Νέα

Tzouli Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TZOYLI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
den einai ti exw akousei . apla rwtisa an einai trans i adras me peroukini!
Εσυ εισαι απο Θεσνικη,ειχαμε ανταλλαξει και μηνυματα..εισαι αμακρυα,αρα δεν ενδιαφερεσαι ποροσωπικα,θελεις να κανεις σαματα..αν δει κανεις τα μηνυματα σου,καταλαβαινει..ρωτησες αν αληθευει..αρα καπου το ακουσες,επεσε δηλαδη κουτσομπολιο..διαλογο με κουτσομποληδες δεν κανω,κυριως γι αυτο απαντω,για ενδεχομενες μελλοντικες ερωτησεις τετοιου τυπου!Δεν εχω χρονο παιδια,εχω να φροντισω τα παλληκαρια μου και τις δουλειες μου.Οσοι θελετε αραξτε στη μιζερια και τη ζηλεια σας,εγω δεν μπορω να σας βγαλω απο κει,επιλογη σας ειναι!!

Ευχαριστω οσους μπηκατε στον κοπο ν απαντησετε για μενα αλλα παιδια δεν χρειαζεται..ακολουθω τον νομο ενος αρχαιου λαου του Μεξικο,των Τολτεκων που λεει:μη παιρνεις τιποτα προσωπικα.Οταν ο αλλος σου επιτεθει,θα θυμωσεις.Αν δρασεις εξ αιτιας του θυμου που σου προκαλεσε ο επιτιθεμενος τοτε σου πηρε τον ελεγχο.Σε ελεγχει!Υπαρχουν ακομη τρεις νομοι!!!

Εντελως πληροφοριακα σημερα το πρωι στην αγορα επεσα πανω στην περουκα της επομενης σαιζον!!ατιθαση και πολυ διψασμενη.Εντος των ημερων αναλαμβανει υπηρεσια..................φιλαααακια ;)

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
tzouli alithevei oti eisai cross? an nai gt to xeis trans? kai gt perneis 50 europoula? ta cd pernoun ligotera einai adiko na perneis osa kanonikes trans me stithos!
και δω μια απαντηση γιατι εχει ξανασυζητηθει το θεμα,προσωπικα και στο μιλητο:50 μου εδιναν και τοτε που το Δωρακι ξεκινουσε απ τα 80 κ πανω..ποτε δεν εχω ζητησει κατι επιπλεον για πραγματα που ηδη εχω συμφωνησει.και με 30 εχω συμφωνησει οταν καταλαβα οτι υπαρχει προβλημα οικονομικο αλλα κι ο αλλος αντιλαμβανοταν οτι ο χρονος του θα τανε λιγοτερος χωρις εκπτωση στη διαθεση μου..τωρα οσον αφορα την τιμη που αναφερει ο arizale στην κριτικη του: αυτος αισθανθηκε πως αξιζα επιπλεον εικοσι και μου τα χαρισε.Κι αυτοι ακομη κ σημερα ειναι αρκετοι και υπαρχουν και οι σπανιες πια περιπτωσεις που μου χαριζουν και 100...Τι παιρνουν τα cd οπως γραφεις δεν ξερω,δεν ειμαι γραμμενη στο σωματειο τους!Οταν δινεις,σου επιστρεφεται.Ειναι ΝΟΜΟΣ

Να δωσω ενα παραδειγμα:εχω ξυπνησει χωρις λογο,Μαιο μηνα στις 4.30 το πρωι..τι να κανω; πρωτη δουλεια ,να κανω καφε και ν ανοιξω τηλεφωνο.Χτυπαει κατ ευθειαν.Το σηκωνω για να πω οτι ειμαι off.Eιμαι διπλα,μου λεει.Αποκλειεται του λεω.
200 μου λεει.Εκει κοντοσταθηκα και του λεω σ ενα τεταρτο να εισαι εδω.Οπως κι εγινε,πριν καθησει στον καναπε,αφησε το δωρακι πανω στο τραπεζι...μετα απο 5 λεπτα δεν αισθανοταν καλα και ζητησε να φυγει.ξεκινησε για την πορτα και του λεω:τα λεφτα,και του τα δινω.Μετα απο 20 λεπτα χτυπαει παλι το τηλεφωνο.Με συγχωρεις ,μου λεει,θελω να ξαναρθω.Ηρθε..ηταν πιωμενος και του χε ερθει νταμπλας...το τι ακολουθησε το αφηνω στην δημιουργικη φαντασια σας...Ερχεται ακομη αν και λιγο δυσκολο να τα βρουμε στις ωρες.

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
κατ εμενα η διαθεση του εαυτου μας ειναι καθαρα προσωπικη υποθεση κ δε χρειαζεται ν απολογουμαστε κ ειδικα οταν δεν εχει να κανει με συμβαλομενη πλευρα, δηλαδη με καποιον που δεν εχει αμεση σχεση με αυτο που λεμε ραντεβου.
οσο για την τζουλι κατ εμενα ειναι απο τα πιο εντιμα ατομα διοτι πολλεσ φορες εχει αναφερει τι ακριβως ειναι κ κανει.

τζουλι μην ασχολεισαι με κακοηθειες
καλημεραααα!!!!

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
κατ εμενα η διαθεση του εαυτου μας ειναι καθαρα προσωπικη υποθεση κ δε χρειαζεται ν απολογουμαστε κ ειδικα οταν δεν εχει να κανει με συμβαλομενη πλευρα, δηλαδη με καποιον που δεν εχει αμεση σχεση με αυτο που λεμε ραντεβου.
οσο για την τζουλι κατ εμενα ειναι απο τα πιο εντιμα ατομα διοτι πολλεσ φορες εχει αναφερει τι ακριβως ειναι κ κανει.

τζουλι μην ασχολεισαι με κακοηθειες
καλημεραααα!!!!
εχω μαθει αγαπη μου,με τετοια δασκαλα οπως εσυ,δεν φοβαμαι τιποτα..δεν ασχολουμαι.Ευχαριστω.
Εχω κανει Ροδο τετοια εποχη,ειναι πανεμορφη,καλα να περνας,εισαι πολυ τυχερη.Νομιζω ομως οτι πρεπει να πας κ κατα Κερκυρα μερια.Ακου με που σου λεω,ξερω.Αρχιζεις τη δουλεια στο καραβι ακομα

Elrick81

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Εσυ εισαι απο Θεσνικη,ειχαμε ανταλλαξει και μηνυματα..εισαι αμακρυα,αρα δεν ενδιαφερεσαι ποροσωπικα,θελεις να κανεις σαματα..αν δει κανεις τα μηνυματα σου,καταλαβαινει..ρωτησες αν αληθευει..αρα καπου το ακουσες,επεσε δηλαδη κουτσομπολιο..διαλογο με κουτσομποληδες δεν κανω,κυριως γι αυτο απαντω,για ενδεχομενες μελλοντικες ερωτησεις τετοιου τυπου!Δεν εχω χρονο παιδια,εχω να φροντισω τα παλληκαρια μου και τις δουλειες μου.Οσοι θελετε αραξτε στη μιζερια και τη ζηλεια σας,εγω δεν μπορω να σας βγαλω απο κει,επιλογη σας ειναι!!

Ευχαριστω οσους μπηκατε στον κοπο ν απαντησετε για μενα αλλα παιδια δεν χρειαζεται..ακολουθω τον νομο ενος αρχαιου λαου του Μεξικο,των Τολτεκων που λεει:μη παιρνεις τιποτα προσωπικα.Οταν ο αλλος σου επιτεθει,θα θυμωσεις.Αν δρασεις εξ αιτιας του θυμου που σου προκαλεσε ο επιτιθεμενος τοτε σου πηρε τον ελεγχο.Σε ελεγχει!Υπαρχουν ακομη τρεις νομοι!!!

Εντελως πληροφοριακα σημερα το πρωι στην αγορα επεσα πανω στην περουκα της επομενης σαιζον!!ατιθαση και πολυ διψασμενη.Εντος των ημερων αναλαμβανει υπηρεσια..................φιλαααακια ;)

Συνειδητοποίηση, μετασχηματισμός (καταδίωξη) και πρόθεση.

Που έχεις διαβάσει γι'αυτούς κοπελιά?

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
εχω μαθει αγαπη μου,με τετοια δασκαλα οπως εσυ,δεν φοβαμαι τιποτα..δεν ασχολουμαι.Ευχαριστω.
Εχω κανει Ροδο τετοια εποχη,ειναι πανεμορφη,καλα να περνας,εισαι πολυ τυχερη.Νομιζω ομως οτι πρεπει να πας κ κατα Κερκυρα μερια.Ακου με που σου λεω,ξερω.Αρχιζεις τη δουλεια στο καραβι ακομα
μπαινει στο πλανο κ η κεκρυρα λοιπον!!!!
μακια κ καλες δουλειες!!!!!

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
μπαινει στο πλανο κ η κεκρυρα λοιπον!!!!
μακια κ καλες δουλειες!!!!!
επισης με ολη μου την καρδια κ μακαρι να μπορουσα να ρθω να σε ξεναγησω.Μιλανο,παιδι μου.Ενα σκαλοπατι πανω απο τη Ροδο,αισθητικα.

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
την καυλησπερα μου σ ολα τα καυλακια και σ ολες τις ντανες :-* :-*

olasos

Μέλος