Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Δεν έχω δει κάτι μη επαγγελματικό προσωπικά,όποιος έχει δει ας με διαψευσει και ναι παραδέχομαι οτί έχω άδικο.
εχει βαλει μια ψιλοαθλια με τον γατο της που φοραει κ γυαλια μυωπιας.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Δεν έχω δει κάτι μη επαγγελματικό προσωπικά,όποιος έχει δει ας με διαψευσει και ναι παραδέχομαι οτί έχω άδικο.
εσυ ρε παπαρα που βαζεις τις δικες σου δεν ειναι καλλιτεχνικες? Στην τριχα το βλεπω το μουσι!

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ρε εσύ κάνεις promotion και μας λες όχι,για αυτό λέω το παίζεις αθώα!!! :idiot: :uglystupid:

Δεν σου αρέσουν τα ψευδώνυμα οκ το δέχομαι,θες να έχεις και την φάτσα σου να ψωνίζεσαι με όσους γκαυλώνουν και πάλι το δέχομαι.

Κανένας από αυτούς τους λόγους δεν καθιστά αναγκαίο να έχεις επαγγελματική φωτογραφία από την εργασία σου παρά μόνο το promotion που θες να κάνεις.

ρε φιλε ειπα οτι θα κανω προμοτιον οταν θα χω κατι να προμοταρω
τοσες μερες ημουν εδω απλα μπαινοντας στα θρεντ, δν ειχα κατι να προωθησω!
τωρα που βγαινουν νεες φωτογραφησεις θα ενημερωσω οσους ενδιαφερονται! και το κανω κυριως σε πμ!
δν ειναι καθολου αναγκαια η επαγγελματικη φωτογραφια λεμε, εχω βαλει κι αλλες!
ξεκολλα λιγο ανθρωπε μου, λες συνεχεια τα ιδια και τα ιδια!  :uglystupid:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Παπαζολ αγορασε κανενα λαχειο μηπως κερδισεις ,
για να βγεις με την γκομενα Ανναμαρια για καφε
χρειαζεσαι πολλα ευρωπουλα .Η γινε διασημος φωτογραφος .

Επισκέπτης
ρε φιλε ειπα οτι θα κανω προμοτιον οταν θα χω κατι να προμοταρω
τοσες μερες ημουν εδω απλα μπαινοντας στα θρεντ, δν ειχα κατι να προωθησω!
τωρα που βγαινουν νεες φωτογραφησεις θα ενημερωσω οσους ενδιαφερονται! και το κανω κυριως σε πμ!
δν ειναι καθολου αναγκαια η επαγγελματικη φωτογραφια λεμε, εχω βαλει κι αλλες!
ξεκολλα λιγο ανθρωπε μου, λες συνεχεια τα ιδια και τα ιδια!  :uglystupid:
Aρά συνοψίζοντας:
Είσαι εδώ για promotion τζάμπα όποτε χρειάζεται και να σκοτώνεις την ώρα σου,συνεπώς έχω μερικώς δίκιο.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Καλέ πότε έγινε αυτό και το έχασα;! :2funny: :2funny:

Την είχε εκεί για avatar για καιρό ή απλά την ανέβασε; :grin: :think:
θα σε γελασω κ δε το θελω.
αλλα την θυμαμαι πολυ χαρακτηριστικα!
την ειπα αθλια γτ φαινοταν σαν 13 χρονων.αλλα ηταν πολυ γλυκια κ αθωα φωτο.

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
και φατε και λιγο ματια ψαρια Θεες Ελληνιδες!!!

Συνημμένα

• 9355BR9YQ8YN0Z_cs_2_.jpg
    9355BR9YQ8YN0Z_cs_2_.jpg
    42 KB · Εμφανίσεις: 20
  • HelenaPaparizou.jpg
    HelenaPaparizou.jpg
    28,9 KB · Εμφανίσεις: 20

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Το θέμα της τσόντας Τζούλιας έχει γίνει εδώ και καιρό λίγο από όλα έχει ο μπακτσές!!! :cheesy:

Στην πρώτη φωτογραφία ποια είναι(θα γελάσε με την αγνοιά μου το ξέρω :grin:);! :think:
χριστινα στεφανιδη.εμενα δε μαρεσει!!
παπαριζου Θ Ε Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΥΠΕΡΘΕΑ!!!!!!!!!!!!!!Η ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Να μην μας το παίζει όμως ''αθώα''.
Επίσης πιο έξυπνη δεν είναι οτάν έχει ξευτιλιστεί με τον τρόπο που προβάλεται σε αυτό το μέρος(εδώ δεν είναι για καλλιτεχνικές φωτογραφίες),εμείς δεν είμαστε βλάκες τον χαβά μας κάνουμε μαζί της και κάποιοι που δεν ξέρουν ζητάν αυτό που είναι φυσικό και ψάχνουν εδώ: :knockinb:.
Αρχίδια παραπάνω μάγκας από εσάς τις υπόλοιπες είναι γιατί δεν το κάνει από μαγκιά αλλά λόγω στόχου.
Υ.Γ.Περιμένω νέα επιχειρηματολογία για νέο γύρο σύγκρουσης, ετούτη στην γκρέμισα νομίζω!!! :grin:
Για απάντησε μου κάτι παπαζολ. Αν κάποια πηδιέται επι χρήμασι ειναι "ένοχη" και αν κάποια δεν το κάνει "αθώα"; Ωραία συλλογιστική παλικάρι.. σε φορουμ για μπουρδελα. Αν πιστευεις ετσι τότε αγαπητε.. εισαι σε λάθος μέρος και ας σου απαντησουν οι συν-αγωνιστές σου.
Επίσης αν κάποιος κάνει γυμνες φωτογραφισεις ειναι ξεφτιλισμένος; Με πια λογικη γιατι δεν σε πιάνω...Και κάποιος που δεν κάνει ειναι κυριος; Πολυ συντηρητική και οπισθοδρομικη άποψη. Δεν μπορω να την ακυρώσω γιατι απλά ειναι θέμα ιδεολογιας. Και εσυ αφου εισαι τοσο "χριστιανικος" στις ιδεες σου .εξακολουθεις να με εκπλήσσεις με την παρουσια σου στο παρον φορουμ. Εκτος και αν ειμαστε συντηρητικοι και ηθικολογοι εξωθεν..μονο.
Τέλος ο καθένας την ζωη του την κάνει οτι γουσταρει - το ιδιο και το σώμα του. Εσένα λόγος δεν σου πέφτει. Αν θεωρείς οτι κάνει διαφημιση μην συμμετεχεις απλα. Δεν καταλαβαίνω τον οδυρμό.
Υ.Γ το μαγκας παλικάρι αναφερεται στην ψυχή του καθενός και στο ποσο η ψυχή του εχει μαγκια. Οχι κουτοπονηρια και αναδρεια. Εννοιες αγνωστες συχνα τις συζητησεις εδω μεσα.  Για την μαγκια της σου απάντησα σε σχεση με το οτι αυτη ειναι εδω επωνυμα και εσεις την βριζετε ανωνυμα. Οχι σε σχεση με οποιονδηποτε αλλο. Για την εξυπναδα της ομως ..εκει συσχετισα το προιον που ισως πουλα - αν πουλα και το δεχτουμε σαν θεσφατο με τον χωρο που ειναι και  οσους ενοχλησε η τσουρεκακι. Ιφ γιου νοου χουατ αι μιν ;)

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
και σας εχω και μη διασημες!!!  :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 6920_1230587005367_1249887461_30680261_5700505_n.jpg
    6920_1230587005367_1249887461_30680261_5700505_n.jpg
    38,4 KB · Εμφανίσεις: 14
  • 2379_1038744964701_1107823201_30136814_8052_n.jpg
    2379_1038744964701_1107823201_30136814_8052_n.jpg
    25,2 KB · Εμφανίσεις: 20

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΕΩ;!
οταν μια ειναι μπαζο θα το φωναξω!!!
οταν ειναι θεα να μην το πω?!
ε οχι και θεα η Παπαριζου ρε πουστη μου! ελεος ναουμε! ενα συμπαθητικο κοριτσακι ειναι με καλη φωνη! τιποτε παραπανω και τιποτε παρακατω!

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ανναμαρια 88 Θεες ειναι κατα την δικη σου αποψη ,που δεν εισαι στρέϊτ αντρας .Οι στρέϊτ αντρες γουσταρουν διαφορετικες γκομενες ,απ'ότι γουσταρουν οι γκέϋ μοδιστροι.
Το ποια ειναι μουναρα ,εμεις θα σου πουμε και οχι ο Κωστετσος ,
αλλα ουτε οι αλλες γκομενες .Μουναρα ειναι αυτη που   μας καβλωνει την πουτσα ,και οχι η Κέϊτ Μος ,που την λυπομαστε
και θελουμε να την κερασουμε κανενα σουβλακι για να στανιαρει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom