Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
διαλεχτεεεε

xe727a2e8.jpg
συγνωμη.... αυτες τις 3 τις θεωρεις ομορφες?  :S

Επισκέπτης
αυτο λεω μωρη ποντια!!!
γιατι να αποδωσεις ελληνικες πτωσεις αφου δεν υπαρχουν τετοιες εννοιες στα αγγλικα?  :headbang: :headbang:
αν εχεις ακουστα, στα αγγλικα τα ουσιαστικα δεν κλινονται  :dancing:

εεε? δλδ οταν μεταφραζεις κατι απο αγγλικα σε ελληνικα τοτε χρησιμοποιεις μοναχα ονομαστικη ας πουμε? :S

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Condemned θυμησες μας ,αρχηγε ,πως ονομαζεται η πιο πανω κοπελια ,που συχναζει και Κολωνακι.

GREEK_HUNTER

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ένα μέτριο διαμέρισμα στο Παγκράτι (150.000 ευρώ) κόστισε τελικά η σκηνή πορνό που πρόβαλε η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» από τον ΑΝΤ1 την 4η Μαρτίου οπότε κυκλοφόρησε το βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου ενώ ανακοινώθηκαν και τα νέα σκληρά οικονομικά μέτρα. Το οξύμωρο είναι ότι το ΕΣΡ ενώ... εγκάλεσε το κανάλι με την τριπλή κατηγορία της «υποβάθμισης ποιότητας, προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και γυναικείας υπόστασης» περιορίστηκε να αιτιολογήσει την απόφαση περί του προστίμου με το αιτιολογικό της υποβάθμισης ποιότητας, και μόνον. Μειοψήφησαν η Εύη Δεμίρη και ο Ιωάννης Παπακώστας που πρότειναν πρόστιμο 200.000 ευρώ.
Πρόστιμο 30.000 ευρώ επιβλήθηκε στο τηλεοπτικό κανάλι Mega για υπέρβαση του νομίμου ορίου διαφημίσεων (15/11/2009). Μειοψήφησαν η Εύη Δεμίρη και ο Ιωάννης Παπακώστας που πρότειναν πρόστιμο 40.000 ευρώ και ο Κωνσταντίνος Τσουράκης που πρότεινε πρόστιμο 20.000 ευρώ.
Στο ίδιο κανάλι επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ για εκπομπή που κρίθηκε ότι προβλήθηκε σε λάθος ζώνη. Συγκεκριμένα, προβλήθηκε στη ζώνη 21:00-23:00 όπου υπάρχει σήμανση για ανάγκη γονικής συναίνεσης, ενώ κατά την κρίση του ΕΣΡ έπρεπε να μεταδοθεί μετά τις 22:30 όπου υπάρχει η σήμανση της καταλληλότητας για άτομα άνω των 15 ετών.
Ακόμα, πρόστιμο 20.000 ευρώ επιβλήθηκε στο τηλεοπτικό κανάλι ΣΚΑΙ για παράνομη παράλειψη διασφάλισης της πολιτικής πολυφωνίας αναφορικά με την προβολή του ΚΚΕ και του ΛΑΟΣ στα κεντρικά δελτία ειδήσεων. Μειοψήφησε η Εύη Δεμίρη που πρότεινε πρόστιμο 30.000 ευρώ.
Πρόστιμο 3.000 ευρώ επιβλήθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο Ιόνιο στα κύματα των FM 93,3» του Νομού Θεσπρωτίας για παράνομη δικτύωση.
Εξάλλου, εγκρίθηκε η αίτηση θεραπείας για το τηλεοπτικό κανάλι «Κρήτη TV 1» του νομού Χανίων όσον αφορά την ψηφιακή μετάδοση. Ετσι, το συγκεκριμένο κανάλι είναι πλέον ο 86ος τηλεοπτικός σταθμός με ψηφιακή δικτύωση.
Η ολομέλεια του ΕΣΡ ενέκρινε έκθεση πεπραγμένων του Συμβουλίου, η οποία, αφού θα καθαρογραφεί, θα παραδοθεί στον πρόεδρο της Βουλής

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
elina-kantza-1.jpg

απιστευτοι θεικοι βυζοι και ολο το σκηνικο σε προιδεαζει για ασυστολα ατελειωτα γαμησια
παμεεεεεεεεεε :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
αυτο λεω μωρη ποντια!!!
γιατι να αποδωσεις ελληνικες πτωσεις αφου δεν υπαρχουν τετοιες εννοιες στα αγγλικα?  :headbang: :headbang:

πωπω και δηλωνεις και δασκαλα ρε πστ μου...

οοοτι να ναι...

:jerking: :jerking: :jerking:

υ.γ μωρη ποντια και στα μουτρα σου,νταμπο.

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
που την ανακαλυψες ρε πξ παλι δουλεια θα πιασω :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πωπω και δηλωνεις και δασκαλα ρε πστ μου...

οοοτι να ναι...

:jerking: :jerking: :jerking:

υ.γ μωρη ποντια και στα μουτρα σου,νταμπο.
Είναι καθηγήτρια Αγγλικών σε φροντιστήριο, ενώ παράλληλα παραδίδει και ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά δημοτικού. Αγαπά τη δουλειά της, μεγάλο της πάθος, όμως, είναι η φωτογραφία, με την οποία ασχολείται φανατικά στον ελεύθερό της χρόνο.

«Φιλοδοξία μου είναι να ασχοληθώ στο μέλλον επαγγελματικά με τη φωτογραφία, είτε μπροστά είτε πίσω από το φακό» μας δήλωσε. Άλλωστε ασχολείται παράλληλα ερασιτεχνικά και με το μόντελιγκ, ενώ έχει συμμετάσχει και σε διάφορες φωτογραφήσεις. «Το μόντελιγκ είναι επίσης κάτι που με ενδιαφέρει επαγγελματικά», αναφέρει.

Κοπέλα με πολλά ενδιαφέροντα η Μαριάννα κρύβει άλλον έναν άσσο στο μανίκι της. «Λατρεύω το χορό και συγκεκριμένα τους παραδοσιακούς χορούς», αποκαλύπτει. Ασχολείται με το συγκεκριμένο χόμπι 12 ολόκληρα χρόνια και είναι μέλος του Μουσικοχορευτικού Ομίλου Γλυφάδας, με τον οποίο έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα, όπως λέει.

Από την άλλη, η Μαριάννα είναι ένα σύγχρονο κορίτσι και όπως οι περισσότεροι συνομήλικοί της χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο κατά κόρον, τόσο για ψυχαγωγία όσο και για επαγγελματικούς σκοπούς. Για το διαγωνισμό Miss on line της «Απογευματινής» ενημερώθηκε από τη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, το facebook, και αμέσως πήρε την απόφαση να λάβει μέρος, αν και δεν έχει συμμετάσχει ξανά σε παρόμοιο διαγωνισμό. «

Μέσα από αυτό το διαγωνισμό περιμένω να προβληθώ στο ευρύτερο κοινό και παράλληλα ευελπιστώ να με βοηθήσει στα μετέπειτα επαγγελματικά μου σχέδια. Δεν με νοιάζει τόσο η νίκη, όσο το να με μάθει ο κόσμος» τονίζει.

Η Μαριάννα πιστεύει πως, εκτός από την ομορφιά της, δυνατό της σημείο είναι τα αυτια :rockon: και ο χαρακτήρας της, τον οποίο θεωρεί ασυνήθιστο και λιγάκι δύσκολο, παρ’ όλα αυτά γοητευτικό. «Είμαι πεισματάρα, ξερό κεφάλι και τελειομανής» δηλώνει χαρακτηριστικά.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
αυτο λεω μωρη ποντια!!!

μετεφρασε μου το εξης απλο μωρη ντροπη του φυλου μας.

the ship's passengers.
πως το μεταφραζεις? οι επιβατες το πλοιο?

ζωον ε ζωον :jerking:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εεε? δλδ οταν μεταφραζεις κατι απο αγγλικα σε ελληνικα τοτε χρησιμοποιεις μοναχα ονομαστικη ας πουμε? :S

τοση ωρα λυσσατε οτι ειναι η ορθογραφια μου λαθος
τωρα μου λες οτι ειναι και ο τροπος που εκφραζομαι?  :jerking:
συν του οτι κανενα ουσιαστικο στα αγγλικα δεν μεταφραζεται στη δοτικη που ηταν και το προβλημα σας  :grin:
apple=το μηλο, ονομαστικη
apple's= του μηλου γενικη
2 πτωσεις ολες κι ολες

οποτε μην ανησυχεις αυτα τα κατεχω δεν κινδυνευει κανενα παιδακι  :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αυτη λες και βγηκε απο καμια ταινια τρομου :2funny: :2funny:
πεστα εσυ γτ εγω θα βγω ζηλιαρα!ελεος ρε παιδια!!!σε οποιον αρεσουν αυτες οι γκομενες και πει εμας μπαζα πρεπει να ειναι πολυ :uglystupid:

PoutsaPouliou

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Η Μαριάννα πιστεύει πως, εκτός από την ομορφιά της, δυνατό της σημείο είναι τα αυτια :rockon: και ο χαρακτήρας της, τον οποίο θεωρεί ασυνήθιστο και λιγάκι δύσκολο, παρ’ όλα αυτά γοητευτικό. «Είμαι πεισματάρα, ξερό κεφάλι και τελειομανής» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Κλαιωωωω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom