TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.906
καλυτερα,,ετσι δεν θα υπαρχει διακοπη του αγωναΚαι οι δυο μαζι παλι δεν συγχονιζοντε ενω ο ενας θα εχει τελειωση και θα θελη για 2ο ο αλλος ακομη θα σπρωχνη
καλυτερα,,ετσι δεν θα υπαρχει διακοπη του αγωναΚαι οι δυο μαζι παλι δεν συγχονιζοντε ενω ο ενας θα εχει τελειωση και θα θελη για 2ο ο αλλος ακομη θα σπρωχνη
κι εγω αλλα ελληνικο...τελεισε το φορματ;καλημερα καυλιαρηδες
οτι πεφτει πανω σου σαν κοκορας και σε ξεπατωνει ενω ο ανω των 440 σε πηγαινει αργα και σταθερα,,,πως ανεβαινουν οι νταλικες τον κολοσουρτη στην τριπολη;καπως ετσι...βαζουν μια ταχυτητα και σε πηγαινουν με ροπες,μονιμα στις 2000ορμη; τι εννοειτε δασκαλε;αρα κ τους δυο μαζιε; μ ενα σμαρο..
Η γρια κοτα εχει το ζουμιορμη; τι εννοειτε δασκαλε;αρα κ τους δυο μαζιε; μ ενα σμαρο..
ααααα...οτι πεφτει πανω σου σαν κοκορας και σε ξεπατωνει ενω ο ανω των 440 σε πηγαινει αργα και σταθερα,,,πως ανεβαινουν οι νταλικες τον κολοσουρτη στην τριπολη;καπως ετσι...βαζουν μια ταχυτητα και σε πηγαινουν με ροπες,μονιμα στις 2000![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τελος...θα ερθει και ο τυπος να παρει το pc κατα τις 12-1κι εγω αλλα ελληνικο...τελεισε το φορματ;
μπραβισσιμοτελος...θα ερθει και ο τυπος να παρει το pc κατα τις 12-1
Και εγω θελω σιγαρετα και βαριεμαι να παωθελει κανεις κατι απ το περιπτερο;
Παρε μου προφυλακτικαθελει κανεις κατι απ το περιπτερο;
Σιγουρα οχι,οσο ο μεγαλος πυροβολη ο νεος ξαναοπλιζη και συνεχιζηκαλυτερα,,ετσι δεν θα υπαρχει διακοπη του αγωνα
ο λαγουδακις ειναι ο μεντορας μουΣιγουρα οχι,οσο ο μεγαλος πυροβολη ο νεος ξαναοπλιζη και συνεχιζη
για την ορμη ειδα πηρες απαντηση απο τον lagoudakis και πολυ περιγραφικη
γυρισα..αργησεςΚαι εγω θελω σιγαρετα και βαριεμαι να παω
στην επομενη...γυρισα..αργησες
μηηηηη...οχι τα ειδωλα σου εδωρε τον μαλακα![]()
![]()
![]()
![]()