LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Eγώ το παραδέχομαι, αυτές και χειρότερες μου αξίζουν. Εσύ γιατί δεν το παραδέχεσαι;Γαμησε τους τους μπαζοφιλους.......
Αυτα τους αξιζουν.....
Eγώ το παραδέχομαι, αυτές και χειρότερες μου αξίζουν. Εσύ γιατί δεν το παραδέχεσαι;Γαμησε τους τους μπαζοφιλους.......
Αυτα τους αξιζουν.....
Aρχιζει να γινεται εκνευριστικο το αστειο με τον Μενιο, οποιος με ξαναπει ετσι θα του γαμησω θεό-χριστό, μάνα-πατέρα & πούστη αδελφό... >Ρε Μένιο, κάνα κονέ θα μας κάνεις;
Μα ουτε κι εγω εχω τιποτα σπεσιαλ πληροφοριες, Το θεμα ειναι να μην χαφτεις οτι μαλακια ακους στο νετ.κοιτα επειδη εγω δεν εχω τις πληροφοριες που εχεις εσυ...
και διαβαζω οτι βρω και το πιστευω...ανοιξε μου τα ματια τοτε, ενημερωνοντας με , με τα πραγματικα γεγονοτα !!
Eδω και καιρο το θεμα μας δεν ειναι το πρεζονι. Εγω προσωπικα πραγματευομαι πολυ σημαντικοτερα θεματαρε μαλακες αλλη δουλεια δεν εχετε απο το να γραφετε 800 σελιδες για ενα πρεζονι??!!ειπα να μην μιλησω αλλα πραγματικα δεν πιστευω αυτο που βλεπω! Huh?που θα φτασει η μαλακια σ αυτην την χωρα επιτελους!!! Jerking Off Jerking Off Jerking Off Jerking Off Jerking Off
Eγώ το παραδέχομαι, αυτές και χειρότερες μου αξίζουν. Εσύ γιατί δεν το παραδέχεσαι;
και εσυ τι ζορι τραβας? το ψωμι σου τρωμε? εδω ειμαστε να κανουμε χαβαλε και να πουμε και καμια μαλακια να περασει η ωρα. δερβεναγα θα βαλουμε και στις μαλακιες που θελει ο καθενας να πει? φτανει που σε αυτη τη χωρα μας εχουν την ψυχολογια και την τσεπη να μην μπορουμε μα ξεδωσουμε και λιγο?
Μα ουτε κι εγω εχω τιποτα σπεσιαλ πληροφοριες, Το θεμα ειναι να μην χαφτεις οτι μαλακια ακους στο νετ.
Eδω και καιρο το θεμα μας δεν ειναι το πρεζονι. Εγω προσωπικα πραγματευομαι πολυ σημαντικοτερα θεματα
Τι θεωρεις χειροτερο να ειναι καποια, πουτανα ή πρεζονι?
να σε κερασω μια φασολαδιτσα να μας κλασεις και τ αρχιδια...αντε μωρη ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΜΕΝΙΟ ΠΟΥ θα βρισεις ιερα και οσιαAρχιζει να γινεται εκνευριστικο το αστειο με τον Μενιο, οποιος με ξαναπει ετσι θα του γαμησω θεό-χριστό, μάνα-πατέρα & πούστη αδελφό... >
κoυκιά σπέρνωEτσι μπραβο!
H Tσουλια ειναι ελληνιδα. Αυτο δε γραφει στη ταυτοτητα της?
Δεν υπερασπιζομαι τις ελληνιδες, απλά περιγραφω μια δεδομενη κατασταση.
Η Τζούλια είναι μισή Αγγλίδα βιολογικά (από την μάνα της) και περισσότερο Αγγλίδα παρά ελληνίδα συμπεριφορικά - για αυτό και δεν είχε κόμπλεξ να γυρίσει πορνό (και καλά έκανε)
Aρχιζει να γινεται εκνευριστικο το αστειο με τον Μενιο, οποιος με ξαναπει ετσι θα του γαμησω θεό-χριστό, μάνα-πατέρα & πούστη αδελφό... >
η μαλακια σε αυτην την χωρα χτυπαει κοκκινο.αφου καθονται και μαλωνουν για τη τσουλα οι ...ρε μαλακες αλλη δουλεια δεν εχετε απο το να γραφετε 800 σελιδες για ενα πρεζονι??!!ειπα να μην μιλησω αλλα πραγματικα δεν πιστευω αυτο που βλεπω! Huh?που θα φτασει η μαλακια σ αυτην την χωρα επιτελους!!! Jerking Off Jerking Off Jerking Off Jerking Off Jerking Off
κoυκιά σπέρνω
Aρχιζει να γινεται εκνευριστικο το αστειο με τον Μενιο, οποιος με ξαναπει ετσι θα του γαμησω θεό-χριστό, μάνα-πατέρα & πούστη αδελφό... >
Δεν καταλαβες... οχι ολα τα ιερα και τα οσια, τα δικα σου μονο. ΑΝΤΕ και γαμησου λοιπον γαμω το Χριστο σου και ΓΑΜΩ το μουνι που σε πεταξε μουνοπανο. Μενιο να πεις το μπαμπα σου, λεχριτη.να σε κερασω μια φασολαδιτσα να μας κλασεις και τ αρχιδια...αντε μωρη ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΜΕΝΙΟ ΠΟΥ θα βρισεις ιερα και οσια
Μα οχι ολους, μονο τους λεχριτες σα τον απο πανω και σα κι σενα, γαμω το σταυρο σας τσογλανια...Μην τους γαμήσεις όλους γιατί μετά θα σε τσούζει ο κώλος σου και δεν θα μπορείς να κάτσεις.