TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.906
παρακαλω..δεν θελω να μου πειραζεις τον λυκακο,ειναι προστατευομενος μου ;)Οχι και εμπειρια, ποιος την εχασε για να την βρης εσυ
καλημερα κουρασμενε νεε![]()
![]()
παρακαλω..δεν θελω να μου πειραζεις τον λυκακο,ειναι προστατευομενος μου ;)Οχι και εμπειρια, ποιος την εχασε για να την βρης εσυ
![]()
δηλαδη τωρα δεν θα χεις υπολογιστη;![]()
![]()
![]()
αντε σας αφηνω γιατι ηρθε ο ανθρωπος να παρει τον υπολογιστη μου,μην με βρει στο bourdela
![]()
Οχι και εμπειρια, ποιος την εχασε για να την βρης εσυ
![]()
παρακαλω..δεν θελω να μου πειραζεις τον λυκακο,ειναι προστατευομενος μου ;)
μαλιστααγαπητέ Μάστορα, το θέμα είναι να ρωτάς για να πάς στην πόλη...και κάποιοι ρωτούν συνέχεια..δεν σταματούν...άρα κάτι βρίσκουν ;)
το λυκάκι είναι ελεύθερο..δεν το προστατεύει κανείς! γρ
Αλλο η θεωρια και αλλο η πραξη εχει μεγαλη διαφορααγαπητέ Μάστορα, το θέμα είναι να ρωτάς για να πάς στην πόλη...και κάποιοι ρωτούν συνέχεια..δεν σταματούν...άρα κάτι βρίσκουν ;)
παρακαλω..δεν θελω να μου πειραζεις τον λυκακο,ειναι προστατευομενος μου ;)
ετως αν μου ριχνει τη μια χυλοπιτα μετα την αλληπαρακαλω..δεν θελω να μου πειραζεις τον λυκακο,ειναι προστατευομενος μου ;)
Αλλο η θεωρια και αλλο η πραξη εχει μεγαλη διαφορα
ασχετως...ετως αν μου ριχνει τη μια χυλοπιτα μετα την αλλη
Και παλι δεν θα το κανεις σωστα,κατ'αρχην δεν πρεπη να σε κυριευη η καυλα αλλα να μπορης να σκεφτης (με το πανω κεφαλι) τι και πως πρεπη να γινη για καλο αποτελεσμα και να μπορης να κρατηθης οχι με 5-10 παλινδομησεις φυγανε τα φλοκιακαι πάλι, εαν έχεις καταλάβει σωστά την θεωρία, δεν σου λέω με την πρώτη, αλλά με την 2η,3η,4η κοκ θα την βρεις την πράξη!...
Αν σου ριχνη χυλοπιταεκτος αν μου ριχνει τη μια χυλοπιτα μετα την αλλη
δεν πειραζει..ειναι κι αυτος λατρης των καθετων χειλεων οπως εσυ ;)Αν σου ριχνη χυλοπιτα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Επαγγελματιες δεν ηταν παλια τοτε μας πληρωναν , θυμαμαι μερικα περιστατικαΓιωργο οι παλιοτερες ηταν πιο επαγγελματιες απο τις σημερινες;τι λεει η εμπειρια σου;
Και παλι δεν θα το κανεις σωστα,κατ'αρχην δεν πρεπη να σε κυριευη η καυλα αλλα να μπορης να σκεφτης (με το πανω κεφαλι) τι και πως πρεπη να γινη για καλο αποτελεσμα και να μπορης να κρατηθης οχι με 5-10 παλινδομησεις φυγανε τα φλοκια
τι εννοεις σας πληρωναν;πηγαινες στο ντελο και σε πληρωναν;Επαγγελματιες δεν ηταν παλια τοτε μας πληρωναν , θυμαμαι μερικα περιστατικα
Ωραιο πραμα το μουνακι να το γλυφης να τοδεν πειραζει..ειναι κι αυτος λατρης των καθετων χειλεων οπως εσυ ;)
ελα σαν τα κοκκορια τωρα κοτζαμ αντρεςεγώ μετράω ώρες![]()
....εσύ μέτρα παλινδρομήσεις
![]()
οπως περναει καλα ο καθενας ;)Ωραιο πραμα το μουνακι να το γλυφης να τονα το γεμιζης με
![]()
![]()
![]()
εγώ μετράω ώρες![]()
....εσύ μέτρα παλινδρομήσεις
![]()
Δεν ειχε στα σπιτια τρανς και τραβεστι, σε διαφορες καφετεριες συχναζαν σε δρομους κλπ και πολλες φορες οπως πηγαιναμε με τα ποδια στο στρατοπεδο σταματουσαν με αυτ/νητο και προσφερονταν να μας πανε οποτε ξαλαφρωναμε και εμειςτι εννοεις σας πληρωναν;πηγαινες στο ντελο και σε πληρωναν;