loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
μερααα!πιο ειναι το θεμα σημερα?!
οχι παλι ελπιζω η μαριαν...
δε θα το αντεξω.
δε θα το αντεξω.
ρε πατε καλα?οι τσεχες ασχημες?οι ρωσιδδες ασχημες?μαλακες..εχετε πολλα προβληματα...οι γερμανιδες ασχημες..?και ελληνιδες>σουηδεζες ελληνιδες>τσεχες.λιγη αξιοπρεπεια και καθαρο μυαλο δν βλαπτει...
εγω δηλαδη που ειμαι ναυαγωσωστης και βλεπω μπαζα ελληνιδες να το παιζουνε μουναρες μπροστα σε πανεμορφες και καλλιγραμμες κοπελες του εξωτερικου τι να πω..
βαλτε μυαλο ελληνιδες.ειστε πιο κατω απ ολες σας κοιτανε μονο κατι λιγουρια που λενε στο αυτι του κολλητου τους της ατακα "ψψψψ κοιτα ενα μουνακι,στανταρ γαμιεται"...αιντε μαλακισμενες σας εχουνε φαει οι ξενες τις δουλειες γιατι ειναι μυαλωμενες.ελληνιδες κυταριτιδες και βυζια σπυρακια....βρε ουστ..μονο μια ρουμανα ειχε την τολμη να την πεσει σε ναυαγωσωστη μπροστα απο το ποστο του ολες οι ελληνιδες μαγκες το παιζανε τολμη και γοητεια με τα βυζια τους τα σπυρακια...μετα παρακαλατε βρε πειναλεες για να σας κερασει κανας νεαρος σε καμια ταβερνα μια καλαμαρακια και ενα ουζο.εχουνε δικιο τα παιδια που σας κραζουνε.
εσυ ιπποτη της μαλακιας υποστηριζεις κατι πραματα...μονο που δεν τα εννοεις ετσι κανεις την φιγουρα σου..ειναι ψεμματα οτι οι ελληνιδες γαμιουνται με λαλακιδες και μολις δουνε κατι εξω απο τα κυβικα τους κανουνε οτι πουστια θες για να το αποκτησουνε?ΒΑΛΤΕ μυαλο..
πεσε στον τοιχο ελευθερα ...η μαριαν ειναι.....μερααα!πιο ειναι το θεμα σημερα?!
δε θα το αντεξω.
φιλε μου μεμοσαν να σου πω το αλλο εγω.
σκοτωνεσαι στη δουλεια και επι πλεον εχεις τη βαρυτατη φορολογια τις καθε κυβερνησης.η ελληνιδα κανει μια πιπα και παει μπροστα στην εργασια της.και το βραδυ τσιμπουκια στα μπουζουκια με γιατρους και δικηγορους.ελα τωρα και πες μου καπιος εξυπνακιας οτι γινονται αυτα στο εξωτερικο.για αυτο λενε σε κατι παρτυ τα καλοκαιρια σε βελγικα σπιτια οταν ακουνε ελληνες "οπ καλως τα λαμογια"..οι φλωροι..
ελα παραδεξου το οτι γουσταρεις
κι αυτη δικη μου φατσα ειναι χωρις photoshop
τι εχεις να πεις τωρα?
δεν ειχα ποτε προβλημα περι πιπας.εχω τροπους να την κερδισω.σου λεω την ομη αληθεια.
πεσε στον τοιχο ελευθερα ...η μαριαν ειναι.....
ελα παραδεξου το οτι γουσταρεις
κι αυτη δικη μου φατσα ειναι χωρις photoshop
τι εχεις να πεις τωρα?
ξεκινησα ηδη
παω να ανοιξω θρεντ για φωτογραφιες απο γυνεκες του εξωτερικου στην πλαζ να δει λιγο και η μιςς αννα μαρια τι πεπονι σουηδικο κ τσεχικο παιζει να ανοιξει τα γκαβα της.
αβαφτες και αφοτοσοπαριστες?παω να ανοιξω θρεντ για φωτογραφιες απο γυνεκες του εξωτερικου στην πλαζ να δει λιγο και η μιςς αννα μαρια τι πεπονι σουηδικο κ τσεχικο παιζει να ανοιξει τα γκαβα της.
την ειπες πολυ αποτομα ομως και δεν μπορω να την αντεξω. :- :-
σε σχεση με την μαπα σου ναι γουσταρω.δεν λεω κατι διαφορετικό
δλδ ειναι διαφορετική στην μια φωτο και αλλη στην αλλη???
φωτο απο παραλια χωρις ασβέστη εχεις?
εκτος και αν εισαι τοσο βλημα που πας βαμμένη για μπανιο.(καθολου απίθανο)
σιγα την γκομενα ρε ανθρωπε.Oλοκληρη γυναικαρα-Sandy εχω βαλει..............
σιγα την γκομενα ρε ανθρωπε.
αχαχαχαχαχαχχα και κει σε δουλευουνε ρε?