Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

Επισκέπτης
Άστονα μωρέ τον κακομοίρη να αισθανθεί λίγο μάγκας. Ποιός ξέρεις πόσες φάπες τρώει κάθε μέρα από το αφεντικό του.

εκει στην χαριλαου πρεπει να σου εχουν αλαξει οι ανωτεροι του κομματος πασοκοι τα φωτα ε? :2funny: :2funny:

ελα βρε δεν θελεις να τα πουμε και απο κοντα να μου δειξεις την δικια σου μαγκια? :2funny: :2funny:

ρε τι σκατα συμβαινει με μερικους :2funny: :2funny: δεν αφηνετε τις αιμομιξιες? :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
να και το τριτο στρακι της παρεας :2funny: :2funny:

ρε μπασταρδε ανιδεε τολμας να μιλας και για γυμναστικη με τις πιπες που γραφεις? :2funny:
ακου ο τονος κανει για ογκο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πρωτεινη σαν το κοτοπουλο ειναι βρε παλιομαλακα και για κατι αρχαρια μαλακισμενα σαν και σενα μια χαρα κανει την δουλεια του ειτε το ενα ειτε το αλλο :2funny: :2funny:

καταλαβαινεις γιατι δε παταω στο θρεντ ετσι?  :headbang:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
pannel-no-spam.gif
...
Τι είπα τώρα ε?
Χαχαχαχαχαχ...!!!!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

ρε μπασταρδε ανιδεε τολμας να μιλας και για γυμναστικη με τις πιπες που γραφεις? :2funny:
Πρωτεινη σαν το κοτοπουλο ειναι βρε παλιομαλακα και για κατι αρχαρια μαλακισμενα σαν και σενα μια χαρα κανει την δουλεια του ειτε το ενα ειτε το αλλο :2funny: :2funny:

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

για αυτο ειπα απο τα λιγα που ξερω....... το ειπα πως δεν ξερω καλα μα τι βλακας ουτε να διαβασει δεν μπορει  :jerking:

χοντρε εσυ για λεγε ποτε βγαινεις απο το σπιτι σου ζομπι για να κανει γυμναστικη?

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
μη λέτε μαλακίες!!!

αμα δεν υπήρχε ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ και δεν ηθελε η τζούλια να κυκλοφορήσει το έργο θα τους είχε κόψει τον κώλο των παραγωγών...!
η παρις χιλτον οταν βγηκε το πορνοβιντεο της και πουλησε τρελα σε ολο τον κοσμο ειχε την συμφωνη γνωμη της;; δεν νομιζω..εκτος και αν εκει ισχυουν αλλα πραγματα..

Επισκέπτης

Ρε άσπρε έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί να είναι τρελοί οι πολλοί και όχι ο ένας και ποιο είναι πιο πιθανό;;; :think:

Πάντα ένας είναι ο τρελός του χωριού,οπότε λέω μήπως έχεις κάπου άδικο....

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Λες να είμαι greek-lover και να κάθομαι τώρα στο νετ;! :2funny: :2funny:

Eσύ όμως μια χαρά περνάς την εικόνα που θες: του καλού και ενάρετου μοντέλου για να πουλάς!!! ;)

καλο και εναρετο μοντελο με γυμνες φωτος?  :2funny:
απλα δν γαμιεμαι για τα λεφτα, θελω να τον γουσταρω τον αλλον
αν εχει και λεφτα αυτος που γουσταρω ακομη καλυτερα φυσικα αλλα και να μην εχει χεστηκα!!!

Επισκέπτης
Τώρα που το λες, παίζει και να'ναι γυναίκα ο λιγδιάρης. Γιατί τόσο ξεφτίλας άντρας δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι υπάρχει.

Κάνα από τα εργαζόμενα κορίτσια πρέπει να'ναι που μας κάνει πλάκα παριστάνοντας κάναν από τους χειρότερους πελάτες της, αυτούς που κοροϊδεύει μόλις βγουν από την πόρτα.    

ναι ναι εξυπνε το βρηκες αυτο ειναι :2funny: :2funny:

καλα ρε λιγη αξιοπρπεεια δεν εχεις κανει?
Σου εχω κανει ενα με το χωμα την πουτανα που σε πεταγε γαμω την μητρα της και εσυ κανεις κωλοτουμπες? :2funny: :2funny:

Καλά, άντε πιές κάναν μαύρο καφέ μπας και ξελαμπικάρεις λίγο και τα ξαναλέμε.
Η μαγκιά σου εξαντλείται στο να βρίζεις γυναίκες κρυμένος πίσω από ένα πληκτρολόγιο.

εγω εχω πει σε μερικα μπασταρδακια να βρεθουμε και απο κοντα να τους τα πω αλλα λακησανε
Μηπως θελεις να τα πουμε μαζι μπασταρδακο?Εξω? :jerking: Μαλακισμενε μουνοδουλε?

και η σουπερ κωλοτουμπα σου μπασταρδε

Καλά, άντε πιές κάναν μαύρο καφέ μπας και ξελαμπικάρεις λίγο και τα ξαναλέμε.
Η μαγκιά σου εξαντλείται στο να βρίζεις γυναίκες κρυμένος πίσω από ένα πληκτρολόγιο.

λιγη τσιπα δεν εχεις αν εστω οχι να αυτοκτονησεις να το βουλωσεις? :2funny:

Επισκέπτης
Κάνεις και την χαζή:

H Σάσα Μπάστα έχει δηλώσει:θα ερωτευόμουν άνετα υδραυλικό,λες;! :cheesy: :think:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
καλο και εναρετο μοντελο με γυμνες φωτος?  2funny
απλα δν γαμιεμαι για τα λεφτα, θελω να τον γουσταρω τον αλλον
αν εχει και λεφτα αυτος που γουσταρω ακομη καλυτερα φυσικα αλλα και να μην εχει χεστηκα!!!
Άμα έχει λεφτά τον γουστάρεις περισσότερο  :2funny:

Επισκέπτης
Ρε άσπρε έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί να είναι τρελοί οι πολλοί και όχι ο ένας και ποιο είναι πιο πιθανό;;; :think:

Πάντα ένας είναι ο τρελός του χωριού,οπότε λέω μήπως έχεις κάπου άδικο....

αν θεωρεις σοβαρα ατομα κατι μαριους51 και ΠιΠηδες μαλλον να κοιταξεις να γαμησεις εστω και την μαριανα απο εδω γρηγορα :rolleyes:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ατάκα από sex and the city που όπως πάντα μένει στα λόγια, μου 'ρθε μια αναγούλα, κάντε πέρα να ξερασω.

Ρε μαλάκες σταματηστε να μαλωνετε μου πρήξατε τους όρχεις

δεν εχω δει ποτε sex and the city
primperan για την αναγουλα  :cheesy:

Επισκέπτης
αν θεωρεις σοβαρα ατομα κατι μαριους51 και ΠιΠηδες μαλλον να κοιταξεις να γαμησεις εστω και την μαριανα απο εδω γρηγορα :rolleyes:
Mπορείς να επικεντρωθείς λίγο και για μία φορά στις δικές σου αντιδράσεις και λεγόμενα και να αφήσεις τους άλλους;! :P

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Άμα έχει λεφτά τον γουστάρεις περισσότερο  :2funny:

γι αυτον η αποψη μου θα ναι η ιδια ασχετα με τα λεφτα
δν ειναι τυχαιο οτι μου την εχουν πεσει λεφταδες με προτασεισ τυπου και εχω δεχτει προτασεις για ταξιδια κτλ
αλλα επειδη ηταν αντρες που δν μ αρεσαν δν πηγα πουθενα

Επισκέπτης
γι αυτον η αποψη μου θα ναι η ιδια ασχετα με τα λεφτα
δν ειναι τυχαιο οτι μου την εχουν πεσει λεφταδες με προτασεισ τυπου και εχω δεχτει προτασεις για ταξιδια κτλ
αλλα επειδη ηταν αντρες που δν μ αρεσαν δν πηγα πουθενα
Μα πόσο ενάρετη κοπέλα θεέε μου,σε ευχαριστώ που με αξίωσες εστώ και μέσω νετ να την γνωρίσω!!! :2funny: :2funny: :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
δεν γινεται ρε χοντρε οταν θελουμε να κανουμε πλακα οταν θελουμε να μιλησουμε σοβαρα να εχουμε και εσενα το μιζερο 10χρονο χωρις ζωη πισω απο το πσ του να μας πριζει

ελεος ρε αποβρασμα δεν γινεται μια φορα να δω ενα thread χωρις εσενα να βριζεις ασυστολα?

τι θα γινει επιτελους ολοι ΜΑ ολοι σου εχουν πει κατα καιρους πως εισαι μαλακας και οτι το παρακανεις εσυ τιποτα εκει να παιζεις το πουλακι σου!!

τι να σου πω ρε ελεος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom