Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ειπα για τις συγκεκριμενες,γενικα του ειπα για την αξια που εχει μια ξενη πχ Ρωσσιδα στη χωρα της και την αξια που εχει στην Ελλαδα......
Nα εισαι σιγουρος οτι οι ρωσσοι εκτιμουν περισσοτερο μια ελληνιδα απ οτι μια ρωσσιδα. Οχι γιατι εχουν τα ιδια με σενα μυαλα(ξενομανια, στενοκεφαλια), αλλα γιατι ετσι ειναι η πραγματικοτητα, δεν υπαρχει συγκριση.

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ρε πατε καλα?οι τσεχες ασχημες?οι ρωσιδδες ασχημες?μαλακες..εχετε πολλα προβληματα...οι γερμανιδες ασχημες..?και ελληνιδες>σουηδεζες ελληνιδες>τσεχες.λιγη αξιοπρεπεια και καθαρο μυαλο δν βλαπτει...
εγω δηλαδη που ειμαι ναυαγωσωστης και βλεπω μπαζα ελληνιδες να το παιζουνε μουναρες μπροστα σε πανεμορφες και καλλιγραμμες κοπελες του εξωτερικου τι να πω..
βαλτε μυαλο ελληνιδες.ειστε πιο κατω απ ολες σας κοιτανε μονο κατι λιγουρια που λενε στο αυτι του κολλητου τους της ατακα "ψψψψ κοιτα ενα μουνακι,στανταρ γαμιεται"...αιντε μαλακισμενες σας εχουνε φαει οι ξενες τις δουλειες γιατι ειναι μυαλωμενες.ελληνιδες κυταριτιδες και βυζια σπυρακια....βρε ουστ..μονο μια ρουμανα ειχε την τολμη να την πεσει σε ναυαγωσωστη μπροστα απο το ποστο του ολες οι ελληνιδες μαγκες το παιζανε τολμη και γοητεια με τα βυζια τους τα σπυρακια...μετα παρακαλατε βρε πειναλεες για να σας κερασει κανας νεαρος σε καμια ταβερνα μια καλαμαρακια και ενα ουζο.εχουνε δικιο τα παιδια που σας κραζουνε.
εσυ ιπποτη της μαλακιας υποστηριζεις κατι πραματα...μονο που δεν τα εννοεις ετσι κανεις την φιγουρα σου..ειναι ψεμματα οτι οι ελληνιδες γαμιουνται με λαλακιδες και μολις δουνε κατι εξω απο τα κυβικα τους κανουνε οτι πουστια θες για να το αποκτησουνε?ΒΑΛΤΕ μυαλο..
πω πω ποσα απωθημενα εχεις μαζεψει φουκαρα μου, σε εχουν ταραξει στη χυλοπιτα ε?
ΟΛΑ οσα ειπες ειναι μαλακιες του κερατα. Εχεις χαλια...

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
καλα βγαλε το δαχτυλο του κολλητου σου απο τον κωλο πιες και την καλη την αναποδη και μετα μιλα σε μενα βλακα της χρονιας.οταν εσυ τρως χυλοπιτες εγω γαμαω.εσυ καταλαβενεις?οχι εγω..

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Tα χουμε πει επανειλημμένως.
Σημασια δεν εχει αν μια χωρα εχει πιο ωραιες γκομενες απο μια αλλη.
Το μείζων θεμα σε μια κοινωνια ειναι, ΠΟΣΕΣ ειναι οι ομορφες γυναικες σε μια χωρα, ως ποσοστο επι του γυναικειου πληθυσμου της.
Π.χ., στην Ουκρανια (μιλαω εκ πειρας)οι 7 στις 10 γυανικες ειναι απο ανω του μετριου εως μουναρες.
Το αποτελεσμα?
Ο ανδρικος πληθυσμος ειναι τοσο κομπλε, που δεν γυρναει κεφαλι στην κυριολεξια, οταν περνα καπου μια μουναρα.
Εν αντιθέσει με την καταραμενη αυτη χωρα, οπου η αναλογια αυτη ειναι ζοφερη
Το αποτελεσμα?
Μιζερια παντου,και ο μεσος αντρας παρακαλαει για να του κατσει μια μετρια,απο ολες τις αποψεις (μιλαω μακροπροθεμα τωρα ετσι),και σαγονια πεφτουν στο πατωμα στο περασμα μιας μουναρας.

ειναι τοσο απλο.
δεν εχεις και πολυ επαφη με τη πραγματικοτητα... εσυ κρινεις μόνο απ τις νεαρες τουροστριες που ερχονται εδω ή τις πουτανες που δουλευουν ηδη.

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Το δαχτυλο του κολλητου μου μπηκε 15 ποντους στη κωλοτρυπιδα σου αλλα σου αρεσε, το ξεχασες κιολας?
Αντε να ασπρισεις παλι το ντιβανι σου τωρα.

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ακομη μιλας μωρη τροτεζα?ξεχνας τα γαμησια που σου κανουνε οι ελλεινηδες και μπαινεις εδω να το παιξεις δημαγωγος?σαλτα πηδιξου μαγγιτη και κρατα και την αποδειξη για την εφορια.

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ελσ πρωτα να μου γλειψεις τη κωλοτρυπιδα τενεκε, αχρηστε αποτυχημενε.
Αντε και γαμησου λεβιε γαμω το σταυρο σου, εκανε κι η μυγα κωλο!...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Tα χουμε πει επανειλημμένως.
Σημασια δεν εχει αν μια χωρα εχει πιο ωραιες γκομενες απο μια αλλη.
Το μείζων θεμα σε μια κοινωνια ειναι, ΠΟΣΕΣ ειναι οι ομορφες γυναικες σε μια χωρα, ως ποσοστο επι του γυναικειου πληθυσμου της.
Π.χ., στην Ουκρανια (μιλαω εκ πειρας)οι 7 στις 10 γυανικες ειναι απο ανω του μετριου εως μουναρες.
Το αποτελεσμα?
Ο ανδρικος πληθυσμος ειναι τοσο κομπλε, που δεν γυρναει κεφαλι στην κυριολεξια, οταν περνα καπου μια μουναρα.
Εν αντιθέσει με την καταραμενη αυτη χωρα, οπου η αναλογια αυτη ειναι ζοφερη
Το αποτελεσμα?
Μιζερια παντου,και ο μεσος αντρας παρακαλαει για να του κατσει μια μετρια,απο ολες τις αποψεις (μιλαω μακροπροθεμα τωρα ετσι),και σαγονια πεφτουν στο πατωμα στο περασμα μιας μουναρας.

ειναι τοσο απλο.

και λοιπον τι ρε μεγαλε? θελεις τωρα να σας τη σπασω?

τι σε κοφτει ποσες ωραιες μουναρες υπαρχουν αναλογικα, μηπως σου χρωσταει ο θεος 1000 γυναικες και πρεπει να διαλεξεις?
τοχετε κανει τιραντα στη μαλακια και θελετε να το ακουσετε. Θελω να μου σηκωσει το χερι ενας και να μου πει ποσες γκομενες θα μπορουσε να γαμησει στη ζωη του, 200? 500? 1000? δεν υπαρχουν 1000 μουνες σε καθε χωρα? α ειναι δυσκολες οι ελληνιδες θα πεις. Δηλαδη αμα εισαι σα σαπιοξυλο στη φατσα πιστευεις οτι πρεπει να αξιωνεις να γαμησεις οτι καλυτερο κυκλοφορει, οποτε αν η αναλογια ειναι υψηλη αυξανονται οι πιθανοτητες?
αμα ειναι ετσι τραβα και στο συλλογο των τυφλων στη Καλλιθεα οπου αυξανονται δραματικα οι πιθανοτητες υπερ σου, το ιδιο πραγμα ειναι και μπορεις με το ιδιο σκεπτικο να κοκορευεσαι οτι εβγαλες μουναρα γκομενα.

Και για να το ληγουμε. Οταν πληρωνεις βιζιτα, τοτε ναχεις ναι αξιωσεις. Οταν θες να βγαλεις γκομενα, τοτε να κοιταξεις τα μουτρα στο καθρεφτη και τη κοιλια σου τη πλαδαρη και μετα ελα να μου πεις σε ποιο ποσοστο μπαινεις εσυ απο τη ματια της γυναικας τωρα, αντιστοιχα.

βουρλα

Πώς διάβολο συμφωνώ και με τους δύο, μπορείτε να μου πείτε;  :think:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Εκτος απο ασχετοσυνη και μπαζοφιλια κυριαρχει και η βλακεια εδω στην Ελλαδα.
Δεν καταλαβαινουν τα ζωα αφηστε τους.

Οσοι ειστε φυσιολογικοι και γουσταρετε ωραιες γυναικες μπειτε εδω.

Να κι ο άλλος με τις τσοντούδες  :jerking:

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
βρε ουστ ρε πραμα που θα μου ανοιξεις εσυ τα ματια  :2funny:μπες στην τρυπα σου τελειωμενε που εχεις και γνωμη για ρωσιδες και δινεις συμβουλες :uglystupid:
Aλλη μια  μυγα που εχεσε... σορυ που αργησα αλλα τωρα ειδα το μυνημα σου.
Η απαντηση ειναι οτι εκει που δεν ξερεις να κανεις μόκο, τα πυροτουβλα δεν δικαιουνται να μιλανε. Αντε λουφαξε τωρα αχρηστιδη.

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
και πες στην ελλεινιδα σου να παρει τα χισακια απο το στοματακι τις οταν μιλαει.θες να σου γλυψουνε και το κολολουριδι σου ρε ασβε?κουναβι βρωμερο.πανε να σε γαμησουνε να ξελαμπικαρεις ρε οργιο σε κανα φλοκαφε..βλακα της χρονιας.πεταμενε,ουρολεμε,τζανετη.  :birdman:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
και λοιπον τι ρε μεγαλε? θελεις τωρα να σας τη σπασω?

τι σε κοφτει ποσες ωραιες μουναρες υπαρχουν αναλογικα, μηπως σου χρωσταει ο θεος 1000 γυναικες και πρεπει να διαλεξεις?
τοχετε κανει τιραντα στη μαλακια και θελετε να το ακουσετε. Θελω να μου σηκωσει το χερι ενας και να μου πει ποσες γκομενες θα μπορουσε να γαμησει στη ζωη του, 200? 500? 1000? δεν υπαρχουν 1000 μουνες σε καθε χωρα? α ειναι δυσκολες οι ελληνιδες θα πεις. Δηλαδη αμα εισαι σα σαπιοξυλο στη φατσα πιστευεις οτι πρεπει να αξιωνεις να γαμησεις οτι καλυτερο κυκλοφορει, οποτε αν η αναλογια ειναι υψηλη αυξανονται οι πιθανοτητες?
αμα ειναι ετσι τραβα και στο συλλογο των τυφλων στη Καλλιθεα οπου αυξανονται δραματικα οι πιθανοτητες υπερ σου, το ιδιο πραγμα ειναι και μπορεις με το ιδιο σκεπτικο να κοκορευεσαι οτι εβγαλες μουναρα γκομενα.

Και για να το ληγουμε. Οταν πληρωνεις βιζιτα, τοτε ναχεις ναι αξιωσεις. Οταν θες να βγαλεις γκομενα, τοτε να κοιταξεις τα μουτρα στο καθρεφτη και τη κοιλια σου τη πλαδαρη και μετα ελα να μου πεις σε ποιο ποσοστο μπαινεις εσυ απο τη ματια της γυναικας τωρα, αντιστοιχα.

βουρλα

πες μου ποιος εισαι και τι εκανες στον εκτορα!

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1

μωρη ξεφτιλισμενη πετουγια, οταν γραφεις βγαζε τη πουτσα απ το στομα σου γιατι τα σαρδαμ σου αποτυπωνονται και στο χαρτι. Ου να μου χαθεις ελεινε τιποτενιε, αποβρασμα της κοινωνιας γαμω τη παναγια σου.
(make my day, μαλακακο :))

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
κοιτα επειδη εισαι ο βλακας της χρονιας και σε κραζουνε ολοι σου δινω δικαιωμα να αναθεωρησεις εστω να αιτιολογησεις με τα τρυπια σου επιχειρηματα τις θεσεις σου ψωραλεε.και που σε αμα γαμας παναγιες θα πας μπροστα στην ζωη σου.αλλα τετοιο τομαρι που εισαι μονο να βλασφημας ξερεις.καραγκιοζη,για πες τωρα που δεν συμφωνεις να σου σφηνωσω την ταπα στον πατο σου τον απατο και να πας το βραδυ για ποτακι εχωντας την ψευδαισθηση οτι λες σωστα πραματα διμαγωγησκε..

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
λαθος. θεωρω οτι κανεις δεν μπορει να απαιτει τιποτα, καθενας λαμβανει αυτο που μπορει να κερδισει και οχι αυτο που απαιτει.[size=12pt] Μια χαρα ειναι να ψαχνεις τη πιο ομορφη, αρκει ειτε να εισαι ετοιμος να υποστεις της συνεπειες της απορριψης σαν αντρας,[/size] ειτε να εισαι μαγκας να ελιχθεις ωστε να πετυχεις το σκοπο σου με αλλο τροπο.
Οτι ισχυει για το ενα φυλο ισχυει και για το αλλο, ακριβοδικαια.
Επισης αν η μπαζολα το παιζει ιστορια, ειναι επειδη της δωσαν το δικαιωμα αλλοι πριν απο εσενα. Αν παλι το παιρνει αδικαιολογητα το δικαιωμα, τον εαυτο της πειραζει που θα μεινει αγαμητη και κανεναν αλλο.

Λες τη μισή αλήθεια...
Η άλλη μισή είναι  ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ τελικά η πιο όμορφη...
Εκεί σε θέλω λέμε, που χάνεις τη μπάλα...
Κανείς δεν αναρωτιέται αν μπορεί να διαχειριστεί και να ικανοποιήσει επί μακρόν την όμορφη, χωρίς να την κάνει να ξενερώσει μέσα σε 2-3 μέρες, χωρίς να φερθεί μαλακισμένα με κομπασμούς, χωρίς, χωρίς, χωρίς...
Τί να λέμε τώρα;

Όλοι στέκονται στο γιατί δεν τους κάθεται, και νομίζουν ότι ΟΤΑΝ τους κάτσει, η μόνη υποχρέωση που έχουν είναι να την πηδήξουν  :sunglasses:

ΥΓ.
Βασικά και λιγότερο όμορφη να έχεις τυ ίδια ισχύουν, αλλά υποθέτουμε ότι οι όμορφες είναι ολίγον πιο απαιτητικές (χωρίς να είναι κανόνας) από τις υπόλοιπες...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Λες τη μισή αλήθεια...
Η άλλη μισή είναι  ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ τελικά η πιο όμορφη...
Εκεί σε θέλω λέμε...
Κανείς δεν αναρωτιέται αν μπορεί να διαχειριστεί και να ικανοποιήσει επί μακρόν την όμορφη, χωρίς να την κάνει να ξενερώσει μέσα σε 2-3 μέρες, χωρίς να φερθεί μαλακισμένα με κομπασμούς, χωρίς, χωρίς, χωρίς...
Τί να λέμε τώρα;

Όλοι στέκονται στο γιατί δεν τους κάθεται, και νομίζουν ότι ΟΤΑΝ τους κάτσει, η μόνη υποχρέωση που έχουν είναι να την πηδήξουν  :sunglasses:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
:think: :think: οφ τοπικ? κοιτα να δεις που νομιζα οτι εδω ηταν το θρεντ σχετικα με το dvd της τζουλιας. λαθος φαινεται εκανα.

[size=12pt]Υ.Γ  που ειναι το 2ο DVD της τζουλιας οεοο??[/size]

Δεν έχει ανοιχτεί ακόμα thread...

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
αι'λ μπι μπακ.ιπποτη της μαλακιας βρηκες και ιπποκομο να υπερασπιστειτε παρεα την ωρεα δουλτσινεα σας.οι ιπποτες της μαλακιας σε νεες περιπετειες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom