baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.778
- Πόντοι
- 6.035
δεν εχω παραπονο η αληθεια να λεγεταιΠαντωs δεν μπορω να πω..........προστατευει τουs γαμιαδεs τηs
δεν εχω παραπονο η αληθεια να λεγεταιΠαντωs δεν μπορω να πω..........προστατευει τουs γαμιαδεs τηs
εσυ στειλε μου πμ ποιο ξεκωλο να διαλεξω απο το 80/80.για κατεβασμα αυτο υπαρχει?
Δλδ συμφερει να την πηδηξει κανειs....Θα μενει στο...απυροβλητοδεν εχω παραπονο η αληθεια να λεγεται
στο πανθεον θα περασει θα τον παιζουν μεχρι και στα μπουρδελαΔλδ συμφερει να την πηδηξει κανειs....Θα μενει στο...απυροβλητο
σου στειλα ;)εσυ στειλε μου πμ ποιο ξεκωλο να διαλεξω απο το 80/80.
(με το downloader κατεβαινει)
σωστος!ποδοσφαιριστης ερασιτεχνικης ομαδας απο Σαλονικα ειναι ο γαμιας.
το παπουτσι με το λαμπιονι κ τα doggy style κ η πουστρα γραφει το γαμησι
εδω το βιντεο για streaming
Ειναι μια καλη, εχεμυθη, διακριτικη λυση...Το ολο κοστοs ειναι μια...σαμπανια Καιρ !!!!!!!στο πανθεον θα περασει θα τον παιζουν μεχρι και στα μπουρδελα
με μπολικο αφροΕιναι μια καλη, εχεμυθη, διακριτικη λυση...Το ολο κοστοs ειναι μια...σαμπανια Καιρ !!!!!!!
Eπιτέλους δόθηκε η απάντηση σε αυτούς που βγάζουν άμπαλους τους έλληνες ποδοσφαιριστές, μια χαρά μπαλίτσα ξέρεισωστος!
ποδοσφαιριστης ερασιτεχνης τηα ΕΠΣΜ με περασμα απο τα φυωρια μεγαλης ομαδας της σαλονικας...
.....Και δεν χρειαζεται να βγαλειs ολα τα ρουχα......με μπολικο αφρο
λες να βραυευτει στην επομενη γιορτη του ποδοσφαιριστη???Eπιτέλους δόθηκε η απάντηση σε αυτούς που βγάζουν άμπαλους τους έλληνες ποδοσφαιριστές, μια χαρά μπαλίτσα ξέρει
Μου ειχε πει τυπος πως πηγαινε για μπασκετ με τους φιλους και εσκαγε η Τζουλια με την αδερφη της ντυμενες εκφυλα και ψαχναν για μεγαλα αθλητκα πεη απο μικρουλες.
ΤΙ ΓΑΜΑΤΗ ΕΚΦΥΛΗ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΘΕΕ ΜΟΥ
Ξεκιναs για μια μπαλα και.....καταληγειs με δυο μπαλεsαυτά είναι τα καλά αντε μετά εσύ να παίξεις μπάσκετ βλέποντας τέτοια μουνιά να ψάχνονται για
μεγαλοσ μπαλαδοροσEπιτέλους δόθηκε η απάντηση σε αυτούς που βγάζουν άμπαλους τους έλληνες ποδοσφαιριστές, μια χαρά μπαλίτσα ξέρει
Ξεκιναs για μια μπαλα και.....καταληγειs με δυο μπαλεs
Παντα.........Τουλαχιστον αυτεs τιs μπαλεs τιs γλυφουμεεννοείς βυζόμπαλες
Παντα.........Τουλαχιστον αυτεs τιs μπαλεs τιs γλυφουμε
Τιs αλλεs τιs....κλωτσαμε
Τωρα την ειχε στην tv....Χαρακτηρισε την αδερφη τηs εντομο και την Σασα Μπαστα κατσαριδα.....η Τζουλια το...φλιτ
είπαμε που μυαλό για μπάλα αυτομάτως σκέφτεσαι πως να ξεσκίσεις τα μωρά που κωλοτρίβονται