Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ρε συ...άμα σου αρέσει τόσο πολύ το γαμήσι έλα σε μένα..θα διαλέγεις κούκλους και τα λεφτά θα τα παίρνω εγώ ρε χαζή αφού είσαι υπερ άνω χρημάτων...χαχαχαχαχαχ
Ε ρε τι διαβάζουν σήμερα τα μπιρμπιλομάτικα τα μάτια μουουουουουουου...
Χαχαχαχαχαχ...!!!!

υπαρχουν πολυ τετοιοι?  :2funny:   η τελος παντων αρκετοι οστε να κανεις και τζιρο?

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
ρε ακυρε επειδη παω μ οποιον μου καυλωνει και οχι μ οποιον με πληρωνει σημαινει πως το παιζω εναρετη???  :uglystupid:
μπορει να χω παει και με 50 αντρες στα 21 μου, απλα δν με νοιαζει να χουν λεφτα! τοσο δυσκολο ειναι να το χωνεψει κανεις? :uglystupid:
είσαι ακόμα 21 και έχεις πάει με 50 ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
και πως δηλαδή μπορείς και αξιολογείς αν κάποιος ειναι καλός ή κακός, όπως το κάνεις εδώ μέσα και έχεις άποψη???????????????????
πλάκα κάνεις και το λές κιόλας?????????????????
παλι θα το πω?
με νοιαζει να με φροντιζει να με νοιαζεται και φυσικα να με γαμαει καλα
και ολα αυτα τα εχεις οταν υπαρχει καλη χημεια!!!
και πότε προλαβαίνεις να δεις την καλή χημεία?????????????????????

Επισκέπτης
δεν ειχα ποτε βλεψεις να βγω στον αντ1 να μιλησω καλε μου
και μαλλον τη θελουν να βγαινει και να μιλαει επειδη παπαρολογει και αυτο που λεει
εσυ μπηκες στη διαδικασια να συγκρινεις τα λεγομενα μου με τα λεγομενα της κι οταν ειδες οτι στερεψες απο επιχειρηματα αρχισες να συγκρινεις το ποσο διασημη ειναι η Μπαστα σε σχεση μ εμενα που δεν ασχολουμαι καν με τη τηλεοραση!
αν ειναι δυνατον!!!  :headbang: :headbang:
Καλά οι βλέψεις σου λειπουν δηλαδή;! :cheesy: :think:

Aν αυρίο γουστάρεις  θα ανοιξούν όλες οι πόρτες διάπλατα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ρε έχω πολύ ελεύθερο χρόνο για σκότωμα και λίγα λεφτά,απλό είναι!!! :cheesy:

Ακού καμάκι στο bou.tv!! :headbang:

και εγω στην ιδια κατασταση ειμαι για αυτο αρχισα Kick boxing [μονο 60 εδωσα]  :2funny:
φλερτ καλε ειπα πως κανεις οχι καμακι  ;)

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ρε συ...άμα σου αρέσει τόσο πολύ το γαμήσι έλα σε μένα..θα διαλέγεις κούκλους και τα λεφτά θα τα παίρνω εγώ ρε χαζή αφού είσαι υπερ άνω χρημάτων...χαχαχαχαχαχ
Ε ρε τι διαβάζουν σήμερα τα μπιρμπιλομάτικα τα μάτια μουουουουουουου...
Χαχαχαχαχαχ...!!!!

δεν με φτιαχνουν ουτε οι αντρες που πληρωνουν να γαμησουν  :grin:
αν ομως μου βρεις καμια καλη περιπτωση, στειλτον μου  :2funny:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
είσαι ακόμα 21 και έχεις πάει με 50 ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
και πως δηλαδή μπορείς και αξιολογείς αν κάποιος ειναι καλός ή κακός, όπως το κάνεις εδώ μέσα και έχεις άποψη???????????????????
πλάκα κάνεις και το λές κιόλας?????????????????και πότε προλαβαίνεις να δεις την καλή χημεία?????????????????????

προφανως και δν εχω παει με 50, ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβεις αυτο?  :uglystupid:
αν καποιος ειναι καλος η κακος στο σεξ εννοεις? δυσκολο ειναι να το καταλαβεις αυτο?  :think:
και φυσικα και εχω προλαβει να βρω καλη χημεια, η χημεια δν ειναι απαραιτητα καψουρα και ερωτας, ειναι να τον βλεπεις τον αλλον και να θες να του ορμηξεις και να χετε τελεια επικοινωνια στο σεξ

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
υπαρχουν πολυ τετοιοι?  :2funny:   η τελος παντων αρκετοι οστε να κανεις και τζιρο?
Σουτ εσύ..ανοιχτή είναι η πόρτα κάθε καρυδιάς καρύδι μπαίνει...μπας και την ψήσω μη γαμιέται και τσάμπα...γιατί τώρα...τσάμπα ονειρεύεται...χαχαχαχαχ...ρε τι πάθαμε πρωί πρωί με την Αννούλα...χαχαχαχαχαχ...!!!!

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια Συγκεντρωθείτε . Το θρέντ είναι για την Τζουλιάρα μας και όχι για την κάθε μια Wannabe ψωνάρα που κάνει το Τρολλ μέσα στο bourdela.tv.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Για πες μου και την διαφορά λίγο γιατί αδυνατό να την αντιληφθώ;! :think:

φλερτ κανεις ακομα και σε μια ασχημη η ακομα και σε μια φιλη σου [που θες να παραμεινη φιλη σου]  πολυ απλα το φλερτ ειναι αθωο και απλα νιωθεις καλυτερα και πιο ικανος... και εξασκεις την πρακτικη σου για να κανεις καμακι  ;)

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δεν ξέρω για τις πόρτες αλλά για τα πόδια σίγουρα :2funny: :2funny: :2funny:
άκου 50 και είναι 21

"μπορει να χω παει και με 50 αντρες στα 21 μου"
εσυ απ αυτο καταλαβες οτι μιλουσα σοβαρα?????  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
iq ραδικιου ναουμ! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
φλερτ κανεις ακομα και σε μια ασχημη η ακομα και σε μια φιλη σου [που θες να παραμεινη φιλη σου]  πολυ απλα το φλερτ ειναι αθωο και απλα νιωθεις καλυτερα και πιο ικανος... και εξασκεις την πρακτικη σου για να κανεις καμακι  ;)
Προσωπικά δεν έχω τέτοιες τακτικές με τις φίλες μου έτσι όπως είναι!!! :cheesy:

Πάντως ευχαριστώ για την ενημέρωση,καμάκι και φλερτ τα θεωρούσα συνώνυμα!!! ;)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Ααααααααααααχαχαχαχαχαχ....δε μπορώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....πεθαίνωωωωωωωωωωωωωωωωω...ααααααααχαχαχαχαχαχ...

Πώς τον θες κούκλα μου?
Θα τον φας εδώ?
Ή να στον τυλίξω?

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Καλά οι βλέψεις σου λειπουν δηλαδή;! :cheesy: :think:

Aν αυρίο γουστάρεις  θα ανοιξούν όλες οι πόρτες διάπλατα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

αν γουσταρα θα αρχιζα τις πιπες οπως κανουν ολες και ολο και σε κανα παραθυρο θα μ εβαζαν
λες να μη μου το χουν ηδη προτεινει?
αλλα δν ειναι κατι που μ ενδιαφερει

Επισκέπτης
Ααααααααααααχαχαχαχαχαχ....δε μπορώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....πεθαίνωωωωωωωωωωωωωωωωω...ααααααααχαχαχαχαχαχ...

Πώς το θες κούκλα μου?
Θα τον φας εδώ?
Ή να στον τυλίξω?
Μια πούτσα γύρο πακέτο για την Αννάμαριας μας!!! :2funny: :2funny: :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

αυριο στην πορτα σου θα ειναι ενα κιβωτιο που θα γραφει ευθραυστο και θα ειναι τυλιχμενο με κορδελες!

μην με αφησεις να περιμενω πολυ ορα βαλε με μεσα στο σπιτι θα κρυωσω  :2funny: :2funny:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Σουτ εσύ..ανοιχτή είναι η πόρτα κάθε καρυδιάς καρύδι μπαίνει...μπας και την ψήσω μη γαμιέται και τσάμπα...γιατί τώρα...τσάμπα ονειρεύεται...χαχαχαχαχ...ρε τι πάθαμε πρωί πρωί με την Αννούλα...χαχαχαχαχαχ...!!!!

ειναι κακο δλδ που γαμιεμαι τζαμπα?
σορρυ κοπελα μου χωρις να θελω να προσβαλω το επαγγελμα σου, αλλα το σεξ εχει να κανει με συναισθηματα και επικοινωνια, δν θα το εξεφτελισω ανταλαζοντας το με λεφτα!
ας κανω καμια αλλη δουλεια για λεφτα!!!

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
προφανως και δν εχω παει με 50, ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβεις αυτο?  :uglystupid:
αν καποιος ειναι καλος η κακος στο σεξ εννοεις? δυσκολο ειναι να το καταλαβεις αυτο?  :think:
και φυσικα και εχω προλαβει να βρω καλη χημεια, η χημεια δν ειναι απαραιτητα καψουρα και ερωτας, ειναι να τον βλεπεις τον αλλον και να θες να του ορμηξεις και να χετε τελεια επικοινωνια στο σεξ
το καλός ή κακός αφορα τον χαρακτήρα.
και αν βλέπεις τον άλλο και θές να του οπμήξεις εεεεεεεεεεεε αυτό ή καψούρα είναι ή έρωτας.
η χημεία έρχεται μετά από καιρο όταν θα μοιράζεστε κοινά τα πάντα.
θα μεγαλώσεις που θα πάει  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
αν γουσταρα θα αρχιζα τις πιπες οπως κανουν ολες και ολο και σε κανα παραθυρο θα μ εβαζαν
λες να μη μου το χουν ηδη προτεινει?
αλλα δν ειναι κατι που μ ενδιαφερει
Εντάξει μέχρι κανένα πρωινάδικο για γλάστρα με μερικές πίπες και  :knockinb: έφτανες ομολογώ.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom