Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ανναμαρια 88 Θεες ειναι κατα την δικη σου αποψη ,που δεν εισαι στρέϊτ αντρας .Οι στρέϊτ αντρες γουσταρουν διαφορετικες γκομενες ,απ'ότι γουσταρουν οι γκέϋ μοδιστροι.
Το ποια ειναι μουναρα ,εμεις θα σου πουμε και οχι ο Κωστετσος ,
αλλα ουτε οι αλλες γκομενες .Μουναρα ειναι αυτη που   μας καβλωνει την πουτσα ,και οχι η Κέϊτ Μος ,που την λυπομαστε
και θελουμε να την κερασουμε κανενα σουβλακι για να στανιαρει.
μπερδευεις το γκευ με το καλογουστος!

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Για απάντησε μου κάτι παπαζολ. Αν κάποια πηδιέται επι χρήμασι ειναι "ένοχη" και αν κάποια δεν το κάνει "αθώα"; Ωραία συλλογιστική παλικάρι.. σε φορουμ για μπουρδελα. Αν πιστευεις ετσι τότε αγαπητε.. εισαι σε λάθος μέρος και ας σου απαντησουν οι συν-αγωνιστές σου.
Επίσης αν κάποιος κάνει γυμνες φωτογραφισεις ειναι ξεφτιλισμένος; Με πια λογικη γιατι δεν σε πιάνω...Και κάποιος που δεν κάνει ειναι κυριος; Πολυ συντηρητική και οπισθοδρομικη άποψη. Δεν μπορω να την ακυρώσω γιατι απλά ειναι θέμα ιδεολογιας. Και εσυ αφου εισαι τοσο "χριστιανικος" στις ιδεες σου .εξακολουθεις να με εκπλήσσεις με την παρουσια σου στο παρον φορουμ. Εκτος και αν ειμαστε συντηρητικοι και ηθικολογοι εξωθεν..μονο.
Τέλος ο καθένας την ζωη του την κάνει οτι γουσταρει - το ιδιο και το σώμα του. Εσένα λόγος δεν σου πέφτει. Αν θεωρείς οτι κάνει διαφημιση μην συμμετεχεις απλα. Δεν καταλαβαίνω τον οδυρμό.
Υ.Γ το μαγκας παλικάρι αναφερεται στην ψυχή του καθενός και στο ποσο η ψυχή του εχει μαγκια. Οχι κουτοπονηρια και αναδρεια. Εννοιες αγνωστες συχνα τις συζητησεις εδω μεσα.  Για την μαγκια της σου απάντησα σε σχεση με το οτι αυτη ειναι εδω επωνυμα και εσεις την βριζετε ανωνυμα. Οχι σε σχεση με οποιονδηποτε αλλο. Για την εξυπναδα της ομως ..εκει συσχετισα το προιον που ισως πουλα - αν πουλα και το δεχτουμε σαν θεσφατο με τον χωρο που ειναι και  οσους ενοχλησε η τσουρεκακι. Ιφ γιου νοου χουατ αι μιν ;)

προφανως και δεν τους πιανει η ηθηκη τους εδω
απλα εδω οπως ειπες ανωνυμα μπορουν να βρισουν και να βγαλουν κομπλεξ
για να βλεπαν μια απ αυτες που κανουν γυμνες φωτογραφησεις απο κοντα να σου λεγα τι γλειψιμο θα πεφτε
και δν μιλαω για μενα φυσικα

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
αμα δεν εχει ουρα η γυναικα αγαπη μου δε λεει μια!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

URL]]

Επισκέπτης
Για απάντησε μου κάτι παπαζολ. Αν κάποια πηδιέται επι χρήμασι ειναι "ένοχη" και αν κάποια δεν το κάνει "αθώα"; Ωραία συλλογιστική παλικάρι.. σε φορουμ για μπουρδελα. Αν πιστευεις ετσι τότε αγαπητε.. εισαι σε λάθος μέρος και ας σου απαντησουν οι συν-αγωνιστές σου.
Επίσης αν κάποιος κάνει γυμνες φωτογραφισεις ειναι ξεφτιλισμένος; Με πια λογικη γιατι δεν σε πιάνω...Και κάποιος που δεν κάνει ειναι κυριος; Πολυ συντηρητική και οπισθοδρομικη άποψη. Δεν μπορω να την ακυρώσω γιατι απλά ειναι θέμα ιδεολογιας. Και εσυ αφου εισαι τοσο "χριστιανικος" στις ιδεες σου .εξακολουθεις να με εκπλήσσεις με την παρουσια σου στο παρον φορουμ. Εκτος και αν ειμαστε συντηρητικοι και ηθικολογοι εξωθεν..μονο.
Τέλος ο καθένας την ζωη του την κάνει οτι γουσταρει - το ιδιο και το σώμα του. Εσένα λόγος δεν σου πέφτει. Αν θεωρείς οτι κάνει διαφημιση μην συμμετεχεις απλα. Δεν καταλαβαίνω τον οδυρμό.
Υ.Γ το μαγκας παλικάρι αναφερεται στην ψυχή του καθενός και στο ποσο η ψυχή του εχει μαγκια. Οχι κουτοπονηρια και αναδρεια. Εννοιες αγνωστες συχνα τις συζητησεις εδω μεσα.  Για την μαγκια της σου απάντησα σε σχεση με το οτι αυτη ειναι εδω επωνυμα και εσεις την βριζετε ανωνυμα. Οχι σε σχεση με οποιονδηποτε αλλο. Για την εξυπναδα της ομως ..εκει συσχετισα το προιον που ισως πουλα - αν πουλα και το δεχτουμε σαν θεσφατο με τον χωρο που ειναι και  οσους ενοχλησε η τσουρεκακι. Ιφ γιου νοου χουατ αι μιν ;)
Καταρχήν εγώ δεν την έβρισα χυδαία ποτέ,εκτός από τα χαζούλα καρακάξα κτλ,αν είναι και αυτά κατακριταία τότέ φάουλ μου και συγγνώμη δημόσια και κατ ιδίαν οπότε άναδρος δεν είμαι ούτε κουτοπόνηρος(αν απευθύνεσαι προσωπικά σε εμένα και όχι γενικά).
Εδώ μέσα η πλειοψηφιά είναι ψάχνονας για σεξ επί χρήμασι,είναι δεδομένο.
Δεν καταδίκασα αν πηδιέται,δεν πηδιέται για λεφτά ή με όποιον γουστάρει,κατέκρινα αυτό το διεφημιστικό τζαμπατζιλίκι μόνο και ένα δήθεν που κάτα την προσωπική μου γνώμη έχει όπως και η δικιά σου είναι οτί είμαι συντηρητικός.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
μπερδευεις το γκευ με το καλογουστος!
Μηπως μπερδευεις τις γυναικες με τα ρουχα ή τους πινακες ? Μουναρα εινα αυτη που στατιστικα καβλωνει την πουτσα στους περισσοτερους στρέϊτ
αντρες .Οπως νοστιμο ειναι το φαγητο που εχει νοστιμη γευση ,οχι το φαγητο που μπορει να ειναι ωραια σερβιρισμενο ,αλλα ειναι ΑΝΟΣΤΟ .

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δειξτην μου αβαφτη χωρις φωτοσοπ κ θα σου πω.

Μηπως μπερδευεις τις γυναικες με τα ρουχα ή τους πινακες ? Μουναρα εινα αυτη που στατιστικα καβλωνει την πουτσα στους περισσοτερους στρέϊτ
αντρες .Οπως νοστιμο ειναι το φαγητο που εχει νοστιμη γευση ,οχι το φαγητο που μπορει να ειναι ωραια σερβιρισμενο ,αλλα ειναι ΑΝΟΣΤΟ .
αυτην που σε γκαυλωνει μπορει απλως να ειναι προστυχοφατσα σκυλι η πουτανα.
η ομορφια ειναι κατι εντελως διαφορετικο.

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ανναμαρια 88 Θεες ειναι κατα την δικη σου αποψη ,που δεν εισαι στρέϊτ αντρας .Οι στρέϊτ αντρες γουσταρουν διαφορετικες γκομενες ,απ'ότι γουσταρουν οι γκέϋ μοδιστροι.
Το ποια ειναι μουναρα ,εμεις θα σου πουμε και οχι ο Κωστετσος ,
αλλα ουτε οι αλλες γκομενες .Μουναρα ειναι αυτη που   μας καβλωνει την πουτσα ,και οχι η Κέϊτ Μος ,που την λυπομαστε
και θελουμε να την κερασουμε κανενα σουβλακι για να στανιαρει.

αυτες που ποσταρα τι σχεση εχουν με το Κοστετσο?
αν το προσεξες ποσταρα και κοπελες που δν ειναι μοντελα, Κωστετσου κτλ
απλα εχει τυχει να κανουν 1-2 φωτογραφησεις
και πιστεψε με πολλοι στρειτ αντρες τις γουσταρουν τρελα
απλα δν προκειται να τις δεις απο κοντα για να σου καβλωσουν τη πουτσα και δν εχουν κανει και γυμνο και πορνο

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Αυτη ρε ειναι πραγματικη μουναρα

499617361_d6ee040815.jpg

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
προφανως και δεν τους πιανει η ηθηκη τους εδω
απλα εδω οπως ειπες ανωνυμα μπορουν να βρισουν και να βγαλουν κομπλεξ
για να βλεπαν μια απ αυτες που κανουν γυμνες φωτογραφησεις απο κοντα να σου λεγα τι γλειψιμο θα πεφτε
και δν μιλαω για μενα φυσικα
λάθος γνώμη έχεις.για όλα όμως...
αν όχι για όλους σίγουρα για κάποιους
εσένα πάντως ,που ξέρουμε τις απόψεις σου για πολλά πράγματα αν θεωρείς το και το φτύσιμο κοντα στο γλύψιμο, ναι θα γίνονταν έτσι όπως τα λές

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Καταρχήν εγώ δεν την έβρισα χυδαία ποτέ,εκτός από τα χαζούλα καρακάξα κτλ,αν είναι και αυτά κατακριταία τότέ φάουλ μου και συγγνώμη δημόσια και κατ ιδίαν οπότε άναδρος δεν είμαι ούτε κουτοπόνηρος(αν απευθύνεσαι προσωπικά σε εμένα και όχι γενικά).
Εδώ μέσα η πλειοψηφιά είναι ψάχνονας για σεξ επί χρήμασι,είναι δεδομένο.
Δεν καταδίκασα αν πηδιέται,δεν πηδιέται για λεφτά ή με όποιον γουστάρει,κατέκρινα αυτό το διεφημιστικό τζαμπατζιλίκι μόνο και ένα δήθεν που κάτα την προσωπική μου γνώμη έχει όπως και η δικιά σου είναι οτί είμαι συντηρητικός.

τι λες καλε μου, εδω λυσσαξεις ν αποδειξεις σωνι και ντε οτι ειμαι πουτανα μεχρι και μπαμπινιωτη ανοιξες!
η τζαμπα διαφημηση ειναι πλεον κατι το απολυτα θεμιτο και το κανουν οι παντες!!!
fan pages στο facebook με τη δουλεια του καθε μοντελου, μακιγιερ, φωτογραφου, τα παντα!!!
ολοι πλεον για προμοτιον χρησιμοποιουν το ιντερνετ
απλα αμα θες μπανερ και τα σχετικα πληρωνεις
γινεται ομως και χωρις αυτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom