Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ποιες ειναι οι ημερησιες ενημερωσεις?  :think:
το θεμα με τις "ελλεινιδες" νομιζω ειναι πολυ παραπανω

εντιτ:1927 σελιδες
Οι ημερήσιες ενημερώσεις δεν πιάνονται. Είναι σα να λες ότι οι μακροβιότερες εκπομπές της τηλεόρασης είναι οι ειδήσεις.
συμπερασμα:οι ελλεεινιδες ειναι σαν τις ειδησεις.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
τι λες καλέ που δεν υπάρχει?
δύο κιόλας.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Από τη στιγμή που δεν υπάρχει θεσμοθετημένο ένα νήμα για οφ τόπικ σκέψεις, κουτσοί-στραβοί έρχονται στο θέμα της Τζούλιας για να πουν τον πόνο τους.

οπου και να τα πουν το ιδιο μου κανει.

η μαλακια,μαλακια παραμενει οπου και να γραφτει

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αδικα προσπαθεις να βγαλεις τον εαυτο σου απ'εξω.

43 μπουρδες κατα μεσο ορο την ημερα

ανθρωπε μου καταλαβες τι ειπα? ειπα οτι με το θεμα της Τζουλιας οι πιο πολυ δεν γραφουν αλλα κανουν αλλα  :jerking:

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
ανθρωπε μου καταλαβες τι ειπα? ειπα οτι με το θεμα της Τζουλιας οι πιο πολυ δεν γραφουν αλλα κανουν αλλα  :jerking:

μια χαρα καταλαβα

και εγω αυτο σου ειπα οτι κανεις,και προσπαθεις να βγαλεις και τον εαυτο σου απέξω.

και οχι μονο σε αυτο το θεμα.

σας αφηνω τωρα να κανετε το ρεκορ για το οποιο αναρωτιοσασταν νωριτερα.

μαλακιστειτε ασυστολα

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μια χαρα καταλαβα

και εγω αυτο σου ειπα οτι κανεις,και προσπαθεις να βγαλεις και τον εαυτο σου απέξω.

και οχι μονο σε αυτο το θεμα.

σας αφηνω τωρα να κανετε το ρεκορ για το οποιο αναρωτιοσασταν νωριτερα.

μαλακιστειτε ασυστολα

πας καλα? μιλαω για μαλακια κυριολεκτικα εγω και πιστεψε με κατι τετοιο δεν εκανα με τη Τζουλια  :2funny:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://www.tube8.com/hardcore/julia-alexandratou-no/258381/[/code[/URL]]

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Mα δε υπαρχει και τιποτα αλλο να δεις!! ολα τα καναλια κατακλυστηκαν με κους-κους, κουτσομπολια και ελαφροτητα... :-
Σαββατο βραδυ: οποιος κατσει μεσα τι υπαρχει για να δει? Οι Πυλες του Ανεξηγητου με τα ufo βεβαιως- βεβαιως και το Δεν Ηξερες Δεν Ρωταγες με τον Καμπουρη, η πιο τρας εκπομπη της σημερινης τηλεορασης :SΦαινεται οτι δεν διαβαζεις καθολου τα ποστς μου(ασυγχωρητο αμαρτημα :grin:) Τι ειναι αξια για σενα? Παλια οι παππουδες/πατεραδες μας οταν  :cum: αισθανονταν ενοχες, το θεωρεις σωστο αυτο? Ειναι κακο καποιος να  :cum: και θα πρεπει να αισθανεται ενοχες και αγχος γιαυτο και να αρρωστησει?
Δεν θα μεινει τιποτα ορθιο αν συνεχισουν οι κλεφταραδες που μας κυβερνανε να μας λιγοστευουν τα εισοδηματα, οχι επειδη εκανε μια τσοντα η τσουλια. Καλα κανει η "συγκεκριμενη" και βγαζει χρηματα με αυτο το τροπο, δεν κανει κατι κακο δεν κανει κατι παρανομο δεν κανει κατι ανηθικο. Ζηλευεις? Γιατι απλα δεν κοιτας τη δουλεια σου? Αν δε σ αρεσει μην παρεις, ειναι πολυ απλο. Αλλα το σεξ και η τσοντα δεν ενοχοποιουνται σα να ειμαστε στο Μεσαιωνα.
Δεν έπιασες τι είπα, και γενικά μιλάς λίγο μπερδεμένα
Ούτε ζηλεύω, και πράγματι πάνω απο όλα κοιτάω τη δουλειά μου
Μήπως να χαλαρώσεις λιγο, και να ασχοληθείς με πιο απλές εννοιες για αρχή?? :grin: :grin:

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δεν έπιασες τι είπα, και γενικά μιλάς λίγο μπερδεμένα
Ούτε ζηλεύω, και πράγματι πάνω απο όλα κοιτάω τη δουλειά μου
Μήπως να χαλαρώσεις λιγο, και να ασχοληθείς με πιο απλές εννοιες για αρχή?? :grin: :grin:
Αγαπητε φιλε Λούτσε,
αν πραγματι νομιζεις οτι "δεν επιασα τι ειπες" μπορεις να τα ξαναπεις πιο καθαρα.
Δεν μιλαω καθολου μπερδεμενα, μιλαω παντα με σαφηνεια. Παρομοια λοιπον, αν υπαρχει κατι απ αυτα που ειπα που δεν το καταλαβες, ευχαριστως να στο εξηγησω.
Τι σε εκανε να πιστεψεις οτι δεν ειμαι χαλαρος? Σου δινω καπου την εντυπωση οτι ειμαι σφιγμενος?
Ποιες "πιο απλες εννοιες να ασχοληθω για αρχη" φιλε μου Λούτσε? ποια αρχη?

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Αγαπητε φιλε Λούτσε,
αν πραγματι νομιζεις οτι "δεν επιασα τι ειπες" μπορεις να τα ξαναπεις πιο καθαρα.
Δεν μιλαω καθολου μπερδεμενα, μιλαω παντα με σαφηνεια. Παρομοια λοιπον, αν υπαρχει κατι απ αυτα που ειπα που δεν το καταλαβες, ευχαριστως να στο εξηγησω.
Τι σε εκανε να πιστεψεις οτι δεν ειμαι χαλαρος? Σου δινω καπου την εντυπωση οτι ειμαι σφιγμενος?
Ποιες "πιο απλες εννοιες να ασχοληθω για αρχη" φιλε μου Λούτσε? ποια αρχη?

321 από τα 367 μηνύματα σου.. στη Τζούλια..

Δεν βαρέθηκες ρε Μένιο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom