annamaria88
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
απλα βαριεμαι και κανω τη δασκαλιτσα
αλλα εκανες κι εσυ πολλη φασαρια χτες γμτ..![]()
εσυ ξεκινησες καρδια μου
και κατι μου λεει οτι δεν βαριεσαι καθολου ;)
απλα βαριεμαι και κανω τη δασκαλιτσα
αλλα εκανες κι εσυ πολλη φασαρια χτες γμτ..![]()
βελβουλα αν βαριεσαι καλο μουποια ορθογραφια γαμω το μυαλο μου γαμωωωωωωω? :S
εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει..
μαριαννα οταν σε μιλαει ο φιλος κοντεμ δεν θα δυσανασχετεις
μην δηλωνεις τοτε δασκαλα αγγλικων σε εκλιπαρω!![]()
![]()
μαριαννα οταν σε μιλαει ο φιλος κοντεμ δεν θα δυσανασχετεις
ποσο χρεωνεις την ωρα;η δασκαλα των αγγλικων μου δν ηξερε γρι ελληνικα καλο μου και μ εκανε να παρω πτυχιο σ ενα χρονο
proficiency εχω, επαρκεια εχω, αδεια διδασκαλιας εχω και διδασκω
οποτε μαλλον μπορω να δηλωνω δασκαλα αγγλικων
η δασκαλα των αγγλικων μου δν ηξερε γρι ελληνικα καλο μου και μ εκανε να παρω πτυχιο σ ενα χρονο
proficiency εχω, επαρκεια εχω, αδεια διδασκαλιας εχω και διδασκω
οποτε μαλλον μπορω να δηλωνω δασκαλα αγγλικων
ο νωντας ητανε
δεν μοιαζεις καθολου με αυτην σου την φωτο και με την προηγουμενη στο ντουζ τοτε
πως ειπατε?
![]()
απαισια δαχτυλα-λουκανικαπως ειπατε?
σιλικονουχες...τι βυζομπαλαρες ειν τουτες?![]()
Εντάξει ρε μαλάκες, μη φτάνετε στο άλλο άκρο. Υπάρχουν και μουνάρες Ελληνίδες που δεν βάζω καμία Ρωσίδα παραπάνω τους.
http://[URL unfurl="true"]www.shoot.gr/media/Exclusive/Kantza/600_1.JPG[/img[/URL]]
[/quote]
εδω αραζω :headbang3: :headbang3: :headbang3:μιλαμε για μουνο οχι αστεια