loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ελεος!ε οχι και θεα η Παπαριζου ρε πουστη μου! ελεος ναουμε! ενα συμπαθητικο κοριτσακι ειναι με καλη φωνη! τιποτε παραπανω και τιποτε παρακατω!
ελεος!ε οχι και θεα η Παπαριζου ρε πουστη μου! ελεος ναουμε! ενα συμπαθητικο κοριτσακι ειναι με καλη φωνη! τιποτε παραπανω και τιποτε παρακατω!
μπερδευεις το γκευ με το καλογουστος!Ανναμαρια 88 Θεες ειναι κατα την δικη σου αποψη ,που δεν εισαι στρέϊτ αντρας .Οι στρέϊτ αντρες γουσταρουν διαφορετικες γκομενες ,απ'ότι γουσταρουν οι γκέϋ μοδιστροι.
Το ποια ειναι μουναρα ,εμεις θα σου πουμε και οχι ο Κωστετσος ,
αλλα ουτε οι αλλες γκομενες .Μουναρα ειναι αυτη που μας καβλωνει την πουτσα ,και οχι η Κέϊτ Μος ,που την λυπομαστε
και θελουμε να την κερασουμε κανενα σουβλακι για να στανιαρει.
Για απάντησε μου κάτι παπαζολ. Αν κάποια πηδιέται επι χρήμασι ειναι "ένοχη" και αν κάποια δεν το κάνει "αθώα"; Ωραία συλλογιστική παλικάρι.. σε φορουμ για μπουρδελα. Αν πιστευεις ετσι τότε αγαπητε.. εισαι σε λάθος μέρος και ας σου απαντησουν οι συν-αγωνιστές σου.
Επίσης αν κάποιος κάνει γυμνες φωτογραφισεις ειναι ξεφτιλισμένος; Με πια λογικη γιατι δεν σε πιάνω...Και κάποιος που δεν κάνει ειναι κυριος; Πολυ συντηρητική και οπισθοδρομικη άποψη. Δεν μπορω να την ακυρώσω γιατι απλά ειναι θέμα ιδεολογιας. Και εσυ αφου εισαι τοσο "χριστιανικος" στις ιδεες σου .εξακολουθεις να με εκπλήσσεις με την παρουσια σου στο παρον φορουμ. Εκτος και αν ειμαστε συντηρητικοι και ηθικολογοι εξωθεν..μονο.
Τέλος ο καθένας την ζωη του την κάνει οτι γουσταρει - το ιδιο και το σώμα του. Εσένα λόγος δεν σου πέφτει. Αν θεωρείς οτι κάνει διαφημιση μην συμμετεχεις απλα. Δεν καταλαβαίνω τον οδυρμό.
Υ.Γ το μαγκας παλικάρι αναφερεται στην ψυχή του καθενός και στο ποσο η ψυχή του εχει μαγκια. Οχι κουτοπονηρια και αναδρεια. Εννοιες αγνωστες συχνα τις συζητησεις εδω μεσα. Για την μαγκια της σου απάντησα σε σχεση με το οτι αυτη ειναι εδω επωνυμα και εσεις την βριζετε ανωνυμα. Οχι σε σχεση με οποιονδηποτε αλλο. Για την εξυπναδα της ομως ..εκει συσχετισα το προιον που ισως πουλα - αν πουλα και το δεχτουμε σαν θεσφατο με τον χωρο που ειναι και οσους ενοχλησε η τσουρεκακι. Ιφ γιου νοου χουατ αι μιν ;)
ποια ειναι η πρωτη μουναρα;και σας εχω και μη διασημες!!!
Καταρχήν εγώ δεν την έβρισα χυδαία ποτέ,εκτός από τα χαζούλα καρακάξα κτλ,αν είναι και αυτά κατακριταία τότέ φάουλ μου και συγγνώμη δημόσια και κατ ιδίαν οπότε άναδρος δεν είμαι ούτε κουτοπόνηρος(αν απευθύνεσαι προσωπικά σε εμένα και όχι γενικά).Για απάντησε μου κάτι παπαζολ. Αν κάποια πηδιέται επι χρήμασι ειναι "ένοχη" και αν κάποια δεν το κάνει "αθώα"; Ωραία συλλογιστική παλικάρι.. σε φορουμ για μπουρδελα. Αν πιστευεις ετσι τότε αγαπητε.. εισαι σε λάθος μέρος και ας σου απαντησουν οι συν-αγωνιστές σου.
Επίσης αν κάποιος κάνει γυμνες φωτογραφισεις ειναι ξεφτιλισμένος; Με πια λογικη γιατι δεν σε πιάνω...Και κάποιος που δεν κάνει ειναι κυριος; Πολυ συντηρητική και οπισθοδρομικη άποψη. Δεν μπορω να την ακυρώσω γιατι απλά ειναι θέμα ιδεολογιας. Και εσυ αφου εισαι τοσο "χριστιανικος" στις ιδεες σου .εξακολουθεις να με εκπλήσσεις με την παρουσια σου στο παρον φορουμ. Εκτος και αν ειμαστε συντηρητικοι και ηθικολογοι εξωθεν..μονο.
Τέλος ο καθένας την ζωη του την κάνει οτι γουσταρει - το ιδιο και το σώμα του. Εσένα λόγος δεν σου πέφτει. Αν θεωρείς οτι κάνει διαφημιση μην συμμετεχεις απλα. Δεν καταλαβαίνω τον οδυρμό.
Υ.Γ το μαγκας παλικάρι αναφερεται στην ψυχή του καθενός και στο ποσο η ψυχή του εχει μαγκια. Οχι κουτοπονηρια και αναδρεια. Εννοιες αγνωστες συχνα τις συζητησεις εδω μεσα. Για την μαγκια της σου απάντησα σε σχεση με το οτι αυτη ειναι εδω επωνυμα και εσεις την βριζετε ανωνυμα. Οχι σε σχεση με οποιονδηποτε αλλο. Για την εξυπναδα της ομως ..εκει συσχετισα το προιον που ισως πουλα - αν πουλα και το δεχτουμε σαν θεσφατο με τον χωρο που ειναι και οσους ενοχλησε η τσουρεκακι. Ιφ γιου νοου χουατ αι μιν ;)
η δευτερη ιου!
Μηπως μπερδευεις τις γυναικες με τα ρουχα ή τους πινακες ? Μουναρα εινα αυτη που στατιστικα καβλωνει την πουτσα στους περισσοτερους στρέϊτμπερδευεις το γκευ με το καλογουστος!
μμμμμμ μας κανει προμοτιον και τις φιλες της τωρα....και σας εχω και μη διασημες!!!
δειξτην μου αβαφτη χωρις φωτοσοπ κ θα σου πω.ε οχι και ιου!!!
αυτην που σε γκαυλωνει μπορει απλως να ειναι προστυχοφατσα σκυλι η πουτανα.Μηπως μπερδευεις τις γυναικες με τα ρουχα ή τους πινακες ? Μουναρα εινα αυτη που στατιστικα καβλωνει την πουτσα στους περισσοτερους στρέϊτ
αντρες .Οπως νοστιμο ειναι το φαγητο που εχει νοστιμη γευση ,οχι το φαγητο που μπορει να ειναι ωραια σερβιρισμενο ,αλλα ειναι ΑΝΟΣΤΟ .
Ανναμαρια 88 Θεες ειναι κατα την δικη σου αποψη ,που δεν εισαι στρέϊτ αντρας .Οι στρέϊτ αντρες γουσταρουν διαφορετικες γκομενες ,απ'ότι γουσταρουν οι γκέϋ μοδιστροι.
Το ποια ειναι μουναρα ,εμεις θα σου πουμε και οχι ο Κωστετσος ,
αλλα ουτε οι αλλες γκομενες .Μουναρα ειναι αυτη που μας καβλωνει την πουτσα ,και οχι η Κέϊτ Μος ,που την λυπομαστε
και θελουμε να την κερασουμε κανενα σουβλακι για να στανιαρει.
Εμένα πάντως η δεύτερη μου αρέσει περισσότερο από τις άλλες και μου θυμίζει Ασία!!!ε οχι και ιου!!!
ποια ειναι η πρωτη μουναρα;
λάθος γνώμη έχεις.για όλα όμως...προφανως και δεν τους πιανει η ηθηκη τους εδω
απλα εδω οπως ειπες ανωνυμα μπορουν να βρισουν και να βγαλουν κομπλεξ
για να βλεπαν μια απ αυτες που κανουν γυμνες φωτογραφησεις απο κοντα να σου λεγα τι γλειψιμο θα πεφτε
και δν μιλαω για μενα φυσικα
Μη χαίρεσαι Μεμούλα. Δεν θα προμοτάρει εγχειρισμένες σαν εσένα το πρακτορείο.
Βάζεις και ούρες στην πατούρα σου μωρή λουγκριτία;
ωραια φιλη εχεις....θεα και φιλη μου
Καταρχήν εγώ δεν την έβρισα χυδαία ποτέ,εκτός από τα χαζούλα καρακάξα κτλ,αν είναι και αυτά κατακριταία τότέ φάουλ μου και συγγνώμη δημόσια και κατ ιδίαν οπότε άναδρος δεν είμαι ούτε κουτοπόνηρος(αν απευθύνεσαι προσωπικά σε εμένα και όχι γενικά).
Εδώ μέσα η πλειοψηφιά είναι ψάχνονας για σεξ επί χρήμασι,είναι δεδομένο.
Δεν καταδίκασα αν πηδιέται,δεν πηδιέται για λεφτά ή με όποιον γουστάρει,κατέκρινα αυτό το διεφημιστικό τζαμπατζιλίκι μόνο και ένα δήθεν που κάτα την προσωπική μου γνώμη έχει όπως και η δικιά σου είναι οτί είμαι συντηρητικός.