TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.249
Σας περιμένω με ανοιχτές αγκάλες και τα πόδια ψηλά!!!Ποτέ θα μας δροσισεις και εμάς τους νεαρούς ρε Τζούλι που βαρεθήκαμε να γαμαμε τις γκόμενές μας..;
Σας περιμένω με ανοιχτές αγκάλες και τα πόδια ψηλά!!!Ποτέ θα μας δροσισεις και εμάς τους νεαρούς ρε Τζούλι που βαρεθήκαμε να γαμαμε τις γκόμενές μας..;
Μπορείς να μου στείλεις μια dm?Σας περιμένω με ανοιχτές αγκάλες και τα πόδια ψηλά!!!
Απαντάω σε μηνύματα,δεν στέλνω,γιά λόγους τάξης κατ' αρχάς.Μπορείς να μου στείλεις μια dm?
Φίλε μου, για να μπορέσεις να στείλεις, αλλά και να πάρεις από άλλο άτομο pm, πρέπει να συμπληρώσεις τα 10 ποστ στο φόρουμ.Μπορείς να μου στείλεις μια dm?
Σωστό κι αυτό ΕυχαριστώΦίλε μου, για να μπορέσεις να στείλεις, αλλά και να πάρεις από άλλο άτομο pm, πρέπει να συμπληρώσεις τα 10 ποστ στο φόρουμ.
Κάνε άλλα 8 για να μπορείς να στείλειες ο ίδιος, είναι απλό.
Απλά Θεα!!!Το αγόρι είναι στο μπάνιο και γω το περιμένω με ανυπομονησία...καλημέρα
Μωρό μου,όπως είπαμε και στο ινσταΑπλά Θεα!!!
Τα είπαμε …. Και θα τα κάνουμε…Μωρό μου,όπως είπαμε και στο ινστα
Το καρφωσες το αγόρι?Απλά Θεα!!!
Ηταν η πρωτη μου φορα μαζι σου! Ανυπομονω να σε ξαναδω!
Είναι σε γραμμή προτεραιότηταςΤο καρφωσες το αγόρι?
Εδω το ρούφηξες όλο το γαριδακι ευκολα...χαχαχαΖέστη και σήμερα,χαρούμενη Κυριακή μ ένα deepthroat για λίγη δροσιά
Θέλεις να γλείψεις το παγωτό μου;Εδω το ρούφηξες όλο το γαριδακι ευκολα...
Εσύ θα γλύφεις το δικό μουΘέλεις να γλείψεις το παγωτό μου;
θα κανονίσουμε να με χαλαρώσεις κ εμένα.Ζέστη και σήμερα,χαρούμενη Κυριακή μ ένα deepthroat για λίγη δροσιά
Σε περιμένω,καλημέρα κ καλή βδομάδαθα κανονίσουμε να με χαλαρώσεις κ εμένα.
Περαστικά!!εμενα με περιποιηθηκε για τα καλα...αλλα οχι η Τζουλη, ο covid!!!!!! παλι καθυστερηση στο ραντεβου