Εντάξει ρε συ πάνε γίνε και εσύ πόρνος λοιπόν,αφού είναι εύκολο χρήμα!!!
Αντέ ρε να σε δω με πόσες 60χρονές που βρωμάνε σκατίλα μπορείς να πηδηχτείς!!! ;)
μα εδω ειναι η διαφορα μου με την δις κατερινα
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Εντάξει ρε συ πάνε γίνε και εσύ πόρνος λοιπόν,αφού είναι εύκολο χρήμα!!!
Αντέ ρε να σε δω με πόσες 60χρονές που βρωμάνε σκατίλα μπορείς να πηδηχτείς!!! ;)
μαλακια της!!
ακομα και εγω σαν ανδρας δεν νιωθω ανετα να μιλω με ποσες εχω παει
μαλακια ποιανης? δικια μου?
δεν ειπα ποτε με ποσους εχω παει καλε μου
ειπα "και με 50 να χα παει θα το κανα επειδη γουσταρα οχι για τα λεφτα!"
τον υποθετικο λογο δεν τον πιανεις?
Πάντως όπως και να έχει εύκολο χρήμα δεν είναι.μα εδω ειναι η διαφορα μου με την δις κατεριναοτι δεν θελω να εκπορνευθω εγω
θα γινομουν το ιδιο μετα..αυτο το οποιο μισω
πιεξουυληηηηη μπαναναααααααΈτσι γλυκιά μου, βγάλε τα εσώψυχα σου στη φόρα. Γράψε για όλους τους ανώμαλους που σου ξεσκίζουν την κωλάρα κι'εσύ το δέχεσαι αδιαμαρτύρητα για ένα κομμάτι ψωμί.
συμφωνω οτι δν ειναι ευκολο και οτι ειναι πολυ δυσκολο
εξηγησε μας ομως λιγο το γιατι
Έχεις χάσει πολλά λεφτά βλέπω...είσαι σαν τους ταξιτζήδες που τους τρώει η "διάρκεια"στη κίνηση...φυσικα και ειμαι επιλεκτικη και δεν βαζω οτι λαχει στο μουνι μου!
και φυσικα και τα περνω μονο απ αυτον που με καβλωνει!
αν ειναι δυνατον δλδ, αυτο ειναι προς τιμην μου δεν ειναι ντροπη!
και δεν εχω χλευασει ποτε κανεναν που δεν γουσταρω, απλα τους απορριπτω ευγενικα
κι εγω ηθελα να σου πω σ'ενα προηγουμενο σου ποστ οτι σε λυπαμαι αλλα το θεωρησα πολυ βαρυ αφου το πες ομως απο μονη σου ανταποδιδω
σε λυπαμαι που δεν εχεις την πολυτελεια να διαλεξεις καποιον που πραγματικα γουσταρεις για να του δωθεις, και ανεχεσαι το καθε μαλακα που ερχεται σου τον χωνει και φευγει αφηνοντας τα λεφτα στο κομνοδινο...
εμενα τουλαχιστον θα με παρει και τηλ την επομενη, θα παμε βολτα, θα παμε για κανα καφε και μετα το σεξ θα κατσουμε αγκαλια και θα κοιμηθουμε παρεα!
γι αυτο και δν θα αντεχα να κανα ποτε το επαγγελμα σου
δν το βλεπω υποτιμιτικα παντως γιατι οντως θελει πολυ σθενος και κουραγιο
Πάντως όπως και να έχει εύκολο χρήμα δεν είναι.
Τώρα η Κατερίνα ναι φυσικά χαρακτηρίζεται πουτάνα,μία λέξη είναι άλλωστε και όπως την αντιλαμβάνεται κανείς.
Πουτάνα όμως χαρακτηρίζεται και η άλλη η νεαρή τσούπρα κατά κάποιον τρόπο.
Η λέξη έχει μεγάλο βάθος....
Υ.Γ.Οι πουτάνες στην ψυχή για εμένα οι χειρότερες πάντως.
θα το ξαναπω δεν ειμαστε ολοι σαν και εσενα και μην κρινεις συμφωνα με τις δικες σου εμπεριες.... εμεις κανουμε μπανιοτι γιατι βρε κακομοιρο πλασμα
εδω πεταξες σπυρια στην σκεψη οταν σου ειπαν αν θα γαμιοσουν και με κανεναν που δεν θα γουσταρες απλα.
Τι να λενε δηλαδη οι εκδιδομενες που βλεπουν τον καθε σαπιλα μπασταρδο που εχει να κανει μπανιο 1 μηνα και το παπαρι του μπορει να ειναι πιο σαπιο και απο πορτοκαλι 3ετιας εξω απο την συντηρηση?
Και γιατί τραβάς ζόρι?θες ποσοστά?πιες λοιπον το ποτακι σου αφου δεν μου απαντας με επιχειρηματα και περιμενε να εξαργυρωσεις την επομενη [size=10pt]ΨΩΛΗ[/size] που θα ισουται με 40ευρω??50ευρω??μια χαρα......
πιεξουυληηηηη μπανανααααααα
περασα απο συγγρου τωρα και ητανε καμια 10αρια αραπηδες και σε ψαχνανε!
τα αλλα τραβελια λεγανε να τους εξυπηρετησουνε αυτες αλλα οι αραπηδες λεγανε οτι τις πιπες που κανεις εσυ δεν τις κανει καμια!!!
Τι έγινε μωρή Μεμούλα; Ήρθες να υπερασπιστείς τη συνάδελφο σου;
Μήπως κάνετε και παρτούζες με τους πελάτες σας;
Ναι σαφώς πουτάνα εκτός άλλων=και αυτή που το κάνει για κέρδος.Πουτανα στην ψυχη??? κακια γυναικα...πονηρη....διπροσωπη ισως....η λεξη πουτανα απευθυνεται κ ειναι ορισμος γυναικας που εκπορνευεται καθαρα γ το χρηματικο της οφελος
Και γιατί τραβάς ζόρι?θες ποσοστά?
Χαχαχαχαχαχαχ....!!!!
Καλώς τη παρθένα...ααααααααχαχαχαχαχ....ε ρε γλέντια σήμερις...!!!!επειδη διαβαζω το θρεντ & στις τελ. σελιδες το μονο που γινεται ειναι Η πουτανα η κατερινα 69 να προσπαθει να δουλεψει την αννα μαρια & καποιοι να την επιβραβευουν .
ελεος πηγαινε κρυψου που εχεις & αποψη .
Αννα μαρια θα σου προτεινα να μην ξαναποσταρεις εδω , η ηλιθια η κατερινα σε εριξε στο επιπεδο της πουτανας & εχει πλεονεκτημα λογω εδρας !
τι γιατι βρε κακομοιρο πλασμα
εδω πεταξες σπυρια στην σκεψη οταν σου ειπαν αν θα γαμιοσουν και με κανεναν που δεν θα γουσταρες απλα.
Τι να λενε δηλαδη οι εκδιδομενες που βλεπουν τον καθε σαπιλα μπασταρδο που εχει να κανει μπανιο 1 μηνα και το παπαρι του μπορει να ειναι πιο σαπιο και απο πορτοκαλι 3ετιας εξω απο την συντηρηση?
Τι έγινε μωρή Μεμούλα; Ήρθες να υπερασπιστείς τη συνάδελφο σου;
πολυ σωστα τα λες, αυτη την απαντηση περιμενα, αλλα απο τη Κατερινα
συμφωνα λοιπον και με τα δικα σου λεγομενα, μια δουλεια στην οποια πρεπει να κανεις σεξ με εναν βρωμιαρη μπασταρδο με σαπιο παπαρι για μερικα ευρο, δεν ειναι ξεφτυλα?
γιατι οταν το λεω εγω αυτο δλδ ειμαι ψευτοπουριτανη?![]()
ποια ρε?Τι έγινε μωρή Μεμούλα; Ήρθες να υπερασπιστείς τη συνάδελφο σου;
Έχεις χάσει πολλά λεφτά βλέπω...είσαι σαν τους ταξιτζήδες που τους τρώει η "διάρκεια"στη κίνηση...