TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
Εσυ εισαι απο Θεσνικη,ειχαμε ανταλλαξει και μηνυματα..εισαι αμακρυα,αρα δεν ενδιαφερεσαι ποροσωπικα,θελεις να κανεις σαματα..αν δει κανεις τα μηνυματα σου,καταλαβαινει..ρωτησες αν αληθευει..αρα καπου το ακουσες,επεσε δηλαδη κουτσομπολιο..διαλογο με κουτσομποληδες δεν κανω,κυριως γι αυτο απαντω,για ενδεχομενες μελλοντικες ερωτησεις τετοιου τυπου!Δεν εχω χρονο παιδια,εχω να φροντισω τα παλληκαρια μου και τις δουλειες μου.Οσοι θελετε αραξτε στη μιζερια και τη ζηλεια σας,εγω δεν μπορω να σας βγαλω απο κει,επιλογη σας ειναι!!den einai ti exw akousei . apla rwtisa an einai trans i adras me peroukini!
Ευχαριστω οσους μπηκατε στον κοπο ν απαντησετε για μενα αλλα παιδια δεν χρειαζεται..ακολουθω τον νομο ενος αρχαιου λαου του Μεξικο,των Τολτεκων που λεει:μη παιρνεις τιποτα προσωπικα.Οταν ο αλλος σου επιτεθει,θα θυμωσεις.Αν δρασεις εξ αιτιας του θυμου που σου προκαλεσε ο επιτιθεμενος τοτε σου πηρε τον ελεγχο.Σε ελεγχει!Υπαρχουν ακομη τρεις νομοι!!!
Εντελως πληροφοριακα σημερα το πρωι στην αγορα επεσα πανω στην περουκα της επομενης σαιζον!!ατιθαση και πολυ διψασμενη.Εντος των ημερων αναλαμβανει υπηρεσια..................φιλαααακια ;)