Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
μερααα!πιο ειναι το θεμα σημερα?!
οχι παλι ελπιζω η μαριαν...
δε θα το αντεξω. :headbang:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Ας βρεθει κανας σοβαρος mod να σβησει αυτο το θρεντ.
Ειναι ο καρκινος του site!

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ρε πατε καλα?οι τσεχες ασχημες?οι ρωσιδδες ασχημες?μαλακες..εχετε πολλα προβληματα...οι γερμανιδες ασχημες..?και ελληνιδες>σουηδεζες ελληνιδες>τσεχες.λιγη αξιοπρεπεια και καθαρο μυαλο δν βλαπτει...
εγω δηλαδη που ειμαι ναυαγωσωστης και βλεπω μπαζα ελληνιδες να το παιζουνε μουναρες μπροστα σε πανεμορφες και καλλιγραμμες κοπελες του εξωτερικου τι να πω..
βαλτε μυαλο ελληνιδες.ειστε πιο κατω απ ολες σας κοιτανε μονο κατι λιγουρια που λενε στο αυτι του κολλητου τους της ατακα "ψψψψ κοιτα ενα μουνακι,στανταρ γαμιεται"...αιντε μαλακισμενες σας εχουνε φαει οι ξενες τις δουλειες γιατι ειναι μυαλωμενες.ελληνιδες κυταριτιδες και βυζια σπυρακια....βρε ουστ..μονο μια ρουμανα ειχε την τολμη να την πεσει σε ναυαγωσωστη μπροστα απο το ποστο του ολες οι ελληνιδες μαγκες το παιζανε τολμη και γοητεια με τα βυζια τους τα σπυρακια...μετα παρακαλατε βρε πειναλεες για να σας κερασει κανας νεαρος σε καμια ταβερνα μια καλαμαρακια και ενα ουζο.εχουνε δικιο τα παιδια που σας κραζουνε.
εσυ ιπποτη της μαλακιας υποστηριζεις κατι πραματα...μονο που δεν τα εννοεις ετσι κανεις την φιγουρα σου..ειναι ψεμματα οτι οι ελληνιδες γαμιουνται με λαλακιδες και μολις δουνε κατι εξω απο τα κυβικα τους κανουνε οτι πουστια θες για να το αποκτησουνε?ΒΑΛΤΕ μυαλο..

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μου μεμοσαν να σου πω το αλλο εγω.
σκοτωνεσαι στη δουλεια και επι πλεον εχεις τη βαρυτατη φορολογια τις καθε κυβερνησης.η ελληνιδα κανει μια πιπα και παει μπροστα στην εργασια της.και το βραδυ τσιμπουκια στα μπουζουκια με γιατρους και δικηγορους.ελα τωρα και πες μου καπιος εξυπνακιας οτι γινονται αυτα στο εξωτερικο.για αυτο λενε σε κατι παρτυ τα καλοκαιρια σε βελγικα σπιτια οταν ακουνε ελληνες "οπ καλως τα λαμογια"..οι φλωροι..

Επισκέπτης
φιλε μου μεμοσαν να σου πω το αλλο εγω.
σκοτωνεσαι στη δουλεια και επι πλεον εχεις τη βαρυτατη φορολογια τις καθε κυβερνησης.η ελληνιδα κανει μια πιπα και παει μπροστα στην εργασια της.και το βραδυ τσιμπουκια στα μπουζουκια με γιατρους και δικηγορους.ελα τωρα και πες μου καπιος εξυπνακιας οτι γινονται αυτα στο εξωτερικο.για αυτο λενε σε κατι παρτυ τα καλοκαιρια σε βελγικα σπιτια οταν ακουνε ελληνες "οπ καλως τα λαμογια"..οι φλωροι..

μαλλον σε ενοχλει που δεν κανει τις πιπες σε εσενα. αλλιως μαλλον θα εκραζες αυτους που προκειμενου να τους γλειψει η Χ ελλεεινιδα, της δινουν προαγωγη κοκ.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
ελα παραδεξου το οτι γουσταρεις  :bigdick:
:2funny: :2funny: :2funny:

κι αυτη δικη μου φατσα ειναι χωρις photoshop
τι εχεις να πεις τωρα?  :2funny:

σε σχεση με την μαπα σου ναι γουσταρω.δεν λεω κατι διαφορετικό   :2funny: :2funny:

δλδ ειναι διαφορετική  στην μια φωτο και αλλη στην αλλη???   :2funny: :2funny:

φωτο απο παραλια χωρις ασβέστη εχεις?

εκτος και αν εισαι τοσο βλημα που πας βαμμένη για μπανιο.(καθολου απίθανο)  :jerking:

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
δεν ειχα ποτε προβλημα περι πιπας.εχω τροπους να την κερδισω.σου λεω την ομη αληθεια.

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
παω να ανοιξω θρεντ για φωτογραφιες απο γυνεκες του εξωτερικου στην πλαζ να δει λιγο και η μιςς αννα μαρια τι πεπονι σουηδικο κ τσεχικο  παιζει να ανοιξει τα γκαβα της.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
παω να ανοιξω θρεντ για φωτογραφιες απο γυνεκες του εξωτερικου στην πλαζ να δει λιγο και η μιςς αννα μαρια τι πεπονι σουηδικο κ τσεχικο  παιζει να ανοιξει τα γκαβα της.

Oλοκληρη γυναικαρα-Sandy εχω βαλει..............

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αβαφτες και αφοτοσοπαριστες?

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
σε σχεση με την μαπα σου ναι γουσταρω.δεν λεω κατι διαφορετικό   :2funny: :2funny:

δλδ ειναι διαφορετική  στην μια φωτο και αλλη στην αλλη???   :2funny: :2funny:

φωτο απο παραλια χωρις ασβέστη εχεις?

εκτος και αν εισαι τοσο βλημα που πας βαμμένη για μπανιο.(καθολου απίθανο)  :jerking:

μπες εδω να δεις μπολικες χωρις ασβεστη
ελεος

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

Stories

Νέο!