Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
πουσαι μεμο να θαυμασεις ελληνικο προιον :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ποια ορθογραφια γαμω το μυαλο μου γαμωωωωωωω? :S
βελβουλα αν βαριεσαι καλο μου
γιατι δεν πας να κανεις ερωτα με το αγορι σου
τζαμπα ρουφας και ακτινοβολια
βελβουλα σε λιγο ουτε αυτο δεν θα μπορουμε να κανουμε
ερχονται δυσκολοι καιροι :-

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει, εισαι ζαβή και η κατασταση σου χειροτερευει..
:2funny: :2funny:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μην δηλωνεις τοτε δασκαλα αγγλικων σε εκλιπαρω! :2funny: :2funny:

η δασκαλα των αγγλικων μου δν ηξερε γρι ελληνικα καλο μου και μ εκανε να παρω πτυχιο σ ενα χρονο
proficiency εχω, επαρκεια εχω, αδεια διδασκαλιας εχω και διδασκω
οποτε μαλλον μπορω να δηλωνω δασκαλα αγγλικων

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
η δασκαλα των αγγλικων μου δν ηξερε γρι ελληνικα καλο μου και μ εκανε να παρω πτυχιο σ ενα χρονο
ποσο χρεωνεις την ωρα;

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

λυπαμαι το κακομοιρο που θα του αποδωσεις πτωση στη γλωσσα μας! θα πνιχτω απτο παραθυρο!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
πουσαι μεμο να θαυμασεις ελληνικο προιον :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

πως ειπατε?

sexy_russian_woman__2__4mkq.jpg

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δεν μοιαζεις καθολου με αυτην σου την φωτο και με την προηγουμενη στο ντουζ τοτε

δεν μοιαζω μ ενα μονο βιντειο στο οποιο μ εκαναν χαλια!
σ ολες μου τις αλλες φωτο μια χαρα η ιδια ειμαι

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εντάξει ρε μαλάκες, μη φτάνετε στο άλλο άκρο. Υπάρχουν και μουνάρες Ελληνίδες που δεν βάζω καμία Ρωσίδα παραπάνω τους.

http://[URL unfurl="true"]www.shoot.gr/media/Exclusive/Kantza/600_1.JPG[/img[/URL]]
[/quote]

εδω αραζω :headbang3: :headbang3: :headbang3:μιλαμε για μουνο οχι αστεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom