lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
τοσα χρονια εδω μεσα καθε φορα λεω οτι εχω δει ολα και παντα κανω λαθοςμηηηηη...οχι τα ειδωλα σου εδω
τοσα χρονια εδω μεσα καθε φορα λεω οτι εχω δει ολα και παντα κανω λαθοςμηηηηη...οχι τα ειδωλα σου εδω
γηρασκεις αει διδασκομενοςτοσα χρονια εδω μεσα καθε φορα λεω οτι εχω δει ολα και παντα κανω λαθος
συμπαθητικο παιδακιμετα τις 12...κανει επιδερμιδα
δηλαδη;μουχριτσα ειναι
Ποτε προλαβες και την πηρες η την κανεις παγακια οπως η Αννααααχχχχ πηρα κ την πρωτεινη μου κι ολα καλα
πρωτεινη φυτικη απο κανναβη..εισαγωγη απο καναδα..η καλυτερη πρωτεινηΠοτε προλαβες και την πηρες η την κανεις παγακια οπως η Αννα
εχουμε χρονο κ γι αυτην..τωρα κανονιζω το προγραμμα της μεραςΑλλη πρωτεινη εννοουσα
αντε σας αφηνω γιατι ηρθε ο ανθρωπος να παρει τον υπολογιστη μου,μην με βρει στο bourdelaλαγουδακι αλοιμονο σου ετσι κ γινω ανωτερη σου
Ο μικρος ειναι απειρος αλλα εχει την ορμη
ενω ο μεγαλος διαθετη εμπειρια
φαντασου τωρα ενα πιτσιρικι που να συνδυαζει αντοχες, ορμη και εμπειρια
την καλημερα μου!επιτελους...την καλημερα μας...κοιμηθηκες καλα; δεν θελω να το φανταστω
Οχι και εμπειρια, ποιος την εχασε για να την βρης εσυφαντασου τωρα ενα πιτσιρικι που να συνδυαζει αντοχες, ορμη και εμπειρια
την καλημερα μου!
Δεν πειραζη να σε βρη στο μπου να τον κατατοπισης και λιγοαντε σας αφηνω γιατι ηρθε ο ανθρωπος να παρει τον υπολογιστη μου,μην με βρει στο bourdela