TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.249
Καθόλου.Εχει ταλέντοωωωωωωωω!!!!!!!! πες την αληθεια, του εδινες οδηγιες????
Καθόλου.Εχει ταλέντοωωωωωωωω!!!!!!!! πες την αληθεια, του εδινες οδηγιες????
Τον τρελανες μωράκι μου!!!Καλώς τα παιδιά!!
Δύσκολο να τον ξεπερασει καποιος χωρις εμπειρια ή με μεγαλη αποχη απο το αθλημα!!!!!Καθόλου.Εχει ταλέντο
Πολύ δύσκολο έχεις δίκιο.....Δύσκολο να τον ξεπερασει καποιος χωρις εμπειρια ή με μεγαλη αποχη απο το αθλημα!!!!!
Θα είναι πολύ ρομαντική η ιστορία κρίνοντας από τον πρόλογο....θέλουμε
Ναι,μπορεί να έγινε ρομαντική στη μνήμη μου γι αυτό και ν ακούστηκε κάπως έτσι.Θα είναι πολύ ρομαντική η ιστορία κρίνοντας από τον πρόλογο....
Μπραβο στο παλικαρι που σου ανοιξε νεους οριζοντες, ωστε να ανοιγεις και αλλα παλικαρια!!!!Ναι,μπορεί να έγινε ρομαντική στη μνήμη μου γι αυτό και ν ακούστηκε κάπως έτσι.
Ενεργητική δεν ήμουν πάντα γιατί νόμιζα πως δεν μπορούσα.Αυτό έιχα συνηθίσει η είχε τύχει να με πλησιάζουν ενεργητικοί.Δεν ξέρω,ίσως να το επιδίωκα εγώ.Ετσι κι όταν ξεκίνησα την σεξεργασία,κοινώς την πουτανιά,βγήκα ως παθητική.
Εκανα ντεμπούτο στο Βασιλικό,στα τελειώματα δυστυχώς κι όχι στις δόξες του.Πολύ κυνηγητό καθημερινά.Για να γλυτώσουμε τα αυτόφωρα βγαίναμε Σάββατο που τα όργανα έκαναν ρεπό.
Ερχονταν οι πελάτες με τ αμάξι,μου καναν νόημα,πήγαινα και με ρώταγαν,γαμας; Οχι,εγώ.Τι να λεγα; Ναι; Οπότε έπαιρναν άλλη η φεύγανε.
Ενα Σάββατο αργά,γύρω στις τέσσερις,καλοκαίρι,απόλυτη ερημιά,περιμένουμε όλες μαζεμένες μες στα νεύρα,λόγω αναδουλειάς.Σκάει κάποια στιγμή Εντούρο μηχανή,θορυβώδης,με νεαρό καβάλα.Ολες τσίτα ξαφνικά,περιμένουμε να δούμε ποιά θα πάρει.Ξεπεζεύει,με πλησιάζει,παμέ;
Πάμε!
Ενιωσα τα συναδελφικά βέλη να με καρφώνουν πισώπλατα.Δεν ήταν μόνο θέμα ανταγωνισμού για το οικονομικό.Ηταν το γιατι κάποιος,πχ επιλέγει ένα smart κι όχι μια laborgini που προσφέρονται στην ίδια τιμή.Αυτό το λάθος το κάνουν κι εδώ αρκετοί,επειδή δυσκολεύονται ν αναγνωρίσουν τα πολύ προσωπικά κριτήρια που έχουν να κάνουν με την επιλογή,όσον αφορά την καύλα.Κι ότι αυτό που προσφέρει κάποια,που ίσως αυτούς να τους απωθεί,σίγουρα κάποιος άλλος το χρειάζεται.Ετσι λειτουργεί το όλον γιά να υπάρχει ισορροπία.
Ανεβαίνω στο δωμάτιο,το παλληκάρι γυμνό στο κρεβάτι,σώμα αδύνατο,νευρώδες,ψηλός,γλυκύτατος κ ευγενέστατος
Ξεντύνομαι,εγώ χωρίς βυζί,δεν έβγαζα το σουτιέν συνήθως.Βγάλε κι αυτό μου λέει.Το βγάζω κι αρχίζει το χαμούρεμα,φιλιά κ 69.Είχα καυλώσει πάρα πολύ γιατί μου άρεσε σαν άντρας.
Μου λεει κάποια στιγμή,θες να με γαμήσεις;Χωρίς να σκεφτώ τίποτα που να με αγχώσει κ να μπλοκάρω,του απάντησα καταφατικά.Καποτούλα,λιπαντικό και στα τέσσερα.
Μετά από λίγο,του τράβαγα το χέρι για να μην τον παίζει κ χύσει.Ηθελα να διαρκέσει.Το απολάμβανα.Κάποια στιγμή τελείωσε,ντύθηκε,έφυγε και δεν το ξαναείδα ποτέ.
Κατέβηκα και γω με άλλο αέρα πιά κι όποιος από δω και πέρα με ρώταγε,γαμάς; γαμάω,απαντούσα! Και δεν γάμαγα απλώς.Τους ξεκώλιαζα,ένεκα και του καλού εργαλείου και του οτι ήμουν νεοφώτιστη στο ρόλο αυτό.Κοινώς το γούσταρα,ειδικά με κάποιους,αρρενωπούς με ωραίες κωλάρες σπάγανε οι μεντεσέδς στα κρεβάτια.
Λυσσάξανε κάποιες αλλά τι να γίνει; Η ζήλεια να ταν ψώρα θα γέμιζε όλη η χώρα
Κοίτα να δεις που έπρεπε να βάλεις το φουστάνι για ν αρχίσεις να γαμάς,έλεγα μετά από καιρό στον εαυτό μου.
Αλλά έτσι είναι η ζωή,όλο εκπλήξεις
Καλημέρα
Βεβαίως,όλα θέλουν τρόπο και να είναι κανείς ανοιχτός σε καινούρια πράγματα.Θυμάμαι περίπτωση μιάς τρανς πχ που δεν ήθελε να της αγγίζουν το πουλί γιατί ξενέρωνε που ο άλλος δεν ήταν τόσο στρέιτ όσο φανταζόταν κ ήθελε αυτή και αει μαρή χαζή που δεν ξέρεις τι σου γίνεται.Εχει κ τέτοια πολλάΜπραβο στο παλικαρι που σου ανοιξε νεους οριζοντες, ωστε να ανοιγεις και αλλα παλικαρια!!!!
φοβερη αφηγηση !! μπραβο σου !Ναι,μπορεί να έγινε ρομαντική στη μνήμη μου γι αυτό και ν ακούστηκε κάπως έτσι.
Ενεργητική δεν ήμουν πάντα γιατί νόμιζα πως δεν μπορούσα.Αυτό έιχα συνηθίσει η είχε τύχει να με πλησιάζουν ενεργητικοί.Δεν ξέρω,ίσως να το επιδίωκα εγώ.Ετσι κι όταν ξεκίνησα την σεξεργασία,κοινώς την πουτανιά,βγήκα ως παθητική.
Εκανα ντεμπούτο στο Βασιλικό,στα τελειώματα δυστυχώς κι όχι στις δόξες του.Πολύ κυνηγητό καθημερινά.Για να γλυτώσουμε τα αυτόφωρα βγαίναμε Σάββατο που τα όργανα έκαναν ρεπό.
Ερχονταν οι πελάτες με τ αμάξι,μου καναν νόημα,πήγαινα και με ρώταγαν,γαμας; Οχι,εγώ.Τι να λεγα; Ναι; Οπότε έπαιρναν άλλη η φεύγανε.
Ενα Σάββατο αργά,γύρω στις τέσσερις,καλοκαίρι,απόλυτη ερημιά,περιμένουμε όλες μαζεμένες μες στα νεύρα,λόγω αναδουλειάς.Σκάει κάποια στιγμή Εντούρο μηχανή,θορυβώδης,με νεαρό καβάλα.Ολες τσίτα ξαφνικά,περιμένουμε να δούμε ποιά θα πάρει.Ξεπεζεύει,με πλησιάζει,παμέ;
Πάμε!
Ενιωσα τα συναδελφικά βέλη να με καρφώνουν πισώπλατα.Δεν ήταν μόνο θέμα ανταγωνισμού για το οικονομικό.Ηταν το γιατι κάποιος,πχ επιλέγει ένα smart κι όχι μια laborgini που προσφέρονται στην ίδια τιμή.Αυτό το λάθος το κάνουν κι εδώ αρκετοί,επειδή δυσκολεύονται ν αναγνωρίσουν τα πολύ προσωπικά κριτήρια που έχουν να κάνουν με την επιλογή,όσον αφορά την καύλα.Κι ότι αυτό που προσφέρει κάποια,που ίσως αυτούς να τους απωθεί,σίγουρα κάποιος άλλος το χρειάζεται.Ετσι λειτουργεί το όλον γιά να υπάρχει ισορροπία.
Ανεβαίνω στο δωμάτιο,το παλληκάρι γυμνό στο κρεβάτι,σώμα αδύνατο,νευρώδες,ψηλός,γλυκύτατος κ ευγενέστατος
Ξεντύνομαι,εγώ χωρίς βυζί,δεν έβγαζα το σουτιέν συνήθως.Βγάλε κι αυτό μου λέει.Το βγάζω κι αρχίζει το χαμούρεμα,φιλιά κ 69.Είχα καυλώσει πάρα πολύ γιατί μου άρεσε σαν άντρας.
Μου λεει κάποια στιγμή,θες να με γαμήσεις;Χωρίς να σκεφτώ τίποτα που να με αγχώσει κ να μπλοκάρω,του απάντησα καταφατικά.Καποτούλα,λιπαντικό και στα τέσσερα.
Μετά από λίγο,του τράβαγα το χέρι για να μην τον παίζει κ χύσει.Ηθελα να διαρκέσει.Το απολάμβανα.Κάποια στιγμή τελείωσε,ντύθηκε,έφυγε και δεν το ξαναείδα ποτέ.
Κατέβηκα και γω με άλλο αέρα πιά κι όποιος από δω και πέρα με ρώταγε,γαμάς; γαμάω,απαντούσα! Και δεν γάμαγα απλώς.Τους ξεκώλιαζα,ένεκα και του καλού εργαλείου και του οτι ήμουν νεοφώτιστη στο ρόλο αυτό.Κοινώς το γούσταρα,ειδικά με κάποιους,αρρενωπούς με ωραίες κωλάρες σπάγανε οι μεντεσέδς στα κρεβάτια.
Κοίτα να δεις που έπρεπε να βάλεις το φουστάνι για ν αρχίσεις να γαμάς,έλεγα μετά από καιρό στον εαυτό μου.
Καλημέρα
Благодарностьφοβερη αφηγηση !! μπραβο σου !
Δείγμα ταπεινότητας το να θεωρείσαι smart και όχι laborghini.Αν αυτό δεν σου δώσει εύσημα σε αυτήν την ζωή ενδέχεται να δώσει στην επόμενη....Ναι,μπορεί να έγινε ρομαντική στη μνήμη μου γι αυτό και ν ακούστηκε κάπως έτσι.
Πάμε!
Καλημέρα
Oχι,ξέρω τι λέω,αν έβλεπες τις άλλες θα συμφωνούσες.Τρανς,κούκλες.Αυτογνωσία πάνω απ όλαΔείγμα ταπεινότητας το να θεωρείσαι smart και όχι laborghini.Αν αυτό δεν σου δώσει εύσημα σε αυτήν την ζωή ενδέχεται να δώσει στην επόμενη....
Υπέροχο το σεντονακι!
Όπως ξέρεις πολύ καλά αυτές οι τελευταίες δυο γραμμές είναι πολύ σημαντικές για κάθε συναγωνιστή.Oχι,ξέρω τι λέω,αν έβλεπες τις άλλες θα συμφωνούσες.Τρανς,κούκλες.Αυτογνωσία πάνω απ όλα
Κι αναφέρομαι στο μάτι κι όχι την απόδοση στα καθήκοντα
Κάτι μου λέει ότι με τον τρόπο σου κάνεις την ανατροπή και βγάζεις αέρα lamborghini ακόμα και αν δεν το περιμένει κανείς.Oχι,ξέρω τι λέω,αν έβλεπες τις άλλες θα συμφωνούσες.Τρανς,κούκλες.Αυτογνωσία πάνω απ όλα
Κι αναφέρομαι στο μάτι κι όχι την απόδοση στα καθήκοντα
Πολυγλωσση!Благодарность
Google μετάφρασηΠολυγλωσση!
Πώς προέκυψε αυτό;Λόγω σπουδών η λόγω καταγωγής;
Kαλημέρα όλη μέραΚαλημέρα στο μωρό το ατελείωτο!!!!