master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ε οι συμπαθιες πως φαινονταιπού κολλάει ο μέμος?
ε οι συμπαθιες πως φαινονταιπού κολλάει ο μέμος?
Είναι σαφές στο Μένιο, είσαι Μένιος?Eσυ πως θα αντιδρουσες αν σε εβριζαν οι τελευταιοι λεχριτες?Σε ποιον Μενιο αναφερεσαι, φιλε μου Λούτσε?
ε οι συμπαθιες πως φαινονται
Tη πεταξες παλι τη μαλακια σου
Αληθεια σου λεγω (που ελεγε και ο αλλος), οσο απολυτη ελληνιδα σταρ εισαι εσυ αλλο τοσο ειναι η τσουλια.
Προσοχη ! Κυκλοφορει στα περιπτερα η νεα φωτογραφηση της ΑνναΜαρια 88 !Προλαβετε πριν εξαντληθουν τα τελευταια κομματια !καλα δες τι ελεγες μερικες σελιδες πριν και τα λεμε...
οτι η Τζουλια ειναι η απολυτη ελληνιδα σταρ, οτι εχει τα παντα και ολες θα θελαμε να μαστε σαν αυτη...
να ρε με αυτα που λες η κοπελα εβαλε στο αβαταρ της το max power για να σε ευχαριστησει μαριαννα βαλε πισω την φωτο σου αυτη στην μπανιεραΠροσοχη ! Κυκλοφορει στα περιπτερα η νεα φωτογραφηση της ΑνναΜαρια 88 !Προλαβετε πριν εξαντληθουν τα τελευταια κομματια !
Τα εσοδα απο τις πωλησεις θα διατεθουν ,για να μειωθει το χρεος της χωρας μας !
Ευγε πατριωτισσα ΑνναΜαρια 88 ,να ακολουθησουν ολες το παραδειγμα σου ,και να ξεβρακωθουν υπερ πατριδος !
Δεν βαζει την μπανιερα ,γιατι καποιος την ειπε κλασομπανιερα .να ρε με αυτα που λες η κοπελα εβαλε στο αβαταρ της το max power για να σε ευχαριστησει μαριαννα βαλε πισω την φωτο σου αυτη στην μπανιερα
Ορμάτε όσοι δεν το έχετε δει ακόμη.δεν ξερω φιλε μου και γω σημερα το βρηκα
αν καποιος το εχει χωρις μουτζουρα ας το δωσει
Όταν θα μπούμε στο ΔΝΤ ;)το 2ο DVD πότε θα κυκλοφορήσει ?
Προσοχη ! Κυκλοφορει στα περιπτερα η νεα φωτογραφηση της ΑνναΜαρια 88 !Προλαβετε πριν εξαντληθουν τα τελευταια κομματια !
Τα εσοδα απο τις πωλησεις θα διατεθουν ,για να μειωθει το χρεος της χωρας μας !
Ευγε πατριωτισσα ΑνναΜαρια 88 ,να ακολουθησουν ολες το παραδειγμα σου ,και να ξεβρακωθουν υπερ πατριδος !
Όταν σου έλεγαν ότι είσαι εδώ για να διαφημίζεις τις φωτογραφίσεις σου απάνταγες αρτζι μπούρτζι και λουλάς. Γιατί δεν το παραδέχεσαι;α καλαααααααααααααααααααα
Όταν σου έλεγαν ότι είσαι εδώ για να διαφημίζεις τις φωτογραφίσεις σου απάνταγες αρτζι μπούρτζι και λουλάς. Γιατί δεν το παραδέχεσαι;
Για να κάνεις διαφήμιση συνήθως πρέπει να πληρώσειςεχω πει παρα πολλες φορες οτι μπηκα για ψηφοθηρια, που ειδες οτι δεν το παραδεχομαι? και αν εχω κατι καινουριο θα το προβαλω. δεν το βρισκω κακο . αλλα μπαινω στο σαιτ ακομη και οταν δεν εχω κατι να προβαλω οποτε...
Για να κάνεις διαφήμιση συνήθως πρέπει να πληρώσεις
+1000000 και να συμπληρωσω...Δεν βαζει την μπανιερα ,γιατι καποιος την ειπε κλασομπανιερα .
Αβαντι ποπολο ,μπαντιερα ροσσα .
Αβαντι ποπολο ,μπανιερα με κλωσσα.
μαρινα εχεις σπουδασει τιποτα;γιατι αντικειμενικα απο το μοντελινγκ μην περιμενεις πολλα.απο κορμι εισαι πυραυλος.αλλου ειναι το προβλημα που δεν σε βοηθαει.βλακας εισαι να πληρωσεις? αφου υπαρχει το ιντερνετ! youtube, facebook και τοοοοσα site προσφερονται γι αυτο το σκοπο και πολυς κοσμος κανει χρυσες δουλειες με τη βοηθεια του διαδικτυου! και στη τελικη εγω μονο το αβαταρ μου και την υπογραφη μου προσαρμοζω, ουτε κανα θρεντ εχω κανει ουτε μιλαω για τις δουλειες μου εκτος κι αν μιλησει καποιος αλλος οποτε και απανταω. γι αυτο πολυ απλα δεν χρειαζεται να γυρναμε σ'αυτο το θεμα καθε λιγο και λιγακι και να το κουβεντιαζουμε σε ασχετα θρεντ και να βγαινουμε και off topic
να ηταν τοσο γλυκια θα ειχε ελπιδες.
Oυδεποτε ειπα τετοιο πραγμα. Δειξε μου που το ειπα κι εγω θα προσκυνησω και θα σου τραβηξω και 80 μετανοιες...καλα δες τι ελεγες μερικες σελιδες πριν και τα λεμε...
οτι η Τζουλια ειναι η απολυτη ελληνιδα σταρ, οτι εχει τα παντα και ολες θα θελαμε να μαστε σαν αυτη...
Mην κανεις νουθεσιες στο θυμα... να τις κανεις εκει που πρεπει, δηλαδη σε αυτους που αρχισαν.Πουλοπαιχτης ,ηρεμα.Ο Μεμος και ο πιεξ βριζονται καθημερινα ,αλλα...ηρεμα !
Ποιος μενιος? ο Κουτσογιωργας? εχει πεθανει...Είναι σαφές στο Μένιο, είσαι Μένιος?