Προσωπικά δεν έχω τέτοιες τακτικές με τις φίλες μου έτσι όπως είναι!!!
Πάντως ευχαριστώ για την ενημέρωση,καμάκι και φλερτ τα θεωρούσα συνώνυμα!!! ;)
ορεος φιλος εισαι
Προσωπικά δεν έχω τέτοιες τακτικές με τις φίλες μου έτσι όπως είναι!!!
Πάντως ευχαριστώ για την ενημέρωση,καμάκι και φλερτ τα θεωρούσα συνώνυμα!!! ;)
ααααα τώρα μάλιστα.εσύ το έγραψες βρε να μη σε πω."μπορει να χω παει και με 50 αντρες στα 21 μου"
εσυ απ αυτο καταλαβες οτι μιλουσα σοβαρα?????
iq ραδικιου ναουμ!
Το iq σου φτάνει ταβάνιιιιι!!!ειναι κακο δλδ που γαμιεμαι τζαμπα?
σορρυ κοπελα μου χωρις να θελω να προσβαλω το επαγγελμα σου, αλλα το σεξ εχει να κανει με συναισθηματα και επικοινωνια, δν θα το εξεφτελισω ανταλαζοντας το με λεφτα!
ας κανω καμια αλλη δουλεια για λεφτα!!!
το καλός ή κακός αφορα τον χαρακτήρα.
και αν βλέπεις τον άλλο και θές να του οπμήξεις εεεεεεεεεεεε αυτό ή καψούρα είναι ή έρωτας.
η χημεία έρχεται μετά από καιρο όταν θα μοιράζεστε κοινά τα πάντα.
θα μεγαλώσεις που θα πάει
τρεις λαλούν και δυο χορεύουναφορα το χαρακτηρα?
εν μερη ναι, αν ειναι ο αλλος εγωισταρος δν θα ασχοληθει πολυ με τη παρτενερ του.
κατι που το καταλαβαινεις στο σεξ οπως προειπα!!!!
να θες τον αλλον και να θες να του ορμηξεις ειναι καυλα!!!
η χημεια υπαρχει και οταν τον πρωτογνωριζεις τον αλλον, αν υπαρχει αρμονια και επικοινωνια απ τη 1η στιγμη που κανετε σεξ και νοιωθεις πως ηδη γνωριζεστε καιρο.
η χημεια ειναι αυτη που εξελισσεται σε ερωτα, καψουρα, αγαπη κτλ...
Το iq σου φτάνει ταβάνιιιιι!!!
Τόση ώρα σε δουλεύει ρε η Κατερίνα ως παλιά πουτάνα,βούρλοοο!!!
Υ.Γ.Κανένα επάγγελμα δεν είναι ξεφλίλα αγαπητή μου κομπλεξικιά,ψευτοηθικιά ελλειηνίδα.
εδώ βγάζουμε το καπέλο σαν αντρες μάγκες και κεμπάριδες που είμαστε.........Εντάξει μωρέ...το παρατραβήξαμε...
Είναι πιτσιρίκα ακόμα η Αννούλα κι έχει
το ελαφρυντικό του νεαρού της ηλικίας της γι'αυτά
που λέει..
Άννα?
Κοριτσάρα μου θέλω από σένα να σκέφτεσαι πάντα τα βηματάκια
που κάνεις στη ζωή σου..
Να κάθεσαι να μιλάς πάντα με τον εαυτό σου πρώτα και να
αναλογίζεσαι τις συνέπειες σε ότι κι αν κάνεις..
Μάκια σου...
Ούτε πάλι μπορείς να το πεις ξεφτίλα(υπερβολικό),απλά δεν το επιλέγεις...τι ευγενικος!
λες να μην εχω καταλαβει οτι με δουλευει?
οπως τη δουλευω κι εγω οταν της λεω "αν βρεις κανα καλο στειλτον μου" αλλα δεν το πιασε
οντως κανενα επαγγελμα δεν ειναι ξεφτυλα, σεβαστα ολα τα επαγγελματα, εγω ομως για τον εαυτο μου θα το θεωρουσα ξεφτυλα να γαμηθω με καποιον για τα λεφτα!
Εντάξει μωρέ...το παρατραβήξαμε...
Είναι πιτσιρίκα ακόμα η Αννούλα κι έχει
το ελαφρυντικό του νεαρού της ηλικίας της γι'αυτά
που λέει..
Άννα?
Κοριτσάρα μου θέλω από σένα να σκέφτεσαι πάντα τα βηματάκια
που κάνεις στη ζωή σου..
Να κάθεσαι να μιλάς πάντα με τον εαυτό σου πρώτα και να
αναλογίζεσαι τις συνέπειες σε ότι κι αν κάνεις..
Μάκια σου...
ξαναδιάβαστο και μην κολλάς άλλο στα λεφτά.........αμάν πιαοταν λες λογω ηλικιας λεω αυτα που λεω εννοεις τα "δεν με νοιαζουν τα λεφτα" κτλ και οτι μεγαλωνοντας και εχοντας πιο ωριμη σκεψη θα με νοιαζουν πιο πολυ και θα πηδιεμαι για να τα κονομησω, επειδη μεγαλωνοντας θα αντικρυσω τη σκληρη πλευρα της ζωης και θα καταλαβω οτι δεν μπορω να τα βγαλω περα αλλιως?
οτι θεωρει καποιος ξεφτυλα ειναι καθαρα υποκειμενικο.Ούτε πάλι μπορείς να το πεις ξεφτίλα(υπερβολικό),απλά δεν το επιλέγεις...
Αννούλα?τι ευγενικος!
λες να μην εχω καταλαβει οτι με δουλευει?
οπως τη δουλευω κι εγω οταν της λεω "αν βρεις κανα καλο στειλτον μου" αλλα δεν το πιασε
οντως κανενα επαγγελμα δεν ειναι ξεφτυλα, σεβαστα ολα τα επαγγελματα, εγω ομως για τον εαυτο μου θα το θεωρουσα ξεφτυλα να γαμηθω με καποιον για τα λεφτα!
Ούτε πάλι μπορείς να το πεις ξεφτίλα(υπερβολικό),απλά δεν το επιλέγεις...
Επειδή ο καθένας πιστεύει οτί θέλει και έχει πάντα δίκιο πάμε μπροστά σαν χώρα!!!οτι θεωρει καποιος ξεφτυλα ειναι καθαρα υποκειμενικο.
καποιος μπορει να θεωρει ξεφτυλα το να δουλευει καποιος στο δημοσιο κ να ξυνετε ολη μερα...
χαλαρωστε κ ξεκολλατε.
σαν χωρα δε παμε μπροστα επειδη ημαστε ψευτοηθικοι ψευτοευγενεις και γενικα ψευτικοι...Επειδή ο καθένας πιστεύει οτί θέλει και έχει πάντα δίκιο πάμε μπροστά σαν χώρα!!!
Αννούλα?
Δεν μιλάς σωστά καμάρι μου..και δεν μπαίνω στη διαδικασία
του να καταλάβεις γιατί είσαι μικρούλα..οι ευχές που σου έστειλα παραπάνω ισχύουν..
Εμένα...άσε με..
Εσύ να έχεις καλή τύχη...κάποτε κι εγώ τα ίδια με σένα έλεγα...
Καλή σου νύχτα γλυκειά μου...