PoutsaPouliou
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αρχισαν τα μπινελικια παλι χωστε λιωνω στα γελια
Να πεις εγώ δεν το κάνω γιατί προσωπικά θεωρώ οτί με εξευτέλιζει,μείωνει κτλ ναι μπορείς.δηλαδη εγω μπορω να πω οτι θελω χωρις να μου την πει κανεις?!
γιατι σου γαμιεται και εσενα η μανα με τον ενα και τον αλλο μαλακα πατσαβουρη
αμα σου ξεσκισω πεταμενη μπουχεσα καναν κωλο θα σου πω.πορνη του ελεους.
Βασικά για να ήσουν 100% σωστή και να μην μπορούσε κανείς να στην πει θα έπρεπε να έλεγες όσα έλεγες χωρίς να έχεις κάνει γυμνές φωτογραφίσεις.
αννακι μην τον ακους τον μλκ τον γουιτνει..ποιος ξερει ποσες μαλακιες εχει βαρεσει για παρτυ σου ;)
σταματα ρε μαλακα ολες τις συζητησεις γαμας.... αφου το βλεπεις ολοι σου λενε σκασε εσυ γιατι συνεχιζεις??καλα βρες πρωτα τα αρχιδια σου κακομοιρη να τα πεις με gabadoo και την υπολοιπη παρεα και μετα ελα να τα πουμε κ μαζι πουτανοπαιδο.
Τι να μου πεις μωρή πουτάνα; Εσένα άμα σε συναντήσω θα'ναι να σου δώσω κάνα δεκάρικο να πας να φας κάνα σουβλάκι να λιγδώσει τ'αντερο σου. Άντε από'δω ξεφτίλα που βρωμάει το χνώτο σου.
καλα βρες πρωτα τα αρχιδια σου κακομοιρη να τα πεις με gabadoo και την υπολοιπη παρεα και μετα ελα να τα πουμε κ μαζι πουτανοπαιδο.
σταματα ρε μαλακα ολες τις συζητησεις γαμας.... αφου το βλεπεις ολοι σου λενε σκασε εσυ γιατι συνεχιζεις??
τι καλοοος?!μου δινεις την αδεια αφου μου υπαγορεψες τι ακριβως θα πωω?!Να πεις εγώ δεν το κάνω γιατί προσωπικά θεωρώ οτί με εξευτέλιζει,μείωνει κτλ ναι μπορείς.
σταματα ρε μαλακα ολες τις συζητησεις γαμας.... αφου το βλεπεις ολοι σου λενε σκασε εσυ γιατι συνεχιζεις??
τι λες μωρη τελευταια ξεσκιστρο?????? ε???? απλυτη.βλεπε την αννα και παιζε τον. ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ...ΑΠΟ ΠΙΣΩ.....
εσενα στρακι δεν σε γαμαω μεχρι να μαθεις την διαφορα κοτοπουλου και τονου σε θρεπτικα συστατικα
μα δν υπαρχει θεμα σωστου και λαθους εδω!!!!
δεν γουσταρω να γινω βιζιτα, δεν γουσταρω να γινω πουτανα, απλα γιατι ετσι!!!
δεν γουσταρω!
Αλλαλούμ πάλι!!!μα δν υπαρχει θεμα σωστου και λαθους εδω!!!!
δεν γουσταρω να γινω βιζιτα, δεν γουσταρω να γινω πουτανα, απλα γιατι ετσι!!!
δεν γουσταρω!
οι γυμνες φωτος που κολλανε? δν αναιρουν τα παραπανω!
ποσο δυσκολο ειναι να το καταλαβει κανεις?
πολυ θα μου πεις αφου το σαιτ ειναι κυριως για πουτανες
πες αλευρι ο γκαμπαντο και η σια σε γυρευουν
ε ρε κακομοιρη
οταν σου ελεγα μαλακα για prive καταστασεις μου ελεγες να ερθω κρητη κοτα οχι μαλακα αμερικη θα ερθω για σενα
Ρε συ Αννούλα...περίμενε κορίτσι μου...δεν το θέτεις σωστά..ειναι ιδιο το να πληρωνεσαι για να σε γαμησουν απ το να κανεις μια γυμνη φωτογραφηση?
να με γαμησουν λεμε δεν θελω!!!!
αλλα πως το παιζω πουριτανη ρε φιλε μ αυτες τις φωτο, το πες και μονος σου!!!
μ αρεσουν οι σεξι φωτογραφησεις και δν κολλαω να κανω οσες να ναι!!!
αλλα αυτο απεχει απ το να σαι πουτανα! ναι και στα 2 κορμι πουλας αλλα οταν φωτογραφιζεσαι τουλαχιστον δεν ανεχεσαι τον καθε ακυρο να σε γαμησει!!!
δλδ για να μαι σωστη, ειλικρινης και απελευθερωμενη πρεπει να μαι πουτανα???