- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
τι θες ρε τυπε?εγω χυνω σε χαρτοπετσετες με τις οποιες εχω σκουπιστει μετα την πιτσα μου
πςςςςςς.βαρβατιλα!!
τι θες ρε τυπε?εγω χυνω σε χαρτοπετσετες με τις οποιες εχω σκουπιστει μετα την πιτσα μου
Μέγιστο λάθος κάνεις,ο άντρας ο γαμίας δεν θέλει πολλά,εννώ η το γυναικάκι τα πάντα,αυτή είναι η διαφορά!!!κανεις λαθος δν ειναι ο αντρας ο γαμιας λαθος εφοσον ειναι ξηγημενος
αν υπαρχει καποια που παντρευεται τον αλλον για τα λεφτα, προκειμενου να τη πληρωνει ο αλλος κατι θα περνει ως ανταλλαγμα
απλα αλλιως θα τον πηδαει αυτη αλλιως αυτος
παρε δωσε ειναι
ε αφου δεν βρισκεις γκομενα να χυσεις καλη ειναι κ η χαρτοπετσετα....
ενα δικιο το 'χεις....Η Τζούλια..καλά κάνει..και καλά έκανε..μόνο που δεν είναι αρκετά έξυπνη γιατί δεν πήρε αυτά που έπρεπε..(για....δικούς της λόγους...δεν θέλω να επεκταθώ..αν και ξέρω).
Είναι πολύ καλύτερη από "μερικές-μερικές"..
Βγήκε στη ψύχρα ... και λοιπόν?
Έτσι κι αλλιώς?
Ή μήπως ξεχάσατε την Πέπη?
Μαζί αλλάζαμε βάρδια στη Φυλής κάποτε..
Και όταν την πιάσανε στη "παράγκα" στη Λιοσίων της συγχωρεμένης της Καλέργαινας..είπε στα κανάλια...
-"Εγώωωω...δεν ξέρω τίποτα..και να το έκανα...θα γαμιόμουν για 20 ευρώ?..Θα κάνω μήνυση για δυσφήμιση..."
Και τι έγινε?
Τίποτα..
Πλήρωσε το πρόστιμο στο δικαστήριο επειδή δεν είχε άδεια "εξάσκησης επαγγέλματος"..κι ακόμα κάνει πασαρέλα..κι ούτε φωνή...ούτε ακρόαση..
Το ίδιο γίνεται και με τη Τζούλια..μόνο που μετά τα dvd..θα ανεβάσει το κασέ..
Τίποτα καινούριο...!!!!
δεν πιστευω να αρχισες και συ το ποτο;Μέγιστο λάθος κάνεις,ο άντρας ο γαμίας δεν θέλει πολλά,εννώ η το γυναικάκι τα πάντα,αυτή είναι η διαφορά!!!
Θέλετε ρε ζώα:Καράβια,αυτοκίνητα,πιστωτικές,σπιτία,εξοχικά=να δώσετε σεξ!!!
Καλύτερα να αγωράσει μία κούκλα από ατόφιο χρυσάφι και να την πηδάς,πιο φτηνά έρχεται!!!
Υ.Γ.Για να μην με χαρακτηρίσουν και μισογύνη:μιλάω πάντα για τα γυναικακία.
Πρόσεξε όμως καμιά μέρα μη φας την πίτσα και σκουπιστείς αφότου την παίξειςτι θες ρε τυπε?εγω χυνω σε χαρτοπετσετες με τις οποιες εχω σκουπιστει μετα την πιτσα μου
Η Τζούλια..καλά κάνει..και καλά έκανε..μόνο που δεν είναι αρκετά έξυπνη γιατί δεν πήρε αυτά που έπρεπε..(για....δικούς της λόγους...δεν θέλω να επεκταθώ..αν και ξέρω)...
Πρόσεξε όμως καμιά μέρα μη φας την πίτσα και σκουπιστείς αφότου την παίξεις
ηταν καλη στην υπερεσιες της? παντως παρουσιαστρια ητανε δεν εκανε πασαρελαΉ μήπως ξεχάσατε την Πέπη?
Και όταν την πιάσανε στη "παράγκα" στη Λιοσίων της συγχωρεμένης της Καλέργαινας..είπε στα κανάλια...
-"Εγώωωω...δεν ξέρω τίποτα..και να το έκανα...θα γαμιόμουν για 20 ευρώ?..Θα κάνω μήνυση για δυσφήμιση..."
Και τι έγινε?
Τίποτα..
Μόνο επειδή μου αρέσει πίνω,όχι για τα γυνακάκια!!!δεν πιστευω να αρχισες και συ το ποτο;
Η Τζούλια..καλά κάνει..και καλά έκανε..μόνο που δεν είναι αρκετά έξυπνη γιατί δεν πήρε αυτά που έπρεπε..(για....δικούς της λόγους...δεν θέλω να επεκταθώ..αν και ξέρω).
Είναι πολύ καλύτερη από "μερικές-μερικές"..
Βγήκε στη ψύχρα ... και λοιπόν?
Έτσι κι αλλιώς?
Ή μήπως ξεχάσατε την Πέπη?
Και τι έγινε?
Τίποτα..
Πλήρωσε το πρόστιμο στο δικαστήριο επειδή δεν είχε άδεια "εξάσκησης επαγγέλματος"..κι ακόμα κάνει πασαρέλα..κι ούτε φωνή...ούτε ακρόαση..
Το ίδιο γίνεται και με τη Τζούλια..μόνο που μετά τα dvd..θα ανεβάσει το κασέ..
Τίποτα καινούριο...!!!!
Ε..άμα ήμουνα σε ζαχαροπλαστείο θα κανέλωνα ρυζόγαλα..!!!ολα τα ξερεις και συ, στους ιδιους κυκλους κινεισαι με τη τζουλια και τα ξερεις
μηπως δουλευετε και με τη τζουλια διπλανα οπως με τη πεπη?
Πρόσεχε μην βγάλει κάλους η χούφτα σου από το πολύ γαμήσι.
κανεις λαθος
δεν βγηκε καθολου στη ψυχρα
κι αυτη εχει αρχισει τις μηνυσεις και τα "Δεν γνωριζα" και τις γνωστες μαλακιες υποτιμωντας τη νοημοσυνη μας
αν εβγαινε κι ελεγε "ναι ρε γουσταρα να κανω τσοντα θα τη παραδεχομουν"
τωρα ομως εξακολουθει να ναι κλασσικη κρυφοπουτανα
Ε..άμα ήμουνα σε ζαχαροπλαστείο θα κανέλωνα ρυζόγαλα..!!!
εμεις μαλλον υπερτιμησαμε την νοημοσυνη της...κανεις λαθος
κι αυτη εχει αρχισει τις μηνυσεις και τα "Δεν γνωριζα" και τις γνωστες μαλακιες υποτιμωντας τη νοημοσυνη μας
Πάλι λάθος κομπλεξική αντίληψη!!!κανεις λαθος
Μέγιστο λάθος κάνεις,ο άντρας ο γαμίας δεν θέλει πολλά,εννώ η το γυναικάκι τα πάντα,αυτή είναι η διαφορά!!!
Θέλετε ρε ζώα:Καράβια,αυτοκίνητα,πιστωτικές,σπιτία,εξοχικά=να δώσετε σεξ!!!
Καλύτερα να αγωράσει μία κούκλα από ατόφιο χρυσάφι και να την πηδάς,πιο φτηνά έρχεται!!!
Υ.Γ.Για να μην με χαρακτηρίσουν και μισογύνη:μιλάω πάντα για τα γυναικακία.
Γι'αυτό είναι χαζή..όπως εσύ που πας κόντρα τους μπουρδελιάρηδες..κανεις λαθος