lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
δεν ξερω πως να το κανω!!!θα το ψαξω γιατι πρωτη φορα ειμαι σε mac...Μπορης να κανεις την φωτο να κινειται πανω κατω εκει θα εχει πολυ χαβαλε
δεν ξερω πως να το κανω!!!θα το ψαξω γιατι πρωτη φορα ειμαι σε mac...Μπορης να κανεις την φωτο να κινειται πανω κατω εκει θα εχει πολυ χαβαλε
Να κανω αποθηκευση μια φωτο που ειναι ακομη επανω και την αλλη που το εχει ολο στον πατο του η και μια ακομη ενδιαμεσαδεν ξερω πως να το κανω!!!θα το ψαξω γιατι πρωτη φορα ειμαι σε mac...
ζουμε μεγαλες στιγμες...ο απολυτος λειπειΝα κανω αποθηκευση μια φωτο που ειναι ακομη επανω και την αλλη που το εχει ολο στον πατο του
ακου γιωργη..μετα απο μια ηλικια και μετα μας λενε κυριους,το θεμα ειναι μην αρχισουν να μας λενε μπαρμπαδεςΑυτο το κος γιατι το εβαλες
Πραγματι μεγαλες στιγμες, ακριβως αυτος λειπηζουμε μεγαλες στιγμες...ο απολυτος λειπει
Και αυτο θα το ακουσουμε,δεν χρειαζεται να δινουμε και πολυ σημασιαακου γιωργη..μετα απο μια ηλικια και μετα μας λενε κυριους,το θεμα ειναι μην αρχισουν να μας λενε μπαρμπαδες
εεεετσι..οδηγουμε και με το ενα χεριΝαι αλλα εχουμε την πειρα που ειναι ποιο σημαντικο
Οπως και σημερα ετσι και παλια,εαν υπαρχη απο πισω νταβατζιλικη δεν ειναι σωστες επαγγελματιες οσο και να προσπαθουν , η αυτο το χτυπημα της πορτας ειναι σωστο; τουλαχιστον παλια δεν υπηρχε
δεν εκανες παραθεση που να καταλαβω τι εννοουσες
Γεια σου φιλε
Καιρο εχουμε να τα πουμε βρε φιλεΓειά σου και σένα άρχοντα!
Το λυσαμε το Κυπριακοολοκληρο θεμα πια το κανατε..οκ σκετο Γιωργος
ευτυχως... ;)Καιρο εχουμε να τα πουμε βρε φιλε
Το λυσαμε το Κυπριακο
ετσι...μας αρεσουν τα σωστα πραγματα,τι θελεις τωρα;ολοκληρο θεμα πια το κανατε..οκ σκετο Γιωργος
θα τιμωρηθεις...δεν θα επιτρεψω ανταρτικο,προσεξε καλαετσι...μας αρεσουν τα σωστα πραγματα,τι θελεις τωρα;
Αμα ειναι το ξαναρχιζουμεευτυχως... ;)
αν ειναι ετσι....οκ πασο..εκτος αν με τιμωρησεις με την γλωσσαθα τιμωρηθεις...δεν θα επιτρεψω ανταρτικο,προσεξε καλα
φρονιμαΑμα ειναι το ξαναρχιζουμε
Δεν κανουμε και τιποτα ,αντε ανεβασε καμια φωτοφρονιμα
γιατι δεν ανεβαζεις εσυ;Δεν κανουμε και τιποτα ,αντε ανεβασε καμια φωτο