Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
και ποσους ποντους πουτσο εχει το αλβανακι που λες? προσεξε εκτος απ το κωλο και και το πορτοφολι σου :2funny:

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
βλεπεις λοιπον και μόνο σου τι βλακειες λες. Απλα ειδες καποιες με ψηλοτακουνα και νομιζεις οτι ολες ετσι ειναι , πανυψηλες... αει κιου μπιφτεκιου :)

αααααα, τώωωωωωρα κατάλαβαααααααα..... η διαφορά ελληνίδων και ρωσίδων είναι επειδή ....οι ρωσίδες φοράνε τακούνια !  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

συγχώρεσέ, έχω "αι κιου μπιφτεκιού" ( :thumbsup: είσαι πάντως η βασίλισσα της ατάκας  :2funny:), για αυτό τις έβλεπα ψηλότερες τις ρωσίδες ενώ είναι τάπες μπροστά στα αγάλματα τις ελληνίδες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
αααααα, τώωωωωωρα κατάλαβαααααααα..... η διαφορά ελληνίδων και ρωσίδων είναι επειδή ....οι ρωσίδες φοράνε τακούνια !  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

συγχώρεσέ, έχω "αι κιου μπιφτεκιού" ( :thumbsup: είσαι πάντως η βασίλισσα της ατάκας  :2funny:), για αυτό τις έβλεπα ψηλότερες τις ρωσίδες ενώ είναι τάπες μπροστά στα αγάλματα τις ελληνίδες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλα, νομιζες οτι οι ρωσιδες ειναι απ τη φυση τους 15-20 ποντους ψηλοτερες, και ακομα να παραδεχτεις τη μαλακια σου?...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ρε υπερτάτε Ρωσόφιλε κορασίδων,τί λες να κάνουμε με ετούτη/oν εδώ;! :cheesy: :think:
η επιστημη αδυνατει να δωσει εξηγηση ελλειψει στοιχειων που να πιστοποιουν το φυλο του γραφοντος...

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλα, νομιζες οτι οι ρωσιδες ειναι απ τη φυση τους 15-20 ποντους ψηλοτερες, και ακομα να παραδεχτεις τη μαλακια σου?...

αυτά συμβαίνουν όταν το αι κιου μπιφτεκιου συνομιλεί με την mensa, να με συγχωρείς  :grin: ;)

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Aλλό <<μοντέλο>> με τους δικού σου μαύρους κύκλους πάντως δεν παίζει να υπάρχει!!! :grin:

οχι ειναι ολες υγειεστατες!!!!  :2funny:
και αυτο εξυπνακια ειναι το βαψιμο δν ειναι μαυροι κυκλοι  :uglystupid:
ελεος μεχρι και τη παρανυχιδα θα σχολιασετε εδω μεσα  :headbang:

Επισκέπτης
οχι ειναι ολες υγειεστατες!!!!  :2funny:
και αυτο εξυπνακια ειναι το βαψιμο δν ειναι μαυροι κυκλοι  :uglystupid:
ελεος μεχρι και τη παρανυχιδα θα σχολιασετε εδω μεσα
 :headbang:
Kαλή/ε μου δεν μίλησα για την φωτογραφία,ότι θυμάσαι χαίρεσαι!!! :cheesy:

Πάντως μπράβο ρε συ πολύ εύκολη εργασία να χειρίζεσαι ένα προφιλ στο bou.tv για promotion,θέλω και εγώ μία τέτοια δουλεία!!! :2funny: :2funny:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αλλου που δεν θες μωρη πατσαβουρα τραβα αλλου πουλατα αυτα  :pipa1:

και πες οτι εγω γουσταρω
οι αλλοι γιατι μου κανουν το χατιρι?  :P
μηπως επειδη τα ξυνουν και δν εχουν με τπτ αλλο ν ασχοληθουν
οσο καμμενη ειμαι εγω αλλο τοσο καμμενοι ειστε κι εσεις ζωα!!!

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εγω μπερδευτικα...εκεινες οι φωτο π εβγαλε ο τυπας ο αλλος στην εκπομπη της τατια ηταν η αννα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom