Νέα

Tzouli Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TZOYLI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249

Συνημμένα

• IMG-259bc75e44d30deb3f4a77c45c83cdf0-V.jpg
    IMG-259bc75e44d30deb3f4a77c45c83cdf0-V.jpg
    4,7 MB · Εμφανίσεις: 176

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.667
Πόντοι
9.297
Αντε να σας πω άλλη μιά ιστορία που ίσως νάναι μυθοπλασία και το τονίζω αυτό κι όποιος κατάλαβε,κατάλαβε.Ναι;
Ξύπνησα πρωί,πρωί σήμερα γιατί θα πηγαίναμε γιά μπάνιο με μιά φίλη αλλά φυσάει, είναι και βοριάς,οπότε δεν

Πάμε ξανά στο χοτέλι το λοιπόν,στην είσοδο μπροστά πάντα(είδατε τη φωτό της εισόδου πιό πάνω,που στέκεται η Λάση,ζει άραγε;),αργά,καλοκαίρι,νέκρα.Τσουπ βλέπω κάποια στιγμή σμαρτακι να κατηφορίζει και να παρκάρει στην απέναντι γωνία.Καλώς το παιδί,λέω από μέσα μου,ενθουσιασμένη.Σαραντάρης,ευειδής,στυλ προισταμένου τραπέζης.Ανεβαίνει πάνω με συνοπτικές διαδικασίες,από πίσω σε λίγο και γω,τον βρίσκω στο δωμάτιο,γειά σου,γειά σου και σένα.Θα πιούμε μου λέει μιά γραμμή;Τον κοιτάω εγώ διστακτικά,θέλω και δεν θέλω.Αχ του λέω μωρέ μάλλον όχι γιατί μπορεί να τρέχει μετά η μύτη μου και θα τη ρουφάω συνέχεια.Ξέχνα,μου λέει ότι ήξερες.Σίγουρα;Σίγουρα.Αντε του λέω,εντάξει.Και μου απλώνει μιά γραμή στο κομοδίνο πιό μεγάλη κι απ τον EastMed.Ρούφαγα και δεν τελείωνε.
Πλακωνόμαστε μετά στα γαμήσια ώσπου επήλθε το τέλος.Παίρνω τα ρούχα μου κ την τσάντα αφού τον καληνύχτησα και πάω σ άλλο δωμάτιο να φρεσκαριστώ.Με το που βγήκα στον διαδρομο,επιασα με τη γωνία του ματιού μιά φιγούρα στο βάθος του διαδρόμου να στέκεται.Πελάτης,σκέφτηκα και χώθηκα σ ένα δωμάτιο.Αρχίζω να πουδράρομαι στον καθρέφτη και με παρατηρώ.Ποιά Κλώντια Σίφερ αγάπη μου και ποιά Λίντα Εβαντζελίστα;Κομπάρσες μπροστά μου.Ελαμπα.Χαμογέλασα κάποια στιγμή και τα δόντια μου,μου φάνηκαν διαμάντια.Αρπάζω την τσάντα και το μόνο που θέλω είναι να κατέβω κάτω και να κάνω πασαρέλα.Αυτό!Τίποτα άλλο.Πασαρέλα και λάλα μ όποιον ναναι.
Ανοίγω την πόρτα και χύνομαι στον διάδρομο.Η φιγούρα του αγνώστου που είχα δει,εκεί.Τον προσπερνάω και μου φάνηκε γνωστός.Μπορεί και να τον έχω πάρει,σκέφτηκα.Δεν έδωσα σημασία και κατηφόρισα δύο,δύο τα σκαλιά γιά να προλάβω.Να βγω.Στο Μπεβερλυ Χιλς!
Τάκα,τούκα οι γόβες,ράγιζαν τα μάρμαρα στα σκαλοπάτια,μέχρι που έφτασα στο πλατύσκαλο της ρεσεψιόν κι αντίκρυσα τη φρίκη.Αλλες δύο φιγούρες στέκονταν ακίνητες στο χωλάκι της εισόδου και περίμεναν.Αυτές όμως τις αναγνώρισα.Ηταν του Ηθών!
Απ την κορυφή στην άβυσσο.Τώρα;Τώρα λέω κουκλίτσα μου,θα κάνεις υπομονή μέχρι να περάσει όλο αυτό.Και θα περάσει.Και πέρασε.Με υπομονή.Στο αυτόφωρο την άλλη μέρα ήμουν τυχερή.Επεσα σε μιά φιλευσπλαχνη έδρα.Με ρώτησε ο Πρόεδρος:Δεν πιστεύω να ισχύουν όσα γράφουν εδώ πέρα(η κατηγορία ήταν πάντα κονσέρβα και αφορούσε πρόκληση δημοσίας αιδούς)
Οχι κύριε Πρόεδρε.
Αθώωση απ τον Εισαγγελέα,αθώωση κι απ τον Πρόεδρο κι έφυγα τρέχοντας,ανακουφισμένη(να σημειώσω πως πάντα οι άνδρες στα δικαστήρια ήταν πιό επιεικείς εν αντιθέσει με τις γυναίκες που κάποιες φορές ήταν έως και πολύ σκληρές,το λέω γιατί ακούω συνέχεια για πατριαρχίες και διάφορα άλλα κουλά που παρουσιάζουν τις γυναίκες συνεχώς ως θύματα,δεν είναι έτσι,οι γυναίκες σε θέσεις εξουσίας είναι να σε φυλάξει ο Θεός)
Γύρισα σπιτάκι,σχεδόν απόγευματάκι πιά,έβραζε ο τόπος απ τη ζέστη.Εκανα μπανάκι,έφτιαξα μιά ομελέτα και μιά σαλατούλα,έφαγα και λογικά μετα απ όλη αυτή την περιπέτεια,το ξενύχτι στην ασφάλεια,την αναμονή του δικαστηριου,την σωματική και ψυχική ταλαιπωρία το αναμενόμενο θα ήταν να ξεραθώ στον ύπνο.
Αμ δε! Τη τσάντα και στο χοτέλι ξανά μέχρι τις επτά το πρωί της επομένης.
Είδες ο EastMed;

Καλημέρα
Ποιοτικός χρόνος με την βοήθεια σου....όχι,θα κάθομαι να ασχολούμαι με την κάθε πυροβολημένη με τα φουιτ στα μυαλά να με πρήζει.
Πόσο δίκιο έχεις για τις γυναίκες σε θέση εξουσίας ιδίως αν δεν έχουν περάσει από ιδ.τομεα..Μου χώνεται μια τέτοια αλλά την κράζω μεγαλόφωνα και τουμπεκιαζεται η κλωσσα.Ειναι πολύ χαμηλά για να με αγγίξει....

• Like
Αντιδράσεις: TZOYLI

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.667
Πόντοι
9.297
Αντε να σας πω άλλη μιά ιστορία που ίσως νάναι μυθοπλασία και το τονίζω αυτό κι όποιος κατάλαβε,κατάλαβε.Ναι;
Ξύπνησα πρωί,πρωί σήμερα γιατί θα πηγαίναμε γιά μπάνιο με μιά φίλη αλλά φυσάει, είναι και βοριάς,οπότε δεν

Πάμε ξανά στο χοτέλι το λοιπόν,στην είσοδο μπροστά πάντα(είδατε τη φωτό της εισόδου πιό πάνω,που στέκεται η Λάση,ζει άραγε;),αργά,καλοκαίρι,νέκρα.Τσουπ βλέπω κάποια στιγμή σμαρτακι να κατηφορίζει και να παρκάρει στην απέναντι γωνία.Καλώς το παιδί,λέω από μέσα μου,ενθουσιασμένη.Σαραντάρης,ευειδής,στυλ προισταμένου τραπέζης.Ανεβαίνει πάνω με συνοπτικές διαδικασίες,από πίσω σε λίγο και γω,τον βρίσκω στο δωμάτιο,γειά σου,γειά σου και σένα.Θα πιούμε μου λέει μιά γραμμή;Τον κοιτάω εγώ διστακτικά,θέλω και δεν θέλω.Αχ του λέω μωρέ μάλλον όχι γιατί μπορεί να τρέχει μετά η μύτη μου και θα τη ρουφάω συνέχεια.Ξέχνα,μου λέει ότι ήξερες.Σίγουρα;Σίγουρα.Αντε του λέω,εντάξει.Και μου απλώνει μιά γραμή στο κομοδίνο πιό μεγάλη κι απ τον EastMed.Ρούφαγα και δεν τελείωνε.
Πλακωνόμαστε μετά στα γαμήσια ώσπου επήλθε το τέλος.Παίρνω τα ρούχα μου κ την τσάντα αφού τον καληνύχτησα και πάω σ άλλο δωμάτιο να φρεσκαριστώ.Με το που βγήκα στον διαδρομο,επιασα με τη γωνία του ματιού μιά φιγούρα στο βάθος του διαδρόμου να στέκεται.Πελάτης,σκέφτηκα και χώθηκα σ ένα δωμάτιο.Αρχίζω να πουδράρομαι στον καθρέφτη και με παρατηρώ.Ποιά Κλώντια Σίφερ αγάπη μου και ποιά Λίντα Εβαντζελίστα;Κομπάρσες μπροστά μου.Ελαμπα.Χαμογέλασα κάποια στιγμή και τα δόντια μου,μου φάνηκαν διαμάντια.Αρπάζω την τσάντα και το μόνο που θέλω είναι να κατέβω κάτω και να κάνω πασαρέλα.Αυτό!Τίποτα άλλο.Πασαρέλα και λάλα μ όποιον ναναι.
Ανοίγω την πόρτα και χύνομαι στον διάδρομο.Η φιγούρα του αγνώστου που είχα δει,εκεί.Τον προσπερνάω και μου φάνηκε γνωστός.Μπορεί και να τον έχω πάρει,σκέφτηκα.Δεν έδωσα σημασία και κατηφόρισα δύο,δύο τα σκαλιά γιά να προλάβω.Να βγω.Στο Μπεβερλυ Χιλς!
Τάκα,τούκα οι γόβες,ράγιζαν τα μάρμαρα στα σκαλοπάτια,μέχρι που έφτασα στο πλατύσκαλο της ρεσεψιόν κι αντίκρυσα τη φρίκη.Αλλες δύο φιγούρες στέκονταν ακίνητες στο χωλάκι της εισόδου και περίμεναν.Αυτές όμως τις αναγνώρισα.Ηταν του Ηθών!
Απ την κορυφή στην άβυσσο.Τώρα;Τώρα λέω κουκλίτσα μου,θα κάνεις υπομονή μέχρι να περάσει όλο αυτό.Και θα περάσει.Και πέρασε.Με υπομονή.Στο αυτόφωρο την άλλη μέρα ήμουν τυχερή.Επεσα σε μιά φιλευσπλαχνη έδρα.Με ρώτησε ο Πρόεδρος:Δεν πιστεύω να ισχύουν όσα γράφουν εδώ πέρα(η κατηγορία ήταν πάντα κονσέρβα και αφορούσε πρόκληση δημοσίας αιδούς)
Οχι κύριε Πρόεδρε.
Αθώωση απ τον Εισαγγελέα,αθώωση κι απ τον Πρόεδρο κι έφυγα τρέχοντας,ανακουφισμένη(να σημειώσω πως πάντα οι άνδρες στα δικαστήρια ήταν πιό επιεικείς εν αντιθέσει με τις γυναίκες που κάποιες φορές ήταν έως και πολύ σκληρές,το λέω γιατί ακούω συνέχεια για πατριαρχίες και διάφορα άλλα κουλά που παρουσιάζουν τις γυναίκες συνεχώς ως θύματα,δεν είναι έτσι,οι γυναίκες σε θέσεις εξουσίας είναι να σε φυλάξει ο Θεός)
Γύρισα σπιτάκι,σχεδόν απόγευματάκι πιά,έβραζε ο τόπος απ τη ζέστη.Εκανα μπανάκι,έφτιαξα μιά ομελέτα και μιά σαλατούλα,έφαγα και λογικά μετα απ όλη αυτή την περιπέτεια,το ξενύχτι στην ασφάλεια,την αναμονή του δικαστηριου,την σωματική και ψυχική ταλαιπωρία το αναμενόμενο θα ήταν να ξεραθώ στον ύπνο.
Αμ δε! Τη τσάντα και στο χοτέλι ξανά μέχρι τις επτά το πρωί της επομένης.
Είδες ο EastMed;

Καλημέρα
Μόλις πρόσεξα την αρχαιοπρεπή/βιβλική εισαγωγή στο προηγούμενο σεντόνι σου.... :smitten:

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
Ποιοτικός χρόνος με την βοήθεια σου....όχι,θα κάθομαι να ασχολούμαι με την κάθε πυροβολημένη με τα φουιτ στα μυαλά να με πρήζει.
Πόσο δίκιο έχεις για τις γυναίκες σε θέση εξουσίας ιδίως αν δεν έχουν περάσει από ιδ.τομεα..Μου χώνεται μια τέτοια αλλά την κράζω μεγαλόφωνα και τουμπεκιαζεται η κλωσσα.Ειναι πολύ χαμηλά για να με αγγίξεi
Από εμπειρία και μόνο το ανέφερα.Θυμάμαι πχ να λέει ο Εισαγγελέας 10 μέρες ποινή και ν αποφασίζει 20 μέρες η Πρόεδρος και 200 ευρώ πρόστιμο.Εβλεπα επίσης την ταραχή και την αντιπάθεια στο βλέμμα.Οι άντρες είτε Πρόεδροι,είτε Εισαγγελείς ήταν πιό συγκαταβατικοί,πιό cool με τον ρόλο

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
θέλουμε κ ένα σκηνικό εκτός δουλειάς, που έγινε πάνω στην καύλα της στιγμής.
Τω καιρώ εκείνω έφτασαν κάποια στιγμή οι απόκριες και στο χοτέλι ,ξημερώματα Κυριακής γίνεται της πουτάνας.Είμαστε όλες πάνω,κάτω τρέχοντας να εξυπηρετήσουμε το φιλήδονο κοινό μας.
Εχω παρατηρήσει κάποια στιγμή πως απέναντι,πάνω στη Σωκράτους,έχει παρκάρει ένα τζιπ με φιμέ τζάμια.Γκρρ έκανε το αδηφάγο ζώο μέσα μου.Λες; αναρωτήθηκα.Γιατί,όσο ναναι ένα θεματάκι με τις στολές το έχω:smiling-face-with-heart-eyes:
Πάνω κάτω με τη δουλειά,το τζιπ εκεί.Ανοίγει η πόρτα κάποια στιγμήκαι βγαίνει ένα ντερέκι με πολιτικά.Ερχεται στην είσοδο και παίρνει την Ελένη,γυναίκα ορίτζιναλ από την Αλβανία,ομορφούλα και πολύ καλό παιδί.Γιατί είχε και κανα δυό άλλες,από Αλβανία επίσης που ήταν εγκληματικές και θρασύτατες.Ερχόταν πχ ο πελάτης και μόλις έβλεπαν πως πήγαινε να διαλέξει τρανς,έλεγαν:πούτσο,πούτσο,για να τον κομπλάρουν και να πάρει αυτές.Κουλές αλλά τέλος πάντων
Κάποια στιγμή ακούω να με φωνάζουνε.Ποιός με θέλει;Η Ελένη στο οκτώ!Πετώντας ανέβηκα τις σκάλες γιατι εδώ που τα λέμε ειχα ψιλοαφρίσει με τον παίδαρο που διάλεξε την Ελένη κι όχι εμένα.Μπαίνω στο οκτώ,η Ελένη με τα βυζιά έξω τον τσιμπουκώνει στα γόνατα.Ελα μου λέει φίλη,μπουτ μπάρα.Μου δίνει και μένα το δωράκι μου το παλληκαρι και ω του θαύματος μετά από λίγο διώχνει την Ελένη.Κάποια στιγμή βρισκομαι στα τέσσερα και τρώω το γαμήσι της αρκούδας.
Που μπορώ να σε βρώ,με ρωτάει,αφου τελείωσε.Δεν θέλω να ρχομαι εδώ.Πάρε του λέω το τηλέφωνό μου και τα λέμε,γειά σου.Δεν θυμάμαι σε ποιά ακριβώς υπηρεσία ήταν κι ούτε έχει σημασία αλλά καλά είχα καταλάβει
Πέρασε ο καιρός,καλοκαίρι πιά,μόλις έχω γυρίσει απ τη δουλειά,πρωί Κυριακής,χτυπάει το τηλέφωνο.Ποιος; Ο τάδε,που τότε έτσι κι έτσι,είμαι μ ένα φίλο μου,κερνάς καφέ;Ελάτε.Τάδε οδός κ αριθμός.
Μπανάκι κατευθείαν εγώ κι ώσπου να ετοιμάσω καφέ έχουν φτάσει.Λοιπόν ακούστε:Θα κάνετε μπανάκι,τους λέω κι ο ένας στο σαλόνι κι ο άλλος στο δωμάτιο,όχι μαζί.Καλά;Καλά.Γαμιόμουνα μέχρι τις δέκα,είχανε ψιλοπιεί κιόλας και δεν χύνανε εύκολα.Εγώ έχυσα δύο φορές και θα μπορούσα να συνεχίσω,πέρναγα τέλεια.
Κάποια στιγμή βλέπω τον ένα να τον έχει πάρει ο ύπνος στον καναπέ.Αστον λέω,μη τον ξυπνάς.Πέσε και συ και κοιμήσου εδώ μαζί μου και φεύγετε μετά.Ετσι κι έγινε.Σηκωθήκαμε κατα τις τρείς,ήπιαμε καφέ,φάγαμε καρπουζάκι και φετούλα,είπαμε ιστορίες και φύγανε απόγευμα πιά.Εχουν περάσει τόσα χρόνια,δεν θυμάμαι την όψη τους γιατί δεν έτυχε να ξαναβρεθούμε.Θυμάμαι όμως χαρακτηριστικά κάτι που με κάνει ακόμα και γελάω
Είμαι με τον ένα στον καναπέ,μ έχει στήσει στα τέσσερα,με γαμάει κι ακούγεται πλαφ,πλαφ,πλαφ η κωλάρα μου καθώς με γαμάει,οπότε βλέπω ξαφνικά τον άλλο στη πόρτα του σαλονιού χαμογελαστό να λέει:Τι κάνεις στην κοπέλα ρε αλήτη;

Καλημέρα

petsa

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2019
Κριτικές
5
Like
356
Πόντοι
21
Καλημέρα κούκλα μου. Να γράψεις κανένα βιβλίο . Θα γίνει best seller

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
Θα σε προτιμουσα ναι μεν ορθια εσυ, αλλα και ορθιο το εργαλειο...εγω στα γονατα κτλ κτλ!!!!

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.203
Πόντοι
1.206
Ενα λάθος έχω κάνει,δεν κράτησα ημερολόγιο.Δυστυχώς! Καλημέρα και σ ευχαριστώ για το σχόλιο
τα απομνημονεύματα της Τζούλης θα το ονομάζαμε, κρίμα πάντως που δεν κράτησες ημερολόγιο.

Εγγρ.
17 Ιουν 2022
Like
8
Πόντοι
0
  • Αγάπη
Αντιδράσεις: TZOYLI

Παρόμοια θέματα

Δ
Απαντήσεις
6