TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.249
Οταν επιστρέψωθέλω κ εγώ...
Οταν επιστρέψωθέλω κ εγώ...
καλο μηνα Τζουλη αν και κακαθυστερημενα απο μενα , να σαι καλα εχεις ωραιο χαρακτηρα και εισαι σωσυτ με τους πελατες να τα λεμε και αυταΚαλό μήνα σε όλους τους αγαπημένους μου
Επιστρέφω την Δευτέρα, όποιος με πεθύμησε από Τρίτη τον περιμένω
(στη φωτο χορεύω πάνω στη μπάρα)
Ευχαριστώ πολύκαλο μηνα Τζουλη αν και κακαθυστερημενα απο μενα , να σαι καλα εχεις ωραιο χαρακτηρα και εισαι σωσυτ με τους πελατες να τα λεμε και αυτα
Ευχαριστώ πολύ
Από Τρίτη τα λέμε πάλικοριτσαρα υπεροχη μας ελειψες!!!θελω πολυ να σε ξαναδω...
Από Τρίτη βλέπω να παίρνουμε νουμερακια για να καταφέρουμε να σε δούμε!!!!!Από Τρίτη τα λέμε πάλι
Φιλιά κούκλε μου, ευχαριστώΑπό Τρίτη βλέπω να παίρνουμε νουμερακια για να καταφέρουμε να σε δούμε!!!!!
Όλοι περιμένουμε πως και πως να ξεκαυλωσουμε με εσένα.
Τζούλι είσαι θεά!!!!
Η τζουλη ειναι πολυεργαλειο απο τα πολυ σπανια....απο την μια τρυπανι και απο την αλλη αισθησιακη παθητικη....να σε στραγγιζει και να λες και αλλο!!!ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ..ΣΤΟ ADOOS Η ΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΗ...ΦΙΛΑΚΙΑ
Οπως τα λες!! Ακριβέστατος!!!Η τζουλη ειναι πολυεργαλειο απο τα πολυ σπανια....απο την μια τρυπανι και απο την αλλη αισθησιακη παθητικη....να σε στραγγιζει και να λες και αλλο!!!
Θα εισαι ετοιμη για νεα βιντεο!!!!! και για το δικο μας!!!Γειά χαρά σε όλους τους φίλους μου,εύχομαι καλό Φθινόπωρο,χαρούμενο και τυχερό!!
Αυτό το διάστημα το τηλ θα είναι κλειστό γιατί με το που επέστρεψα έπρεπε να ξεκινήσω μιά θεραπεία για τα δόντια μου
Σ ένα μήνα περίπου θα επανέλθω με αστραφτερό χαμόγελο για υπέροχα τσιμπούκια.Για το πότε ακριβώς θα ενημερώσω.Να είστε καλά
ΦΙΛΙΑ
Αμε!!!Θα εισαι ετοιμη για νεα βιντεο!!!!! και για το δικο μας!!!
οχι τιποτα αλλο, το ζηταει και ο λαος τοσο καιρο ενα τετοιο βιντεο!!! χαχαχαΑμε!!!
Εχω προμηθευτει και τον κατάλληλο εξοπλισμό και για σας κ για μεναοχι τιποτα αλλο, το ζηταει και ο λαος τοσο καιρο ενα τετοιο βιντεο!!! χαχαχα