Επισκέπτης
μια φιλη μου μοντελο κουκλαρα συζει μ εναν και ουσιαστικα τον συντηρει κιολας!!!
αρκετες πουτανες εχουν εξαρτηση απο τον αγαπητικο/νταβα τους
μια φιλη μου μοντελο κουκλαρα συζει μ εναν και ουσιαστικα τον συντηρει κιολας!!!
Γι'αυτό είναι χαζή..όπως εσύ που πας κόντρα τους μπουρδελιάρηδες..
Τι θέλεις εδώ εσύ ματάκια μου?
Τι έχεις να πεις?
Να πάρω τηλέφωνο τώρα τη μαμά σου να σου κόψει το κόνεξ?
Ε?
Kοίτα για να τις βρίσκουμε υπάρχουν και μάλλον είναι πολλές!!!δεν ξερω που τις βρισκετε αυτες τις γυναικες χωρις να λεω οτι δεν υπαρχουν
εμενα παντως οι περισσοτερες φιλες μου και γνωστες εχουν γκομενους παλληκαρακια της γενιας των 700 και ουτε!
και υπαρχουν και γυναικες ευτυχως η δυστυχως που αρκουνται σ ενα πηδημα μονο
αν ειναι το σεξ καλο ποιος τα χεζει τα αμαξια?
Δεν εχω προβλημα εχω την μανα σου να μου την παιζει. Οι καλοι που εχει στα χερια της δεν ειναι ουτε επειδη μαζευει ολη μερα χορτα ουτε επειδη κενταει
Γι'αυτό είναι χαζή..όπως εσύ που πας κόντρα τους μπουρδελιάρηδες..
Τι θέλεις εδώ εσύ ματάκια μου?
Τι έχεις να πεις?
Να πάρω τηλέφωνο τώρα τη μαμά σου να σου κόψει το κόνεξ?
Ε?
Πάλι λάθος κομπλεξική αντίληψη!!!
Ρε βοδάκι,έκανε την καλύτερη μαγκιά που μπορούσε στην συντηρητική αυτή χώρα: NΤΟΡΟ!!!
Υ.Γ.Τσεχία και σε άλλες χώρες πορνό σιγά μην πουλούσε αυτή την μαλακία-τσόντα 4εκ e!!!
Νομίζεις...άμα την δεις και την φωνάξεις "φαλκονέρα"θα γυρίσει..έτσι την φωνάζαμε στη δουλειά..εμένα με φωνάζανε "κουνέλι"γιατί δούλευα πάντα με παπιγιόν...ηταν καλη στην υπερεσιες της? παντως παρουσιαστρια ητανε δεν εκανε πασαρελα
ρε σίχαμα,
δεν αφήνεις τις μανάδες, τους τάφους, τις κοπρολαγνίες και τις νεκροφιλίες;
ή κάντα σε πμ ....
ΑΗΔΙΑ έχεις καταντήσει!!!
καλα ειναι δυσκολο να κανεις ντορο σ αυτη τη χωρα που τα μιντια ψαχνουν σαν τρελα ενα θεμα?
εδω εχουν κανει ντορο η βροχοπουλου και η Θωδη αυτη δν θα κανε?
και δν ειναι μαγκια η τσοντα προς θεου ειδικα τη στιγμη που βγαινει μετα και λεει δν ξερει τι εκανε
Συνέχισε καραγκιοζάκο, σε φτύνουν όλοι κι'εσύ νομίζεις ότι ψιχαλίζει.
Συνέχισε τη χειρογλυκάνη σου παρέα με τη χείρα και τα πέντε ορφανά.
...εμένα με φωνάζανε "κουνέλι"γιατί δούλευα πάντα με παπιγιόν...
ο γνωστος χοντρος φερεται σαν γυναικα που περναει κλιμακτηριοσιγα μην της κοψει το κονεξ η μανουλα της
Που θα κανει μετα η πατσαβουρα πουτανα κορη της πασαρελα ε?Ε?
Kοίτα για να τις βρίσκουμε υπάρχουν και μάλλον είναι πολλές!!!
Επιπλέον αυτά μας τα λες στο νετ,εκτός δεν ξέρουμε αν ισχύουν!!! ;)
το οτι δεν ξερει τι εκανε με την κοκα που ειχε τραβηξει ειναι το σιγουρο...καλα ειναι δυσκολο να κανεις ντορο σ αυτη τη χωρα που τα μιντια ψαχνουν σαν τρελα ενα θεμα?
εδω εχουν κανει ντορο η βροχοπουλου και η Θωδη αυτη δν θα κανε?
και δν ειναι μαγκια η τσοντα προς θεου ειδικα τη στιγμη που βγαινει μετα και λεει δν ξερει τι εκανε
Έφτασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...χαχαχαχαχ...!!!!ψιτ πιασε ενα νερο στο 14 και γρηγορα
ο γνωστος χοντρος φερεται σαν γυναικα που περναει κλιμακτηριο
απο τα λιγα που ξερω ειναι οτι ο τονος ειναι για αυτους που θελουν ογκο!
Λες να είμαι greek-lover και να κάθομαι τώρα στο νετ;!ε κι εγω για να βρισκω γυναικες αντιθετης ιδεολογιας σημαινει οτι υπαρχουν πολλες
κι εσυ αυτα που λες στο νετ λοιπον δν σημαινει οτι ισχυουν ;)
Ατάκα από sex and the city που όπως πάντα μένει στα λόγια, μου 'ρθε μια αναγούλα, κάντε πέρα να ξερασω.αν ειναι το σεξ καλο ποιος τα χεζει τα αμαξια?
το οτι δεν ξερει τι εκανε με την κοκα που ειχε τραβηξει ειναι το σιγουρο...