχρι σ ενα σημειο εχεις δικιο.ο αντρας πρεπει να προσεχει τον εαυτο του. οχι μονο για να γαμαει μουνια.ειναι θεμα αυτοσεβασμου.στο ζευγαρι πρεπει να υπαρχει σχετικη ισσοροπια σε ολα. εδω που εισαι λαθος ειναι το εξης.στην ελλαδα δεν υπαρχει αισθηση του ωραιου στα μπαζα..ξερουν τι αγαμια πεφτει και το εκμεταλλευονται! βλεπεις κατι μπαζοκολες με μινι και πατσοκοιλια εξω και στο πεζουν θεες! και αμα τις πλησιασεις θα φας και χυλοπιτα!εδω ειναι που ειναι να τρελενεσαι!ακομα και αυτες θελουν διμετρους!ετσι ειναι η γαμημενη νοοτροπια τους!αυτο στο ανατολικο μπλοκ απλα δεν υπαρχει! η καθε γκομενα ξερει τι αξιζει! τα μπαζα ντρεπονται ακομα και να βγουν εξω!ποσο μαλλον να το παιξουν μουναρες! για ολα φταει ο μαλακας ο ελληνας που παει και γαμαει την καθε τελειωμενη και τησ δινει αξια! μπουκαλακι και στο ραφι ρε καριολες!

ολοι καλο ειναι να προσεχουμε τον εαυτο μας αλλα για την παρτη μας και μονο και στο βαθμο που επιθυμει ο καθενας.
το μπαζο που λες εσυ καλα κανει και βγαινει εξω. οχι θα σου ζητησει την αδεια! το αν θα του την πεσεις ομως ή οχι ειναι αποκλειστικα δικη σου επιλογη. Ή επειδη του την πεφτεις πρεπει και να σου κατσει? στο χρωσταγε? Σε οτι σε ενοχλει απλα μη δινεις σημασια. Ποιος σε ορισε κριτη εσενα?
Ποσες χυλοπιτες απο 'μπαζα' εφαγες για να σου βγαινει τετοια χολη?  :sunglasses:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
οταν λες πιο ανθρωποι εννοεις σας καθονταν πιο ευκολα? σ αυτο δεν διαφωνω καθολου  :P
εγω ημουν σε φοιτητικη εστια τοτε δν μπορουσα να παω σε κλαμπ γιατι δν ειχα κλεισει τα 17
αλλα κι εκει μουναρα καμια δν ειδα
αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή, αφου εισαι ζαβή..

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μεχρι σ ενα σημειο εχεις δικιο.ο αντρας πρεπει να προσεχει τον εαυτο του. οχι μονο για να γαμαει μουνια.ειναι θεμα αυτοσεβασμου.στο ζευγαρι πρεπει να υπαρχει σχετικη ισσοροπια σε ολα. εδω που εισαι λαθος ειναι το εξης.στην ελλαδα δεν υπαρχει αισθηση του ωραιου στα μπαζα..ξερουν τι αγαμια πεφτει και το εκμεταλλευονται! βλεπεις κατι μπαζοκολες με μινι και πατσοκοιλια εξω και στο πεζουν θεες! και αμα τις πλησιασεις θα φας και χυλοπιτα!εδω ειναι που ειναι να τρελενεσαι!

και γιατι να τρελλενεσαι? εσυ δε πας και τη πεφτεις? αμα πας και τη πεφτεις σημαινει και καλως σημαινει, οτι για σενα αξιζει αυτη η γκομενα. αν φας τη χλαπατσα σου αρχιζεις τα "ρε το μπαζο". Μαλακας στο πηλικο εισαι, αν πιστευεις οτι το στυλακι "της τη πεφτω γιατι για δαυτη ειμαι αρκετος και περισσευω" τοτε η χλαπα ειναι η δικαιη σου εισπραξη

ακομα και αυτες θελουν διμετρους!ετσι ειναι η γαμημενη νοοτροπια τους!αυτο στο ανατολικο μπλοκ απλα δεν υπαρχει! η καθε γκομενα ξερει τι αξιζει! τα μπαζα ντρεπονται ακομα και να βγουν εξω!ποσο μαλλον να το παιξουν μουναρες! για ολα φταει ο μαλακας ο ελληνας που παει και γαμαει την καθε τελειωμενη και τησ δινει αξια! μπουκαλακι και στο ραφι ρε καριολες!

σωωωωωωωωωωωωωπα. Η αληθεια ειναι οτι ολες του ανατολικου μπλοκ που ερχονται εδω, ειναι συνεσταλμενες και τιμανε τον αντρα που θα τις πλησιασει  :2funny:

ο αντρας που ειναι μπαζο εδω ντρεπεται να βγει εξω? ποσο μαλλον να το παιξει μουναρος και να του αξιζουν μουναρες?

μπουκαλακι και στο ραφι ρε καριοληδες!

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
ολοι καλο ειναι να προσεχουμε τον εαυτο μας αλλα για την παρτη μας και μονο και στο βαθμο που επιθυμει ο καθενας.
το μπαζο που λες εσυ καλα κανει και βγαινει εξω. οχι θα σου ζητησει την αδεια! το αν θα του την πεσεις ομως ή οχι ειναι αποκλειστικα δικη σου επιλογη. Ή επειδη του την πεφτεις πρεπει και να σου κατσει? στο χρωσταγε? Σε οτι σε ενοχλει απλα μη δινεις σημασια. Ποιος σε ορισε κριτη εσενα?
Ποσες χυλοπιτες απο 'μπαζα' εφαγες για να σου βγαινει τετοια χολη?  :sunglasses:

μαλον δεν καταλαβες τιποτα απο αυτα που ειπα!το μπαζο στ αρχιδια μου αν βγαινει εξω!δεν ειμαι υποχρεωμενος ομως να βλεπω τις χοντρομπουταρες τις και τα πατσοκοιλια τους!αν εσυ μπορεις γιατι σιγουρα και μπαζο γαμας προβλημα σου!τωρα το αν εχω φαει χυλοπιτα απο μπαζα ενα θα σου πω.η σαβουρογαμια του ελληνα ειναι δεδομενη!κατι τυποι σαν και σε σενα κανουν θεες το καθε σαβουρι!αλλα ειπα ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει τελικα! εγω τα λεω για ξυπνησουν κατι τυποι σαν εσενα!οσο για μενα να εισαι σιγουρος οτι δεν ανηκω στους σαβουρογαμηδες οποτε βρεσ κανεναν αλλον να του πεις για χυλοπιτες απο μπαζα!
ξυπνατε :s&m_3: ορεεεε

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
και γιατι να τρελλενεσαι? εσυ δε πας και τη πεφτεις? αμα πας και τη πεφτεις σημαινει και καλως σημαινει, οτι για σενα αξιζει αυτη η γκομενα. αν φας τη χλαπατσα σου αρχιζεις τα "ρε το μπαζο". Μαλακας στο πηλικο εισαι, αν πιστευεις οτι το στυλακι "της τη πεφτω γιατι για δαυτη ειμαι αρκετος και περισσευω" τοτε η χλαπα ειναι η δικαιη σου εισπραξη

σωωωωωωωωωωωωωπα. Η αληθεια ειναι οτι ολες του ανατολικου μπλοκ που ερχονται εδω, ειναι συνεσταλμενες και τιμανε τον αντρα που θα τις πλησιασει  :2funny:

ο αντρας που ειναι μπαζο εδω ντρεπεται να βγει εξω? ποσο μαλλον να το παιξει μουναρος και να του αξιζουν μουναρες?

μπουκαλακι και στο ραφι ρε καριοληδες!

η απαντηση μου και σε σενα ειναι η ιδια με τον προηγουμενο τυπο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
η απαντηση μου και σε σενα ειναι η ιδια με τον προηγουμενο τυπο.

καλα, ασχετη εντελως απαντηση.

Στο μονο που θα σημειωσω ειναι οτι οι αντρες σε αντιθεση με τις μπαζολες, ντυνονται σωστοτερα, αφηνουν το πουκαμισο απεξω για να "κοψει" η κοιλια κτλ. Οι βλαμμενες εχουνε βαλθει να φορανε οτι βλεπουνε στις αλλες, ασχετως αν δεν εχουνε το καλουπι να το υποστηριξουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom