annamaria88
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
oykranides?????????????
ελληνιδες ειναι αστους να λενε
oykranides?????????????
δηλαδη αυτος που λεει οτι εχεις ωραιο εσωτερικο, που ακριβως το ειδε? σε ποια δουλεια?γιατι ολοι εδω που με λενε βιζιτα μ εχουν δει ποτε εν ωρα εργασιας?
ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του!
και γω!δεν πολυπαρακολουθω και πολυ ακουω imagine
μπαμ κανανε απο μακρια.
αδιαφορες κιολας.
αλλα γ καποιους ο τιτλος"ρωσσιδα"ειναι αρκετος ακομα κ αν η γκομενα ειναι απο την ανω ραχουλα.
που χαθηκε αυτος?κατα δασκαλον Ιωσηφ....
και οι δυο πλευρες γ σουτια ειστε.ε αυτο ηθελα κι εγω ν αποδειξω
και για μενα αδιαφορες ειναι αλλα αν πεις ρωσσιδα μπροστα στις ελληνιδες θα στη βγαλουν σιγουρα μουναρα
ελα μου ομως που κι αυτη-ες ελληνιδες ειναι ;)
ρε ασε τα ψοφιαμπαμ κανανε απο μακρια.
αδιαφορες κιολας.
αλλα γ καποιους ο τιτλος"ρωσσιδα"ειναι αρκετος ακομα κ αν η γκομενα ειναι απο την ανω ραχουλα.
δηλαδη αυτος που λεει οτι εχεις ωραιο εσωτερικο, που ακριβως το ειδε? σε ποια δουλεια?
ρε φιλε...εληνοφατσες ειναι οι γκομενες χεσε με.ρε ασε τα ψοφια
οποιος δεν ξερει λογικο ειναι να την πατησει βλεποντας 2 ξανθιες.
Εγω που της ειπα οτι ΔΕΝ ειναι Ρωσσιδες αλλα μου κανουνε πιο πολυ για ουκρανιδες (καριολες) δηλαδη το πατε αβαβα?
ρε στο Δρ. Ρωσσολογιας πατε να το παιξετε εξυπνες?
ουστ
και οι δυο πλευρες γ σουτια ειστε.
το τρβατε συνεχεια το θεμα.
μπες σε αλλο θρεντ ρε κοριτσι μου στο οποιο μιλαω!
υπαρχει κανα τετοιο θεμα? οχι
μονο εδω που υπαρχουν καμμενοι
δηλαδης μας παρεθεσες τα γλυψιματα σε αντιθεση με το δουλεμα που σου παρεθεσα εγω για να αποδειξεις τι ακριβως? οτι σε εκτιμανε?καλα εκει κολλησες? προφανως σε κατι που θα πα σε κανα φορουμ η σε κανα μηνυμα!
η απλα ηθελε να με γλειψει!
ναι η κλασσικη Ελληνιδα ειναι με πλατινε μαλι και γαλαζια ματιαρε φιλε...εληνοφατσες ειναι οι γκομενες χεσε με.
σπασιμπομεμοσαν ωραιο αβαταρ.
με την σωστη βαφη μαλλιων και με καλους φακους επαφης ολες ρωσσιδες γινονται.αλλα οι συγκεκριμενες φωναζαν ελληνιδες!ναι η κλασσικη Ελληνιδα ειναι με πλατινε μαλι και γαλαζια ματια
ουστ λεμε