Επισκέπτης
Aλλό <<μοντέλο>> με τους δικού σου μαύρους κύκλους πάντως δεν παίζει να υπάρχει!!!παρε αφου λυσσαξες![]()
![]()
Aλλό <<μοντέλο>> με τους δικού σου μαύρους κύκλους πάντως δεν παίζει να υπάρχει!!!παρε αφου λυσσαξες![]()
![]()
Aλλό <<μοντέλο>> με τους δικού σου μαύρους κύκλους πάντως δεν παίζει να υπάρχει!!!![]()
100% κλωνος γκομενας!
μη σας πω μπουμπ-βελβυ
βλεπεις λοιπον και μόνο σου τι βλακειες λες. Απλα ειδες καποιες με ψηλοτακουνα και νομιζεις οτι ολες ετσι ειναι , πανυψηλες... αει κιου μπιφτεκιου![]()
ειπα κι εγω!
Επιτελους, ενα on topic post.Ποσο λετε να ερθει το Τσελσι-Ιντερ? Ο Μπαλοτελι δεν θα παιξει τελικα...
καλα, νομιζες οτι οι ρωσιδες ειναι απ τη φυση τους 15-20 ποντους ψηλοτερες, και ακομα να παραδεχτεις τη μαλακια σου?...αααααα, τώωωωωωρα κατάλαβαααααααα..... η διαφορά ελληνίδων και ρωσίδων είναι επειδή ....οι ρωσίδες φοράνε τακούνια !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
συγχώρεσέ, έχω "αι κιου μπιφτεκιού" (είσαι πάντως η βασίλισσα της ατάκας
), για αυτό τις έβλεπα ψηλότερες τις ρωσίδες ενώ είναι τάπες μπροστά στα αγάλματα τις ελληνίδες
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παρε αφου λυσσαξες![]()
![]()
η επιστημη αδυνατει να δωσει εξηγηση ελλειψει στοιχειων που να πιστοποιουν το φυλο του γραφοντος...Ρε υπερτάτε Ρωσόφιλε κορασίδων,τί λες να κάνουμε με ετούτη/oν εδώ;!![]()
![]()
καλα, νομιζες οτι οι ρωσιδες ειναι απ τη φυση τους 15-20 ποντους ψηλοτερες, και ακομα να παραδεχτεις τη μαλακια σου?...
Πνιξου μωρη μες την μπανιερα 100 σελιδες τωρα ασχολουνται με εσενα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
η επιστημη αδυνατει να δωσει εξηγηση ελλειψει στοιχειων που να πιστοποιουν το φυλο του γραφοντος...
εγω να πνιχτω η τα ζωα που ασχολουνται?![]()
Aλλό <<μοντέλο>> με τους δικού σου μαύρους κύκλους πάντως δεν παίζει να υπάρχει!!!![]()
:Sεγω να πνιχτω η τα ζωα που ασχολουνται?![]()
Kαλή/ε μου δεν μίλησα για την φωτογραφία,ότι θυμάσαι χαίρεσαι!!!οχι ειναι ολες υγειεστατες!!!!
και αυτο εξυπνακια ειναι το βαψιμο δν ειναι μαυροι κυκλοι
ελεος μεχρι και τη παρανυχιδα θα σχολιασετε εδω μεσα![]()
Αλλου που δεν θες μωρη πατσαβουρα τραβα αλλου πουλατα αυτα![]()
εκ του πηδηχτω βγαινει και το πνιχτω