Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε μαλακες αλλη δουλεια δεν εχετε απο το να  γραφετε 800 σελιδες για ενα πρεζονι??!!ειπα να μην μιλησω αλλα πραγματικα δεν πιστευω αυτο που βλεπω! Huh?που θα φτασει η μαλακια σ αυτην την χωρα επιτελους!!! Jerking Off Jerking Off Jerking Off Jerking Off Jerking Off

nandro79

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2009
Like
13
Πόντοι
1
και εσυ τι ζορι τραβας? το ψωμι σου τρωμε? εδω ειμαστε να κανουμε χαβαλε και να πουμε και καμια μαλακια να περασει η ωρα. δερβεναγα θα βαλουμε και στις μαλακιες που θελει ο καθενας να πει? φτανει που σε αυτη τη χωρα μας εχουν  :fuck1: την ψυχολογια και την τσεπη να μην μπορουμε μα ξεδωσουμε και λιγο?

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
κοιτα επειδη εγω δεν εχω τις πληροφοριες που εχεις εσυ...
και διαβαζω οτι βρω και το πιστευω...ανοιξε μου τα ματια τοτε, ενημερωνοντας με , με τα πραγματικα γεγονοτα !!
Μα ουτε κι εγω εχω τιποτα σπεσιαλ πληροφοριες, Το θεμα ειναι να μην χαφτεις οτι μαλακια ακους στο νετ.

ρε μαλακες αλλη δουλεια δεν εχετε απο το να  γραφετε 800 σελιδες για ενα πρεζονι??!!ειπα να μην μιλησω αλλα πραγματικα δεν πιστευω αυτο που βλεπω! Huh?που θα φτασει η μαλακια σ αυτην την χωρα επιτελους!!! Jerking Off Jerking Off Jerking Off Jerking Off Jerking Off
Eδω και καιρο το θεμα μας δεν ειναι το πρεζονι. Εγω προσωπικα πραγματευομαι πολυ σημαντικοτερα θεματα :s&m_2:
Τι θεωρεις χειροτερο να ειναι καποια, πουτανα ή πρεζονι?

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
να γαμιεται για την πρεζα της !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :pipa3: :pipa3: :pipa3:

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
και εσυ τι ζορι τραβας? το ψωμι σου τρωμε? εδω ειμαστε να κανουμε χαβαλε και να πουμε και καμια μαλακια να περασει η ωρα. δερβεναγα θα βαλουμε και στις μαλακιες που θελει ο καθενας να πει? φτανει που σε αυτη τη χωρα μας εχουν  :fuck1: την ψυχολογια και την τσεπη να μην μπορουμε μα ξεδωσουμε και λιγο?

να ξεδωσεις ρε φιλε! υπαρχουν τοσα θεματα!τοσες γκομενες για να πει ο καθενας οτι μαλακια θελει!αλλα οχι και 800 σελιδες για ενα γαμημενο πρεζονι!

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μα ουτε κι εγω εχω τιποτα σπεσιαλ πληροφοριες, Το θεμα ειναι να μην χαφτεις οτι μαλακια ακους στο νετ.
Eδω και καιρο το θεμα μας δεν ειναι το πρεζονι. Εγω προσωπικα πραγματευομαι πολυ σημαντικοτερα θεματα :s&m_2:
Τι θεωρεις χειροτερο να ειναι καποια, πουτανα ή πρεζονι?

καλα κανεις και βαζεις σημαντικοτερα θεματα!αφηστε επιτελους αυτη την καριολα!κλειστε αθτο το γαμοφορουμ τζουλιας! :huh:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Aρχιζει να γινεται εκνευριστικο το αστειο με τον Μενιο, οποιος με ξαναπει ετσι θα του γαμησω θεό-χριστό, μάνα-πατέρα & πούστη αδελφό...  >:( :s&m_2:
να σε κερασω μια φασολαδιτσα να μας κλασεις και τ αρχιδια...αντε μωρη ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΜΕΝΙΟ ΠΟΥ θα βρισεις ιερα και οσια

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
H Tσουλια ειναι ελληνιδα. Αυτο δε γραφει στη ταυτοτητα της?
Δεν υπερασπιζομαι τις ελληνιδες, απλά περιγραφω μια δεδομενη κατασταση.

Η Τζούλια είναι μισή Αγγλίδα βιολογικά (από την μάνα της) και περισσότερο Αγγλίδα παρά ελληνίδα συμπεριφορικά - για αυτό και δεν είχε κόμπλεξ να γυρίσει πορνό (και καλά έκανε)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Η Τζούλια είναι μισή Αγγλίδα βιολογικά (από την μάνα της) και περισσότερο Αγγλίδα παρά ελληνίδα συμπεριφορικά - για αυτό και δεν είχε κόμπλεξ να γυρίσει πορνό (και καλά έκανε)

happy-029.gif
happy-029.gif
happy-029.gif
happy-029.gif

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
αααααααααααληλου'ι'α
αααααλιλου'ι'α
αλιλου'ι'α
αλλλιιιιιιιλουυυυυυ'ί'α 
κοιτα πως βριζει τα θεια ρε...
πουλοπαιχτη παιζει να εισαι ρομποτ ετσι φιλε?

kabalarhs

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ρε μαλακες αλλη δουλεια δεν εχετε απο το να  γραφετε 800 σελιδες για ενα πρεζονι??!!ειπα να μην μιλησω αλλα πραγματικα δεν πιστευω αυτο που βλεπω! Huh?που θα φτασει η μαλακια σ αυτην την χωρα επιτελους!!! Jerking Off Jerking Off Jerking Off Jerking Off Jerking Off
η μαλακια σε αυτην την χωρα χτυπαει κοκκινο.αφου καθονται και μαλωνουν για τη τσουλα οι ...

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
να σε κερασω μια φασολαδιτσα να μας κλασεις και τ αρχιδια...αντε μωρη ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΜΕΝΙΟ ΠΟΥ θα βρισεις ιερα και οσια
Δεν καταλαβες... οχι ολα τα ιερα και τα οσια, τα δικα σου μονο. ΑΝΤΕ και γαμησου λοιπον γαμω το Χριστο σου και ΓΑΜΩ το μουνι που σε πεταξε μουνοπανο. Μενιο να πεις το μπαμπα σου, λεχριτη.

Μην τους γαμήσεις όλους γιατί μετά θα σε τσούζει ο κώλος σου και δεν θα μπορείς να κάτσεις.
Μα οχι ολους, μονο τους λεχριτες σα τον απο πανω και σα κι σενα, γαμω το σταυρο σας τσογλανια... :s&m_2:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ορίστε, τώρα τους έκανες τη μούρη κρέας

Stories

Νέο!

Stories