Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

Επισκέπτης
πες το οπως θες παντως σιγουρα θα εννοιωθα οτι εχω πεσει πολυ χαμηλα
νομιζω και οι περισσοτερες επαγγελματιες ετσι νοιωθουν απλα δν το πολυλενε γιατι ειναι κακο μαρκετινγκ  :P
ελα παιδια ας σταματησουμε τις μαλακιες πλακα κανουμε...... οποια γουσταρει πληρωνεται για σεχ οποια δεν γουσταρει το κανει τσαμπα........ ας αφησουμε τις κακιες και τις μαλακιες

πρεπει ολες οι ελληνιδες να πληρωνονται ελεος

και αυτο για το επαγγελμα βασικα μην λεμε και βλακεις <<καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη ετκος αμα αυτην την δουλεια την κανει η μανα μας η κορη μας η γκομενα μας ο γκομενος μας τοτε γινεται αυτοματος ντροπη>>
Welcome to Greece!!!

Συντηριτισμός,πουριτανισμός της κοινωνίας βγαίνει ενδόμυχα και στους δυο σας.

Οι πόρνες νιώθουν ασχήμα για αυτό που κάνουν ή επειδή στην κοινωνία θεωρείται άσχημο;! :think:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ανακατεύω μπογιές τραβάω ευθείες γραμμές με το νου
φιλοσοφίες ακούς από ανθρώπους κουτούς
που εμένα δε με πείθουν...

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
ελα παιδια ας σταματησουμε τις μαλακιες πλακα κανουμε...... οποια γουσταρει πληρωνεται για σεχ οποια δεν γουσταρει το κανει τσαμπα........ ας αφησουμε τις κακιες και τις μαλακιες

και αυτο για το επαγγελμα βασικα μην λεμε και βλακεις <<καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη ετκος αμα αυτην την δουλεια την κανει η μανα μας η κορη μας η γκομενα μας ο γκομενος μας τοτε γινεται αυτοματος ντροπη>>
έχεις πληρώσει ποτέ ελεεινίδα?

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16

τα πες ολα!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Aυτό συμπηρώνει τα λεγομενά μου και έχουμε ολοκληρωμένο πακέτο!!! :thumbsup:
ναι απλα εγω δεν αναφερθηκα μονο στην μαριαννα....
και σενα σε πιανει κ μενα καμια φορα κ πολλους αλλους..

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
οταν  λες λογω ηλικιας λεω αυτα που λεω εννοεις τα "δεν με νοιαζουν τα λεφτα" κτλ και οτι μεγαλωνοντας και εχοντας πιο ωριμη σκεψη θα με νοιαζουν πιο πολυ και θα πηδιεμαι για να τα κονομησω, επειδη μεγαλωνοντας θα αντικρυσω τη σκληρη πλευρα της ζωης και θα καταλαβω οτι δεν μπορω να τα βγαλω περα αλλιως?  :P :think:

Μπορεί πάλι να θέλει να σου πει ότι το να προσπαθείς να αποδείξεις πόσο ποιοτικό μοντέλο είσαι μέσα από αυτό το σάιτ και δη το θρεντ για την Τσούλια, βγάζοντας στον αέρα και προσωπικά σου δεδομένα, εκτός από παρασιτικό είναι επικίνδυνο και ηλίθιο...

Αλλά εσύ τα ξέρεις όλα...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Welcome to Greece!!!

Οι πόρνες νιώθουν ασχήμα για αυτό που κάνουν ή επειδή στην κοινωνία θεωρείται άσχημο;! :think:

δεν συμφωνησα με αυτο φυσικα απλως μιλαω για την υποκρισια της κοινωνιας μας.....  οι ιδιοι που τα λενε αυτα μετα λενε μεταξυ τους παμε στην πουτανα να της γαμησουμε τα βαρδουλα....

και ειναι και ασχημο φυσικα καμια ιεροδουλη δεν το κανει με την καρδια της.. ειναι ασχημο επαγγελμα και δυσκολος χωρος δεν πρεπει να το παιζουμε αγιοι αλλα απλως να εχουμε κατανοηση και σεβασμο

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Welcome to Greece!!!

μα δεν το παιζω ουτε συντηρητικη ουτε πουριτανη!
ελεος πως προεκυψε αυτο?
και γυμνες φωτογραφησεις εχω κανει και αρκετα προκλητικες συνεντευξεις εχω δωσει!
απλα λεω οτι δν θα πληρωνομουν για το σεξ, οχι επειδη ειναι κατι ανηθικο, αλλα επειδη θελω τον αντρα να με καυλωνει και οχι να πηγαινω με καθε καρυδιας καρυδι που δεν με αναβει και δεν προκειται να το ευχαριστηθω, μονο και μονο επειδη μου τα σκασε!!!

Επισκέπτης
ελεος πως προεκυψε αυτο?
και γυμνες φωτογραφησεις εχω κανει και αρκετα προκλητικες συνεντευξεις εχω δωσει!
απλα λεω οτι δν θα πληρωνομουν για το σεξ, οχι επειδη ειναι κατι ανηθικο, αλλα επειδη θελω τον αντρα να με καυλωνει και οχι να πηγαινω με καθε καρυδιας καρυδι που δεν με αναβει και δεν προκειται να το ευχαριστηθω, μονο και μονο επειδη μου τα σκασε!!!
Λες οτί το να πουλήσεις το κορμί σου εσένα προσωπικά θα σε εξευτέλιζε.
Ακόμα και τώρα με το βυζί φάτσα φόρα πουλάς κορμί.
Από εδώ προκύπτει το ψευτοσυντηρητική και ψευτοπουριτανή.

Μάριε εσένα σε κατάλαβα λάθος!!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
ελπιζω ειλικρινα να μην ειναι θεμα ηλικιας και να μην αλλαξω ποτε αυτες τις αποψεις που χω τωρα επι του θεματος
Δεν είναι θέμα ηλικίας...
"Να φοβάσαι όμως..μήπως μια μέρα..σε αφήσουν ΟΛΟΙ και μείνουν μόνοι τους"

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
ελεος πως προεκυψε αυτο?
τις γυμνές φωτογραφήσεις γιατί τις έκανες? επειδή έτσι έπρεπε ή γιατί έχεις καλή καρδιά.
ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ............

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μπορεί πάλι να θέλει να σου πει ότι το να προσπαθείς να αποδείξεις πόσο ποιοτικό μοντέλο είσαι μέσα από αυτό το σάιτ και δη το θρεντ για την Τσούλια, βγάζοντας στον αέρα και προσωπικά σου δεδομένα, εκτός από παρασιτικό είναι επικίνδυνο και ηλίθιο...

Αλλά εσύ τα ξέρεις όλα...

καλα τι να πω, λετε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια που δεν μπορω ν απανταω κι εγω λεγοντας παλι τα ιδια!!!
απλα αν στερευεις απο επιχειρηματα το κλεινεις!
ουτε μοντελο ειμαι ουτε ποιοτικη!
δν προσπαθω να πλασαρω μια εικονα που δν μ αντιπροσωπευει οταν λεω οτι δν γαμιεμαι για τα λεφτα!

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Λες οτί το να πουλήσεις το κορμί σου εσένα προσωπικά θα σε εξευτέλιζε.
Ακόμα και τώρα με το βυζί φάτσα φόρα πουλάς κορμί.
Από εδώ προκύπτει το ψευτοσυντηρητική και ψευτοπουριτανή.

Μάριε εσένα σε κατάλαβα λάθος!!!

παπακομ ο βυζος φορα παρτιδα δεν σε φτιαχνει???δεν σαρεσει???αφου ειναι σεξυ...γιατι να μην το δειξει κιολας?

Επισκέπτης
ελεος πως προεκυψε αυτο?

πουτανα εισαι ειτε πληρωθεις ειτε δεν πληρωθεις
οσο πιο γρηγορα το συνειδητοποιησεις τοσο πιο γρηγορα θα τα βρεις και με τον εαυτο σου.

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
πουτανα εισαι ειτε πληρωθεις ειτε δεν πληρωθεις
οσο πιο γρηγορα το συνειδητοποιησεις τοσο πιο γρηγορα θα τα βρεις και με τον εαυτο σου.

μαστορα να εισαι πιο ευγενικος εσυ...

Επισκέπτης
παπακομ ο βυζος φορα παρτιδα δεν σε φτιαχνει???δεν σαρεσει???αφου ειναι σεξυ...γιατι να μην το δειξει κιολας?
Ναι ρε συ αλλά από την άλλη να μην μας λέει οτί δεν θέλει,είναι κατά και θεωρεί ξευτίλα να πουλάς το κορμί σου.

Ίσως αν δεν κινδύνευε να την πουνέ πουτάνα και αυτό να το έκανε( :knockinb:).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom