Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
321 από τα 367 μηνύματα σου.. στη Τζούλια..

Δεν βαρέθηκες ρε Μένιο;

Aφου αυτο ειναι το θεμα για ποια θες να μιλησω, τη Μπακογιαννη?

Εσυ δεν βαρεθηκες να με λες Μενιο? ειδικα οταν στο εξηγησα τοσες φορες οτι δεν υπαρχει κανενας λογος να με λες ετσι? :s&m_2:
Μηπως η πολυ  :cum: σε εχει αποχαυνωσει πληρως?

Σοβαρα καθισες και μετρησες τα μυνηματα μου που περιεχουν τσούλια? εκτος απο αυτο και απο την  :cum:, κανεις τιποτα αλλο στον ελευθερο χρονο σου?

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
321 από τα 367 μηνύματα σου.. στη Τζούλια..

Δεν βαρέθηκες ρε Μένιο;

Δεν είναι ο Μένιος...

Αν ήταν ο Μένιος δεν θα υπερασπιζόταν τις ελληνίδες, καθώς η Τζούλια είναι Αγγλίδα, και ψυχικά και βιολογικά  ;)

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλε μηπως εννοεις οτι τωρα που το κασε ανεβηκε στα υψη με τις τσοντες, σταματησε τις βιζιτες? γιατι οι βιζιτες ειχαν ξεκινησει εδω και χρονια.... (οπου βεβαια τα νουμερα δεν ηταν στα γνωστα μας 200-400αρια αλλα αρκετα πιο πανω).

για την κασσανδρα λεω, μεχρι τωρα δεν εκανε τπτ τετοιο

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Aφου αυτο ειναι το θεμα για ποια θες να μιλησω, τη Μπακογιαννη?

Εσυ δεν βαρεθηκες να με λες Μενιο? ειδικα οταν στο εξηγησα τοσες φορες οτι δεν υπαρχει κανενας λογος να με λες ετσι? :s&m_2:
Μηπως η πολυ  :cum: σε εχει αποχαυνωσει πληρως?

Σοβαρα καθισες και μετρησες τα μυνηματα μου που περιεχουν τσούλια? εκτος απο αυτο και απο την  :cum:, κανεις τιποτα αλλο στον ελευθερο χρονο σου?

Ρε Μένιο..
Δεν χρειάζεται να τα μετρήσω, υπάρχουν καταγεγραμμένα στατιστικά στο προφίλ όλων μας..

Επίσης, επειδή είσαι και βλακάκος.. από το ολικό αριθμό μηνυμάτων σου σε όλο το φόρουμ τα 321+ είναι στο θέμα της Τζούλιας.. το καταλάβες τώρα; Δεν σε είπα να είσαι εκτός θέματος και να μιλάς για τη Μπακογιάννη!!!

υγ: μήπως είσαι η Τζούλια; :2funny:

piouis

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
τι εγινε με το δευτερο dvd τελικα??? μουφα μου φαινετε δεν θα βγει τιποτα!!!

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
845
Πόντοι
96
η ιδια ειπε τις προαλλες πως θα βγει και 2ο σιγουρα

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
απ οτι ακουω μεχρι τον Μαιο θα εχει βγει

piouis

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
αν ημουν παρα ποδα θα ηταν καλα... στο παρουσιαστε εχω μεινει κ περιμενω!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
επεσες και εσυ στην παγιδα, δεν ειναι αλεξανδρατου αυτο

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αν ήταν ο Μένιος δεν θα υπερασπιζόταν τις ελληνίδες, καθώς η Τζούλια είναι Αγγλίδα, και ψυχικά και βιολογικά  ;)
H Tσουλια ειναι ελληνιδα. Αυτο δε γραφει στη ταυτοτητα της?
Δεν υπερασπιζομαι τις ελληνιδες, απλά περιγραφω μια δεδομενη κατασταση.
Ρε Μένιο..
Δεν χρειάζεται να τα μετρήσω, υπάρχουν καταγεγραμμένα στατιστικά στο προφίλ όλων μας..
Επίσης, επειδή είσαι και βλακάκος.. από το ολικό αριθμό μηνυμάτων σου σε όλο το φόρουμ τα 321+ είναι στο θέμα της Τζούλιας.. το καταλάβες τώρα; Δεν σε είπα να είσαι εκτός θέματος και να μιλάς για τη Μπακογιάννη!!!
υγ: μήπως είσαι η Τζούλια; :2funny:
Φιλε τζιμπο, νομιζα πως ειπες για τα μυνηματα μου στα οποια μιλαω για την τσουλια. Σε αυτο το θρεντ, απ τα 100δες μυνηματα μου μερικα μονο μιλανε για την τσουλ(ι)α και θα ηθελες πολλες ωρες για να τα μετρησεις(καθοτι σε κοβω και για αργοστροφο).
Σου εξηγησα πολλες φορες οτι δεν ειναι θεμα προσωπων και δεν υποστηριζω καμμια τσουλια, οπως το ατροφικο σου μυαλο υπεθεσε. Υποστηριζω το σεξ...

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16

ελα τωρα, μονο εσυ και ο παπουστης αποκαλειτε τη Τζουλια "απολυτη ελληνιδα σταρ"  :2funny: :2funny: :2funny:

julio_the_impaler

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
μαγκες μια ερωτηση θα ηθελα να κανω...διαβασα καπου σε site οτι κυκλοφορει videaκι της Τζουλιας σε γνωστο τσοντοsite, με παρτενερ ερασιτεχνη ποδοσφαιριστη εκ Θεσσαλονικης...
ψαχνουμε, εγω και οι φιλοι μου και δεν το βρισκουμε...
επισης διαβασα οτι κυκλοφορει και ενα αλλο βιντεακι σε γνωστο τσοντοsite , με πρωταγωνιστρια βουλγαρα που επαιζε μαλλον σε κατι ειτε στυλ survivor ή πιο παλια mission ston ant1 νομιζω !!!
περιμενουμε απαντηση !!!!!!!!!!!!

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
Καλα ακομα με το πατσαβουρι την τζουλια που ειναι λιωμα απο την κοκα ασχολειστε???

panayiotis

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σταματαω εχθες στο φαναρι,ερχεται ενας αλλοδαπος και μου δειχνει ενα dvd με  Julia no2 και 3(ετσι εγραφε απ'εξω)
Αναψε πρασινο και εφυγα

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σταματαω εχθες στο φαναρι,ερχεται ενας αλλοδαπος και μου δειχνει ενα dvd με  Julia no2 και 3(ετσι εγραφε απ'εξω)
Αναψε πρασινο και εφυγα

Δε νομιζω πως εχει υπαρξει επισημη κυκλοφορια...αυτα που κυκλοφορουν απο τους μαυρουκους ειναι απλα μουφα ή ειναι τα βιντεακια που κυκλοφορουν(τα μονολεπτα) στο ιντερνετ οπως με τον δηθεν ποδοσφαιριστη κτλ. Μη ψαρωνεται και μη χαλατε τα λεφτα σας τσαμπα. Ετσι κι αλλιως οποια νεα παραγωγη σειρηνα σκαει στην homepage του μπουρδελα οποτε μη φοβαστε...αν σκασει θα το παρουμε ολοι χαμπαρι ;)

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ελα τωρα, μονο εσυ και ο παπουστης αποκαλειτε τη Τζουλια "απολυτη ελληνιδα σταρ"  :2funny: :2funny: :2funny:
Tη πεταξες παλι τη μαλακια σου  :2funny:
Αληθεια σου λεγω (που ελεγε και ο αλλος), οσο απολυτη ελληνιδα σταρ εισαι εσυ αλλο τοσο ειναι η τσουλια.

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
μαγκες μια ερωτηση θα ηθελα να κανω...διαβασα καπου σε site οτι κυκλοφορει videaκι της Τζουλιας σε γνωστο τσοντοsite, με παρτενερ ερασιτεχνη ποδοσφαιριστη εκ Θεσσαλονικης...
ψαχνουμε, εγω και οι φιλοι μου και δεν το βρισκουμε...
επισης διαβασα οτι κυκλοφορει και ενα αλλο βιντεακι σε γνωστο τσοντοsite , με πρωταγωνιστρια βουλγαρα που επαιζε μαλλον σε κατι ειτε στυλ survivor ή πιο παλια mission ston ant1 νομιζω !!!
περιμενουμε απαντηση !!!!!!!!!!!!
Καλα, οτι αρλουμπα διαβαζεις εσυ τη χαφτεις?
Κι εγω ειχα διαβασει προ εκλογων που ελεγαν οτι "λεφτα υπαρχουν" και οτι θα φαμε με χρυσα κουταλια...

Οχι βουλγαρα, ελληνιδα λεει που εκανε ιδιωτικη τσοντα στη Βουλγαρια και διερρευσε. Χεστηκε η φοραδα στ αλωνι.

julio_the_impaler

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Καλα, οτι αρλουμπα διαβαζεις εσυ τη χαφτεις?
Κι εγω ειχα διαβασει προ εκλογων που ελεγαν οτι "λεφτα υπαρχουν" και οτι θα φαμε με χρυσα κουταλια...

Οχι βουλγαρα, ελληνιδα λεει που εκανε ιδιωτικη τσοντα στη Βουλγαρια και διερρευσε. Χεστηκε η φοραδα στ αλωνι.

κοιτα επειδη εγω δεν εχω τις πληροφοριες που εχεις εσυ...
και διαβαζω οτι βρω και το πιστευω...ανοιξε μου τα ματια τοτε, ενημερωνοντας με , με τα πραγματικα γεγονοτα !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom