Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
δε ξερω ρε μαγκα, αλλα αυτο το λαγνο βλεμα της στη φωτο με εχει εξιταρει! φαντασου τι θα παθω αμα δω το βιδεο ναουμε

οχι οι γωνίες στο προσωπο?το θεληματικό πιγούνι?τα καλοσχηματισμενα αυτια?τα αμυγδαλωτά ματια? η τελεια εναρμόνισή της πανω με  την κατω  οδοντοστοιχίας?

δεν κοβει το ματι σου...

Επισκέπτης
λαθος. θεωρω οτι κανεις δεν μπορει να απαιτει τιποτα, καθενας λαμβανει αυτο που μπορει να κερδισει και οχι αυτο που απαιτει. Μια χαρα ειναι να ψαχνεις τη πιο ομορφη, αρκει ειτε να εισαι ετοιμος να υποστεις της συνεπειες της απορριψης σαν αντρας, ειτε να εισαι μαγκας να ελιχθεις ωστε να πετυχεις το σκοπο σου με αλλο τροπο.
Οτι ισχυει για το ενα φυλο ισχυει και για το αλλο, ακριβοδικαια.
Επισης αν η μπαζολα το παιζει ιστορια, ειναι επειδη της δωσαν το δικαιωμα αλλοι πριν απο εσενα. Αν παλι το παιρνει αδικαιολογητα το δικαιωμα, τον εαυτο της πειραζει που θα μεινει αγαμητη και κανεναν αλλο.
α μπραβο. ποοοσο πολυ εχετε συνηθισει στην μιζερια και στην γκρινια πια? αφηστε την ελλεεινιδα να βρει τον ελλεεινα της και ασχοληθειτε με την παρτη σας. ειναι τοοοσο απλο.

ελεος καλε :S
:rolleyes:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
οχι οι γωνίες στο προσωπο?το θεληματικό πιγούνι?τα καλοσχηματισμενα αυτια?τα αμυγδαλωτά ματια? η τελεια εναρμόνισή της πανω με κατω την οδοντοστοιχίας?

δεν κοβει το ματι σου...
εχει παψει το ματι μου να παρατηρει ρε τυπε, εχω μπλεξει εκει περα με κατι κακασχημες σκατομπαζα του κερατα Ρωσσιδες και εχω χασει την αισθηση του ωραιου  :(
Αλλα μολις ειδα αυτο το αγγελικο πλασμα στο αβαταρ σου, κατι ξυπνησε μεσα μου! Ενιωσα αμεσως πεταλουδες στο στομαχι μου και με επιασε και κοψιμο! Εχω παθει ζημια λεμε! μια ωρα στη τουαλετα ειμαι!

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
εχει παψει το ματι μου να παρατηρει ρε τυπε, εχω μπλεξει εκει περα με κατι κακασχημες σκατομπαζα του κερατα Ρωσσιδες και εχω χασει την αισθηση του ωραιου  :(
Αλλα μολις ειδα αυτο το αγγελικο πλασμα στο αβαταρ σου, κατι ξυπνησε μεσα μου! Ενιωσα αμεσως πεταλουδες στο στομαχι μου και με επιασε και κοψιμο! Εχω παθει ζημια λεμε! μια ωρα στη τουαλετα ειμαι!

σορυ μαν, τα θελες και τα παθες!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
α μπραβο. ποοοσο πολυ εχετε συνηθισει στην μιζερια και στην γκρινια πια? αφηστε την ελλεεινιδα να βρει τον ελλεεινα της και ασχοληθειτε με την παρτη σας. ειναι τοοοσο απλο.

ελεος καλε :S
:rolleyes:

οταν οι αντρες κλαινε γιατι δε τους καταδεχονται τα μπαζα, οι γυναικες κλαινε γιατι τις κυνηγουν τα αρσενικα μπαζα  :2funny:

με το δευτερο θα συγκινηθω περισσοτερο  :2funny:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ρε πατε καλα?οι τσεχες ασχημες?οι ρωσιδδες ασχημες?μαλακες..εχετε πολλα προβληματα...οι γερμανιδες ασχημες..?και ελληνιδες>σουηδεζες ελληνιδες>τσεχες.λιγη αξιοπρεπεια και καθαρο μυαλο δν βλαπτει...
εγω δηλαδη που ειμαι ναυαγωσωστης και βλεπω μπαζα ελληνιδες να το παιζουνε μουναρες μπροστα σε πανεμορφες και καλλιγραμμες κοπελες του εξωτερικου τι να πω..
βαλτε μυαλο ελληνιδες.ειστε πιο κατω απ ολες σας κοιτανε μονο κατι λιγουρια που λενε στο αυτι του κολλητου τους της ατακα "ψψψψ κοιτα ενα μουνακι,στανταρ γαμιεται"...αιντε μαλακισμενες σας εχουνε φαει οι ξενες τις δουλειες γιατι ειναι μυαλωμενες.ελληνιδες κυταριτιδες και βυζια σπυρακια....βρε ουστ..μονο μια ρουμανα ειχε την τολμη να την πεσει σε ναυαγωσωστη μπροστα απο το ποστο του ολες οι ελληνιδες μαγκες το παιζανε τολμη και γοητεια με τα βυζια τους τα σπυρακια...μετα παρακαλατε βρε πειναλεες για να σας κερασει κανας νεαρος σε καμια ταβερνα μια καλαμαρακια και ενα ουζο.εχουνε δικιο τα παιδια που σας κραζουνε.
εσυ ιπποτη της μαλακιας υποστηριζεις κατι πραματα...μονο που δεν τα εννοεις ετσι κανεις την φιγουρα σου..ειναι ψεμματα οτι οι ελληνιδες γαμιουνται με λαλακιδες και μολις δουνε κατι εξω απο τα κυβικα τους κανουνε οτι πουστια θες για να το αποκτησουνε?ΒΑΛΤΕ μυαλο..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εσυ ιπποτη της μαλακιας υποστηριζεις κατι πραματα...μονο που δεν τα εννοεις ετσι κανεις την φιγουρα σου..ειναι ψεμματα οτι οι ελληνιδες γαμιουνται με λαλακιδες και μολις δουνε κατι εξω απο τα κυβικα τους κανουνε οτι πουστια θες για να το αποκτησουνε?ΒΑΛΤΕ μυαλο..
ποιον λες; τον σεβαλιε; :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε πατε καλα?οι τσεχες ασχημες?οι ρωσιδδες ασχημες?μαλακες..εχετε πολλα προβληματα...οι γερμανιδες ασχημες..?και ελληνιδες>σουηδεζες ελληνιδες>τσεχες.λιγη αξιοπρεπεια και καθαρο μυαλο δν βλαπτει...
εγω δηλαδη που ειμαι ναυαγωσωστης και βλεπω μπαζα ελληνιδες να το παιζουνε μουναρες μπροστα σε πανεμορφες και καλλιγραμμες κοπελες του εξωτερικου τι να πω..
βαλτε μυαλο ελληνιδες.ειστε πιο κατω απ ολες σας κοιτανε μονο κατι λιγουρια που λενε στο αυτι του κολλητου τους της ατακα "ψψψψ κοιτα ενα μουνακι,στανταρ γαμιεται"...αιντε μαλακισμενες σας εχουνε φαει οι ξενες τις δουλειες γιατι ειναι μυαλωμενες.ελληνιδες κυταριτιδες και βυζια σπυρακια....βρε ουστ..μονο μια ρουμανα ειχε την τολμη να την πεσει σε ναυαγωσωστη μπροστα απο το ποστο του ολες οι ελληνιδες μαγκες το παιζανε τολμη και γοητεια με τα βυζια τους τα σπυρακια...μετα παρακαλατε βρε πειναλεες για να σας κερασει κανας νεαρος σε καμια ταβερνα μια καλαμαρακια και ενα ουζο.εχουνε δικιο τα παιδια που σας κραζουνε.

+1000000000 μαζι σου :rockon:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ρε μαγκα, απευθυνεσαι σε κοσμο που κατα 65% ειναι ευχαριστημενος με την πολιτικη Παπανδρεου και το κοψιμο μισθων κ.λ.π. Περιμενεις αυτοι οι ιδιοι να χειροκροτησουν κατι καλο για αυτους?
μπααααα

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
σε σχεση με την μαπα σου ναι μου ανοιξε η ορεξη.χαχαχαχα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ελα παραδεξου το οτι γουσταρεις  :bigdick:
:2funny: :2funny: :2funny:

κι αυτη δικη μου φατσα ειναι χωρις photoshop
τι εχεις να πεις τωρα?  :2funny:

Συνημμένα

• Just_me_by_AnnaMariaDeMari.jpg
    Just_me_by_AnnaMariaDeMari.jpg
    38,9 KB · Εμφανίσεις: 35

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα ρε κατι συγχρονους ναυαγοσωστες, καθονται σα το βουδα και μονολογουνε ποια θα ειναι μαγκιορα να τους τη πεσει χαχαχαχαχαχαχαχ

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ρε μαγκα, απευθυνεσαι σε κοσμο που κατα 65% ειναι ευχαριστημενος με την πολιτικη Παπανδρεου και το κοψιμο μισθων κ.λ.π. Περιμενεις αυτοι οι ιδιοι να χειροκροτησουν κατι καλο για αυτους?
μπααααα

ειδες καμια δημοσκοπηση που να λεει οτι το 65% ειναι ευχαριστημενοι με τα νεα μετρα?  :think:
που ζεις?  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom