Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
στην νοικοκυροσυνη ρε τσακαλια!!!!!!!!!!!!!!
και στην μαγειρικη!!!!!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny:δεν φερνω αντιρρηση..απλα η γνωμη μου ειναι οτι η εμπειρια αποκταται απο τα βιωματα οχι απλα με το περασμα των χρονων.
αυτό λέω και γώ

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
στην νοικοκυροσυνη ρε τσακαλια!!!!!!!!!!!!!!
και στην μαγειρικη!!!!!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny:δεν φερνω αντιρρηση..απλα η γνωμη μου ειναι οτι η εμπειρια αποκταται απο τα βιωματα οχι απλα με το περασμα των χρονων.
εμ πες το μας και μας κοψοχολιασες!

Δηλαδη εισαι απλα μια θεα με υπεροχο χαρακτηρα που ειναι και καλη νοικοκυρα?

αμα εχεις και προικα σε παντρευομαι!

αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Η καπότα φοριέται προφανώς επειδή η δουλειά δεν γίνεται από επαγγελματιά και υπάρχει κίνδυνος η Τζούλια(αν είναι που αμφιβάλω) να γκαστρωθεί,να αρπάξει κάποιο αφροδείσιο ή και τα δύο.
μας το ξαναπες/ :2funny:
ειδες που συμφωνουμε?! :grin:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εμ πες το μας και μας κοψοχολιασες!

Δηλαδη εισαι απλα μια θεα με υπεροχο χαρακτηρα που ειναι και καλη νοικοκυρα?

αμα εχεις και προικα σε παντρευομαι!

αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
εχχμμμ...με δουλευεις η σε δουλευω;!

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
1.απο τις μανουλες-γυναικουλες που εκθειαζουν την μητροτητα γτ αυτο ΠΡΕΠΕΙ να κανουν το προτημω!
2.ειλικρινεια...καφριλα μεν αλλα δε το παιζει παρθενωπη.
3.Γ ΜΕΝΑ μονο μετριοτητα δεν ειναι.θεα την βλεπω.

συμφωνω!!! θεα και ντρακι!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
συμφωνω!!! θεα και ντρακι!!!  :rockon: :rockon: :rockon:
pegasus_LARGE_t_1581_404251_type11423.jpg

:cum: :cum: :cum:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δεν την έκανε κανείς με το ζόρι μάνα...
Το αμέσως επόμενο στάδιο από το "παρθενώπη" δεν είναι το "καραπουτάνα"!!!Αν ήταν ειλικρινής θα μπορούσε να πει ότι δεν έχει κάνει ποτέ σχέση αλλά απλά γαμιέται!  :2funny:

ναι και τοτε θα εκθειαζατε την ειλικρινεια της και δν θα το παιζατε ψευτοηθηκοι και θα τη κατακρινατε  :think:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
από βιώματα να θές...ώρα να έχεις να ακούς :2funny: :2funny: :2funny:γιαυτό σας λέμε ελεεινίδες .γιατί έχετε μπερδέψει τους ρόλους
εσεις εχετε χασει το μετρο του ρολου σας!!
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Παπαζολ η Τζουλια ειναι στο δευτερο βιντεο ,οπως αποδειχτηκε
απο την επεξεργασια που εκανε το F.B.I. ,αλλα και απο το γεγονος οτι στο πισωκολλητο κανει πληρη επικυψη ,λες και κανει
γυμναστικες επιδειξεις.Οποιος αμφιβαλλει οτι ειναι η Τζουλια ,
να παει να ρωτησει τον...Ψινακη!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μου την είπε φαντάζεται η μορή αλλά εδώ δεν απαντάει  :grin::

Ποιος ο λόγος λοιπόν που μπαίνεις ακόμα επώνυμα με την εργασία σου και μας την πετάς στην μάπα λοιπόν;!  :think:

Y.Γ.Οτάν απαντήσει εύλογα θα μου την έχει πει.

Ελα τωρα γιατι την θες την απάντηση σου και εγω ειμαι σε τρελά κεφια... ;)γιατί ειναι μάγκας και δεν μασσάει σε αντιθεση με εμάς. Και συ που είσαι τζαμπα μάγκας πατάς πάνω σε αυτό και πουλάς ειρωνία ζητώντας εξηγήσεις για το τίποτα.Και επιπλέον εχει και τα αρχίδια που δεν έχουν πολλοι να σου απαντάει (εσένα και εμένα και οποιουδήποτε) για κάθε παπαρια κάθε βρισιά που ακούει και μάλιστα με πολύ πιο ευγενικό τρόπο,  δηλαδη παπαζολάκι με λίγα λόγια σας εχει ξεφτυλίσει γενικως. Μόνο που για να γίνει αυτό αντιληπτό και αποδεκτό πρέπει κανείς να έχει και μια πρέζα μυαλού και όχι σκέτη πρέζα.. :2funny: :2funny: :2funny:
Και διαφημιση να κάνει και οτι γουστάρει μαγκιά της τελικά. Πιο εξυπνη ειναι και πάλι.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
η άλλη λέει ότι είναι αντράκι και εσύ το επιβραβεύεις.
για πιο μέτρο λές και για πιο ρόλο???
ναι δεν το βρισκω καθολου κακο να ειμαι αντρακι!
με την εννοια να στεκομαι στα ποδια μου να εχω τσαμπουκα οπου χρειαζεται
να μην νιαουριζω κ να μην κρεμομαι απο τα @@ ενος αντρα.

Επισκέπτης
Ελα τωρα γιατι την θες την απάντηση σου και εγω ειμαι σε τρελά κεφια... ;)γιατί ειναι μάγκας και δεν μασσάει σε αντιθεση με εμάς. Και συ που είσαι τζαμπα μάγκας πατάς πάνω σε αυτό και πουλάς ειρωνία ζητώντας εξηγήσεις για το τίποτα.Και επιπλέον εχει και τα αρχίδια που δεν έχουν πολλοι να σου απαντάει (εσένα και εμένα και οποιουδήποτε) για κάθε παπαρια κάθε βρισιά που ακούει και μάλιστα με πολύ πιο ευγενικό τρόπο,  δηλαδη παπαζολάκι με λίγα λόγια σας εχει ξεφτυλίσει γενικως. Μόνο που για να γίνει αυτό αντιληπτό και αποδεκτό πρέπει κανείς να έχει και μια πρέζα μυαλού και όχι σκέτη πρέζα.. :2funny: :2funny: :2funny:
Και διαφημιση να κάνει και οτι γουστάρει μαγκιά της τελικά. Πιο εξυπνη ειναι και πάλι.
Να μην μας το παίζει όμως ''αθώα''.

Επίσης πιο έξυπνη δεν είναι οτάν έχει ξευτιλιστεί με τον τρόπο που προβάλεται σε αυτό το μέρος(εδώ δεν είναι για καλλιτεχνικές φωτογραφίες),εμείς δεν είμαστε βλάκες τον χαβά μας κάνουμε μαζί της και κάποιοι που δεν ξέρουν ζητάν αυτό που είναι φυσικό και ψάχνουν εδώ: :knockinb:.

Αρχίδια παραπάνω μάγκας από εσάς τις υπόλοιπες είναι γιατί δεν το κάνει από μαγκιά αλλά λόγω στόχου.

Υ.Γ.Περιμένω νέα επιχειρηματολογία για νέο γύρο σύγκρουσης, ετούτη στην γκρέμισα νομίζω!!! :grin:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μου την είπε φαντάζεται η μορή αλλά εδώ δεν απαντάει  :grin::

Ποιος ο λόγος λοιπόν που μπαίνεις ακόμα επώνυμα με την εργασία σου και μας την πετάς στην μάπα λοιπόν;!  :think:

Y.Γ.Οτάν απαντήσει εύλογα θα μου την έχει πει.

ρωτας συνεχεια ηλιθιες ερωτησεις οπως γιατι δειχνω τα βυζια μου και γιατι μπαινω επωνυμα!
δεν μ αρεσουν τα ψευδωνυμα, σ ολα τα σαιτ παρουσιαζομαι επωνυμα
δεν με νοιαζει να κρυφτω, ισως να ναι και λαθος μου και μαλακια μου
επωνυμα μπηκα εξ αρχης για να κανω προμοτιον, αυτο τελειωσε, δν εχω τιποτα αλλο να προμοταρω γιατι δν εχω κανει καμια αλλη αξιολογη δουλεια.
τωρα που θα κυκλοφορησουν καποιες φωτογραφησεις θα βαλω τα λινκ στην υπογραφη μου γιατι ειτε το πιστευεις ειτε οχι καποιοι ενδιαφερονται να τις δουν!!!
αν δεν ενδιαφερεται ο αλλος απλα αγνοει, οπως εγω δεν απανταω καθολου εδω και καιρο στο μεμοσαν !  :P :P

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

σιγα τα αιματα ρε μοβορα

:2funny: :2funny: :2funny:

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
παπακομ...λογω του οτι ειμαι εμφανισημο αγορι λες να ξεκινησω και εγω τις γυμνες?να τα κονομησω? :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom