poulopaixtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Kαι οριστε μια εγχωρια κουκλα. Οπως καταλαβαινεις, συγκριση δεν υπαρχει ;)
Nα εισαι σιγουρος οτι οι ρωσσοι εκτιμουν περισσοτερο μια ελληνιδα απ οτι μια ρωσσιδα. Οχι γιατι εχουν τα ιδια με σενα μυαλα(ξενομανια, στενοκεφαλια), αλλα γιατι ετσι ειναι η πραγματικοτητα, δεν υπαρχει συγκριση.Δεν ειπα για τις συγκεκριμενες,γενικα του ειπα για την αξια που εχει μια ξενη πχ Ρωσσιδα στη χωρα της και την αξια που εχει στην Ελλαδα......
πω πω ποσα απωθημενα εχεις μαζεψει φουκαρα μου, σε εχουν ταραξει στη χυλοπιτα ε?ρε πατε καλα?οι τσεχες ασχημες?οι ρωσιδδες ασχημες?μαλακες..εχετε πολλα προβληματα...οι γερμανιδες ασχημες..?και ελληνιδες>σουηδεζες ελληνιδες>τσεχες.λιγη αξιοπρεπεια και καθαρο μυαλο δν βλαπτει...
εγω δηλαδη που ειμαι ναυαγωσωστης και βλεπω μπαζα ελληνιδες να το παιζουνε μουναρες μπροστα σε πανεμορφες και καλλιγραμμες κοπελες του εξωτερικου τι να πω..
βαλτε μυαλο ελληνιδες.ειστε πιο κατω απ ολες σας κοιτανε μονο κατι λιγουρια που λενε στο αυτι του κολλητου τους της ατακα "ψψψψ κοιτα ενα μουνακι,στανταρ γαμιεται"...αιντε μαλακισμενες σας εχουνε φαει οι ξενες τις δουλειες γιατι ειναι μυαλωμενες.ελληνιδες κυταριτιδες και βυζια σπυρακια....βρε ουστ..μονο μια ρουμανα ειχε την τολμη να την πεσει σε ναυαγωσωστη μπροστα απο το ποστο του ολες οι ελληνιδες μαγκες το παιζανε τολμη και γοητεια με τα βυζια τους τα σπυρακια...μετα παρακαλατε βρε πειναλεες για να σας κερασει κανας νεαρος σε καμια ταβερνα μια καλαμαρακια και ενα ουζο.εχουνε δικιο τα παιδια που σας κραζουνε.
εσυ ιπποτη της μαλακιας υποστηριζεις κατι πραματα...μονο που δεν τα εννοεις ετσι κανεις την φιγουρα σου..ειναι ψεμματα οτι οι ελληνιδες γαμιουνται με λαλακιδες και μολις δουνε κατι εξω απο τα κυβικα τους κανουνε οτι πουστια θες για να το αποκτησουνε?ΒΑΛΤΕ μυαλο..
δεν εχεις και πολυ επαφη με τη πραγματικοτητα... εσυ κρινεις μόνο απ τις νεαρες τουροστριες που ερχονται εδω ή τις πουτανες που δουλευουν ηδη.Tα χουμε πει επανειλημμένως.
Σημασια δεν εχει αν μια χωρα εχει πιο ωραιες γκομενες απο μια αλλη.
Το μείζων θεμα σε μια κοινωνια ειναι, ΠΟΣΕΣ ειναι οι ομορφες γυναικες σε μια χωρα, ως ποσοστο επι του γυναικειου πληθυσμου της.
Π.χ., στην Ουκρανια (μιλαω εκ πειρας)οι 7 στις 10 γυανικες ειναι απο ανω του μετριου εως μουναρες.
Το αποτελεσμα?
Ο ανδρικος πληθυσμος ειναι τοσο κομπλε, που δεν γυρναει κεφαλι στην κυριολεξια, οταν περνα καπου μια μουναρα.
Εν αντιθέσει με την καταραμενη αυτη χωρα, οπου η αναλογια αυτη ειναι ζοφερη
Το αποτελεσμα?
Μιζερια παντου,και ο μεσος αντρας παρακαλαει για να του κατσει μια μετρια,απο ολες τις αποψεις (μιλαω μακροπροθεμα τωρα ετσι),και σαγονια πεφτουν στο πατωμα στο περασμα μιας μουναρας.
ειναι τοσο απλο.
Tα χουμε πει επανειλημμένως.
Σημασια δεν εχει αν μια χωρα εχει πιο ωραιες γκομενες απο μια αλλη.
Το μείζων θεμα σε μια κοινωνια ειναι, ΠΟΣΕΣ ειναι οι ομορφες γυναικες σε μια χωρα, ως ποσοστο επι του γυναικειου πληθυσμου της.
Π.χ., στην Ουκρανια (μιλαω εκ πειρας)οι 7 στις 10 γυανικες ειναι απο ανω του μετριου εως μουναρες.
Το αποτελεσμα?
Ο ανδρικος πληθυσμος ειναι τοσο κομπλε, που δεν γυρναει κεφαλι στην κυριολεξια, οταν περνα καπου μια μουναρα.
Εν αντιθέσει με την καταραμενη αυτη χωρα, οπου η αναλογια αυτη ειναι ζοφερη
Το αποτελεσμα?
Μιζερια παντου,και ο μεσος αντρας παρακαλαει για να του κατσει μια μετρια,απο ολες τις αποψεις (μιλαω μακροπροθεμα τωρα ετσι),και σαγονια πεφτουν στο πατωμα στο περασμα μιας μουναρας.
ειναι τοσο απλο.
και λοιπον τι ρε μεγαλε? θελεις τωρα να σας τη σπασω?
τι σε κοφτει ποσες ωραιες μουναρες υπαρχουν αναλογικα, μηπως σου χρωσταει ο θεος 1000 γυναικες και πρεπει να διαλεξεις?
τοχετε κανει τιραντα στη μαλακια και θελετε να το ακουσετε. Θελω να μου σηκωσει το χερι ενας και να μου πει ποσες γκομενες θα μπορουσε να γαμησει στη ζωη του, 200? 500? 1000? δεν υπαρχουν 1000 μουνες σε καθε χωρα? α ειναι δυσκολες οι ελληνιδες θα πεις. Δηλαδη αμα εισαι σα σαπιοξυλο στη φατσα πιστευεις οτι πρεπει να αξιωνεις να γαμησεις οτι καλυτερο κυκλοφορει, οποτε αν η αναλογια ειναι υψηλη αυξανονται οι πιθανοτητες?
αμα ειναι ετσι τραβα και στο συλλογο των τυφλων στη Καλλιθεα οπου αυξανονται δραματικα οι πιθανοτητες υπερ σου, το ιδιο πραγμα ειναι και μπορεις με το ιδιο σκεπτικο να κοκορευεσαι οτι εβγαλες μουναρα γκομενα.
Και για να το ληγουμε. Οταν πληρωνεις βιζιτα, τοτε ναχεις ναι αξιωσεις. Οταν θες να βγαλεις γκομενα, τοτε να κοιταξεις τα μουτρα στο καθρεφτη και τη κοιλια σου τη πλαδαρη και μετα ελα να μου πεις σε ποιο ποσοστο μπαινεις εσυ απο τη ματια της γυναικας τωρα, αντιστοιχα.
βουρλα
Εκτος απο ασχετοσυνη και μπαζοφιλια κυριαρχει και η βλακεια εδω στην Ελλαδα.
Δεν καταλαβαινουν τα ζωα αφηστε τους.
Οσοι ειστε φυσιολογικοι και γουσταρετε ωραιες γυναικες μπειτε εδω.
Aλλη μια μυγα που εχεσε... σορυ που αργησα αλλα τωρα ειδα το μυνημα σου.βρε ουστ ρε πραμα που θα μου ανοιξεις εσυ τα ματιαμπες στην τρυπα σου τελειωμενε που εχεις και γνωμη για ρωσιδες και δινεις συμβουλες
![]()
και λοιπον τι ρε μεγαλε? θελεις τωρα να σας τη σπασω?
τι σε κοφτει ποσες ωραιες μουναρες υπαρχουν αναλογικα, μηπως σου χρωσταει ο θεος 1000 γυναικες και πρεπει να διαλεξεις?
τοχετε κανει τιραντα στη μαλακια και θελετε να το ακουσετε. Θελω να μου σηκωσει το χερι ενας και να μου πει ποσες γκομενες θα μπορουσε να γαμησει στη ζωη του, 200? 500? 1000? δεν υπαρχουν 1000 μουνες σε καθε χωρα? α ειναι δυσκολες οι ελληνιδες θα πεις. Δηλαδη αμα εισαι σα σαπιοξυλο στη φατσα πιστευεις οτι πρεπει να αξιωνεις να γαμησεις οτι καλυτερο κυκλοφορει, οποτε αν η αναλογια ειναι υψηλη αυξανονται οι πιθανοτητες?
αμα ειναι ετσι τραβα και στο συλλογο των τυφλων στη Καλλιθεα οπου αυξανονται δραματικα οι πιθανοτητες υπερ σου, το ιδιο πραγμα ειναι και μπορεις με το ιδιο σκεπτικο να κοκορευεσαι οτι εβγαλες μουναρα γκομενα.
Και για να το ληγουμε. Οταν πληρωνεις βιζιτα, τοτε ναχεις ναι αξιωσεις. Οταν θες να βγαλεις γκομενα, τοτε να κοιταξεις τα μουτρα στο καθρεφτη και τη κοιλια σου τη πλαδαρη και μετα ελα να μου πεις σε ποιο ποσοστο μπαινεις εσυ απο τη ματια της γυναικας τωρα, αντιστοιχα.
βουρλα
λαθος. θεωρω οτι κανεις δεν μπορει να απαιτει τιποτα, καθενας λαμβανει αυτο που μπορει να κερδισει και οχι αυτο που απαιτει.[size=12pt] Μια χαρα ειναι να ψαχνεις τη πιο ομορφη, αρκει ειτε να εισαι ετοιμος να υποστεις της συνεπειες της απορριψης σαν αντρας,[/size] ειτε να εισαι μαγκας να ελιχθεις ωστε να πετυχεις το σκοπο σου με αλλο τροπο.
Οτι ισχυει για το ενα φυλο ισχυει και για το αλλο, ακριβοδικαια.
Επισης αν η μπαζολα το παιζει ιστορια, ειναι επειδη της δωσαν το δικαιωμα αλλοι πριν απο εσενα. Αν παλι το παιρνει αδικαιολογητα το δικαιωμα, τον εαυτο της πειραζει που θα μεινει αγαμητη και κανεναν αλλο.
Λες τη μισή αλήθεια...
Η άλλη μισή είναι ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ τελικά η πιο όμορφη...
Εκεί σε θέλω λέμε...
Κανείς δεν αναρωτιέται αν μπορεί να διαχειριστεί και να ικανοποιήσει επί μακρόν την όμορφη, χωρίς να την κάνει να ξενερώσει μέσα σε 2-3 μέρες, χωρίς να φερθεί μαλακισμένα με κομπασμούς, χωρίς, χωρίς, χωρίς...
Τί να λέμε τώρα;
Όλοι στέκονται στο γιατί δεν τους κάθεται, και νομίζουν ότι ΟΤΑΝ τους κάτσει, η μόνη υποχρέωση που έχουν είναι να την πηδήξουν![]()
![]()
οφ τοπικ? κοιτα να δεις που νομιζα οτι εδω ηταν το θρεντ σχετικα με το dvd της τζουλιας. λαθος φαινεται εκανα.
[size=12pt]Υ.Γ που ειναι το 2ο DVD της τζουλιας οεοο??[/size]