Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

Επισκέπτης
ρωτας συνεχεια ηλιθιες ερωτησεις οπως γιατι δειχνω τα βυζια μου και γιατι μπαινω επωνυμα!
δεν μ αρεσουν τα ψευδωνυμα, σ ολα τα σαιτ παρουσιαζομαι επωνυμα
δεν με νοιαζει να κρυφτω, ισως να ναι και λαθος μου και μαλακια μου
επωνυμα μπηκα εξ αρχης για να κανω προμοτιον, αυτο τελειωσε, δν εχω τιποτα αλλο να προμοταρω γιατι δν εχω κανει καμια αλλη αξιολογη δουλεια.
τωρα που θα κυκλοφορησουν καποιες φωτογραφησεις θα βαλω τα λινκ στην υπογραφη μου γιατι ειτε το πιστευεις ειτε οχι καποιοι ενδιαφερονται να τις δουν!!!
αν δεν ενδιαφερεται ο αλλος απλα αγνοει, οπως εγω δεν απανταω καθολου εδω και καιρο στο μεμοσαν !  :P :P
Ωραία αφού δεν σου αρέσουν τα ψευδώνυμα και τελείωσε το promotion μπορείς απλά να χρησιμοποιείς και εσύ μία απλή φωτογραφία σου και όχι καλλιτεχνική.

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
ναι δεν το βρισκω καθολου κακο να ειμαι αντρακι!
με την εννοια να στεκομαι στα ποδια μου να εχω τσαμπουκα οπου χρειαζεται
να μην νιαουριζω κ να μην κρεμομαι απο τα @@ ενος αντρα.
επειδή είμαστε στο btv και στο θρεντ της τζούλιας δεν έχει νόημα να σου εξηγήσω.
θα κουράσουμε τυς υπόλοιπους.
αν θές έλα πμ

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Παπαζολ μην ψαρωνεις ,οι γκομενες του σάϊτ δεν εχουν παει σε μπουρδελακι .Μπουρδελα για γυναικες ΝΟΜΙΜΑ υπαρχουν μονο στην Αυστραλια (δες το στο ιντερνετ ).Ας πανε να πληρωσουν για
να κανουν σεξ ,και μετα τα λεμε .Αρκετες απο τις πελατισσες
των μαγαζιων αυτων στην Αυστραλια ειναι ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ,και
ειναι πελατισσες γιατι θελουν να εχουν ΟΡΓΑΣΜΟΥΣ ,χωρις
καψουρες και υποχρεωσεις .Ειπαμε ,πληρωνει κανεις τις ιεροδουλες γιατι η πληρωμη ειναι τα ΛΥΤΡΑ για να εχει την ελευθερια του .
Οι "κοπελλες " του σάϊτ ,αν ειναι κοπελλες και οχι συγκεκαλυμμενοι γκέϋ ,εκ των πραγματων δεν ειναι πληρως απελευθερωμενες ,οπως και η Τζουλια στην πραγματικοτητα
δεν ειναι απελευθερωμενη απο ταμπου.

Επισκέπτης
παπακομ...λογω του οτι ειμαι εμφανισημο αγορι λες να ξεκινησω και εγω τις γυμνες?να τα κονομησω? :2funny:
Ξεκίνα,θα σου κάνει τον μάτζερ και θα σε μπάσει στην δουλειά ετούτη εδώ!!! ;)

Σου προτείνω όμως να ρίχνεις και καμία βίζιτα γιατί αλλιώς θα πεινάσεις επαγγελματικά όπως τούτη εδώ!!! :cheesy:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
επειδή είμαστε στο btv και στο θρεντ της τζούλιας δεν έχει νόημα να σου εξηγήσω.
θα κουράσουμε τυς υπόλοιπους.
αν θές έλα πμ
αν εξαιρεσεις οτι μονο γ την τζουλια δε λεει κανεις κ ολοι μιλανε γ κατι διαφορετικο οκ...αν δε θες εδω στειλε... :grin:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
, οπως εγω δεν απανταω καθολου εδω και καιρο στο μεμοσαν !  :P :P
Ωωω!
οποια τιμη να με ξεχωριζετε δεσποινις απο τους λοιπους κακεντρεχεις!!!

Δε μπορειτε να διαννοηθειτε τι ποταμους απο δακρυα εχω χυσει για τη σκληρη σας αυτη σταση! Η μιζερη υπαρξη μου δεν εχει πια κανενα νοημα! Δεν την αντεχω πια αυτη την τιμωρια! Με εχετε κανει χωμα! Θα πηδηχτω απο το παραθυρο!

Ποιος ο λογος να ζει κανεις αμα σε αγνοει το τσουρεκακι?

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ξεκίνα,θα σου κάνει τον μάτζερ και θα σε μπάσει στην δουλειά ετούτη εδώ!!! ;)

Σου προτείνω όμως να ρίχνεις και καμία βίζιτα γιατί αλλιώς θα πεινάσεις επαγγελματικά όπως τούτη εδώ!!! :cheesy:

:2funny: :2funny: :2funny: ναι ρε δεν εχει αναγκη αυτος :2funny: :2funny: :2funny: δες το αβαταρ..μεχρι κ ο ταυρος τρεμει :2funny:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Να μην μας το παίζει όμως ''αθώα''.

Επίσης πιο έξυπνη δεν είναι οτάν έχει ξευτιλιστεί με τον τρόπο που προβάλεται σε αυτό το μέρος(εδώ δεν είναι για καλλιτεχνικές φωτογραφίες),εμείς δεν είμαστε βλάκες τον χαβά μας κάνουμε μαζί της και κάποιοι που δεν ξέρουν ζητάν αυτό που είναι φυσικό και ψάχνουν εδώ: :knockinb:.

Αρχίδια παραπάνω μάγκας από εσάς τις υπόλοιπες είναι γιατί δεν το κάνει από μαγκιά αλλά λόγω στόχου.

Υ.Γ.Περιμένω νέα επιχειρηματολογία για νέο γύρο σύγκρουσης, ετούτη στην γκρέμισα νομίζω!!! :grin:

ρε ακυρε εδω ειπατε "μαγκια της Τζουλιας" που κανε πορνο
εγω που κανω γυμνες φωτογραφησεις ομως το παιζω αθωα?????  :uglystupid:
δεν μ ενδιεφερε ποτε να το παιξω παρθενωπη κι αν διαβασεις αυτα που χω πει σε διαφορα εντυπα θα το καταλαβεις!!!
και δν περιμενω να εκτιμησει κανεις τις φωτο εδω ως "καλλιτεχνικες" αλλα ως σεξυ και αισθησιακες αλλα κι αυτο εχει τη περαση του  ;)
και μονη μου ειπα αλλωστε οτι δν θεωρω ολες μου τις φωτογραφιες καλλιτεχνικες καποιες ειναι απλα ξεκωλες  :P

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
αν εξαιρεσεις οτι μονο γ την τζουλια δε λεει κανεις κ ολοι μιλανε γ κατι διαφορετικο οκ...αν δε θες εδω στειλε... :grin:

άσε τις κάλπικες λύρες...και βάλε την ποδάρα σου!!! :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ωωω!
οποια τιμη να με ξεχωριζετε δεσποινις απο τους λοιπους κακεντρεχεις!!!

Δε μπορειτε να διαννοηθειτε τι ποταμους απο δακρυα εχω χυσει για τη σκληρη σας αυτη σταση! Η μιζερη υπαρξη μου δεν εχει πια κανενα νοημα! Δεν την αντεχω πια αυτη την τιμωρια! Με εχετε κανει χωμα! Θα πηδηχτω απο το παραθυρο!

Ποιος ο λογος να ζει κανεις αμα σε αγνοει το τσουρεκακι?

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ωραία αφού δεν σου αρέσουν τα ψευδώνυμα και τελείωσε το promotion μπορείς απλά να χρησιμοποιείς και εσύ μία απλή φωτογραφία σου και όχι καλλιτεχνική.

εχω βαλει διαφορες φωτο ρε φιλε μεχρι και γκριματσες σ αυτη κολλησες?  :uglystupid:

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δεν μ ενδιεφερε ποτε να το παιξω παρθενωπη κι αν διαβασεις αυτα που χω πει σε διαφορα εντυπα θα το καταλαβεις!!!
και δν περιμενω να εκτιμησει κανεις τις φωτο εδω ως "καλλιτεχνικες" αλλα ως σεξυ και αισθησιακες αλλα κι αυτο εχει τη περαση του  ;)
και μονη μου ειπα αλλωστε οτι δν θεωρω ολες μου τις φωτογραφιες καλλιτεχνικες καποιες ειναι απλα ξεκωλες  :P

αννα μαρια..καλα κανεις και φωτογραφιζεσαι...αλλα προσωπικα μονο αυτην εχω δει εγω..αλλαξε βρε παιδι μου να δουμε τις επιτυχιες :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
URL]]

Επισκέπτης
Ρε εσύ κάνεις promotion και μας λες όχι,για αυτό λέω το παίζεις αθώα!!! :idiot: :uglystupid:

Δεν σου αρέσουν τα ψευδώνυμα οκ το δέχομαι,θες να έχεις και την φάτσα σου να ψωνίζεσαι με όσους γκαυλώνουν και πάλι το δέχομαι.

Κανένας από αυτούς τους λόγους δεν καθιστά αναγκαίο να έχεις επαγγελματική φωτογραφία από την εργασία σου παρά μόνο το promotion που θες να κάνεις.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μας γαμησαν με την τζουλια να πουμε και θαφτηκε και το δικο μου θρεντ οπου ειχαμε μια ελπιδα να δουμε πατουσακι.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αννα μαρια..καλα κανεις και φωτογραφιζεσαι...αλλα προσωπικα μονο αυτην εχω δει εγω..αλλαξε βρε παιδι μου να δουμε τις επιτυχιες :rockon:

εχω βαλει πολλεεεες αλλες ξεκωλες, ξωβυζες, απλες τα παντα!
απλα σ αυτο το pc δεν εχω φωτο μου για ν αλλαξω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom