You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tzouli Trans
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TZOYLI
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
καλα ρε κουφαλες σε 5 ωριτσες γεμισατε 5 σελιδες;δουλεια δεν εχετε να κανετε;....ετσι λυκακο ε;να να ανοιξει το pc και να δει τον λιλα...
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ιουλιο Αυγουστο ναιτον Αυγουστο ;)
ερχεσαι και εσυ ;
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
και βεβαια εχω...μολις ανοιξα το νεο μου μηχανημαδηλαδη τωρα δεν θα χεις υπολογιστη;
![Headbang 2 :headbang2: :headbang2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/FIRmzEvtlDNL0dQELGmbBecncN8.gif)
![Headbang 2 :headbang2: :headbang2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/FIRmzEvtlDNL0dQELGmbBecncN8.gif)
![Γιούπιιι! :happy: :happy:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/happy.gif)
![Γιούπιιι! :happy: :happy:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/happy.gif)
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Καθοταν στην καρεκλα και παλικαλα ρε κουφαλες σε 5 ωριτσες γεμισατε 5 σελιδες;δουλεια δεν εχετε να κανετε;....ετσι λυκακο ε;να ναοιξω το νεο μου pc και να δω τον λιλα...
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.906
καλε τι μας λες;σε πεντε ωριτσες φαγαμε,κοιμηθηκαμε κ καναμε κ τις δουλειες μας..ειμεθα σβελτοι κι αεικινητοικαλα ρε κουφαλες σε 5 ωριτσες γεμισατε 5 σελιδες;δουλεια δεν εχετε να κανετε;....ετσι λυκακο ε;να ναοιξω το νεο μου pc και να δω τον λιλα...
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.906
ααα με γεια ;)και βεβαια εχω...μολις ανοιξα το νεο μου μηχανημα![]()
![]()
![]()
![]()
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
η πλακα θα ειναι να ειναι κανενας συναγωνιστης και αυτος....πολυ θελει;Δεν πειραζη να σε βρη στο μπου να τον κατατοπισης και λιγο
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.906
τον Αυγουστο θ ανεβωΙουλιο Αυγουστο ναι
ερχεσαι και εσυ ;
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ολα ειναι πιθαναη πλακα θα ειναι να ειναι κανενας συναγωνιστης και αυτος....πολυ θελει;![]()
![]()
![]()
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ευχαριστωωωωωωω καλα το νεο μου μηχανημα ειναι και κουκλα και παει και αεροπορια!!!!ααα με γεια ;)
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.906
δηλαδη;ευχαριστωωωωωωω καλα το νεο μου μηχανημα ειναι και κουκλα και παει και αεροπορια!!!!
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Αντε καλοριζικοευχαριστωωωωωωω καλα το νεο μου μηχανημα ειναι και κουκλα και παει και αεροπορια!!!!
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ευχαριστω ρε γιωργαρε...αυτο ειναι το αστερι μου αντε σας αφηνω τωρα να το σεταρω λιγο,να του βαλω και τα προγραμματακια μου κλπ,θα σας ριχνω καμμια ματια ομως...φρονιμα ε;Αντε καλοριζικο
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.906
καταπληκτικο..ευχομαι να το χαρεις..ναι φρονιμα ο κος Γιωργος ειναι φιλοςευχαριστω ρε γιωργαρε...αυτο ειναι το αστερι μου αντε σας αφηνω τωρα να το σεταρω λιγο,να του βαλω και τα προγραμματακια μου κλπ,θα σας ριχνω καμμια ματια ομως...φρονιμα ε;
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
παω που λεω να φυγω το λιλακι δινει ρεστα στο thread του με τις καρεκλες....θα πεθανωωωωω
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Μεινε (αν)ησυχοςθα σας ριχνω καμμια ματια ομως...φρονιμα ε;
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Μπορης να κανεις την φωτο να κινειται πανω κατω εκει θα εχει πολυ χαβαλεπαω που λεω να φυγω το λιλακι δινει ρεστα στο thread του με τις καρεκλες....θα πεθανωωωωω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Αυτο το κος γιατι το εβαλεςκαταπληκτικο..ευχομαι να το χαρεις..ναι φρονιμα οκοςΓιωργος ειναι φιλος