Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Tη πεταξες παλι τη μαλακια σου  :2funny:
Αληθεια σου λεγω (που ελεγε και ο αλλος), οσο απολυτη ελληνιδα σταρ εισαι εσυ αλλο τοσο ειναι η τσουλια.

καλα δες τι ελεγες μερικες σελιδες πριν και τα λεμε...
οτι η Τζουλια ειναι η απολυτη ελληνιδα σταρ, οτι εχει τα παντα και ολες θα θελαμε να μαστε σαν αυτη...  :2funny:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
οτι η Τζουλια ειναι η απολυτη ελληνιδα σταρ, οτι εχει τα παντα και ολες θα θελαμε να μαστε σαν αυτη...  :2funny:
Προσοχη ! Κυκλοφορει στα περιπτερα η νεα φωτογραφηση της ΑνναΜαρια 88 !Προλαβετε πριν εξαντληθουν τα τελευταια κομματια !

Τα εσοδα απο τις πωλησεις θα διατεθουν ,για να μειωθει το χρεος της χωρας μας !
Ευγε πατριωτισσα ΑνναΜαρια 88 ,να ακολουθησουν ολες το παραδειγμα σου ,και να ξεβρακωθουν υπερ πατριδος !

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
Προσοχη ! Κυκλοφορει στα περιπτερα η νεα φωτογραφηση της ΑνναΜαρια 88 !Προλαβετε πριν εξαντληθουν τα τελευταια κομματια !

Ευγε πατριωτισσα ΑνναΜαρια 88 ,να ακολουθησουν ολες το παραδειγμα σου ,και να ξεβρακωθουν υπερ πατριδος !
να ρε με αυτα που λες η κοπελα εβαλε στο αβαταρ της το max power για να σε ευχαριστησει :2funny:μαριαννα βαλε πισω την φωτο σου αυτη στην μπανιερα

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
να ρε με αυτα που λες η κοπελα εβαλε στο αβαταρ της το max power για να σε ευχαριστησει :2funny:μαριαννα βαλε πισω την φωτο σου αυτη στην μπανιερα
Δεν βαζει την μπανιερα ,γιατι καποιος την ειπε κλασομπανιερα .
Αβαντι ποπολο ,μπαντιερα ροσσα .
Αβαντι ποπολο  ,μπανιερα με κλωσσα.

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16

α καλαααααααααααααααααααα  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
α καλαααααααααααααααααααα  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Όταν σου έλεγαν ότι είσαι εδώ για να διαφημίζεις τις φωτογραφίσεις σου απάνταγες αρτζι μπούρτζι και λουλάς. Γιατί δεν το παραδέχεσαι;

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Όταν σου έλεγαν ότι είσαι εδώ για να διαφημίζεις τις φωτογραφίσεις σου απάνταγες αρτζι μπούρτζι και λουλάς. Γιατί δεν το παραδέχεσαι;

εχω πει παρα πολλες φορες οτι μπηκα για ψηφοθηρια, που ειδες οτι δεν το παραδεχομαι? και αν εχω κατι καινουριο θα το προβαλω. δεν το βρισκω κακο . αλλα μπαινω στο σαιτ ακομη και οταν δεν εχω κατι να προβαλω οποτε...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
εχω πει παρα πολλες φορες οτι μπηκα για ψηφοθηρια, που ειδες οτι δεν το παραδεχομαι? και αν εχω κατι καινουριο θα το προβαλω. δεν το βρισκω κακο . αλλα μπαινω στο σαιτ ακομη και οταν δεν εχω κατι να προβαλω οποτε...
Για να κάνεις διαφήμιση συνήθως πρέπει να πληρώσεις

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Για να κάνεις διαφήμιση συνήθως πρέπει να πληρώσεις

βλακας εισαι να πληρωσεις? αφου υπαρχει το ιντερνετ!  :P youtube, facebook και τοοοοσα site προσφερονται γι αυτο το σκοπο και πολυς κοσμος κανει χρυσες δουλειες με τη βοηθεια του διαδικτυου! και στη τελικη εγω μονο το αβαταρ μου και την υπογραφη μου προσαρμοζω, ουτε κανα θρεντ εχω κανει ουτε μιλαω για τις δουλειες μου εκτος κι αν μιλησει καποιος αλλος οποτε και απανταω. γι αυτο πολυ απλα δεν χρειαζεται να γυρναμε σ'αυτο το θεμα καθε λιγο και λιγακι και να το κουβεντιαζουμε σε ασχετα θρεντ και να βγαινουμε και off topic

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Δεν βαζει την μπανιερα ,γιατι καποιος την ειπε κλασομπανιερα .
Αβαντι ποπολο ,μπαντιερα ροσσα .
Αβαντι ποπολο  ,μπανιερα με κλωσσα.
+1000000 και να συμπληρωσω...
καμιλιεεεεεεεεεερρρρρρροοοοοοοοοοοο
καμιλιεεεεεεεεεερρρρρρροοοοοοοοοοοο

...καλα κρασια...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
βλακας εισαι να πληρωσεις? αφου υπαρχει το ιντερνετ!  :P youtube, facebook και τοοοοσα site προσφερονται γι αυτο το σκοπο και πολυς κοσμος κανει χρυσες δουλειες με τη βοηθεια του διαδικτυου! και στη τελικη εγω μονο το αβαταρ μου και την υπογραφη μου προσαρμοζω, ουτε κανα θρεντ εχω κανει ουτε μιλαω για τις δουλειες μου εκτος κι αν μιλησει καποιος αλλος οποτε και απανταω. γι αυτο πολυ απλα δεν χρειαζεται να γυρναμε σ'αυτο το θεμα καθε λιγο και λιγακι και να το κουβεντιαζουμε σε ασχετα θρεντ και να βγαινουμε και off topic
μαρινα εχεις σπουδασει τιποτα;γιατι αντικειμενικα απο το μοντελινγκ μην περιμενεις πολλα.απο κορμι εισαι πυραυλος.αλλου ειναι το προβλημα που δεν σε βοηθαει.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
αλλου ειναι το προβλημα που δεν σε βοηθαει.

2lk4k6a.gif

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Oυδεποτε ειπα τετοιο πραγμα. Δειξε μου που το ειπα κι εγω θα προσκυνησω και θα σου τραβηξω και 80 μετανοιες...

Η τσουλια ειναι η απολυτη σταρ του τιποτα, οπως ειπε και ο Λαζοπουλος.

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Πουλοπαιχτης ,ηρεμα.Ο Μεμος και ο πιεξ βριζονται καθημερινα ,αλλα...ηρεμα !
Mην κανεις νουθεσιες στο θυμα... να τις κανεις εκει που πρεπει, δηλαδη σε αυτους που αρχισαν.
Δε ξερω τι κανουν καθημερινα οι εν λογω λεχριτες, αλλα αν τους αναλαβω εγω δεν θα τους ξεπλενει ουτε ο Νιαγαρας :grin:
Είναι σαφές στο Μένιο, είσαι Μένιος?
Ποιος μενιος? ο Κουτσογιωργας? εχει πεθανει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom