Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Άντε μωρή να πάρεις πίπα από κάναν λιγδιάρη τουρκαλβανό που μου θες και συζήτηση στο ίντερνετ. Κάτσε να βρω τον νταβά σου να του πω τι μαγκιές πουλάς και θα σε φτιάξει αυτός.
Θα σε στείλει πίσω στον υπόνομο απ'όπου βγήκες, να κάνεις παρέα με τους συγγενείς σου, τ'αρούρια.

πξ τι ειναι αυτη η βρωμα ρε????

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Να πεις εγώ δεν το κάνω γιατί προσωπικά θεωρώ οτί με εξευτέλιζει,μείωνει κτλ ναι μπορείς.

Δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα σε χαρακτηρίσω ψεύτικη.

Τώρα αν θα βρω τις απόψεις σου λάθος και θα αντιπαρατεθούμε άλλο θέμα.

τελικα μου φαινεται αλλοι ειναι δηθεν ηθικολογοι και ψευτοπουριτανοι
αυτοι που θεωρουν τοσο ανηθηκο και πορνεια μια γυμνη φωτογραφηση ενω τρεχουν στα περιπτερα και στα διαφορα σαιτ και κατεβαζουν τετοιες φωτος  :jerking:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Αλλαλούμ πάλι!!! :headbang:

Σου λέω απλά οτί το να κατακρίνεις(έστω και αν δεν το καταλαβαίνεις) δεν είσαι σε θέση εφόσον δείχνεις άλλα σημάδια με τα έργα σου!!! ;)

Υ.Γ.Πραγματικά δεν έχει μεγάλη απόσταση η μοντέλα με τις γυμνές φωτογραφήσεις από την κάθε μία που εκδίδεται για εμένα,απλά η πρώτη επιλέγει τα εύκολα,σαν τον δημόσιο υπάλληλο και τον ιδιώτη είναι.
ενα τελευταιο...το οτι θεωρειτε ολη την σοου μπιζ πουτανες δε σημαινει οτι ειναι κιολας...
μπαι! :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Αλλαλούμ πάλι!!! :headbang:

Σου λέω απλά οτί το να κατακρίνεις(έστω και αν δεν το καταλαβαίνεις) δεν είσαι σε θέση εφόσον δείχνεις άλλα σημάδια με τα έργα σου!!! ;)

Υ.Γ.Πραγματικά δεν έχει μεγάλη απόσταση η μοντέλα με τις γυμνές φωτογραφήσεις από την κάθε μία που εκδίδεται για εμένα,απλά η πρώτη επιλέγει τα εύκολα,σαν τον δημόσιο υπάλληλο και τον ιδιώτη είναι.

λολ ρε φιλε και εσυ πριν απο λιγο μας μιλαγες για πουριτανισμο

Επισκέπτης
Άντε μωρή να πάρεις πίπα από κάναν λιγδιάρη τουρκαλβανό που μου θες και συζήτηση στο ίντερνετ. Κάτσε να βρω τον νταβά σου να του πω τι μαγκιές πουλάς και θα σε φτιάξει αυτός.
Θα σε στείλει πίσω στον υπόνομο απ'όπου βγήκες, να κάνεις παρέα με τους συγγενείς σου, τ'αρούρια.

οταν μαθεις τι καταγωγη ειχε ο γαμιας της πουτανας μανας σου που του εσπασε η καποτα στο τσαρδι της τοτε ελα να μιλισεις για καταγωγες...πασοκ-πακη :2funny: :2funny:

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
τελικα μου φαινεται αλλοι ειναι δηθεν ηθικολογοι και ψευτοπουριτανοι
αυτοι που θεωρουν τοσο ανηθηκο και πορνεια μια γυμνη φωτογραφηση ενω τρεχουν στα περιπτερα και στα διαφορα σαιτ και κατεβαζουν τετοιες φωτος  :jerking:

και τον παιζουν κιολας...ξεχασες να το επισημανεις...για τον σκατοκοιλια δεν ξερω ακομα..μαλλον τον παιρνει αυτος.

Επισκέπτης
Μια πουτάνα που κάνει τον άντρα γιατί είναι κομπλεξικιά.
Θα την στραβοπήδηξε κάνας βρωμύλος και τώρα τον παριστάνει για να τον ξεφτιλίσει.

δεν κουβαλαω τα κομπλεξ της οικογενειας σου :2funny: Μην κανεις αστοχες αναγωγες :2on1:

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μια πουτάνα που κάνει τον άντρα γιατί είναι κομπλεξικιά.
Θα την στραβοπήδηξε κάνας βρωμύλος και τώρα τον παριστάνει για να τον ξεφτιλίσει.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μα την ανωμαλη βρωμα ρε μα τις χιλιες μπεκατσες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δεν κουβαλαω τα κομπλεξ της οικογενειας σου :2funny: Μην κανεις αστοχες αναγωγες :2on1:

Whitey αρρωστακι βουλωνε γιατι θα μου ξυπνησεις την ασπρομαυρη..και δεν θα θες να μαθεις τι ειναι αυτη...

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Ρε συ Αννούλα...περίμενε κορίτσι μου...δεν το θέτεις σωστά..
Κάνεις κι εσύ σαν την Τζούλια..
Και μετά ζητάς τα ρέστα..
Όταν εκθέτεις το κορμί σου γυμνό...τι κράζεις?
-"Είμαι καλλιτέχνης?..Προσκυνήστε με"???
Ή ..
-"Κοίτα μάγκα μου τι μουνί σου σερβίρω"????
Δηλαδή για να το θεωρήσουμε πουτανιά μόνο το επάγγελμα το δικό μου..μισο...
...πάρε κομπιουτεράκι...
Βάλε 250 οίκοι ανοχής στην Αθήνα..
Βάλε σίτυ τουρ
Βάλε ξενοδοχεία
Βάλε αγγελίες
Βάλε πεζοδρόμιο..
Βάλε και γάλα στον καφέ γιατί με πειράζει σκέτος....ε...
Θα είχε γεμίσει τότε όλη η Αθήνα από γυμνές γιγαντοαφίσσες επιδεικνύοντας τα κάλη μας ρε συ Άννα..
καλά κάνεις και της το εξηγείς αλλά καθότι μικρό κορίτσι όπως είπες που να καταλάβει τις διαφορές
έχει κολλήσει στις βίζιτες και στα φράγκα

Επισκέπτης
Whitey αρρωστακι βουλωνε γιατι θα μου ξυπνησεις την ασπρομαυρη..και δεν θα θες να μαθεις τι ειναι αυτη...

σου ειπα να βαλεις πουτανοπαιδο και την αριστερη παλαμη σου στην παρτουζα μπας και ησυχασουμε.
Εσυ συνεχιζεις να πρηζεις και θα πιασω κακομοιρη κανα πεθαμενα σου και θα ψαχνεις παλιομαλακα τα κοκαλακια τους απο φυλης σε μεταξουργειο και τουμπαλιν.

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μαλιστα και φτωχομπινεδικο στρακι κιολας ε? τον κακομοιρη...γουιτ? ουστ μωρη  :2funny: :2funny:

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
σου ειπα να βαλεις πουτανοπαιδο και την αριστερη παλαμη σου στην παρτουζα μπας και ησυχασουμε.
Εσυ συνεχιζεις να πρηζεις και θα πιασω κακομοιρη κανα πεθαμενα σου και θα ψαχνεις παλιομαλακα τα κοκαλακια τους απο φυλης σε μεταξουργειο και τουμπαλιν.

αδημονω...να σε κανω οπως την βρωμερη και αδεια κοιλια σου....απο αερα :2funny: :2funny: :2funny: μπινε

Επισκέπτης
Άντε πάγαινε από δω μωρή λουλουδού που μου μιλάς και για πολιτική. Τσιτσιολίνα της κακιάς ώρας.
Άντε παρακάλα τον κάθε λιγδιάρη να σε γαμήσει μπας και σταματήσει να βρωμάει το χνώτο σου από την πείνα.

εδω ο καθε βαρεμενος πρασινοφρουρος μιλαει :2funny:
Εσενα σε γαμανε με ευχαριστηση οι πασπιτες αλλα κοιτα βρε κουτο να σου αφηνουν και κανενα πουρμπουαρ εστω :2funny:
Μα ποσο μαλακας αντρας μπορει να σαι πια :2funny:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ρε συ Αννούλα...περίμενε κορίτσι μου...δεν το θέτεις σωστά..
Κάνεις κι εσύ σαν την Τζούλια..
Και μετά ζητάς τα ρέστα..
Όταν εκθέτεις το κορμί σου γυμνό...τι κράζεις?
-"Είμαι καλλιτέχνης?..Προσκυνήστε με"???
Ή ..
-"Κοίτα μάγκα μου τι μουνί σου σερβίρω"????
Δηλαδή για να το θεωρήσουμε πουτανιά μόνο το επάγγελμα το δικό μου..μισο...
...πάρε κομπιουτεράκι...
Βάλε 250 οίκοι ανοχής στην Αθήνα..
Βάλε σίτυ τουρ
Βάλε ξενοδοχεία
Βάλε αγγελίες
Βάλε πεζοδρόμιο..
Βάλε και γάλα στον καφέ γιατί με πειράζει σκέτος....ε...
Θα είχε γεμίσει τότε όλη η Αθήνα από γυμνές γιγαντοαφίσσες επιδεικνύοντας τα κάλη μας ρε συ Άννα..

δεν ζητησα τα ρεστα για καμια φωτογραφηση!
ειπα γουσταρω να κανω φωτογραφησεις ειτε για λεφτα ειτε και τζαμπα απλα για το ψωνιο μου
καποιοι τις θεωρουν καλλιτεχνικες καποιοι οχι καποιες δν τις θεωρω ουτε η ιδια καλλιτεχνικες!!!
σε οποιον αρεσουμε για τους αλλους δν θα μπορεσουμε!!!
αλλα δεν γουσταρω να γαμιεμαι για τα λεφτα!!!
και στις 2 περιπτωσεις πουλας το κορμι σου ναι, μονο που στη 2η δεν χρειαζεται να κατσεις να τον φας απ τον καθε μαλακα και αυτο ειναι που δεν γουσταρω!!!
ποσο δυσκολο ειναι να το καταλαβει κανεις αυτο?  :uglystupid:
και στη τελικη δν υποτιμω το επαγγελμα σου, απλα λεω πως ειναι κατι που εγω δεν θα εκανα!!!

Επισκέπτης
Μωρή, σε γάμησε κάνας φιλόλογος τώρα τελευταία και άρχισες να χρησιμοποιείς μεγάλες λέξεις;

Για πες μας για τη δικιά σου οικογένεια; Ο Δουρής ήταν ο πατέρας σου; Μήπως σου γρασάριζε τη ροδέλα όταν ήσουν μικρή;

μουλικο του μητσοτακη εισαι και εχεις τοσα απωθημενα? :2funny:

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μωρή, σε γάμησε κάνας φιλόλογος τώρα τελευταία και άρχισες να χρησιμοποιείς μεγάλες λέξεις;

Για πες μας για τη δικιά σου οικογένεια; Ο Δουρής ήταν ο πατέρας σου; Μήπως σου γρασάριζε τη ροδέλα όταν ήσουν μικρή;

πξ και ειναι πολυ αηδια ρε η βρωμιαρα...τι  στοιχεια π υπαρχουν στον κοσμο ρε

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
βουλωνε χοντρε και τρισαθλιε μιλουσαμε με το αννακι πανιβλακα τι πεταγεσαι σαν την ψωλη με αηδιαζεις καραγκιοζη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom