Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
σε οποιον αρεσουμε για τους αλλους δν θα μπορεσουμε!!!
 :uglystupid:
και στη τελικη δν υποτιμω το επαγγελμα σου, απλα λεω πως ειναι κατι που εγω δεν θα εκανα!!!
κλασική ατάκα ελεεινίδας
τι μου θύμησες τώρα :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
δεν ζητησα τα ρεστα για καμια φωτογραφηση!
ειπα γουσταρω να κανω φωτογραφησεις ειτε για λεφτα ειτε και τζαμπα απλα για το ψωνιο μου
καποιοι τις θεωρουν καλλιτεχνικες καποιοι οχι καποιες δν τις θεωρω ουτε η ιδια καλλιτεχνικες!!!
αλλα δεν γουσταρω να γαμιεμαι για τα λεφτα!!!
και στις 2 περιπτωσεις πουλας το κορμι σου ναι, μονο που στη 2η δεν χρειαζεται να κατσεις να τον φας απ τον καθε μαλακα και αυτο ειναι που δεν γουσταρω!!!
ποσο δυσκολο ειναι να το καταλαβει κανεις αυτο?  :uglystupid:
και στη τελικη δν υποτιμω το επαγγελμα σου, απλα λεω πως ειναι κατι που εγω δεν θα εκανα!!!

το ακουσαμε και αυτο ξεφτυλισμενη πουτανα.
Καλλιτεχνικες φωτος οταν ενα μπαζακι της διπλανης πορτας πεταει τα βυζια του φορα παρτιδα :2funny:
Α ναι ξεχασα αν το κανεις αυτο σε ωραια πλακακια χαμαμ ε οπως και να το κανουμε...εχει μια καλλιτεχνικη νοτα :headbang:

Μπορει να μην τον τρως ακομα απο τον καθε μαλακα (αν και πηγες λενε αλλα πραγματα ) αλλα η αξιοπρεπεια σου ειναι 100 φορες χαμηλοτερη απο την τελευταια καμμενη πουτανα του μεταξουργειου.
Να σε χαιρεται η μανα σου οπως σε καταντησε ετσι.

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
τον ελεηνο....ντροπη σου ρε χοντρε.ντροπη σου  :2funny: πεινας ρε? και σκιζεσαι γ ενα πιατο φαι? ντροπη σου

Επισκέπτης
ενα τελευταιο...το οτι θεωρειτε ολη την σοου μπιζ πουτανες δε σημαινει οτι ειναι κιολας...
μπαι! :grin:
Δεν έχεις ακριβώς τον ορισμό της σεξουαλικής πουτανιάς.
Πουτανιά είναι να φοράει και η άλλη το μίνι και να κουνάει προκλητικά τον κώλο της για να τραβήξει αρσενικά,πουτανιά είναι να βγάζεις και ''τον ψυχικό σου κόσμο'' φάτσα φόρα,πουτανιά είναι και να πηδιέσαι για χρήματα.
Τώρα αν αυτό θα το καταδικάσεις και κατακρίνεις άλλο θέμα,αν το κάνεις είσαι πουριτανός αν όχι απελευθερωμένος.
Επίσης αν το καταδικάσεις εφόσον το πράττεις έχουμε ψευτοπουριτανισμό.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μόνο εγώ αντιλαμβάνομαι τη γελοιότητα/ αντίφαση κάποια να το παίζει φτωχό πλην τίμιο μοντελάκι σε αντιδιαστολή με την ξετσίπωτη τσούλια (όπου βασίζεται παρασιτικά για λίγη δημοσιότητα και ποστάρει στο σχετικό θρεντ με συχνότητα βόθρου στα καλύτερά του), σε μια ιστοσελίδα για πουτάνες;

Επισκέπτης
Που τον ξέρεις τον Μητσοτάκη μωρή Καρλότα; Μήπως σου έστειλε συστημένο τον Κυριάκο για να του σπάσεις την παρθενιά;

καλα παιζει να εισαι και της μαρικας μουλικο δεν βαζω τα χερια μου στην φωτια :2on1: :2on1:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
τον ελεηνο....ντροπη σου ρε χοντρε.ντροπη σου  :2funny: πεινας ρε? και σκιζεσαι γ ενα πιατο φαι? ντροπη σου

ΜΑΛΑΚΕΣ ειστε και εσεις πειναει ποιος? ο ανθρωπος που ειναι 150 κιλα τι γκεμπελιστες που ειναι ρε χοντρε?

PoutsaPouliou

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μόνο εγώ αντιλαμβάνομαι τη γελοιότητα/ αντίφαση κάποια να το παίζει φτωχό πλην τίμιο μοντελάκι σε αντιδιαστολή με την ξετσίπωτη τσούλια (όπου βασίζεται παρασιτικά για λίγη δημοσιότητα και ποστάρει στο σχετικό θρεντ με συχνότητα βόθρου στα καλύτερά του), σε μια ιστοσελίδα για πουτάνες;
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
[size=30pt]Βρε κακομοιρηδες σας φαινεται τοσο παραξενο μια ομορφη και σεξυ κοπελα να κανει φωτογραφησεις γυμνες?λαμογια ανελεητα?καθεστε κ γραφετε παπαριες και απο την αλλη την εχετε κανει σφεντονα γ την παρτυ της.[/size]

Επισκέπτης
Ξέρω οτί με θεωρείς ηλίθιο-μπετόβλακα και δεν θα με πιστέψεις αλλά αυτό προσπαθώ να πω τόση ώρα!!! :thumbsup:
Πόσο συνοπτικά το είπες πάντως,εύγε!!! ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
η κλασσικη μαριαννα-μαριλυτα τυπε :2funny:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δεν έχεις ακριβώς τον ορισμό της σεξουαλικής πουτανιάς.
Πουτανιά είναι να φοράει και η άλλη το μίνι και να κουνάει προκλητικά τον κώλο της για να τραβήξει αρσενικά,πουτανιά είναι να βγάζεις και ''τον ψυχικό σου κόσμο'' φάτσα φόρα,πουτανιά είναι και να πηδιέσαι για χρήματα.
Τώρα αν αυτό θα το καταδικάσεις και κατακρίνεις άλλο θέμα,αν το κάνεις είσαι πουριτανός αν όχι απελευθερωμένος.
Επίσης αν το καταδικάσεις εφόσον το πράτεις έχουμε το ψευτοπουριτανός.

εμενα που με αποκαλεις ψευτοπουριτανη με ειδες να κατακρινω τιποτα απ ολα αυτα?
περα απ τη πορνεια που θεωρω οτι ειναι τι χειροτερο επαγγελμα για μια γυναικα, ουτε οι ιδιες πιστευω το γουσταρουν
αλλα ναι εχεις δικιο, πουτανια ειναι να προκαλεις με τις εμφανισεις σου! και απ τη στιγμη που παραδεχομαι οτι το κανω γιατι κατηγορουμαι για ψευτοπουριτανισμο?  :think:

Επισκέπτης
εμενα που με αποκαλεις ψευτοπουριτανη με ειδες να κατακρινω τιποτα απ ολα αυτα?
περα απ τη πορνεια που θεωρω οτι ειναι τι χειροτερο επαγγελμα για μια γυναικα, ουτε οι ιδιες πιστευω το γουσταρουν
αλλα ναι εχεις δικιο, πουτανια ειναι να προκαλεις με τις εμφανισεις σου! και απ τη στιγμη που παραδεχομαι οτι το κανω γιατι κατηγορουμαι για ψευτοπουριτανισμο?  :think:
Ρε κοπέλα μου έχεις αποκαλέσει την Τζούλια πουτάνα για ένα πορνό,είπες εξευτελιστικό για μια γυναίκα να εκδίδεται....

Αφού δεν είπες και πουτάνες όσες κάνουν γυμνές φωτογραφίσεις πάλι καλάαα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
[size=30pt]Βρε κακομοιρηδες σας φαινεται τοσο παραξενο μια ομορφη και σεξυ κοπελα να κανει φωτογραφησεις γυμνες?λαμογια ανελεητα?καθεστε κ γραφετε παπαριες και απο την αλλη την εχετε κανει σφεντονα γ την παρτυ της.[/size]

πιο μεγαλα γραμματα ρε μαλακα πιο μεγαλα

Μπα καθολου παραξενο δεν μας φαινεται.
Και αν δεν ειχε παρει 100 μπουκαλια με ΕΠΑΡΣΗ θα μας ηταν ισως και μια συμπαθητικη πουτανιτσα.

Παραξενο ειναι μια ξεβρακοκεφαλη πατσαβουρα να τα βγαζει ολα φορα παρτιδα και να σκουζει οτι ειναι τεχνη :2funny:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16

αλλος ενας μαλακας που νομιζει οτι το σαιτ αυτο δινει δημοσιοτητα  :jerking:
και αν θες να μιλας για μενα αλλη φορα διαβαζε πιο προσεκτικα τα λεγομενα μου

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
δεν ζητησα τα ρεστα για καμια φωτογραφηση!
ειπα γουσταρω να κανω φωτογραφησεις ειτε για λεφτα ειτε και τζαμπα απλα για το ψωνιο μου
καποιοι τις θεωρουν καλλιτεχνικες καποιοι οχι καποιες δν τις θεωρω ουτε η ιδια καλλιτεχνικες!!!
αλλα δεν γουσταρω να γαμιεμαι για τα λεφτα!!!
και στις 2 περιπτωσεις πουλας το κορμι σου ναι, μονο που στη 2η δεν χρειαζεται να κατσεις να τον φας απ τον καθε μαλακα και αυτο ειναι που δεν γουσταρω!!!
ποσο δυσκολο ειναι να το καταλαβει κανεις αυτο?  :uglystupid:
Εεεεεεεεεεεεεεεεε....πες μας τότε ότι είσαι επιλεκτική στο "πούτσοοοο"?
Δηλαδή τα "παίρνεις" μόνο απο αυτόν που σε καβλώνει..
"Το τερπνόν..μετά του ωφελίμου"
Άντε ρε Άννα και το κουράζουμε τόση ώρα..
Δυστυχώς γλυκειά μου..
Εμάς το επάγγελμά μας δεν έχει τέτοια προνόμια..
Γιατί εκτός απο την ωφέλεια χρημάτων που έχουμε εξασκούμε και "λειτούργημα"..
Ξέρεις πόσα αγόρια ανάπηρα έρχονται σε μας?
Αλήθεια...θα χαλάλιζες τη "θέα" του γυμνού σου κορμιού σε έναν από αυτούς?
Ή θα ξέρναγες και θα χλέυαζες?
Μπα...δεν νομίζω...εσύ .. είσαι "επιλεκτική"
Εμείς είμαστε από "άλλο" πλανήτη..
Σε λυπάμαι..αλλά σου εύχομαι το καλύτερο..!!!

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
πιο μεγαλα γραμματα ρε μαλακα πιο μεγαλα

Μπα καθολου παραξενο δεν μας φαινεται.
Και αν δεν ειχε παρει 100 μπουκαλια με ΕΠΑΡΣΗ θα μας ηταν ισως και μια συμπαθητικη πουτανιτσα.

Παραξενο ειναι μια ξεβρακοκεφαλη πατσαβουρα να τα βγαζει ολα φορα παρτιδα και να σκουζει οτι ειναι τεχνη :2funny:

εσυ τι νομιζεις δλδ...οτι περιμενει εσενα γ να την κανεις να νοιωσει γυναικα? αν σ φαινεται παραξενο και η γυμνη και οχι αισχρη φωτογραφηση ε τοτε ζεις σε αλλο κοσμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom