KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Άντε ρε παιδιά...γράφτε κάτι...βαρέθηκα να κάνω ριφρές..!!!
Εννώ εσένα μπορούμε,με Τατιένες και διαγωνισμούς της πούτσας;!
Aυτή έχει και ένα όνομα!!!
Άντε ρε παιδιά...γράφτε κάτι...βαρέθηκα να κάνω ριφρές..!!!
Γιατί τα δικά της λεγόμενα τα αξιολογείς κατώτερα από τα δικά σου και γιατί τα δικά της ψεύτικα και τα δικά σου αληθινά;!που κολλαει το ενα με τ αλλο?
για τα λεγομενα της μιλαω οχι για τη καριερα της!
γι αυτον η αποψη μου θα ναι η ιδια ασχετα με τα λεφτα
δν ειναι τυχαιο οτι μου την εχουν πεσει λεφταδες με προτασεισ τυπου και εχω δεχτει προτασεις για ταξιδια κτλ
αλλα επειδη ηταν αντρες που δν μ αρεσαν δν πηγα πουθενα
Μα πόσο ενάρετη κοπέλα θεέε μου,σε ευχαριστώ που με αξίωσες εστώ και μέσω νετ να την γνωρίσω!!!
ανοιξες το κουτακι με τις μαλακιες μωρη ξυπολιτη συμμορια? να παω για χεσιμο δηλαδη
υ.γ. αν βρεθηκε κανεις να σου κανει τα εξοδα για τρικαλα, χανω στοιχημα και σου πληρωνω και γω το εισητηριο του ΚΤΕΛ
ρε ακυρε επειδη παω μ οποιον μου καυλωνει και οχι μ οποιον με πληρωνει σημαινει πως το παιζω εναρετη???
μπορει να χω παει και με 50 αντρες στα 21 μου, απλα δν με νοιαζει να χουν λεφτα! τοσο δυσκολο ειναι να το χωνεψει κανεις?
Eίσαι το θέατρο του παρόλογου κοπελιά,άλλα λέω άλλα καταλαβαίνεις!!!ρε ακυρε επειδη παω μ οποιον μου καυλωνει και οχι μ οποιον με πληρωνει σημαινει πως το παιζω εναρετη???
μπορει να χω παει και με 50 αντρες στα 21 μου, απλα δν με νοιαζει να χουν λεφτα! τοσο δυσκολο ειναι να το χωνεψει κανεις?
Να σου πω..δεν μου απαντησες εκανε καλο κρεβατι η πενυ?? επισεις γιατι το εκανε ηταν τοσα πολλα τα λεφτα?
Γιατί τα δικά της λεγόμενα τα αξιολογείς κατώτερα από τα δικά σου και γιατί τα δικά της ψεύτικα και τα δικά σου αληθινά;!
και εξοδα για χαλκιδικη και εξοδα για Θεσσαλονικη
σκασε 50 τωρα
Γιατί τα δικά της λεγόμενα τα αξιολογείς κατώτερα από τα δικά σου και γιατί τα δικά της ψεύτικα και τα δικά σου αληθινά;!
για λεγε τοτε τι σε νιαζει [εχω μιση ορα μεχρι να παω να κοιμηθω ας ακουσω καμια μαλακια να περασει η ορα ]
Με μία ακόμα διαφορά:για αυτήν ξέρουμε για εσένα όχι,επίσης:αυτή την θέλουν στον αντένα να τα πει εσένα ούτε στο bou.tvστοκος εισαι?
ειπα τα λεγομενα της δεν μπορεις να τα παρεις στα σοβαρα οταν τη μια λεει "το αγορακι μου εχει λεφτα και μου αγοραζει τζιπ" και την αλλη "θα ερωτευομουν υδραυλικο"
εγω τις ιδιες αποψεις υποστηριζω παντου σ'αυτο το θεμα!!!
επειδη σε βλεπω να ζοριζεσαι να κατανοησεις, θες το ζουμι να πας για ξαπλα?
-δε παει με ωραιους γιατι τη φτυνουν λογω γουστου
-δε παει με ασχημους γιατι τους φτυνει λογω βλαχικης επαρσης
αποτελεσμα: μπουρδελα τιβι και "ελεηστε καλε καλοπαιδα κανα ψηφαλακι στο μις τουμπερλεκι ον λαιν"
σε καλυψα. -
Με μία ακόμα διαφορά για αυτήν ξέρουμε για εσένα όχι,επίσης:αυτή την θέλουν στον αντένα να τα πει εσένα ούτε στο bou.tv
Εκτορ εντάξει τα είπες μία χαρά,με κάλυψες!!! ;)
Ρε συ...άμα σου αρέσει τόσο πολύ το γαμήσι έλα σε μένα..θα διαλέγεις κούκλους και τα λεφτά θα τα παίρνω εγώ ρε χαζή αφού είσαι υπερ άνω χρημάτων...χαχαχαχαχαχρε ακυρε επειδη παω μ οποιον μου καυλωνει και οχι μ οποιον με πληρωνει σημαινει πως το παιζω εναρετη???
Ρε έχω πολύ ελεύθερο χρόνο για σκότωμα και λίγα λεφτά,απλό είναι!!!κανεις καμακι δημοτικου και εσυ την μια της την πεφτεις και την αλλη της φερεσαι ασχημα μην το παρει και πανω της σαν τους ερωτες του δημοτικου πατερ πινεις τιποτα?
Με μία ακόμα διαφορά:για αυτήν ξέρουμε για εσένα όχι,επίσης:αυτή την θέλουν στον αντένα να τα πει εσένα ούτε στο bou.tv
Εκτορ εντάξει τα είπες μία χαρά,με κάλυψες!!! ;)