Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
τα εχω δει ολα
και ολως τυχαιως ηταν ενα βιντεο που βγηκε τη περιοδο του διαγωνισμου
αφου ομως βρηκες αυτο το βιντεο που ειναι μεμονομενη περιπτωση και ειναι το ακρον αοτον της υπερβολης κανε μια βολτα googlare λιγο το ονομα μου και δες τι γραφεται στα αλλα σαιτ!
και οχι δεν κανω προμοτιον τωρα
εσυ μου πασαρες του βιντεο και σου πασαρω τον αντιλογο  ;)

α συν του οτι ο τυπος αυτος εχει απαγορευσει τα κομμεντς κατω απ  το βιντεο γιατι τον εβριζαν  :2funny:
οι υποχθονιοι και η μαυρη αδελφοτητα το εβγαλαν το βιντεο αυτο γιατι θελουν να ελεγχουν τον κοσμο! Ζουν αναμεσα μας!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εφόσον λοιπόν εμείς είμαστε αποτυχία και εσύ η επιτυχία και εδώ θέλεις να είσαι σαν ένας απλό χρήστης δεν έχεις παρά να διαγραφείς και να ξανα μπεις με ένα nick και avatar που δεν θα φαίνεται ποια είσαι.
Ετσί όλα όσα σου σούρουν είναι  :jerking: αυτοί που τα λένε  :bigdick: και εσύ δικαιώνεσαι!!! :rockon:

Κάνε το να σε δω!!! ;)

δεν ειμαι καμια επιτυχια το πα πουθενα αυτο η μηπως δεν ξερεις να διαβαζεις?
ειπα οτι εφοσον εγω ειμαι αποτυχια οπως λετε, τοτε εσεις ειστε χειροτερη αποτυχια που ασχολειστε μαζι μου!!!  ;)

Επισκέπτης
τα εχω δει ολα
και ολως τυχαιως ηταν ενα βιντεο που βγηκε τη περιοδο του διαγωνισμου
αφου ομως βρηκες αυτο το βιντεο που ειναι μεμονομενη περιπτωση και ειναι το ακρον αοτον της υπερβολης κανε μια βολτα googlare λιγο το ονομα μου και δες τι γραφεται στα αλλα σαιτ!
και οχι δεν κανω προμοτιον τωρα
εσυ μου πασαρες του βιντεο και σου πασαρω τον αντιλογο  ;)
Ποιος ο λόγος λοιπόν που μπαίνεις ακόμα επώνυμα με την εργασία σου και μας την πετάς στην μάπα λοιπόν;! :think:

Αν δεν θες ούτε να σε πηδήξουν ούτε να διεφημιστείς φτιάξε ένα νέο nick που δεν θα φαίνεται οτί είσαι εσύ.-

Αλλές  :jerking: μην πεις κοντεύεις να φτάσεις όσες τραβήχτηκαν με την Τζούλια αυτές τις ημέρες!!! :uglystupid: :idiot:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ιδια η μονικα απο τα φιλαρακια ειμαι!!!!!!!!!

γιατι ρε λουκ ποιος σκατομαλακας σε ταλαιπωρησε
πες μου να τον γαμησω τωρα
να στειλω τους σβερκατους
κανεις...η ζωη εχει κ χαρες..οχι μονο ταλαιπωριες...
και γω δε το διευκρινησα.... ;) ;) ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τσ παπαζολ στην ειπε... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Η Τζουλια ειναι ,Παπαζολ .Π.Π.Κ δηλαδη πριν την πολυ κοκα .Οποιος δεν αναγνωριζει την Τζουλια στο δευτερο βιντεο ,διαφωνει...με την ιδια
την Τζουλια που αναγνωριζει τον εαυτο της !απαντησε μου λοιπον ποια ειναι η εκδοχη σου για την ΚΑΠΟΤΑ .
Η καπότα φοριέται προφανώς επειδή η δουλειά δεν γίνεται από επαγγελματιές και υπάρχει κίνδυνος η Τζούλια(αν είναι που αμφιβάλω) να γκαστρωθεί,να αρπάξει κάποιο αφροδείσιο ή και τα δύο.

Επισκέπτης
τσ παπαζολ στην ειπε... :2funny: :2funny: :2funny:
Μου την είπε φαντάζεται η μορή αλλά εδώ δεν απαντάει  :grin::

Ποιος ο λόγος λοιπόν που μπαίνεις ακόμα επώνυμα με την εργασία σου και μας την πετάς στην μάπα λοιπόν;!  :think:

Y.Γ.Οτάν απαντήσει εύλογα θα μου την έχει πει.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Η Τζουλια ειναι ,Παπαζολ .Π.Π.Κ δηλαδη πριν την πολυ κοκα .Οποιος δεν αναγνωριζει την Τζουλια στο δευτερο βιντεο ,διαφωνει...με την ιδια
την Τζουλια που αναγνωριζει τον εαυτο της !απαντησε μου λοιπον ποια ειναι η εκδοχη σου για την ΚΑΠΟΤΑ .

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
στην νοικοκυροσυνη ρε τσακαλια!!!!!!!!!!!!!!
και στην μαγειρικη!!!!!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny:
επέτρεψέ μου τότε να έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη περί του θέματος
δεν φερνω αντιρρηση..απλα η γνωμη μου ειναι οτι η εμπειρια αποκταται απο τα βιωματα οχι απλα με το περασμα των χρονων.

Επισκέπτης
Η καπότα φοριέται προφανώς επειδή η δουλειά δεν γίνεται από επαγγελματιά και υπάρχει κίνδυνος η Τζούλια(αν είναι που αμφιβάλω) να γκαστρωθεί,να αρπάξει κάποιο αφροδείσιο ή και τα δύο.

Υ.Γ.Αν και λογικά παίρνει αντισυληπτικά οπότε κράτα μόνο τα αφροδείσια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom