liberog0
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ούτε εσύ...δε μου απαντησες...
ούτε εσύ...δε μου απαντησες...
Καλά στα λέει Λου...εκτός από μετριότητα εμφανισιακά...έχει πετάξει και μαργαριτάρια!τι ακριβως σε χαλασε γτ εχω αντιθετη γνωμη.
Δείξε μας και καμία 50 χρονή(αν όχι παραπάνω) χοντρή Ρωσσίδα να συγκρίνουμε.Η Ελληνιδες ειναι θεες!
Ποια Τζουλια ρε και Ρωσσιδες και παπαριες! Αυτη ειναι ομορφια!
να αρχισουμε τα παιδιαστικα;!εγω ρωτησα πρωτη!ούτε εσύ...
1.απο τις μανουλες-γυναικουλες που εκθειαζουν την μητροτητα γτ αυτο ΠΡΕΠΕΙ να κανουν το προτημω!Καλά στα λέει Λου...εκτός από μετριότητα εμφανισιακά έχει πετάξει και μαργαριτάρια!
“Μεγάλο μου λάθος που κράτησα το παιδί αλλά ήμουν ερωτευμένη”
"Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μην έχω κερατώσει από τις μέχρι τώρα σχέσεις μου"
και πολλά άλλα ...λόγια μιας σύγχρονης ελεεινίδαςΚαλά στα λέει Λου...εκτός από μετριότητα εμφανισιακά...έχει πετάξει και μαργαριτάρια!
“Μεγάλο μου λάθος που κράτησα το παιδί αλλά ήμουν ερωτευμένη”
"Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μην έχω κερατώσει από τις μέχρι τώρα σχέσεις μου"
Δεν την έκανε κανείς με το ζόρι μάνα...1.απο τις μανουλες-γυναικουλες που εκθειαζουν την μητροτητα γτ αυτο ΠΡΕΠΕΙ να κανουν το προτημω!
2.ειλικρινεια...καφριλα μεν αλλα δε το παιζει παρθενωπη.
3.Γ ΜΕΝΑ μονο μετριοτητα δεν ειναι.θεα την βλεπω.
Δείξε μας και καμία 50 χρονή(αν όχι παραπάνω) χοντρή Ρωσσίδα να συγκρίνουμε.
Το ξέρω αλλά βαριέμαι να ψάχνω τώρα...και πολλά άλλα ...λόγια μιας σύγχρονης ελεεινίδας
μαλακιες λετε τωρα...αν ηταν ρωσσιδα τα σαλια σας θα τρεχανε με τις δηλωσεις κ θα την εκθειαζατε!Δεν την έκανε κανείς με το ζόρι μάνα...
Το αμέσως επόμενο στάδιο από το "παρθενώπη" δεν είναι το "καραπουτάνα"!!!Αν ήταν ειλικρινής θα μπορούσε να πει ότι δεν έχει κάνει ποτέ σχέση αλλά απλά γαμιέται!
Εγώ προτιμώ τις Ιταλίδες!μαλακιες λετε τωρα...αν ηταν ρωσσιδα τα σαλια σας θα τρεχανε με τις δηλωσεις κ θα την εκθειαζατε!
2 χρονια κοντευω εδω μεσα.σας μαθαμε!
οκ...πασο...
(εσυ ΕΥΧΟΜΑΙ ν καταλαβες τι εννοουσα πριν....)
εκτορ:δλδ η μαριαν ειναι ο πρεκας και σεις ο κανακης κ ο σερβετας?!οκ!γκατ ιτ!!!!
και εγώ 25 και κάτι εκεί έξω.εγώ να δεις τί έμαθαμαλακιες λετε τωρα...αν ηταν ρωσσιδα τα σαλια σας θα τρεχανε με τις δηλωσεις κ θα την εκθειαζατε!
2 χρονια κοντευω εδω μεσα.σας μαθαμε!
Κλαψτε Ελλεηνιδες!
και κοιτατε να μαθετε και τιποτε! Αντε μονοκοματες...
κλαααααααψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
κ γω 24 ρε καλο μου...που θες να καταληξεις;και εγώ 25 και κάτι εκεί έξω.εγώ να δεις τί έμαθα