Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ποιος εισαι εσυ ρε πουτανοσπερμα που θα πουλησεις και εξυπναδα σε μια που εχει φαει ολη την αθηνα κυριολεκτικα στην μαπα?
Ευκολο ειναι βρε παλιομαλακα να ανεχεσαι τον καθε βρωμιαρη και τις ανωμαλιες του απο το πρωι μεχρι το βραδυ?
Επειδη εσυ γουσταρεις ρε γαμωσπιτε ψωλες πακιστανων στον κωλο σου δεν αισθανονται ολοι/ολες το ιδιο :2on1: :2on1:

δεν ασχολουμε αλλο μαζι σου.ενας φουκαρας εισαι.και απλυτος

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ποιος εισαι εσυ ρε πουτανοσπερμα που θα πουλησεις και εξυπναδα σε μια που εχει φαει ολη την αθηνα κυριολεκτικα στην μαπα?
Ευκολο ειναι βρε παλιομαλακα να ανεχεσαι τον καθε βρωμιαρη και τις ανωμαλιες του απο το πρωι μεχρι το βραδυ?
Επειδη εσυ γουσταρεις ρε γαμωσπιτε ψωλες πακιστανων στον κωλο σου δεν αισθανονται ολοι/ολες το ιδιο :2on1: :2on1:

η αυτογνωσια ειναι καλο πραγμα χοντρε βρωμιαρη ανωμαλε..........

κατερινα σε εχει παρει και ο χοντρος???     κανεις πραγματικο λειτουργημα τοτε!!!  :2funny: :2funny:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εεεεεεεεεεεεεεεεε....πες μας τότε ότι είσαι επιλεκτική στο "πούτσοοοο"?
Δηλαδή τα "παίρνεις" μόνο απο αυτόν που σε καβλώνει..
"Το τερπνόν..μετά του ωφελίμου"
Άντε ρε Άννα και το κουράζουμε τόση ώρα..
Δυστυχώς γλυκειά μου..
Εμάς το επάγγελμά μας δεν έχει τέτοια προνόμια..
Γιατί εκτός απο την ωφέλεια χρημάτων που έχουμε εξασκούμε και "λειτούργημα"..
Ξέρεις πόσα αγόρια ανάπηρα έρχονται σε μας?
Αλήθεια...θα χαλάλιζες τη "θέα" του γυμνού σου κορμιού σε έναν από αυτούς?
Ή θα ξέρναγες και θα χλέυαζες?
Μπα...δεν νομίζω...εσύ .. είσαι "επιλεκτική"
Εμείς είμαστε από "άλλο" πλανήτη..
Σε λυπάμαι..αλλά σου εύχομαι το καλύτερο..!!!

φυσικα και ειμαι επιλεκτικη και δεν βαζω οτι λαχει στο μουνι μου!
και φυσικα και τα περνω μονο απ αυτον που με καβλωνει!
αν ειναι δυνατον δλδ, αυτο ειναι προς τιμην μου δεν ειναι ντροπη!  :jerking:
και δεν εχω χλευασει ποτε κανεναν που δεν γουσταρω, απλα τους απορριπτω ευγενικα  :)
κι εγω ηθελα να σου πω σ'ενα προηγουμενο σου ποστ οτι σε λυπαμαι αλλα το θεωρησα πολυ βαρυ αφου το πες ομως απο μονη σου ανταποδιδω
σε λυπαμαι που δεν εχεις την πολυτελεια να διαλεξεις καποιον που πραγματικα γουσταρεις για να του δωθεις, και ανεχεσαι το καθε μαλακα που ερχεται σου τον χωνει και φευγει αφηνοντας τα λεφτα στο κομνοδινο...
εμενα τουλαχιστον θα με παρει και τηλ την επομενη, θα παμε βολτα, θα παμε για κανα καφε και μετα το σεξ θα κατσουμε αγκαλια και θα κοιμηθουμε παρεα!
γι αυτο και δν θα αντεχα να κανα ποτε το επαγγελμα σου
δν το βλεπω υποτιμιτικα παντως γιατι οντως θελει πολυ σθενος και κουραγιο

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Χαχαχαχαχ...πλάκα έχεις...δεν μπαίνω στο τρυπάκι...πίνω το ποτάκι μου εδώ και είμαι χαλαρή..Ναι ματάκια μου ναι...γιατί να σου χαλάσω εγώ χατήρι?

πιες λοιπον το ποτακι σου αφου δεν μου απαντας με επιχειρηματα και περιμενε να εξαργυρωσεις την επομενη [size=10pt]ΨΩΛΗ[/size] που θα ισουται με 40ευρω??50ευρω??μια χαρα......

daglas13

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
επειδη διαβαζω το θρεντ & στις τελ. σελιδες το μονο που γινεται ειναι Η πουτανα η κατερινα 69 να προσπαθει να δουλεψει την αννα μαρια & καποιοι να την επιβραβευουν .
ελεος πηγαινε  κρυψου που εχεις & αποψη .
Αννα μαρια θα σου προτεινα να μην ξαναποσταρεις εδω , η ηλιθια η κατερινα σε εριξε στο επιπεδο της πουτανας & εχει πλεονεκτημα λογω εδρας !

Επισκέπτης
γιατι δεν προτιμησες να πας να πλενεις πιατα σε μαγαζι???μια πολυ απλη ερωτηση σ κανω.περιμενω απαντηση
Επειδή σε εξασφαλίζει παραπάνω χρηματικά το επάγγελμα της Κατερίνας από του πλύστη να το επιλέξει κάποια/ος.

Αλλά όχι και εύκολο χρήμα ρε συ,μην τρελαθούμε!!! :rolleyes:

Επισκέπτης
σε λυπαμαι που δεν εχεις την πολυτελεια να διαλεξεις καποιον που πραγματικα γουσταρεις για να του δωθεις, και ανεχεσαι το καθε μαλακα που ερχεται σου τον χωνει και φευγει αφηνοντας τα λεφτα στο κομνοδινο...
εμενα τουλαχιστον θα με παρει και τηλ την επομενη, θα παμε βολτα, θα παμε για κανα καφε και μετα το σεξ θα κατσουμε αγκαλια και θα κοιμηθουμε παρεα!
γι αυτο και δν θα αντεχα να κανα ποτε το επαγγελμα σου

Ποιος σου ειπε ρε ηλιθιο βρωμοθηλυκο οτι και μια εκδιδομενη δεν μπορει να διαλεξει καποιον που πραγματικα γουσταρει ασχετα απο την βρωμα της δουλειας της?Οτι δεν μπορει να κανει ολες αυτες τις ελεινιδιστικες μαλακιουλες που ονειρευεσαι?

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
ασε κατερινα το εχεις παρει και εσυ προσωπικα και δεν πρεπει!!

σαφως και κανεις λειτουργημα σε καποιες περιπτωσεις... και μπραβο σου για αυτο

αλλα δεν μπορει να δεχτεις πως καποιοι δεν κοιτουν τα λεφτα και γαμιουντε μεταξυ τους χωρις να παιζουν ρολο τα χρηματα?

τι δεν μπορεις να δεχτεις ρε κατερινα πως η νεοι πηδιουντε αριστερα και δεξια επειδη γουσταρουν?
Και γιατί το διαφημίζουν περικαλώ?

Επισκέπτης
Έτσι γλυκιά μου, βγάλε τα εσώψυχα σου στη φόρα. Γράψε για όλους τους ανώμαλους που σου ξεσκίζουν την κωλάρα κι'εσύ το δέχεσαι αδιαμαρτύρητα για ένα κομμάτι ψωμί.

σου ειπα να ζητας κανα πουρμπουαρ εστω απο τους πασπιτες για τα τσιμπουκια που τους κανεις.Δεν ειναι κακο να το ζητας και ας το γουσταρεις τοσο το ψωλοχυσιμο στην μαπα σου.

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Τραβήξες εσύ ή όποιος άλλος μαλακία με τέτοια φωτογραφία;! :think:

Αν ναι νομίζω οτί οι φωτογραφίες δεν κατατάσονται στην 7μη τέχνη αλλά στην πορνογφαφία!!! ;)

Ακόμα ποιο απλά:αυτές οι γυμνές της φωτογραφίες μπορούν να μπουν στο playboy;! :rolleyes:

Eεεε αν θεωρείς και το playboy εικαστικό περιοδικό πάω πάσσο!!! :cheesy:

αν θεωρεις πως οι φωτος μου αυτες δν ειναι για μαλακια
τοτε ευχαριστω τιμη μου
καταφεραμε να μην ειναι προστυχες αλλα αισθησιακες
στο playboy οντως δεν θα μπαιναν γιατι οπως μας ειπαν οι ιδιοι "παραειναι καλλιτεχνικες για το στυλ μας"  :grin:

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Επειδή σε εξασφαλίζει παραπάνω χρηματικά το επάγγελμα της Κατερίνας από του πλύστη να το επιλέξει κάποια/ος.

Αλλά όχι και εύκολο χρήμα ρε συ,μην τρελαθούμε!!! :rolleyes:

ωραιος ο παπακος...ευκολο τ ειπες...εγω θα σ πω το αλλο.....ναι παπακομ ιδρωνει και κοπιαζεται :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Χαχαχαχαχ...πλάκα έχεις...δεν μπαίνω στο τρυπάκι...πίνω το ποτάκι μου εδώ και είμαι χαλαρή..Ναι ματάκια μου ναι...γιατί να σου χαλάσω εγώ χατήρι?

συμφωνω οτι δν ειναι ευκολο και οτι ειναι πολυ δυσκολο
εξηγησε μας ομως λιγο το γιατι

Επισκέπτης
ωραιος ο παπακος...ευκολο τ ειπες...εγω θα σ πω το αλλο.....ναι παπακομ ιδρωνει και κοπιαζεται :2funny:
Εντάξει ρε συ πάνε γίνε και εσύ πόρνος λοιπόν,αφού είναι εύκολο χρήμα!!!  :grin:

Αντέ ρε να σε δω με πόσες 60χρονές που βρωμάνε σκατίλα μπορείς να πηδηχτείς!!! ;)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
η αυτογνωσια ειναι καλο πραγμα χοντρε βρωμιαρη ανωμαλε..........

κατερινα σε εχει παρει και ο χοντρος???     κανεις πραγματικο λειτουργημα τοτε!!!  :2funny: :2funny:
Ο "χοντρός" που αποκαλείς αγαπητέ μου μήτε και με έχει δει ποτέ..
Είμαστε και οι 2 παλιά μέλη εδώ και έχουμε ξενυχτήσει πολλές φορές και με άλλους στο τσατ..λέμε διάφορα κι ανταλλάσσουμε απόψεις..Έχω κερδίσει την εμπιστοσύνη του λόγου του όσο εκείνος την δική μου..τον σέβομαι και με σέβεται...υπάρχει πρόβλημα?

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Πουτάνα είναι η γυναίκα που δίνεται σε έναν άντρα και μόνο με σκοπό να πετύχει τους σκοπούς της (οικονομικούς , καριέρας κτλ)

και φυσικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom