οσο και να το φωναζεις το χουι σου δεν φευγει.
μισογυναικο στρακι....εκδηλωσου μωρη απλυτη
οσο και να το φωναζεις το χουι σου δεν φευγει.
Άντε μωρή να πάρεις πίπα από κάναν λιγδιάρη τουρκαλβανό που μου θες και συζήτηση στο ίντερνετ. Κάτσε να βρω τον νταβά σου να του πω τι μαγκιές πουλάς και θα σε φτιάξει αυτός.
Θα σε στείλει πίσω στον υπόνομο απ'όπου βγήκες, να κάνεις παρέα με τους συγγενείς σου, τ'αρούρια.
Να πεις εγώ δεν το κάνω γιατί προσωπικά θεωρώ οτί με εξευτέλιζει,μείωνει κτλ ναι μπορείς.
Δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα σε χαρακτηρίσω ψεύτικη.
Τώρα αν θα βρω τις απόψεις σου λάθος και θα αντιπαρατεθούμε άλλο θέμα.
ενα τελευταιο...το οτι θεωρειτε ολη την σοου μπιζ πουτανες δε σημαινει οτι ειναι κιολας...Αλλαλούμ πάλι!!!
Σου λέω απλά οτί το να κατακρίνεις(έστω και αν δεν το καταλαβαίνεις) δεν είσαι σε θέση εφόσον δείχνεις άλλα σημάδια με τα έργα σου!!! ;)
Υ.Γ.Πραγματικά δεν έχει μεγάλη απόσταση η μοντέλα με τις γυμνές φωτογραφήσεις από την κάθε μία που εκδίδεται για εμένα,απλά η πρώτη επιλέγει τα εύκολα,σαν τον δημόσιο υπάλληλο και τον ιδιώτη είναι.
Αλλαλούμ πάλι!!!
Σου λέω απλά οτί το να κατακρίνεις(έστω και αν δεν το καταλαβαίνεις) δεν είσαι σε θέση εφόσον δείχνεις άλλα σημάδια με τα έργα σου!!! ;)
Υ.Γ.Πραγματικά δεν έχει μεγάλη απόσταση η μοντέλα με τις γυμνές φωτογραφήσεις από την κάθε μία που εκδίδεται για εμένα,απλά η πρώτη επιλέγει τα εύκολα,σαν τον δημόσιο υπάλληλο και τον ιδιώτη είναι.
Άντε μωρή να πάρεις πίπα από κάναν λιγδιάρη τουρκαλβανό που μου θες και συζήτηση στο ίντερνετ. Κάτσε να βρω τον νταβά σου να του πω τι μαγκιές πουλάς και θα σε φτιάξει αυτός.
Θα σε στείλει πίσω στον υπόνομο απ'όπου βγήκες, να κάνεις παρέα με τους συγγενείς σου, τ'αρούρια.
ακομα να με μαθεις??? εγω δεν λεω μαλακιες στο irnenet αυριο να τελειωνουμε!!ε πες ρε πουτανοπαιδο ποτε θες να τα πουμε στην αθηνα ρε στρακι
τελικα μου φαινεται αλλοι ειναι δηθεν ηθικολογοι και ψευτοπουριτανοι
αυτοι που θεωρουν τοσο ανηθηκο και πορνεια μια γυμνη φωτογραφηση ενω τρεχουν στα περιπτερα και στα διαφορα σαιτ και κατεβαζουν τετοιες φωτος
Μια πουτάνα που κάνει τον άντρα γιατί είναι κομπλεξικιά.
Θα την στραβοπήδηξε κάνας βρωμύλος και τώρα τον παριστάνει για να τον ξεφτιλίσει.
Μια πουτάνα που κάνει τον άντρα γιατί είναι κομπλεξικιά.
Θα την στραβοπήδηξε κάνας βρωμύλος και τώρα τον παριστάνει για να τον ξεφτιλίσει.
δεν κουβαλαω τα κομπλεξ της οικογενειας σου Μην κανεις αστοχες αναγωγες
καλά κάνεις και της το εξηγείς αλλά καθότι μικρό κορίτσι όπως είπες που να καταλάβει τις διαφορέςΡε συ Αννούλα...περίμενε κορίτσι μου...δεν το θέτεις σωστά..
Κάνεις κι εσύ σαν την Τζούλια..
Και μετά ζητάς τα ρέστα..
Όταν εκθέτεις το κορμί σου γυμνό...τι κράζεις?
-"Είμαι καλλιτέχνης?..Προσκυνήστε με"???
Ή ..
-"Κοίτα μάγκα μου τι μουνί σου σερβίρω"????
Δηλαδή για να το θεωρήσουμε πουτανιά μόνο το επάγγελμα το δικό μου..μισο...
...πάρε κομπιουτεράκι...
Βάλε 250 οίκοι ανοχής στην Αθήνα..
Βάλε σίτυ τουρ
Βάλε ξενοδοχεία
Βάλε αγγελίες
Βάλε πεζοδρόμιο..
Βάλε και γάλα στον καφέ γιατί με πειράζει σκέτος....ε...
Θα είχε γεμίσει τότε όλη η Αθήνα από γυμνές γιγαντοαφίσσες επιδεικνύοντας τα κάλη μας ρε συ Άννα..
Whitey αρρωστακι βουλωνε γιατι θα μου ξυπνησεις την ασπρομαυρη..και δεν θα θες να μαθεις τι ειναι αυτη...
σου ειπα να βαλεις πουτανοπαιδο και την αριστερη παλαμη σου στην παρτουζα μπας και ησυχασουμε.
Εσυ συνεχιζεις να πρηζεις και θα πιασω κακομοιρη κανα πεθαμενα σου και θα ψαχνεις παλιομαλακα τα κοκαλακια τους απο φυλης σε μεταξουργειο και τουμπαλιν.
Άντε πάγαινε από δω μωρή λουλουδού που μου μιλάς και για πολιτική. Τσιτσιολίνα της κακιάς ώρας.
Άντε παρακάλα τον κάθε λιγδιάρη να σε γαμήσει μπας και σταματήσει να βρωμάει το χνώτο σου από την πείνα.
Ρε συ Αννούλα...περίμενε κορίτσι μου...δεν το θέτεις σωστά..
Κάνεις κι εσύ σαν την Τζούλια..
Και μετά ζητάς τα ρέστα..
Όταν εκθέτεις το κορμί σου γυμνό...τι κράζεις?
-"Είμαι καλλιτέχνης?..Προσκυνήστε με"???
Ή ..
-"Κοίτα μάγκα μου τι μουνί σου σερβίρω"????
Δηλαδή για να το θεωρήσουμε πουτανιά μόνο το επάγγελμα το δικό μου..μισο...
...πάρε κομπιουτεράκι...
Βάλε 250 οίκοι ανοχής στην Αθήνα..
Βάλε σίτυ τουρ
Βάλε ξενοδοχεία
Βάλε αγγελίες
Βάλε πεζοδρόμιο..
Βάλε και γάλα στον καφέ γιατί με πειράζει σκέτος....ε...
Θα είχε γεμίσει τότε όλη η Αθήνα από γυμνές γιγαντοαφίσσες επιδεικνύοντας τα κάλη μας ρε συ Άννα..
Μωρή, σε γάμησε κάνας φιλόλογος τώρα τελευταία και άρχισες να χρησιμοποιείς μεγάλες λέξεις;
Για πες μας για τη δικιά σου οικογένεια; Ο Δουρής ήταν ο πατέρας σου; Μήπως σου γρασάριζε τη ροδέλα όταν ήσουν μικρή;
Μωρή, σε γάμησε κάνας φιλόλογος τώρα τελευταία και άρχισες να χρησιμοποιείς μεγάλες λέξεις;
Για πες μας για τη δικιά σου οικογένεια; Ο Δουρής ήταν ο πατέρας σου; Μήπως σου γρασάριζε τη ροδέλα όταν ήσουν μικρή;