γεια σου ραφμαν αρχηγε πασων των ταϊλανδιων!Πιεξούλη σάλτα και γαμί
αχαχαχαχα
γεια σου ραφμαν αρχηγε πασων των ταϊλανδιων!Πιεξούλη σάλτα και γαμί
Να πας ν'ανοίξεις κανένα βιβλίο να διαβάσεις να δεις γιατί...θα βρεις εκεί...συμφωνω οτι δν ειναι ευκολο και οτι ειναι πολυ δυσκολο
εξηγησε μας ομως λιγο το γιατι
ξεφτυλα ειναι να κανεις κατι χωρις να ξερεις γιατι το κανεις.
Τι να σκίσεις μωρή ψωλού; Ούτε με strap-on δεν τα καταφέρνεις τόσες ψωλόμπατσες που έχεις φάει στο κεφάλι.
τώρα τα λές σωστά ...για μερικά ευρώ...πολυ σωστα τα λες, αυτη την απαντηση περιμενα, αλλα απο τη Κατερινα
συμφωνα λοιπον και με τα δικα σου λεγομενα, μια δουλεια στην οποια πρεπει να κανεις σεξ με εναν βρωμιαρη μπασταρδο με σαπιο παπαρι για μερικα ευρο, δεν ειναι ξεφτυλα?
γιατι οταν το λεω εγω αυτο δλδ ειμαι ψευτοπουριτανη?
τώρα τα λές σωστά ...για μερικά ευρώ...
ενώ άμα το κάνεις για μερικά χιλιάρικα ας πούμε είναι κυριλέ και ηθικό
γεια σου ραφμαν αρχηγε πασων των ταϊλανδιων!
αχαχαχαχα
Καλώς και το δεύτερο αρχίδι.
Ακόμη ψάχνετε την πούτσα σας, τον Λάκη;
Μεμούλα μου, το ξέρεις ότι το να μιλάς με τον εαυτό σου είναι σύμπτωμα πρώιμης σχιζοφρένειας;
Για κοίταξε το γιατί θα στεναχωρηθούν πολλά δροσερά αγόρια αν τελικά σε μαζέψουν και σε μαντρώσουν στο Δαφνί.
Εσύ είσαι σε αυτόν τον ορισμό της πουτάνας:τετοια λεφτα να τα χεσω
Μωρή, γιατί δε χαιρετάς την Μεμούλα και τη Ροζαλία; Τα κορίτσια παράτησαν το πόστο τους στη Συγγρού για να έρθουν να σε υπερασπιστούν κι'εσύ ούτε ένα γειά δεν τους είπες, ψωλαρπάχτρα.
Μωρή, γιατί δε χαιρετάς την Μεμούλα και τη Ροζαλία; Τα κορίτσια παράτησαν το πόστο τους στη Συγγρού για να έρθουν να σε υπερασπιστούν κι'εσύ ούτε ένα γειά δεν τους είπες, ψωλαρπάχτρα.
Άμα σκύψεις καλά...θα δεις μια οπή..το πολυ πολυ να ερθω και να σ ριξω καναν Μπουτσο ετσι γ τον χαβα μου γ το αστειο μ γ την πλακα μου...φραγκα εχω...δ θελω ποσοστα ;)
Να πας ν'ανοίξεις κανένα βιβλίο να διαβάσεις να δεις γιατί...θα βρεις εκεί...
...πολλές Κατερίνες να σου πούνε...!!
Αννα? Πουτάνα είναι η γυναίκα που χρησιμοποιεί τους άντρες για να ικανοποιήσει την δική της αυταρέσκεια , η γυναίκα που «ανάβει» φωτιές για λόγους ανασφάλειας?
μωρη ηλιθια, βγαλε την πουτσα απο τα ματια σου οταν γραφεις!Καλώς και το δεύτερο αρχίδι.
Ακόμη ψάχνετε την πούτσα σας, τον Λάκη;
Μεμούλα μου, το ξέρεις ότι το να μιλάς με τον εαυτό σου είναι σύμπτωμα πρώιμης σχιζοφρένειας;
Για κοίταξε το γιατί θα στεναχωρηθούν πολλά δροσερά αγόρια αν τελικά σε μαζέψουν και σε μαντρώσουν στο Δαφνί.
δε πηγε για δουλεια σημερα και εχει παθει πουτσοστερηση!Ρε συ τι έπαθε ο πιεξούλης..
ρε μπας και έχει να ενεργηθεί η ροδέλα του πάνω από μια ώρα
μωρη ηλιθια, βγαλε την πουτσα απο τα ματια σου οταν γραφεις!
το μισο ονομα βλεπεις και λες μαλακιες!
αλλο rafm-an αλλο memos-an
αχαχαχαχαχα