Τωρα την ειχε στην tv....Χαρακτηρισε την αδερφη τηs εντομο και την Σασα Μπαστα κατσαριδα.....η Τζουλια το...φλιτ
έγραψε πάλι η Τζούλια με τις δηλώσεις της
Τωρα την ειχε στην tv....Χαρακτηρισε την αδερφη τηs εντομο και την Σασα Μπαστα κατσαριδα.....η Τζουλια το...φλιτ
εγω παντως μονο το μπασκετ σκεφτομουνα η μονη που ερχοταν να μας δει ηταν η εφη θωδη ρε ουτε ματια στην εξεδρα ολοι την μπαλα κοιταγαμεαυτά είναι τα καλά αντε μετά εσύ να παίξεις μπάσκετ βλέποντας τέτοια μουνιά να ψάχνονται για
εχω κατι κολομερμυγκα σπιτι δεν ερχεται να ψεκασει με το μουνιαζολ τηςΤωρα την ειχε στην tv....Χαρακτηρισε την αδερφη τηs εντομο και την Σασα Μπαστα κατσαριδα.....η Τζουλια το...φλιτ
εγω παντως μονο το μπασκετ σκεφτομουνα η μονη που ερχοταν να μας δει ηταν η εφη θωδη ρε ουτε ματια στην εξεδρα ολοι την μπαλα κοιταγαμε
εχω κατι κολομερμυγκα σπιτι δεν ερχεται να ψεκασει με το μουνιαζολ της
Mα δε υπαρχει και τιποτα αλλο να δεις!! ολα τα καναλια κατακλυστηκαν με κους-κους, κουτσομπολια και ελαφροτητα... :-δεν δουλευει....ειναι για ντεκορ βρε.....
Φαινεται οτι δεν διαβαζεις καθολου τα ποστς μου(ασυγχωρητο αμαρτημα ) Τι ειναι αξια για σενα? Παλια οι παππουδες/πατεραδες μας οταν αισθανονταν ενοχες, το θεωρεις σωστο αυτο? Ειναι κακο καποιος να και θα πρεπει να αισθανεται ενοχες και αγχος γιαυτο και να αρρωστησει?Οι αξίες αλλάζουν ,δηλαδή πάνε με τις δεκαετίες ?? Δεν προκειται για ενοχοποιήση του σεξ ή της τσόντας.
Με αυτή τη λογική σε μερικές δεκαετίες δεν θα μείνει τίποτα όρθιο
Το κατακριταίο είναι η επιλογή της συκγεκριμένης να βγάζει τα χρήματα με αυτό τον τρόπο. Τίποτα άλλο
Που τα βάζει αυτά που σουφρώνει??Μαξιλάρες , πετσέτες και λοιπά είδη προικός?? :S
Λέτε να μαζεύει την προίκα της???
εβλεπες ραδιο αρβυλα ε?
Οχι δεν έίδα αρβύλα, στις ειδήσεις είδα το ρεπορτάζ!
Φαντάζομαι θα έγινε κάποιο ανάλογο σχόλιο και εκεί.
Τελικά κάναμε ρεκόρ με το συγκεκριμένο θέμα ή να συνεχίσουμε να ποστάρουμε;
δεν νομιζω εχω δει θεματα με τις διπλασιες σελιδες :S
Οι ημερήσιες ενημερώσεις δεν πιάνονται. Είναι σα να λες ότι οι μακροβιότερες εκπομπές της τηλεόρασης είναι οι ειδήσεις.
τοσες μαλακιες μαζεμενες ομως μονο εδω εχετε γραψει